Bu nasıl bir insanlık ürünü?
Bir erkek sevgilisine neden sürekli küfür eder :) Anlamış değilim buyrun erkekler cevap verin?
Bir erkek sevgilisine neden sürekli küfür eder :) Anlamış değilim buyrun erkekler cevap verin?
Cahil insanlar küfrederler, çünkü söylediklerine karşı bir söz üretemezler. Az önce bir yazı okudum, bir ülkenin bilim adamları küfrün erkeği seksi gösterdiğini, zinde hissettirdiğini yazmışlar. Bla bla bla :) bu pabucumun uzmanları hangi bilimle açıklamaya çalışırlarsa çalışsınlar, psikoloji her daim tokat gibi çarpacaktır küfrün itici olduğunu. Kadın veya erkek hangisinin ağzından çıkarsa çıksın "iticidir". Sonuç olarak cahillerle takılmayın ki ayrılmıssınız zaten. Azizim, adam gibi adam artık değer görmüyor.
insan olanın agzına küfür hiç yakışmıyor...bir anda gözde küçülüyor .ben olsam ona sevgili demem..hatta mümkünse yanışmayalım derim..
sevgilisine küfretmek de ne demek, kimseye küfretmemeli saygı gösterilmesini istiyorsa. saygı duymayacağın adamın yanında durup da kendine olan saygını düşürmeye de gerek yok
küfürbaz olduğu icindir. ben ne yaparsam yapim sevgilim bana hayatta küfür etmez bu huyunu cok seviyorum.
Cevap
21Cevap
kompleksleri vardır..şimdi kız arkadaşın yanında argo konuşmak başka şey küfür etmek başka..
ben açıkladığımdan artık biliyosun işte :D
Kadın o mal ile birlikte olmaya devam edttiği için, daha ilkinde tepkisini koysa ne kendini aşağılatır, ne de o yapşak bir daha bu şekilde ağzını açabilir.O böyle diye kabullenen zihniyetin bir farkı yok gözümde.
saygısı kalkamıştır saygı olmayn yerde sevgide uzun süre yaşamaz
bence sen hak edıyorsun sınırları cok zorluyorsun uslu dur akıllı ol yoksa kımse kımseye bos yere kufur etmez sewdıgıne sureklııı!
bi kız neden hala bu adama sevgilim der? asıl soru bu bence.
kufru yiyen neden hala sevgili der peki o adama? ayni mantiktan bence ikisi de.
SEvgilisinin hoşuna gidebileceğini düşünüp,küfür eden erkekler tanıdım ben.
Ağız alışkanlığı ortamı öyledir zamanla düzelir ciddileşmeye başladımı ilişki yada evlilik
biz söverik damarımızda var bu :) ama kadına ASLA...
İnsan mı ki ? Bi onu düşün önce ? Saygı sıfırsa küfür eder
küfrediyorsa çok kötüüü... sonun kötü olacakk... ilişkini gözden geçirmelisin-
Böyle adamlar ile yan yana gelenlerde kabahat.
Valla bilemiyorum ama bende de böyle bir arkadaş var. Kıza demediğini bırakmıyor. Evden çıkarmıyor ve kız köpek gibi buna bağlı. Benim mantık almıyor mirim.
erkek olabilir ama adamlığın dan şüphe ederim.
kadın erkegin 2 adım gerisinden gelmeli mantıgı
madem dert ediyon bırak gitsin
ben şuan ki sevgilime küfür etmedim etmemde yapım olarak çok sinirliyim fakat hakeden birine etmiştim.sandalye bile fırlatmıştım
gıcık etmişsindir adamı küfür eder tabi :)
sana karşı saygsını kaybetmiş ayrılma vakit gelmiş anladığım kadarıyla :)
sevgidendir o sevgiden.
aşkı uç noktalarda yaşamayı seviyordur..
küfür eden bizler değiliz ki ne cevap verelim...
igrenc. tamamen sorunlu.
aşırı sevgi böyle bir şey yaptırabilir
Öküz mü (pardon ama)
Belki de hak ediyorsun.
saygısızlıktan
saygısızlıktan
Ayı olduğundan
Dengesiz.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar