3 senelik sevgili, sevişildi, gezildi tozuldu. Duygusal, cinsel bir seyler paylasildi. İliski bitiyor ciftler ayni is yerinde calistiklari icin yuzyuze bakiyorlar, arkadas kaliyorlar, ayni arkadas grubunda birlikte takiliyorlar. Zor olmaz mi? Mumkun mu bu?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(25-29)+1 yılZor kanka bee , en özel noktalarına ulaşmış bikere normal bir arkadaş sıfatından çıkmış ne bileyim çok açıklama yapılırda işte
02 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılÖyle diyince de erindim şimdi ulu orta ne açıklaması yapıyım 😂😂
Bu kişide büyük ihtimal sensin sevistigin kişiyle arkadaş kalmak nedir heeea
07 Yorumla
+1 yılValla öyle bir insan yok bence
21 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
16Cevap
Sevistigim kadın beni terketmisti yaklaşık 7 ay sonra da tekrar geri dönmüştü bu seferde arkadaş kalalım demişti, şimdi konu şu, sevişen bir kadın seviştiği erkekle arkadaş kalalım diyorsa sorun ciddi bir durum, vaktiyle arkadaş kalmayı kabul ettim, ben onun için ne hayaller kurmuştum, oysa o, kiymetimi bilemedi. Şunu asla unutmayın hayatında başka birisi olmayan kimse size arkadaş kalalım demez , ben bunu bizzat yaşadım, bir zamanlar seni sevi-yorum diyen bu kahbe kadından hayat dersimi aldım , sakın arkaslik kabul etmeyin, inanın çok güzel can yakiyorlar, yerime koyduğu kişi de tekmeyi basınca size geri dönüp arkadaş kalma yoluna girip ve sizi umursamayip tekrar farklı kişileri hayatlarina sokacak kadar aşşalık ve bencildir bu insanlar, ve kişilik sorunları olan bu mahluklardan uzak durun derim, sizin acı çektiğinizi görmek onlara zevk veriyor, bir zamanlar sevgiliniz olan kişi arkadaş olmak istiyorsa oradan kaçın cevap olarak,,, yeterince arkadaşım var teşekkür ederim deyin, ve uzaklaşın, o kişi ve o kahbeden size değil kimseye hayır gelmiyecegini asla unutmayın,, kahbe dünyanın kahbelerinden ne sevgili nede arkadaş asla olmaz ve olamaz saygilarimla...
00 Yorumla
+1 yılbu duruma gore degısır canısı ya takma kafana eger deger vermıssenız ama ayrı daha mutlu olup arkadasca kalabılıyosanız ne mutlu sıze
00 Yorumlaİlk zamanlar zor olabilir, sonra normale döner kötü bitmediyse ilişki
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 946 cevap paylaştı.
+1 yılkendi açımdan düşünürsek imkansız herhalde yapamam öyle bişeyi
00 Yorumla
+1 yılHayır imkanı yok uzak dur
04 Yorumla- +1 yıl
Görüşmelerine ve yakınlıklarına müsaade etme derim
- +1 yıl
Sen bilrsn
+1 yılmumkun degil kendilerini kandırıyorlar
00 YorumlaMümkün tabi ki neden olmasın
02 Yorumla
+1 yılen sevdiğim ilişkş türü
04 Yorumla- +1 yıl
bence çok iyi yani isterdim öyle bir arkadaşımın olmasını
- +1 yıl
oda olur severim ama denk gelmiyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılZor yaa. O eski samimiyet olmaz.
00 Yorumla
+1 yılZor valla ben olsam tekrar aklıma gelir
00 YorumlaMümkün
01 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 328 cevap paylaştı.
+1 yılBence zor olur.
00 Yorumla Değil doğal olarak.
00 Yorumla
+1 yılvar öyle örnekleri
00 YorumlaDeğil tabiki
02 YorumlaÇok zor olur hemde
00 Yorumla
+1 yılOlmaz
00 YorumlaÇok zor
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz