• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (33) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(33)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +27
Kişilik & Karakter

Bir erkek neden engeller?

aylaseneeer_
aylaseneeer_ Takip Et
Xper 3 Yaş: 27
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
00
Yapay Zekaya Sor
Bir erkek neden durduk yere engeller kavga etmiştim ama uzatmayalım demişti çözülmeyecek problem değil demişti sonraki gün mesajlarıma cevap vermemeye başladı ve engelledi sebebi ne olabilir böyle birşey yaşadınız mı?
Bir erkek neden engeller?
Erkek Soruları Mesaj Soruları Engel Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?

En İyi Cevaplar

• Catutigernos
    Catutigernos Takip Et
    Master Yaş: 40 , eic 85%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.

Sana göre durduk yere olabilir ama belki de onun için ortada bir sebep olabilir. Kavga esnasında belki gururunu incitecek bir şeyler söyledin belki de kavga sebebi direk engelleme sebebi olabilir. İlk başta yazdıkları daha çok başından savmaya çalışmak sen üsteleyince cevap vermemeye başlamış daha üsteleyince de engellemiş ama dediğim gibi sebebini ancak sen bilebilirsin

1
    80 Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Ya güvenmediğimi sanmış olabilir aramızda bir diyalog geçmişti ben güvenmiyormuş gibi tepki verdim o da güvenmiyosun dedi ama sonrasında ben üsteledim evet çünkü nedenini merak ettim bana kalırsa çok neden olabilir sadece ondan duymak istedim o da cevap vermedi ortak arkadaşlarımız var onlara yazdırdım okula gidiyormuş erken yatıyormuş benim hakkımda sormadı sanırım ortak arkadaşlarımız bişey demediler

Yorumla
    • Catutigernos
      Catutigernos
      +1 yıl

hımm sen çocuğu biraz fazla bunaltmışsın ne kadar üstelediysen çocuğu kendinden soğutmuşsun

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Gönlünü alabilir miyim sence artık yazmıyorum ama böyle de içim içimi yiyor

Yorumla
    • Catutigernos
      Catutigernos
      +1 yıl

valla yazdıklarını okuduktan sonra sanki biraz zor gibi sen kişiliğin gereği biraz fazla irdeliyorsun sıkıntı burda muhtemelende konuşma şeklinde biraz sertti o yüzden o da ters davranmış eğer engelini kaldırırsa belki, onun dışında biraz ağır olacak ama adam sen mesaj atma diye engellemiş o yüzden bence zor

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

İnstagramdan eklesem mi? Hiç bişey yazmasam belki beni görür hala takip ettiğimi görür

Yorumla
    • Catutigernos
      Catutigernos
      +1 yıl

bence ekleme ama sen bilirsin zaman tanı bir çocuğa

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Zaten aktif olup olmadığını görüyorum 6 gün önce yazmışım bidaha yazmadım telegramdan engellemiş sadece oyundan da çıkarmış ama ortak arkadaşlarımız var ben onlarla giriyorum o yok tabi okula gidiyormuş erken yatıyormuş yazın girerse karşılaşırız diye umuyorum ondan da bişey yapmak istemiyorum çünkü çok yazdım

Yorumla
    • Catutigernos
      Catutigernos
      +1 yıl

sen bu çocuğa naptın çocuk yakında telefon numarasını da değiştirirse şaşırma hiç

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Telefon numarası yok ahapfkwğdşg

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Bişey yapmadım sadece biraz kırdım sanırım çok üsteledim o da bu halimden sıkıldı galiba ama şu an toparlamaya çalışırken engel yedim merak ediyorum nedenlerini kendim bulmaya çalışırken kayboluyorum

Yorumla
    • Catutigernos
      Catutigernos
      +1 yıl

valla bana kalırsa bu tek olay değil gibi tek olayda böyle bir patlama yaşamazdı önceden de bu tip şeyler olduysa hepsinin birden patlamasını yaşamış olabilir.
      Telefon numarası yok derken :D

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Telefon numarasını almaya kalmadı ki zaten daha yeni tanışmıştık çok zaman olmamıştı

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Evet çok tekrarlandı ama hep engellediğimde aradım onu görüntülü hani engelleyip bırakıp gitmedim ki ben de bunu anlamıyorum engeli 1 saatte kaldırıyodum resmen

Yorumla
    • Catutigernos
      Catutigernos
      +1 yıl

telegramdan engelledi demiştin telegram telefon üzerinden mesajlaşılıyor o. O bir de daha o aşamaya gelmeden engel yedin :o "hep engellediğim de" sen bu adamı ikide bir engelledin mi yani?

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Gönlünü nasıl alırım bilmiyorum ama hayatımda bir boşluk oluştu çok saçma gelicek alışmışım sanırım çok üzüldüm hep yazdığım şeyler de onu özlediğimi belirttim neden böyle olduğunu sordum bilmek hakkım sadece bana bir cümle yazıcaktı onu çok gördü

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Telegramda kullanıcı adı koyduğunda telefon numaran gözükmüyor ben de koydum onu da kullanıcı adıyla ekledim

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Yok her zaman değil en fazla 2 kere engellemişimdir

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Durduk yere değil ama sinir oluyodum o da zaten gönlümü alıyodu barışıyoduk ilk defa bu sefer böyle oldu

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Yarın konuşalım dedik sonra bir baktım yok ortada mesaj attım cevap vermemeye başladı

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Sadece instagram engelliyodum diğer her yerde duruyodu o da sadece beni telegramdan engelledi zaten

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Zamana mı bırakıyım? Zaten ortak arkadaşlarımız var bir gün karşılaşırız mı diye düşüniyim?

Yorumla
    • Catutigernos
      Catutigernos
      +1 yıl

her sinir olduğunda engelleme hoş olmamış kaldırman önemli değil sadece inst den engellemen önemli değil karşıya şu mesajı verirsin ben bir ilişki için yeteri kadar olgun değilim tepkini koyarsın bir durumda tepkisiz kalma ama tepkilerini gösteriş şekline önem vermelisin şimdi o seni sadece telegramdan engellediyse instagramda hala arkadaş olmanız lazım değil mi

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Takipleşmiyoruz ben onu takip etmiştim bir 6 gün önce geri dönmedi ben de çıkarmıştım bide arkadaştık bir ilişkide değildik o düşünceyle olmadığını da biliyorduk

Yorumla
    • Catutigernos
      Catutigernos
      +1 yıl

abooo siz sevgili değil miydiniz yani?

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Hayır arkadaştık best friend falan diyoduk sevgili değiliz ahahhapdkfg

Yorumla
    • Catutigernos
      Catutigernos
      +1 yıl

len arkadaşsınız adama sevgili tribi atmışsın adam sonuna kadar haklı :D konuyu niye aşk ilişkilerine açtın o vakit kankana (best friend) başka gözle mi bakıyordun yoksa :o

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Bide ben trip attığımda falan seni bırakamam diyodu bir sürü şey söylüyordu şimdi ne değişti ona anlam veremiyorum

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Hayır arkadaşlık ilişkileri yoktu öyle olsa öyle yapardım

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Beni kıskanıyordu ama ben arkadaşız diyodum

Yorumla
    • Catutigernos
      Catutigernos
      +1 yıl

hımmm peki o senden hoşlanıyor olabilir mi?

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Bilmiyorum bir keresinde oyundayken birisi geldi çocuğu öldürdüler haaljdjağdlf sırf benimle konuşuyor diye ben de kızdım ona bidaha olmaz dedi ama tabi sinir oluyodu tanımadığı birisi benimle konuşunca

Yorumla
    • Catutigernos
      Catutigernos
      +1 yıl

sizin olay çok karışık :D muhtemeln çocuk senden hoşlanıyor triplerini bir yere kadar absorbe etmiş sonra da dayanamayıp kendi en büyük tribi atmış :D

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Ahhahağslfğf g

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Sorma ya

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Ama üzüldüm gerçekten

Yorumla
    • Catutigernos
      Catutigernos
      +1 yıl

önce çocuğu hayattan soğut sonra da üzül :D

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Haahgspskfğdf ya ben ne biliyim bir anda gelişti herşey bide bana konuşucaz diyo he konuştuk bir anda yok oldu resmen ahwhwpdlf

Yorumla
    • Catutigernos
      Catutigernos
      +1 yıl

belki de çocuk sana olan duygularını dile getirecekti sonra baktı bu kız beni mahv-ü perişan eder dedi sonra da arkasına bakmadan kaçtı gitti :D

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Ahahağskfğdlfğdşg

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Olabilir

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Ama ortak arkadaşlarımız var bir gün karşılaşırız diye düşünüyorum İnşallah o zamana kadar yazmamayı planlıyorum

Yorumla
    • Catutigernos
      Catutigernos
      +1 yıl

yazma zaten arkadaşlarına sorarsın merak ettiğinde peki bu çocuk engeli kaldırdı geldi dedi ki ben senden hoşlanıyorum o zaman ne yapacaksın

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Keşke dese ahahahpslfğf en azından bir şansım olur bilmiyorum ki arkadaş gözüyle baktım ama sanırım ya düşünemiyorum bir dk cidden kıvıramıcağım yerden sordun galiba arkadaş kalmak isterim

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Şimdi ben buna facebooğu sevmediğimi söyledim zaten de facebook’um yok ama ortak arkadaşlarımız facebook’u var onlarla daha yakın olmam lazım ortak arkadaşlarımızı da kaybedersem şansım kalmaz facebook açsam çok mu yalancı konumu olur beğenmiyorum demiştim bir anda facebook açtığımı görünce hani beğenmiyodu diye düşünür mü?

Yorumla
    • Catutigernos
      Catutigernos
      +1 yıl

epeydir ortalarda yoktum ama bilen bilir benim tarzım biraz kıvırılamayacak sorular sormak zaten :D işte çok düşünmek yerine zihnini boşaltmaya çalış geçmiş tektir ama gelecek sonsuz olasılağa sahiptir geleceği tahmin etmeye planlamaya çalışmak yerine ana odaklan o an ki fırsatları değerlendir
      hem sana bunu sorarsa sen de senin için açtım dersin :P

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Onu eklemem bide engeller falan ahahgaısd sadece ortak arkadaşlarımızı eklicem hani biraz daha aramı iyi yapıyım diye zaten oyun oynuyoruz sadece bu kadar ortak arkadaşlarımızla başka bir yerden ekli değiliz ve ben de eklemek istiyorum bir gün keşke açsaydım keşke ekleseydim dememek için

Yorumla
    • Catutigernos
      Catutigernos
      +1 yıl

hımm ortak arkadaşlar sadece oyundan arkadaşın yani anladığım kadarıyla o zaman aç muhabbet edersin çok aktif olacaksın diye birşey de yok ekle muhabbetini ilerlet böylelikle facebookda onlarla arkadaş olman paylaşımlarda bulman aslında onun da gözünden kaçmaz gördükçe aklına gelirsin

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Evet sadece oyundan arkadaşım ve ben de böyle olmasını istemiyorum instagramı daha çok seviyorum ama onlar facebook kullanıyormuş ben de kapatmıştım uzun zaman oldu ama açabilirim sırf muhabbet uzasın diye yapmak istiyorum en azından sorarsa hala oynuyoruz derler falan ne biliyim başka şansım kalmadı engel yiyorum ahahahsğlff

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Facebooğumu açtım ama onu ekleyemiyorum zaten arkadaşları fazla sanırım takibe alsam mı çaktırmadan ahağdlsşflg

Yorumla
    • Catutigernos
      Catutigernos
      +1 yıl

bir de oyuna giriyormuşsun bir bakmışsın ki engel yemişsin :P sormayabilir muhtemelen onun içn facebook açtığını da anlayabilir takibe alırken kazayla paylaşımlarını resimlerini beğenirsen sıkıntı olabilir sonra :D

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Oyundan sildi zaten beni ortak arkadaşlarımız var sadece dediğim gibi ahhagapdkf of ne kadar saçma bişey yaşıyorum ya

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Takip ettiğimi görebiliyor mu anında facebookta?

Yorumla
    • Catutigernos
      Catutigernos
      +1 yıl

o arkadaş durumuna göre değişir bir de dikkatine sen facebookta bir aktif ol yorumlar yaz filan resimlere

bu arada temsili sen :D
      BİR ERKEK NEDEN ENGELLER?

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Ya dalga geçme ahğsldkwğdşgleğgl

Yorumla
    • Catutigernos
      Catutigernos
      +1 yıl

tamam tamam :D dediğim gibi sen daha çok yorum ve likelarla öne çıkmaya çalış

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Facebook da sevmiyorum ki ya çok saçma bir yer gibi

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Neyse açmıyım şimdilik böyle kalsınlar sadece oyundan olmadı yarın bir soruyım hangi sosyal medyaları kullanıyolar

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Aslında snapchat kullanıyordu sanki ben soruyım bir

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

bir yerlerde ekli olsunlar ki kaleyi içten feth ediyim diye dedim ama facebook çok saçma açsam mı açmasam mı diye düşünüyorum

Yorumla
    • Catutigernos
      Catutigernos
      +1 yıl

aç dursun eski profiline giriş yaparsan direk aktif olur o değil de sadece arkadaş olarak görüyorum dediğin çocuk için bu kadar uğraşman biraz garip değil mi sence de :D

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Sende varya çok fenasın bak alttan alttan soruyosun ahahwpdlwğlf

Yorumla
    • Catutigernos
      Catutigernos
      +1 yıl

yook alttan alttan değil direk soruyorum :D sevgilisi için bile bu kadar uğraşmayan kızlar bilirim :D

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Evet uğraşmazlar ama ben sadık bir insanım cidden tamam çok tripliyimdir ama inanmıcaksın ama ilk defa bu kadar çok uğraşıyorum genelde engellese aman banane derim ben bir fazla engellerim bişey var sanki yarım kalmış gibi hissediyorum

Yorumla
    • Catutigernos
      Catutigernos
      +1 yıl

hımmm içten içe bu çocuğu kaybetmek istemiyorsun yani :)))

Yorumla
    • Catutigernos
      Catutigernos
      +1 yıl

yarım kalan ne ola ki o. O

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Evet gerçekten sanki böyle yakın hissediyorum bilmiyorum yarım kalanın ne olduğunu ben de ilk defa böyle bişey yaşıyorum genelde uğraşmam ben çok takmam banane ya derim ama bu sefer uğraşıyorum ben de anlamıyorum çok üzüldüm böyle yaptığında

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Ne sence bu duygularım mı var?

Yorumla
    • Catutigernos
      Catutigernos
      +1 yıl

bilmem ben de sana soruyorum sen bilebilrisin belki de onun seni dank diye engellemesi engelleyen değil engellenen olmak böyle hissettirebilir belki de ona karşı birşeyler hissediyorsun ya da sen de tam olarak ne hissettiğini bilmiyorsun anlamlandırmaya çalışıyorsun o yüzden böyle bir karmaşa içine düştün

Yorumla
    • Catutigernos
      Catutigernos
      +1 yıl

ama şunda hemfikiriz şu an ki durumun normal bir durum değil

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Engellemeden önce gayet arkadaşca takılıyorduk iyi geceler yazdığımızda bile o kalp emojisi gönderirdi ben cevap vermezdim görüldü atardım öyle bir duygusal bişey hissediyor muyum bilmiyorum yanında mutlu olduğumu hissediyorum oyuna girdiğimizde ortak arkadaşlarımızla onun yokluğunu hissediyorum ve özlem duygusu oluyor bunu dile de getiriyorum arkadaşlarımıza

Yorumla
    • Catutigernos
      Catutigernos
      +1 yıl

bu anlattıklarına göre sen bu çocuktan hoşlanıyorsun

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Bilmiyorum bana soru sormuştun ya hoşlanıyorum derse ne cevap verirsin diye onda bile bilmiyorum dedim bir anda böyle bişey yaşadım ve yazmak istedim çünkü her gün bakıyorum profiline bişey attı mı diye ağlıyorum üzülüyorum

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Tiyatro bölümü okuyor ondan mı bu kadar yoğun onu da bilmiyorum

Yorumla
    • Catutigernos
      Catutigernos
      +1 yıl

bilmiyorum ne bak bakiyim son gönderilerine git gide nasıl duygusal şeyler yazdığına çocuk her iyi geceler dediğinde kalp de göndermiş daha ne yapsın bu çocuk :o

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Ama arkadaşız diye ben bişey demiyodum kıymet bilmemişim sanırım sonradan anladım ama onda da şu an beni umursamıyor keşke bir şans verse neler neler düşünüyorum ama sıkmamak için bişey de yapmak istemiyorum artık gerçekten ben de kırıldım üzülüyorum hala hiç mi aklına gelmiyorum ki üzüldüğümü biliyodur

Yorumla
    • Catutigernos
      Catutigernos
      +1 yıl

olur öyle bazen üzüldüğünü bilmiyordur belki de bu ortak arkadaşlarından birini kafala çift taraflı ajan olarak kullan

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

İşte birini kafaladım ona anlatıyorum o da yazıyor falan zaten gelicek olursa beni de çağırır öyle bir tip ondan facebook falan açtım o bana soruyo ne var ne yok diye ben de soruyorum falan bişey oldu mu anlatıyo

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Bana kavga ettiğimiz gün ne dedi biliyo musun çocuk şimdi aklıma geldi sevgilimişsin gibi davranıyosun dedi bende hayır biz arkadaşız dedim ama bana bunu söyledi bu arada

Yorumla
    • Catutigernos
      Catutigernos
      +1 yıl

hee iyi o zaman en azından içerde adamın var ;)))
      çocuk ya ağzını aramış senin ya da senin davranışlarını aranızda birşey varmış gibi yorumlamış
      bekle bakalım biraz daha ne olacak ne bitecek ona göre hareket edersin ben şimdi yatıyorum birşeyler sorarsan uyanınca cevap veririm ;)))

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Ben daha hesabımı yeni açtım mesaj atamıyorum özelden ama seni takip ediyim sen yazabiliyosan yazsana bişey olursa anlatıyım konuşmak iyi geldi çok teşekkür ederim dinlediğin için

Yorumla

En İyi Cevaplar

• Tahirbuyukt
    Tahirbuyukt Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 62%
    +1 yıl

Biraz darlamışsın gereksiz yani ve bu durum gıcığına gitmiş soğumuş senden :/

0
    14 Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Düzeltebilir miyim bu durumu çok yazdım ona ama cevap vermedi ve sadece bir tane sosyal medyadan engelledi diğerlerinde yok ama engellemedi

Yorumla
    • Tahirbuyukt
      Tahirbuyukt
      +1 yıl

Düzeltirsin. bir gün ara özlediğini söyle vs ama fazla övme yani gurur yapmasın o günden bahset yaptığın yanlıstan tabi düzeltmek istiyorsan. Bana sorarsan ben düzeltmek istemezdim sadece görüntülü konuşmak istemişsin ve çoğu kız gibi trip atmışsın gayet normal bişey engellemek nedir?

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Ya görüntülü konuşuyorduk onun bebek kuzeni var onu gösteriyodu ilk defa dememiştim ama o yorgunum dedi ben de trip attım sonrasında üsteledim sesli aradım onu da açmadı ben de yazıp durdum sonra yarın konuşalım dedi bidaha da yazmadı okula gidiyormuş ortak arkadaşlarımız var onlar konuştuğunda okulla gittiğini erken yattığını söylemiş sadece üzüldüm ama ben bişey yapmadım ve gerçekten değer verdim

Yorumla
    • Tahirbuyukt
      Tahirbuyukt
      +1 yıl

Bence bu engellemek için yeterli değil saçma ya hayatından çıkarmak resmen bunedir çok saçma senin onu değil onun seni kazanması gönlünü alması lazım anlattığın gibiyse 😊

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Anlattığım gibi trip atıp engellemiştim ama sonra engeli kaldırdım çok mesaj attım zaten snapchatten de yazıyodum ona her yerden ulaştım sanırım bana kırıldı engellediğim için ama sonrasında engeli kaldırdım ve her gün yazdım

Yorumla
    • Tahirbuyukt
      Tahirbuyukt
      +1 yıl

İlk senmi engelledin? Bak bu herkesi çok kırar dediğim gibi engellemek çok yanlıs özür dile bende aynısını yapardım sana karşı tabi affedermiydim orası ruh halime bağlı. Hangi burç?

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Başak burcu ben de oğlak burcuyum

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Engellemiştim trip attığım zamanlar ama gerçekten çok üzgünüm sonra engelleri kaldırırdım çok durdurmazdım ama bu sefer o kırıldı sanırım of

Yorumla
    • Tahirbuyukt
      Tahirbuyukt
      +1 yıl

İşin biraz zor söyleyim. Keşke engellemeseydin

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Başak burcu erkeği nasıl bilmiyorum ama oğlak kadınıyım toprak elementiyiz ikimizde nasıl gönlünü alıcağımı da bilmiyorum herşeyi deniyorum çok üzülüyorum

Yorumla
    • Tahirbuyukt
      Tahirbuyukt
      +1 yıl

Gönlünü alırsın ya bir şekilde çok üzgün olduğunu pişmanlığını göstermelisin ona kaybetmek istemediğini göster ara bir yerden ulas ama sesini duysun.

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Okula gidiyormuş erken yatıyormuş şimdi yazarsam iyice sıkılacağından korkuyorum biraz zaman geçmesini istiyorum ama zaman da sanki beni artık takmazsa diye korkuyorum bilmiyorum nasıl gönlünü alırım biraz zaman geçse mi ki ortak arkadaşlarımız var oyuna giriyoruz ama o olmuyor okula gittiği için girmiyor oyuna girdiği zamanlar bizle oynar belki diye bekliyorum ama o da taa yazın falan girer gibi

Yorumla
    • Tahirbuyukt
      Tahirbuyukt
      +1 yıl

Zaman geçerse sensizde pek birşey değişmiyor gibi bakabilir bence yarın ara güzelce anlat burda anlattığın gibi gerçekten pişman olduğunu gösterirsen seni seven birisi zaten üzüldüğünü görür ve affeder diye umuyorum.

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

İnstagramdan eklesem mi? Engeller mi ki

Yorumla
  • Jæquinn
    Jæquinn Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 48%
    +1 yıl

Kavga etmediğimiz halde
    telefonla konuşurken yüzüme kapatıp
    engelleyenini de biliyorum. :) Bu yüzden,
    1-2 yakın arkadaşımın, ailemin dışında hiçbir erkeğe hayatımda yer yok artık. :)

0
    4 Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Yakın arkadaşımdı benim de

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Ben de çok şaşırdım ve her zaman yazdım onu özlediğimi neden böyle yaptığını sorduğuma rağmen görüldü attı çok garip

Yorumla
    • Yardımedin47
      Yardımedin47
      +1 yıl

Bence bana var jülide

Yorumla
    • Yardımedin47
      Yardımedin47
      +1 yıl

Mesaj atsana jülide

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

4

Cevap

7

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Bazen sizin düşüncesizce yaptığınız hareketler, sözler karşı tarafı çok kırabiliyor. Durdukça düşündükçe zoruna gitmiştir ve engellemiştir zamana bırak bence, arkadaşlığınız için çabala ona değer verdiğini hissettir özür dile olmazsa zorlama

2
    2 Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Çok özür diledim gerçekten her yerden ulaştım telegram hesabım yoktu sırf onun için açtım belki ordan cevap verir diye vermedi ordan engelledi diğer sosyal medyalarda var ama takipleşmiyoruz yazmadım zaten bidaha çok aradım ama görüldü attı arkadaştık ve ben cidden değer veriyodum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

zamana bırak yüz yüze görüşmeyi dene

Yorumla
  • yinemipilav
    yinemipilav Takip Et
    Xper 6 Yaş: 46 , eic 32%
    +1 yıl

Durduk yere engellemez zaten kendin de söylemişsin kavga ettiğinizi bir anlık sinirle silmiştir seni.

0
    0 Yorumla
  • Zirve_zirve
    Zirve_zirve Takip Et
    Xper 7 Yaş: 46 , eic 52%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 361 cevap paylaştı.

Biz buna halk arasında aydınlanma diyoruz. Senin ile olmayacağını anlamış

1
    1 Yorumla
    • Dertli8
      Dertli8
      +1 yıl

Öyle düşününce engele mi basıyorlar? Niye tartışınca basmıyorlar da bir kaç gün sonra durup dururken basıyorlar.. hiç anlamıyorum. Birde baştan beri olmayacak dua ya amin dediklerinde niye yine konuşurlar ve sonra sessizliğe bürünüp sonra bir şey demeden engeller bu erkekler?

Yorumla
  • Girlbenjamin
    Girlbenjamin Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30 , eic 42%
    +1 yıl

Hayatında istemiyordur

2
    6 Yorumla
    • Highlader
      Highlader
      +1 yıl

Kadın yapınca da hayatında istemiyor mu peki

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Konuyu anlatırsan daha iyi yardımcı olurum kadınlara pek belli olmuyor ona göre yorum yapabilirim

Yorumla
    • Highlader
      Highlader
      +1 yıl

Buradan mı anlatayım

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Anlat

Yorumla
    • Highlader
      Highlader
      +1 yıl

Olmaz buradan

Yorumla
    • Girlbenjamin
      Girlbenjamin
      +1 yıl

Bence kadın erkek ikisi içinde aynı engel demek attığı mesajı görmek istemiyorum demek bide engellenen bir insan genelde yazmaz bu ihtimali yani yazmamasını göze almak demek başka şey aramayın bence

Yorumla
  • oyleyadaboyle7
    oyleyadaboyle7 Takip Et
    Guru Yaş: 26 , eic 48%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.

Boş yapıyorsun demek ki

1
    1 Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Alakası yok

Yorumla
  • Xbay12345
    Xbay12345 Takip Et
    Bilge Yaş: 33 , eic 88%
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 846 cevap paylaştı.

İyi geceler..
    Kavga sebebi?

1
    6 Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

İyi geceler
      Ben görüntülü konuşalım dedim o da yorgunum dedi trip atmıştım sonra büyüdü biraz ama o yarın konuşalım uzatmayalım dedi sonra bidaha yazmadı

Yorumla
    • Xbay12345
      Xbay12345
      +1 yıl

Bu yüzden engellenemez başka bir sebep aramalısın yani bununda en iyi sen bilirsin değerlendir nerde tanıştınız hiç gördün mü canlı vs vs özgüven eksikliği mi var kendi kafasında birşeyler mi kurdu gibi gibi gibi

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Ne kurabilir ki arkadaştık ve gerçekten üzüldüm ona çok yazdım nedenini sordum merak ettiğimi söyledim cevap vermedi çok saçma

Yorumla
    • Xbay12345
      Xbay12345
      +1 yıl

Bir çok sebebi olabilir ama durduk yere kimse engellenemez bu sorunun doğru cevabını o vermeli vermiyor mu uzak dur sende.. Bu şekilde çekip giden birisiyse uzak durmalısın.

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Neler neler yazdım gerçekten değer verdiğimi söyledim beni telegramdan engellemiş diğer sosyal medyalarında duruyor ama takipleşmiyoruz ben de üzüldüm şahsen çünkü gerçekten merak etmiştim sebebini

Yorumla
    • Xbay12345
      Xbay12345
      +1 yıl

Benim sebebim şunlar olabilirdi..
      1-Karşımdaki kişinin bana fazla yaklaştığını düşünmek yani onun duygusal bir bağ kurduğunu hissetmek..
      2-Bir ilişkimin olması...
      3-Ozgüvenimin olmaması.. Birşeyler saklamam vs
      4-Kirilmis olmam..
      Başka gelmiyor aklıma..
      Tabi ne konuştuğunuz nasıl geliştiği önemli detaylar önemlidir 🤚🏻

Yorumla
  • erotikjan
    erotikjan Takip Et
    Xper 5 Yaş: 39 , eic 36%
    +1 yıl

senden vazgecmis gecmis olsun

1
    0 Yorumla
  • uyusukkirik
    uyusukkirik Takip Et
    Xper 3 Yaş: 30
    +1 yıl

Başka kızlarla ilgileniyor

0
    1 Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Arkadaştık aslında ben ona o şekil yaklaşmadım ve sadece bir tane sosyal medyadan engelledi diğerlerinden engellemedi

Yorumla
  • Highlader
    Highlader Takip Et
    Guru Yaş: 56
    +1 yıl

Aynı şeyi kadın da yapıyor

0
    10 Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_

Evet haklısın

Yorumla
    • Highlader
      Highlader
      +1 yıl

Bir kadın neden yapar peki

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Diğer yoruma yazmışım sen anlat ona göre düşüncelerimi söyliyim

Yorumla
    • Highlader
      Highlader
      +1 yıl

Özele giriyor, bir tartışma sonrası Facebook tan instagram dan engelledi telefon rehberinden sildi ama mesaj atabiliyorum

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Demekki konuşmak istemiyor her yerden silmiş mesaj yazdın mı peki?

Yorumla
    • Highlader
      Highlader
      +1 yıl

Dm atabiliyorum

Yorumla
    • Highlader
      Highlader
      +1 yıl

Whatsup tan yazabiliyorum

Yorumla
    • Highlader
      Highlader
      +1 yıl

Ama ekli değilim

Yorumla
    • aylaseneeer_
      aylaseneeer_
      +1 yıl

Yazdın mı

Yorumla
    • Highlader
      Highlader
      +1 yıl

Yazdım

Yorumla
  • Hakangirdimm
    Hakangirdimm Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl

bikmistir senden yenisinini istuor demek sey

0
    0 Yorumla
  • Univerliseli
    Univerliseli Takip Et
    Master Yaş: 29
    +1 yıl
    Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı.

İyi yapmis

0
    0 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kişilik & Karakter > Sorular > Bir erkek neden engeller?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Bir erkek neden engeller? 19 cevap verildi
Bir erkek bu şekilde neden engeller? 2 cevap verildi
Bi erkek neden engeller? 7 cevap verildi
Bi erkek neden engeller? 9 cevap verildi
Bir erkek neden engel atar? 13 cevap verildi
Bir erkek neden engel kaldırır? 3 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Opel Insignia B Grand Sport Nasıl araba sizce?
  • Erkeklerin masum olduğu yaş kaçtır?
  • Esmerin adı var sarışının tadı var derken ne demek isteniyor?
  • Salçalı yumurta denediniz mi?
  • Kendinde olmasını istediğin özellik nedir?
  • Bu tarz insanlara ne cevap veriyorsunuz sürekli aynı taktikle yazıyorlar?
  • Kısa boylu insanlar neden daha sinirli olur?
  • Elazığdaki karga saldırısı kamerada! Sizin de böyle bir tecrübeniz oldu mu?
  • Erkekler neden aksiyon dizi/filmlerinin sadece kendisi için çekildiğini sanıyor? Kadınların aksiyon izlemediğini mi sanıyorlar?
  • Sütlü tatlıların kralı kimdir?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨