Bir erkek neden durduk yere engeller kavga etmiştim ama uzatmayalım demişti çözülmeyecek problem değil demişti sonraki gün mesajlarıma cevap vermemeye başladı ve engelledi sebebi ne olabilir böyle birşey yaşadınız mı?
Cevabın nedir?
- Kişilik & Karakter konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılSana göre durduk yere olabilir ama belki de onun için ortada bir sebep olabilir. Kavga esnasında belki gururunu incitecek bir şeyler söyledin belki de kavga sebebi direk engelleme sebebi olabilir. İlk başta yazdıkları daha çok başından savmaya çalışmak sen üsteleyince cevap vermemeye başlamış daha üsteleyince de engellemiş ama dediğim gibi sebebini ancak sen bilebilirsin
180 Yorumla- +1 yıl
Ya güvenmediğimi sanmış olabilir aramızda bir diyalog geçmişti ben güvenmiyormuş gibi tepki verdim o da güvenmiyosun dedi ama sonrasında ben üsteledim evet çünkü nedenini merak ettim bana kalırsa çok neden olabilir sadece ondan duymak istedim o da cevap vermedi ortak arkadaşlarımız var onlara yazdırdım okula gidiyormuş erken yatıyormuş benim hakkımda sormadı sanırım ortak arkadaşlarımız bişey demediler
- +1 yıl
hımm sen çocuğu biraz fazla bunaltmışsın ne kadar üstelediysen çocuğu kendinden soğutmuşsun
- +1 yıl
Gönlünü alabilir miyim sence artık yazmıyorum ama böyle de içim içimi yiyor
- +1 yıl
valla yazdıklarını okuduktan sonra sanki biraz zor gibi sen kişiliğin gereği biraz fazla irdeliyorsun sıkıntı burda muhtemelende konuşma şeklinde biraz sertti o yüzden o da ters davranmış eğer engelini kaldırırsa belki, onun dışında biraz ağır olacak ama adam sen mesaj atma diye engellemiş o yüzden bence zor
- +1 yıl
İnstagramdan eklesem mi? Hiç bişey yazmasam belki beni görür hala takip ettiğimi görür
- +1 yıl
bence ekleme ama sen bilirsin zaman tanı bir çocuğa
- +1 yıl
Zaten aktif olup olmadığını görüyorum 6 gün önce yazmışım bidaha yazmadım telegramdan engellemiş sadece oyundan da çıkarmış ama ortak arkadaşlarımız var ben onlarla giriyorum o yok tabi okula gidiyormuş erken yatıyormuş yazın girerse karşılaşırız diye umuyorum ondan da bişey yapmak istemiyorum çünkü çok yazdım
- +1 yıl
sen bu çocuğa naptın çocuk yakında telefon numarasını da değiştirirse şaşırma hiç
- +1 yıl
Telefon numarası yok ahapfkwğdşg
- +1 yıl
Bişey yapmadım sadece biraz kırdım sanırım çok üsteledim o da bu halimden sıkıldı galiba ama şu an toparlamaya çalışırken engel yedim merak ediyorum nedenlerini kendim bulmaya çalışırken kayboluyorum
- +1 yıl
valla bana kalırsa bu tek olay değil gibi tek olayda böyle bir patlama yaşamazdı önceden de bu tip şeyler olduysa hepsinin birden patlamasını yaşamış olabilir.
Telefon numarası yok derken :D - +1 yıl
Telefon numarasını almaya kalmadı ki zaten daha yeni tanışmıştık çok zaman olmamıştı
- +1 yıl
Evet çok tekrarlandı ama hep engellediğimde aradım onu görüntülü hani engelleyip bırakıp gitmedim ki ben de bunu anlamıyorum engeli 1 saatte kaldırıyodum resmen
- +1 yıl
telegramdan engelledi demiştin telegram telefon üzerinden mesajlaşılıyor o. O bir de daha o aşamaya gelmeden engel yedin :o "hep engellediğim de" sen bu adamı ikide bir engelledin mi yani?
- +1 yıl
Gönlünü nasıl alırım bilmiyorum ama hayatımda bir boşluk oluştu çok saçma gelicek alışmışım sanırım çok üzüldüm hep yazdığım şeyler de onu özlediğimi belirttim neden böyle olduğunu sordum bilmek hakkım sadece bana bir cümle yazıcaktı onu çok gördü
- +1 yıl
Telegramda kullanıcı adı koyduğunda telefon numaran gözükmüyor ben de koydum onu da kullanıcı adıyla ekledim
- +1 yıl
Yok her zaman değil en fazla 2 kere engellemişimdir
- +1 yıl
Durduk yere değil ama sinir oluyodum o da zaten gönlümü alıyodu barışıyoduk ilk defa bu sefer böyle oldu
- +1 yıl
Yarın konuşalım dedik sonra bir baktım yok ortada mesaj attım cevap vermemeye başladı
- +1 yıl
Sadece instagram engelliyodum diğer her yerde duruyodu o da sadece beni telegramdan engelledi zaten
- +1 yıl
Zamana mı bırakıyım? Zaten ortak arkadaşlarımız var bir gün karşılaşırız mı diye düşüniyim?
- +1 yıl
her sinir olduğunda engelleme hoş olmamış kaldırman önemli değil sadece inst den engellemen önemli değil karşıya şu mesajı verirsin ben bir ilişki için yeteri kadar olgun değilim tepkini koyarsın bir durumda tepkisiz kalma ama tepkilerini gösteriş şekline önem vermelisin şimdi o seni sadece telegramdan engellediyse instagramda hala arkadaş olmanız lazım değil mi
- +1 yıl
Takipleşmiyoruz ben onu takip etmiştim bir 6 gün önce geri dönmedi ben de çıkarmıştım bide arkadaştık bir ilişkide değildik o düşünceyle olmadığını da biliyorduk
- +1 yıl
abooo siz sevgili değil miydiniz yani?
- +1 yıl
Hayır arkadaştık best friend falan diyoduk sevgili değiliz ahahhapdkfg
- +1 yıl
len arkadaşsınız adama sevgili tribi atmışsın adam sonuna kadar haklı :D konuyu niye aşk ilişkilerine açtın o vakit kankana (best friend) başka gözle mi bakıyordun yoksa :o
- +1 yıl
Bide ben trip attığımda falan seni bırakamam diyodu bir sürü şey söylüyordu şimdi ne değişti ona anlam veremiyorum
- +1 yıl
Hayır arkadaşlık ilişkileri yoktu öyle olsa öyle yapardım
- +1 yıl
Beni kıskanıyordu ama ben arkadaşız diyodum
- +1 yıl
hımmm peki o senden hoşlanıyor olabilir mi?
- +1 yıl
Bilmiyorum bir keresinde oyundayken birisi geldi çocuğu öldürdüler haaljdjağdlf sırf benimle konuşuyor diye ben de kızdım ona bidaha olmaz dedi ama tabi sinir oluyodu tanımadığı birisi benimle konuşunca
- +1 yıl
sizin olay çok karışık :D muhtemeln çocuk senden hoşlanıyor triplerini bir yere kadar absorbe etmiş sonra da dayanamayıp kendi en büyük tribi atmış :D
- +1 yıl
Ahhahağslfğf g
- +1 yıl
Sorma ya
- +1 yıl
Ama üzüldüm gerçekten
- +1 yıl
önce çocuğu hayattan soğut sonra da üzül :D
- +1 yıl
Haahgspskfğdf ya ben ne biliyim bir anda gelişti herşey bide bana konuşucaz diyo he konuştuk bir anda yok oldu resmen ahwhwpdlf
- +1 yıl
belki de çocuk sana olan duygularını dile getirecekti sonra baktı bu kız beni mahv-ü perişan eder dedi sonra da arkasına bakmadan kaçtı gitti :D
- +1 yıl
Ahahağskfğdlfğdşg
- +1 yıl
Olabilir
- +1 yıl
Ama ortak arkadaşlarımız var bir gün karşılaşırız diye düşünüyorum İnşallah o zamana kadar yazmamayı planlıyorum
- +1 yıl
yazma zaten arkadaşlarına sorarsın merak ettiğinde peki bu çocuk engeli kaldırdı geldi dedi ki ben senden hoşlanıyorum o zaman ne yapacaksın
- +1 yıl
Keşke dese ahahahpslfğf en azından bir şansım olur bilmiyorum ki arkadaş gözüyle baktım ama sanırım ya düşünemiyorum bir dk cidden kıvıramıcağım yerden sordun galiba arkadaş kalmak isterim
- +1 yıl
Şimdi ben buna facebooğu sevmediğimi söyledim zaten de facebook’um yok ama ortak arkadaşlarımız facebook’u var onlarla daha yakın olmam lazım ortak arkadaşlarımızı da kaybedersem şansım kalmaz facebook açsam çok mu yalancı konumu olur beğenmiyorum demiştim bir anda facebook açtığımı görünce hani beğenmiyodu diye düşünür mü?
- +1 yıl
epeydir ortalarda yoktum ama bilen bilir benim tarzım biraz kıvırılamayacak sorular sormak zaten :D işte çok düşünmek yerine zihnini boşaltmaya çalış geçmiş tektir ama gelecek sonsuz olasılağa sahiptir geleceği tahmin etmeye planlamaya çalışmak yerine ana odaklan o an ki fırsatları değerlendir
hem sana bunu sorarsa sen de senin için açtım dersin :P - +1 yıl
Onu eklemem bide engeller falan ahahgaısd sadece ortak arkadaşlarımızı eklicem hani biraz daha aramı iyi yapıyım diye zaten oyun oynuyoruz sadece bu kadar ortak arkadaşlarımızla başka bir yerden ekli değiliz ve ben de eklemek istiyorum bir gün keşke açsaydım keşke ekleseydim dememek için
- +1 yıl
hımm ortak arkadaşlar sadece oyundan arkadaşın yani anladığım kadarıyla o zaman aç muhabbet edersin çok aktif olacaksın diye birşey de yok ekle muhabbetini ilerlet böylelikle facebookda onlarla arkadaş olman paylaşımlarda bulman aslında onun da gözünden kaçmaz gördükçe aklına gelirsin
- +1 yıl
Evet sadece oyundan arkadaşım ve ben de böyle olmasını istemiyorum instagramı daha çok seviyorum ama onlar facebook kullanıyormuş ben de kapatmıştım uzun zaman oldu ama açabilirim sırf muhabbet uzasın diye yapmak istiyorum en azından sorarsa hala oynuyoruz derler falan ne biliyim başka şansım kalmadı engel yiyorum ahahahsğlff
- +1 yıl
Facebooğumu açtım ama onu ekleyemiyorum zaten arkadaşları fazla sanırım takibe alsam mı çaktırmadan ahağdlsşflg
- +1 yıl
bir de oyuna giriyormuşsun bir bakmışsın ki engel yemişsin :P sormayabilir muhtemelen onun içn facebook açtığını da anlayabilir takibe alırken kazayla paylaşımlarını resimlerini beğenirsen sıkıntı olabilir sonra :D
- +1 yıl
Oyundan sildi zaten beni ortak arkadaşlarımız var sadece dediğim gibi ahhagapdkf of ne kadar saçma bişey yaşıyorum ya
- +1 yıl
Takip ettiğimi görebiliyor mu anında facebookta?
- +1 yıl
o arkadaş durumuna göre değişir bir de dikkatine sen facebookta bir aktif ol yorumlar yaz filan resimlere
bu arada temsili sen :D
- +1 yıl
Ya dalga geçme ahğsldkwğdşgleğgl
- +1 yıl
tamam tamam :D dediğim gibi sen daha çok yorum ve likelarla öne çıkmaya çalış
- +1 yıl
Facebook da sevmiyorum ki ya çok saçma bir yer gibi
- +1 yıl
Neyse açmıyım şimdilik böyle kalsınlar sadece oyundan olmadı yarın bir soruyım hangi sosyal medyaları kullanıyolar
- +1 yıl
Aslında snapchat kullanıyordu sanki ben soruyım bir
- +1 yıl
bir yerlerde ekli olsunlar ki kaleyi içten feth ediyim diye dedim ama facebook çok saçma açsam mı açmasam mı diye düşünüyorum
- +1 yıl
aç dursun eski profiline giriş yaparsan direk aktif olur o değil de sadece arkadaş olarak görüyorum dediğin çocuk için bu kadar uğraşman biraz garip değil mi sence de :D
- +1 yıl
Sende varya çok fenasın bak alttan alttan soruyosun ahahwpdlwğlf
- +1 yıl
yook alttan alttan değil direk soruyorum :D sevgilisi için bile bu kadar uğraşmayan kızlar bilirim :D
- +1 yıl
Evet uğraşmazlar ama ben sadık bir insanım cidden tamam çok tripliyimdir ama inanmıcaksın ama ilk defa bu kadar çok uğraşıyorum genelde engellese aman banane derim ben bir fazla engellerim bişey var sanki yarım kalmış gibi hissediyorum
- +1 yıl
hımmm içten içe bu çocuğu kaybetmek istemiyorsun yani :)))
- +1 yıl
yarım kalan ne ola ki o. O
- +1 yıl
Evet gerçekten sanki böyle yakın hissediyorum bilmiyorum yarım kalanın ne olduğunu ben de ilk defa böyle bişey yaşıyorum genelde uğraşmam ben çok takmam banane ya derim ama bu sefer uğraşıyorum ben de anlamıyorum çok üzüldüm böyle yaptığında
- +1 yıl
Ne sence bu duygularım mı var?
- +1 yıl
bilmem ben de sana soruyorum sen bilebilrisin belki de onun seni dank diye engellemesi engelleyen değil engellenen olmak böyle hissettirebilir belki de ona karşı birşeyler hissediyorsun ya da sen de tam olarak ne hissettiğini bilmiyorsun anlamlandırmaya çalışıyorsun o yüzden böyle bir karmaşa içine düştün
- +1 yıl
ama şunda hemfikiriz şu an ki durumun normal bir durum değil
- +1 yıl
Engellemeden önce gayet arkadaşca takılıyorduk iyi geceler yazdığımızda bile o kalp emojisi gönderirdi ben cevap vermezdim görüldü atardım öyle bir duygusal bişey hissediyor muyum bilmiyorum yanında mutlu olduğumu hissediyorum oyuna girdiğimizde ortak arkadaşlarımızla onun yokluğunu hissediyorum ve özlem duygusu oluyor bunu dile de getiriyorum arkadaşlarımıza
- +1 yıl
bu anlattıklarına göre sen bu çocuktan hoşlanıyorsun
- +1 yıl
Bilmiyorum bana soru sormuştun ya hoşlanıyorum derse ne cevap verirsin diye onda bile bilmiyorum dedim bir anda böyle bişey yaşadım ve yazmak istedim çünkü her gün bakıyorum profiline bişey attı mı diye ağlıyorum üzülüyorum
- +1 yıl
Tiyatro bölümü okuyor ondan mı bu kadar yoğun onu da bilmiyorum
- +1 yıl
bilmiyorum ne bak bakiyim son gönderilerine git gide nasıl duygusal şeyler yazdığına çocuk her iyi geceler dediğinde kalp de göndermiş daha ne yapsın bu çocuk :o
- +1 yıl
Ama arkadaşız diye ben bişey demiyodum kıymet bilmemişim sanırım sonradan anladım ama onda da şu an beni umursamıyor keşke bir şans verse neler neler düşünüyorum ama sıkmamak için bişey de yapmak istemiyorum artık gerçekten ben de kırıldım üzülüyorum hala hiç mi aklına gelmiyorum ki üzüldüğümü biliyodur
- +1 yıl
olur öyle bazen üzüldüğünü bilmiyordur belki de bu ortak arkadaşlarından birini kafala çift taraflı ajan olarak kullan
- +1 yıl
İşte birini kafaladım ona anlatıyorum o da yazıyor falan zaten gelicek olursa beni de çağırır öyle bir tip ondan facebook falan açtım o bana soruyo ne var ne yok diye ben de soruyorum falan bişey oldu mu anlatıyo
- +1 yıl
Bana kavga ettiğimiz gün ne dedi biliyo musun çocuk şimdi aklıma geldi sevgilimişsin gibi davranıyosun dedi bende hayır biz arkadaşız dedim ama bana bunu söyledi bu arada
- +1 yıl
hee iyi o zaman en azından içerde adamın var ;)))
çocuk ya ağzını aramış senin ya da senin davranışlarını aranızda birşey varmış gibi yorumlamış
bekle bakalım biraz daha ne olacak ne bitecek ona göre hareket edersin ben şimdi yatıyorum birşeyler sorarsan uyanınca cevap veririm ;))) - +1 yıl
Ben daha hesabımı yeni açtım mesaj atamıyorum özelden ama seni takip ediyim sen yazabiliyosan yazsana bişey olursa anlatıyım konuşmak iyi geldi çok teşekkür ederim dinlediğin için
En İyi Cevaplar
+1 yılBiraz darlamışsın gereksiz yani ve bu durum gıcığına gitmiş soğumuş senden :/
014 Yorumla- +1 yıl
Düzeltebilir miyim bu durumu çok yazdım ona ama cevap vermedi ve sadece bir tane sosyal medyadan engelledi diğerlerinde yok ama engellemedi
- +1 yıl
Düzeltirsin. bir gün ara özlediğini söyle vs ama fazla övme yani gurur yapmasın o günden bahset yaptığın yanlıstan tabi düzeltmek istiyorsan. Bana sorarsan ben düzeltmek istemezdim sadece görüntülü konuşmak istemişsin ve çoğu kız gibi trip atmışsın gayet normal bişey engellemek nedir?
- +1 yıl
Ya görüntülü konuşuyorduk onun bebek kuzeni var onu gösteriyodu ilk defa dememiştim ama o yorgunum dedi ben de trip attım sonrasında üsteledim sesli aradım onu da açmadı ben de yazıp durdum sonra yarın konuşalım dedi bidaha da yazmadı okula gidiyormuş ortak arkadaşlarımız var onlar konuştuğunda okulla gittiğini erken yattığını söylemiş sadece üzüldüm ama ben bişey yapmadım ve gerçekten değer verdim
- +1 yıl
Bence bu engellemek için yeterli değil saçma ya hayatından çıkarmak resmen bunedir çok saçma senin onu değil onun seni kazanması gönlünü alması lazım anlattığın gibiyse 😊
- +1 yıl
Anlattığım gibi trip atıp engellemiştim ama sonra engeli kaldırdım çok mesaj attım zaten snapchatten de yazıyodum ona her yerden ulaştım sanırım bana kırıldı engellediğim için ama sonrasında engeli kaldırdım ve her gün yazdım
- +1 yıl
İlk senmi engelledin? Bak bu herkesi çok kırar dediğim gibi engellemek çok yanlıs özür dile bende aynısını yapardım sana karşı tabi affedermiydim orası ruh halime bağlı. Hangi burç?
- +1 yıl
Başak burcu ben de oğlak burcuyum
- +1 yıl
Engellemiştim trip attığım zamanlar ama gerçekten çok üzgünüm sonra engelleri kaldırırdım çok durdurmazdım ama bu sefer o kırıldı sanırım of
- +1 yıl
İşin biraz zor söyleyim. Keşke engellemeseydin
- +1 yıl
Başak burcu erkeği nasıl bilmiyorum ama oğlak kadınıyım toprak elementiyiz ikimizde nasıl gönlünü alıcağımı da bilmiyorum herşeyi deniyorum çok üzülüyorum
- +1 yıl
Gönlünü alırsın ya bir şekilde çok üzgün olduğunu pişmanlığını göstermelisin ona kaybetmek istemediğini göster ara bir yerden ulas ama sesini duysun.
- +1 yıl
Okula gidiyormuş erken yatıyormuş şimdi yazarsam iyice sıkılacağından korkuyorum biraz zaman geçmesini istiyorum ama zaman da sanki beni artık takmazsa diye korkuyorum bilmiyorum nasıl gönlünü alırım biraz zaman geçse mi ki ortak arkadaşlarımız var oyuna giriyoruz ama o olmuyor okula gittiği için girmiyor oyuna girdiği zamanlar bizle oynar belki diye bekliyorum ama o da taa yazın falan girer gibi
- +1 yıl
Zaman geçerse sensizde pek birşey değişmiyor gibi bakabilir bence yarın ara güzelce anlat burda anlattığın gibi gerçekten pişman olduğunu gösterirsen seni seven birisi zaten üzüldüğünü görür ve affeder diye umuyorum.
- +1 yıl
İnstagramdan eklesem mi? Engeller mi ki
Kavga etmediğimiz halde
telefonla konuşurken yüzüme kapatıp
engelleyenini de biliyorum. :) Bu yüzden,
1-2 yakın arkadaşımın, ailemin dışında hiçbir erkeğe hayatımda yer yok artık. :)04 Yorumla- +1 yıl
Yakın arkadaşımdı benim de
- +1 yıl
Ben de çok şaşırdım ve her zaman yazdım onu özlediğimi neden böyle yaptığını sorduğuma rağmen görüldü attı çok garip
- +1 yıl
Bence bana var jülide
- +1 yıl
Mesaj atsana jülide
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
4
Cevap
7Cevap
Gizli Üye(30-35)+1 yılBazen sizin düşüncesizce yaptığınız hareketler, sözler karşı tarafı çok kırabiliyor. Durdukça düşündükçe zoruna gitmiştir ve engellemiştir zamana bırak bence, arkadaşlığınız için çabala ona değer verdiğini hissettir özür dile olmazsa zorlama
22 Yorumla- +1 yıl
Çok özür diledim gerçekten her yerden ulaştım telegram hesabım yoktu sırf onun için açtım belki ordan cevap verir diye vermedi ordan engelledi diğer sosyal medyalarda var ama takipleşmiyoruz yazmadım zaten bidaha çok aradım ama görüldü attı arkadaştık ve ben cidden değer veriyodum
Cevap sahibi+1 yılzamana bırak yüz yüze görüşmeyi dene
+1 yılDurduk yere engellemez zaten kendin de söylemişsin kavga ettiğinizi bir anlık sinirle silmiştir seni.
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 361 cevap paylaştı.
+1 yılBiz buna halk arasında aydınlanma diyoruz. Senin ile olmayacağını anlamış
11 Yorumla
+1 yılHayatında istemiyordur
26 Yorumla- +1 yıl
Konuyu anlatırsan daha iyi yardımcı olurum kadınlara pek belli olmuyor ona göre yorum yapabilirim
- +1 yıl
Anlat
- +1 yıl
Bence kadın erkek ikisi içinde aynı engel demek attığı mesajı görmek istemiyorum demek bide engellenen bir insan genelde yazmaz bu ihtimali yani yazmamasını göze almak demek başka şey aramayın bence
- Kişilik & Karakter konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılBoş yapıyorsun demek ki
11 Yorumla- +1 yıl
Alakası yok
Kişilik & Karakter konusunda 846 cevap paylaştı. İyi geceler..
Kavga sebebi?16 Yorumla- +1 yıl
İyi geceler
Ben görüntülü konuşalım dedim o da yorgunum dedi trip atmıştım sonra büyüdü biraz ama o yarın konuşalım uzatmayalım dedi sonra bidaha yazmadı - +1 yıl
Ne kurabilir ki arkadaştık ve gerçekten üzüldüm ona çok yazdım nedenini sordum merak ettiğimi söyledim cevap vermedi çok saçma
- +1 yıl
Neler neler yazdım gerçekten değer verdiğimi söyledim beni telegramdan engellemiş diğer sosyal medyalarında duruyor ama takipleşmiyoruz ben de üzüldüm şahsen çünkü gerçekten merak etmiştim sebebini
- +1 yıl
Benim sebebim şunlar olabilirdi..
1-Karşımdaki kişinin bana fazla yaklaştığını düşünmek yani onun duygusal bir bağ kurduğunu hissetmek..
2-Bir ilişkimin olması...
3-Ozgüvenimin olmaması.. Birşeyler saklamam vs
4-Kirilmis olmam..
Başka gelmiyor aklıma..
Tabi ne konuştuğunuz nasıl geliştiği önemli detaylar önemlidir 🤚🏻
senden vazgecmis gecmis olsun
10 Yorumla
+1 yılBaşka kızlarla ilgileniyor
01 Yorumla- +1 yıl
Arkadaştık aslında ben ona o şekil yaklaşmadım ve sadece bir tane sosyal medyadan engelledi diğerlerinden engellemedi
Aynı şeyi kadın da yapıyor
010 YorumlaEvet haklısın
- +1 yıl
Diğer yoruma yazmışım sen anlat ona göre düşüncelerimi söyliyim
- +1 yıl
Demekki konuşmak istemiyor her yerden silmiş mesaj yazdın mı peki?
- +1 yıl
Yazdın mı
+1 yılbikmistir senden yenisinini istuor demek sey
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7b cevap paylaştı.
+1 yılİyi yapmis
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem