Arkadaşlar köyde motor ayşe diye bir hoca varmış hala köydemi ve fal bakmadan gelecekle ilgili şeylerden anlayabiliyomu ?bide başımızdaki müsibetleri def edebilrmi ? cevaplarınızı bekliyorum.Ve tabiki gaybı allhtan başka kimse bilemez bunuda biliyorum lakin sadece soruyorum.aşılamaz bir sorunum var çünkü.sevgiyle kalın :)
Cevabın nedir?
+1 yılKizlar hepinizin sorusunu cevapliyim ben gecen sene gittim pek bir faydasi yok onunde duran bos kagitlari gelisi guzel karaliyo 3 tane veriyo eline biriyle dus al digerini yemege bir digerini de ictiginiz suya kat cogalt vs.. yazilanlarin cogu dogru ztn.. sabah 5 de gittik evin onu araba dolu.. aksam 4 de sıra geldi.. o kadar dalgaya aliyolarki geleni keyfi keder bekletiyo.. millet sirada ben varim. kavgasinda birbirini yer. hoca gidip namaz kilcam diyip uyur gelir. esimle gittik sorunlarimizdan dolayi.. cekmeceden hazir kayitlari sardi sarmaladi ustunuzde tasiyin dedi.. tabiki tesirini gorduk ya da ona inanmak istedigimiz icin şifa bulduk 2 ay sonra esimle. sorunlarimiz aynen kaldigi hatta daha da siddetlendi. sanki tekrar gitmek daha iyi gelir dusuncesi mi bilemedim. ama gitmedim. uzerinize olu topragi atilmis huzurunuz ondan yok dedi..1 hafta sonra kardesime de buna benzer bisyler dedi. para miktari yok. ama masada 100 tl. esrarini koruyor.. sanirim 100 tl den asagi para koymasinlar diye yapiyo.. yillardir gidenlerde ayni seyi soyledi.. tlfn vardi rehberimde ama sanirim iptal olmus kayitli degil. watsaptan randevulu gittik ama oraya gidince randevu falan hikaye.. milet birbirini dovecek. yani ozetle emin olabilirsiniz hicbir etkisi yok
205 Yorumla- 1 yıl
Ben büyü varsa bozdurmak istiyorum. Yani yapamaz diyorsun?
- 11 ay
Ayşe hoca ehlisünnet biri şahsen 5-6 defa gittim götürdüğüm dostlarımda oldu ve o köyde birtanedaha ayşe hoca varmış söylenen ayşe hocalar karışmış olabilir ama motor Ayşe denilen hocaya çok istedi diye 65 yaşlarında birini götürdüm kısmet açtırmak için 🙂 hocaya gittikten sonra nikahlı 3 nikahsızı bende sayamadım şu an 74 yaşlarında 49 yaşında biri ile evli kısmet nasıl açılmış ayşe hocanın falla işi yok büyü varsa bozuyor paraylada işi yok yardımcı oluyor kardeşim maddi sıkıntı içğndeydi dükkanına bile sıkılarak giriyordu Ayşe hocadan sonra her şey düzeldi elhamdülillah sonuçta Ayşe hoca vesile şifayı veren hiç şüphesiz Allah teala
- 2 ay
Arkadaşlar böyle şeylerden kimse hiç bir fayda göremez her şey Kuran'da yazılı sadece bütün duaların faziletlerine nedir diye bir bakın sonra size uygun duaları bir kırtasiyeden çıkartın üzerinizde taşınacak gibi güzel bi şekilde katlayıp çevşen içine koyun boynunuza asın inanın daha çok faydasını görüceksiniz zaten bunlar kendilerini bakıcı falan filan diye milleti kandırıyor güzel bi abdest al tövbe et felak nas ayet'el kürsü inşirah süresi zilzâl süresi saffet süresi ayat_ı hırz vardır bunu internetten çıkarın dinle Kur'anla hiç bir bilgisi olmayan böyle hocalara diyor ve size hiç bilmediniz bir şey veriyor her şey iyi olayım derken kötüye gidebilir internetten duaların fazileti araştırın ve size uygun olan hangisi ise onu çıkartın sabah namazı kılın cuma namazlarına gidin geçe kılınan namaz edilen dualar inanın size daha çok fayda sağlar bu varlıklar size gelirse inanın kurtuluşunuz olmaz intihara kadar gidebilir gerçek şifa arıyorsanız benim hocalarım var ruhani yardımcı olabilirim korunma isteyen evlilik isteyen sorun yaşayan çok insan var fakat hiç bir bilginiz yoksa bu muskaları üzerinizde taşımayın perişan olursunuz allah, tan isteyin verende o alanda benim bu ruhani varlıklarla iletişimim var hangi konuda sorun yaşıyorsanız bana mesaj atın ben sadece hocam dedim yüce allahın yardımıyla yardımcı olabilirim saygılar.
En İyi Cevaplar
Millet bir arkadaş var faydasini gördüm vs anlatamiyom vs tarzı şeyler demiş ister inanın ister inanmayın ben yıllar önce gittim ve evinin önünde hiç kalabalik yoktu gonlunden ne koparsa dedi bildigin 20 tl verdim ama herseyi bildi anlattı evet elime kağıt verdi ama hazır cekmeceden çıkardığı bir kağıt d3gil bana anlatirken kendi yazdı boş duvara bakip bana benim bildigim ama onun da haberdar olup anlattigi ben inanıyorum bu tarz şeylere ben onun bana verdiği size gore kağıt parçası bana gore o dönem hayatimi kurtardı şimdi yana yakıla yine gidicem haa olur bu ikinci gidisim olucak aradan yıllar geçti ticarete dokmusse olayi bizde saf degiliz anlarız heral😁
1411 Yorumla- +1 yıl
Adresi nerde naısl bulurum telefonu var mı sizde
- +1 yıl
Adresini veya telefon numarasını verebilir misin çok önemli
- +1 yıl
Lütfen şayet sizde numarası varsa benimlede paylaşırsanız çok sevinirim
- +1 yıl
Merhaba, adres ve telefon benimle de paylasabilir misiniz rica etsem
- 7 ay
@Yagmurmert siz buldunuz mu
+1 yılvalla ustamdan duydugum kadaritla soyluyorum ne kadar dogru bilemem kaybolan bir otobus buldugu soyleniyor hatta devletin tankini bulmus kenan evrenden izinli tek resmi medyummus kendisi bir kac olay daha anlatti ama ben sahsen o kadar inanamadm gormedim ama dunyada bunun ornegi var
73 Yorumla- +1 yıl
Nasıl ulasabılırım
- 1 yıl
Nasıl ulaşabilirim lütfen yardımcı olur musunuz
- 9 ay
@Kubratytro merhaba Tekirdağ Malkara ilçesinde sağlamtaş köyünde, bende 3 ay önce gittim tel numarası yok
faceden o köyün sayfası varsa onu bul derim :)
328 Yorumla
Soran+1 yılsaol tavsiyen için :)
- +1 yıl
çorluda olanı tavsıye ederım motor ayse yasamıyo kardeslerı bakıyo ama pek anlamıyorlar ben 2 defa gıttım turgut beye gercekten cok faydasını gördum tavsıye ederım.
- +1 yıl
@dilarasabucu nasıl ulaşicaz o hocaya nerde
- +1 yıl
@dilarasabucu ne zaman oldu
- +1 yıl
@sedaecrin moror aysenin telefonunu bilen car mi cok acil
- +1 yıl
@dilarasabucu corludaki turkut beyin numsrasini verebilirmisiniz yede motor ayseni
- +1 yıl
@ali790 arkadaşlar sakın gitmeyin , kendisi iki kardeşi karı koca sandı , anneleri ölmüş olduğu halde anneni getir büyü var dedi , milyon dolarlık evde oturan kişilere sen yoksulsun ama para gelecek falan diyor !! içeride babası diye tanıttığı bunak rolü yapan ve kulağı az duyuyor gibi numara yapan adam ispiyoncu muhbir. insanları muhabbet eder gibi konuşturuyor , saf saf herkes anlatıyor , bu da bunları kullanıp mistik kelimelerle kandırıyor. adam arada kayboluyor ortadan, gidiyor ispiyonluyor kadına. ortada 100 tl koymuş her defasında orada duruyor , psikolojik baskı yaratmak için. 5 dakikada 50 veya 100 tl alıyor. bir de bir kişiyi gördükten sonra cinler bastı diyip 2 saat uyumaya gidiyorum diyor , 6 saat bekleyen var, iyi yorumları da gelinleri yazıyor dikkat! dolandırıcı bu aman diyeyim. konuşmayınca sıkılıyor çünkü ağzınızdan laf alamıyor başka birşey var mı canım diyip yolluyor. ailece tezgah var yakında canları yanar
- +1 yıl
@Smhaklc1 gitme bos yere.. biz gittik bos gurultu sadece.. hicbir faydasi yok.. evin onundekilerde duyup gelenler.. herkes birbirine soruyo hoca iyimi. biliyomu diye.. fala bakmiyo sanirim onu bilmiyorum ama bize laf arasinda dedi ben gelecekten bisey bilmem diye.. biz dua icin gittik tesiri olmadi bos kagitlari karalayip tutusturuyolar eline gelini anlatiyo ic yikan yemege koy vs.. cekmeceden bos kagitlari cikarip karaliyo al muska diye veriyo eline.. onunde tablet gibi bisey var gorunmuyo oraya bakip seninle konusuyo bilindik seyler soyluyo sadece.. cevren kalabalik huzurun yok sinirlisin vs. sana dua verince huzurun olcak dedi ama malesef bir faydasini goremedik.. cok sukur gecti gitti basimizdan
- +1 yıl
@defnetoprak Pardon? Gitme mi ben 6 yasindaydim uyurgezerdim o zamanlar Şu an 18 yasindayim tam 17 sene oldu bana muska yaptı verdi dualar okudu kül yedim vs vs
Allajıma şükürler olsun ki düzeldi hicbirseyim kalmadı yorum yapmak icin konuşmak için konuşmayın lütfen :) - +1 yıl
@Cisemdaglı ayşei hocanın telefon ünumarası var mı sizde acaba i?
- +1 yıl
@Cisemdaglı Sağlamtaş Malkara Ayse Hoca dolandırıcıdır. arkadaşlar sakın gitmeyin , kendisi iki kardeşi karı koca sandı , anneleri ölmüş olduğu halde anneni getir büyü var dedi , milyon dolarlık evde oturan kişilere sen yoksulsun ama para gelecek falan diyor !! içeride babası diye tanıttığı bunak rolü yapan ve kulağı az duyuyor gibi numara yapan adam ispiyoncu muhbir. insanları muhabbet eder gibi konuşturuyor , saf saf herkes anlatıyor , bu da bunları kullanıp mistik kelimelerle kandırıyor. adam arada kayboluyor ortadan, gidiyor ispiyonluyor kadına. ortada 100 tl koymuş her defasında orada duruyor , pgibolojik baskı yaratmak için. 5 dakikada 50 veya 100 tl alıyor. bir de bir kişiyi gördükten sonra cinler bastı diyip 2 saat uyumaya gidiyorum diyor , 6 saat bekleyen var, iyi yorumları da gelinleri yazıyor dikkat! dolandırıcı bu aman diyeyim. konuşmayınca sıkılıyor çünkü ağzınızdan laf alamıyor başka birşey var mı canım diyip yolluyor. ailece tezgah var yakında canları yanar
- +1 yıl
@Cisemdaglı ben de uyurgezerdim doktor uyku uzmanı yardımcı oluyor bu konulara; şartlanma ile alakalı muska ile halledilmiş olduğuna şartlanma durumu.. tramva mekan değişikliği hormonal değişim vb nedenler arasında olabilir uyurgezerliğin. Bu koşulların ideal hale gelmesiyle de kendiliğinden geçen vaka sayısı yüksek. tecrübeyle sabit ; bu kadın sahtekar; parayla iş yapan para ver diye gözünün içine bakan insandan hayır beklemek de bizlerin hatası..
- +1 yıl
@dilarasabucu corluda kim var soylermısınız
- +1 yıl
@Cisemdaglı nasıl ulasabılırım motor ayse ye yardımcı olur musunuz
- +1 yıl
@dilarasabucu corludaki hocanın yeri nerde acaba
- +1 yıl
@dilarasabucu çorluda ki hoca kim? telefon numarası, adresi felan var mı
- +1 yıl
@dilarasabucu turgut hocanın iletişim bilgilerine nasıl ulaşabiliriz
- +1 yıl
@Cisemdaglı lütfen ulaşabileceğim telefon numarası var mı
- 1 yıl
@dilarasabucu ben büyü varsa bozdurmak istiyorum. Turgut bey kim telefonu adresi lazım
- 3 ay
@dilarasabucu çorluda kim var?
AI Persona’ya Sor
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
14
Cevap
14Cevap
arkadaşlar sakın gitmeyin , kendisi iki kardeşi karı koca sandı , anneleri ölmüş olduğu halde anneni getir büyü var dedi , milyon dolarlık evde oturan kişilere sen yoksulsun ama para gelecek falan diyor !! içeride babası diye tanıttığı bunak rolü yapan ve kulağı az duyuyor gibi numara yapan adam ispiyoncu muhbir. insanları muhabbet eder gibi konuşturuyor , saf saf herkes anlatıyor , bu da bunları kullanıp mistik kelimelerle kandırıyor. adam arada kayboluyor ortadan, gidiyor ispiyonluyor kadına. ortada 100 tl koymuş her defasında orada duruyor , psikolojik baskı yaratmak için. 5 dakikada 50 veya 100 tl alıyor. bir de bir kişiyi gördükten sonra cinler bastı diyip 2 saat uyumaya gidiyorum diyor , 6 saat bekleyen var, iyi yorumları da gelinleri yazıyor dikkat! dolandırıcı bu aman diyeyim. konuşmayınca sıkılıyor çünkü ağzınızdan laf alamıyor başka birşey var mı canım diyip yolluyor. ailece tezgah var yakında canları yanar
174 Yorumla- +1 yıl
Aynen dedigin gibi ben de anlattiklarina sahit oldum birebir.. yoksa ayni gun ordamiydik.😅 esiimle bir umut diye gittik ama yazik kadin insanlarla resmen dalga geciyo kahve falina bakar gibi sacma sapan seyler soyluyo.. ben fal icin degil dua sifa icin gittim ama hicbir faydasini gormedim ne yazikki..
- +1 yıl
- 9 ay
Gece Saat 5:40da geldim hiçkimse olmamasına rağmen sıra var dedi aynen dediğin gibi iki tane adam var boş boş bakıyor konuşmaya çalışıyor biri bişey dediğinde duymuyor gibi yapıyor efsane rol yapıyorlar daha hocanın yanına gitmedik (pardon sahte hocanın) insanlara eziyet çektiriyor lar yakınlarda kahvaltı yapabilmek için bi yer yok kıbrısdan gelenleri geri göndermiş öyle diyor adamlar anlıcagın sallıyor lar
- 7 ay
@defnetoprak tanıyıp bulduğunuz var mı
- Arabalar konusunda 4b cevap paylaştı.
+1 yılha sen o köyden birilerini bulcağını mı düşündün burada bir de motor ayşe ne ya sdfsd
712 Yorumla
Soran+1 yılfalcı :Dbütün ünlüler ona gidiyormuş.
- +1 yıl
cidden mi kız bulursan bize de söyle googlea bir yaz bakalım :D
- +1 yıl
@mece34 selam.. Ayşe hocanın telefonunu verirmisin?
- +1 yıl
@arzuhancan yazıyorum site sılıyor sanırım mesaj atamıyorum sz atın göndermeyim
Gizli Üye(30-35)+1 yılCiddi anlamda inanılması güç ama kadın herşeyi bilmekle kalmıyor bir duayla herşeyi çözüyor çok gittim ona şu an fransada oğlunun yanında. Ünlüleri geçtim devlet büyklerimiz bile ona gidiyorlar.
1218 Yorumla
Soran+1 yılyuh gerçekten mi
Cevap sahibi+1 yılGerçekden ve büyüyle katiyen işi yok. Yolun düşerse yaza doğru git derim
Soran+1 yılYaza doğru derken? Malkaraya yakın yerde kalıyorum. hangi aylarda geliyo bayan buraya
Soran+1 yılBide ücret ne kadar aliyo :)
Cevap sahibi+1 yılAğustos ayında falan orada oluyor ücret almıyor:)
Soran+1 yılTeşekkürler :)
- +1 yıl
Nasıl bulucaz bu hocayı
- +1 yıl
telini verirmisiniz ya da bildiğiiz iyi bir byücü var mı
- +1 yıl
Evet
- +1 yıl
@Erertghvgg nasıl bulabiliriz bu ayse hocayı
Evet merak edilenleri anlatayım genel olarak. Motor Ayşe dedikleri o köydeki Ayşe hoca. Malkara Sağlamtaşta oturuyor. Köye gidince kime sorsanız gösterir evini. Fal ile alakası yok. Arapça kağıtlar veriyor ve onları yapmanı istiyor. Gerek görürse tekrar çağırıyor. En fazla 10 dk senle konuşuyor. Biliyor mu deseniz kişiye göre değişir. Evin önü kalabalık randevu olayı yok. Gelince sıraya giriyorsunuz. Ücret ise gönlünden ne koparsa
112 Yorumla- 9 ay
En fazla 10dk olduğuna eminmisin 1,5 saatir bekliyoruz yoruldum diyor gidip yatıyor
1 yılBu konuyu yeniden gündeme getirmiş olacağım ama. Son zamanlarda giden var mı?
köydekilerin demesi ile çok eskiden beri devlet büyüklerinede yardım ettiği hatta evinden özel arabalar ile alındığını duydum. Ayşe hocanın köydeki ailesinin lakabı motor olduğu için öyle deniyormuş. Ayşe hoca bir falcı değil. Gelecekle ilgili bilgi vermiyormuş tabiki. Ama üzerinizde yapılan bir şey varsa onu söylüyormuş. Kısa zamanda gidip şifa bulan var mıdır?
61 YorumlaGecen hafta pazar günü gittim oraya sabah sabah o kadar bekleyen vardı ki vaz geçtim geri döndüm ama bidaha gidicem aksama kadarda olsa beklicem
63 Yorumla- +1 yıl
@ali790 tlfnu iptal olmus..
- +1 yıl
arkadaşlar sakın gitmeyin , kendisi iki kardeşi karı koca sandı , anneleri ölmüş olduğu halde anneni getir büyü var dedi , milyon dolarlık evde oturan kişilere sen yoksulsun ama para gelecek falan diyor !! içeride babası diye tanıttığı bunak rolü yapan ve kulağı az duyuyor gibi numara yapan adam ispiyoncu muhbir. insanları muhabbet eder gibi konuşturuyor , saf saf herkes anlatıyor , bu da bunları kullanıp mistik kelimelerle kandırıyor. adam arada kayboluyor ortadan, gidiyor ispiyonluyor kadına. ortada 100 tl koymuş her defasında orada duruyor , psikolojik baskı yaratmak için. 5 dakikada 50 veya 100 tl alıyor. bir de bir kişiyi gördükten sonra cinler bastı diyip 2 saat uyumaya gidiyorum diyor , 6 saat bekleyen var, iyi yorumları da gelinleri yazıyor dikkat! dolandırıcı bu aman diyeyim. konuşmayınca sıkılıyor çünkü ağzınızdan laf alamıyor başka birşey var mı canım diyip yolluyor. ailece tezgah var yakında canları yanar. En sonunda polis basacak giden de orada rezil olacak tv de
giden birisinden duydum altınları calınmıs tı resmen anlatyrmus kım aldı nasıl caldı kac kısı gıtmıs hepsı hayret etmıs bende gıtmeyı dusunyrm kendısıne daha kapıdan gırınce sen agzını acmadan ne ıcın geldıgnı bıle bılıyormu
75 Yorumla
Soran+1 yılkaç para alıyormuş acaba öğrenci adamım ben :D
- +1 yıl
- 1 yıl
@Yagmurmert telefon buldun mu
Tekirdağ da tekira nın arka mahallede bayan hoca var çok iyi
84 Yorumla- +1 yıl
Adı numarası falan var mı
- 11 ay
@Heysen0 numarasini bulabildiniz mi
+1 yılBen tekirdağlıyım sağlamtaş köyünde 6 tane ayşe var doğru olana giderseniz sizin skıntılarınıza çözüm olur motor ayşe die sorun. utanıpta burada ayşe die biri varmış fal bakan derseniz 6 ayşeden birine gidersiniz :) motor ayşe die sorun :)
63 Yorumla- +1 yıl
Bılıyomusunız bu aysenın tel nosunu tam adresini nasıl bulurum
ben gittim hiçbişeyde bilmiyor çözemedi bişey benim şahsi düşüncem bu bizim insanız zaten abartmaya gelince 1 numara
52 Yorumla- +1 yıl
kesınlıkle bende anlamadıgını düşünüyorum
+1 yılbunu edirneli bir arkadasimdan duymustum iyiymis baya
21 YorumlaMerhabalar 3 ay önce bende gittim ve şimdiye kadar kullandığım tüm antidepresan ilaçlardan kurtuldum mucize gibi bir şey çok şükür. Allah'ım ne muradı varsa versin
30 Yorumla
+1 yılBen gittin biliyor ama nerden bildiğini anlamadım askerlik yapacağım yerden tutun evleneceğim kıza kadar evlendiğim kızın çocukken kafamı yarmasina kadar bilmişti hepsi cikti
30 Yorumlaoncelıkle sunu belırtmek ısterım allahtan baska kımse gelecegı bılemez
ama ayse hocanın askerlerı var gelecege dahi yorum yapmıyor ama gecmısını cok ıyı ozetler70 Yorumla
+1 yılAyşe hocanın telefon numArasını bilen varsa bana yazabilir mi? Bir de randevulu mu gidiliyor acaba?
53 Yorumla- +1 yıl
Ben köye gıttım. Hocayı sordum hangi hoca dedıler bu koyde 8 hoca var yani gelen hastayı gören hoca olmuş. Ayşe hoca dedım gıttım sırada 20 kişi var sıra bana geldı on söyledı üçü biraz doğru 7 si yanlış. Sonra hazır fotokopilerden çıkardı muska yaptı bunu suyunu iç bunu taşı bunla yıkan bunu toprağa göm. Hiç biri faydsa vermedı. Zaten görunce o hazırlanmış kağıtları ben o anda anladım herkese aynı verıyor
Ben Motor Ayşenin Yiğeniyim Sağlamtaş ta Oturuyom benim nüfuz Cuzdanımı Bulmuştu Kaybolan Yerini Tarif ederek Bulduk
44 Yorumla- +1 yıl
@Hayriyehh ben de var
arkadaşlar motor ayşe gerçekten herşeyi biliyormu? giden varsa yardımcı olabilirmi bu konuyla ligili?
12 Yorumla- +1 yıl
Hicbisey bildigi yok.. boş teneke.. evin onundeki insanlarda duyan gelmiş duyan gelmis herkes birbirine soruyo.. gecen yil gittik esimle. Ist 5 -6 da ciktik 8 de ordaydik evin onu insan yıgını..4 de sira geldi para basiyo kadin gelini de asistani.. benden sonra kardesim gitti onda da ayni laflari soylemis. her hoca bildimizin soyledigi laflar. basin agriyo huzurun yok uzerinize olu topragi atmislar. aileden biri cevren cok kalabalik vs.
- +1 yıl
@defnetoprak aynen
Sizin başınızda İslam halifesi RECO vardı Euro 5 Paund 6 sizi korur milledin evladı
30 YorumlaMerhaba ulaşabildiniz mi telefonuna? Ben de ulaşmaya calışıyorum da
00 Yorumla
+1 yılBu motor ayse ye nasıl ulasabılırım telefonu varmıdır
00 Yorumla
+1 yılmerhaba gerçekten iyi bir büyü yapan varsa rica etsem telini verebilirmisiniz
03 Yorumla- +1 yıl
Büyü yapmiyor
- +1 yıl
@Baharilgin kesinmi
- +1 yıl
@Baharilgin lütfen cevap verin
Vay birileri benim köyümden bahsediyor sorusu olan varsa cevaplayim
112 Yorumla- +1 yıl
@gripin123 ben gittim ıkı defa Ayşe hocaya arkadasa iyi geldi Benı etkılemedı
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
+1 yılmotor ayşe :D :D İnanma
00 YorumlaKaç aylik soru acaba :D motor ölmüştür artik :/
17 Yorumla
Soran+1 yılÖlmedi yaşıyo böyle insanlar ölmemeli
- +1 yıl
- +1 yıl
Hayir olmedi bu yaz gittim cinler kulağina fisildio
+1 yılmotor ayşemi çok güzel miş
10 Yorumla
+1 yılPapara hesabını kiralama
00 Yorumla
+1 yılVar ben hafta sonu gittim
00 Yorumla
+1 yılKirklareli ye gel üflettireyim ben seni :D
02 Yorumla
Soran+1 yılGerek yok ama istersen önce kendini üflettir
- +1 yıl
Ben küçükken çok uflettirdim cok şükür herseyim yolunda sen boşver onu bunu gel sen gel :D
Devamını Gör(13)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası