Kocam Beni Aldatıyor Mu?

7,5 senedir evliyim. Büyük bir tutkuyla başlamış ve o şekilde devam etmiş bir ilişkim vardı. Görünürde hala tutkulu bir ilişki ama kocamın bilgisayarını karıştırıp eski sevgilileriyle yazıştığını gördüğümde sene 2015'ti. Birine "Sana her gün bir şarkı yolluyorum aklımda" bile yazmış. Sonra affettim. Bir daha yazışmadı bu tarihe kadar. Yeni vakamız ise ofisinde işe başlayan bir kız. Kızı görür görmez "oha" dedim. Dudaklar, göğüsler silikon. Instagram'a sürekli seksi pozlar veren, tuhaf bir kız. İlgi manyağı derler ya, tam öyle bir tip. Kocamın google geçmişine baktığımda kızın fotolarına düzenli aralıklarla baktığını gördüm. Olay çıkardım. Sinir krizi geçirdim. Her seferinde affettim. Ama geçen hafta, bana verdiği tüm sözlere rağmen, yine girip kızın hesabına baktığını gördüğümde bitti bu iş. Hislerim öldü sanki. O da bunu fark etti, beni kaybetmekten korktu. Yalvardı yakardı. Affettim ama "Benim açımdan bitti bu iş. Sadece deneyeceğim" dedim. Eskisi gibi olamıyor tabii beni açımdan. "Benim için anlamsız bir et parçası. Kadınlar farklı bakıyor bu duruma. Gerçekten bir şey hissetsem, aynı ofisteyiz, bir şey yaşamaz mıydım? Ya da en azından birlikte olmak için bir hamle yapmaz mıydım?" diyor ama ben inanmıyorum ona artık. Güvenim tamamen bitti. Ne dersiniz beyler? Sizce, cinsel birliktelik yaşamamasına rağmen, kocam beni aldatmış sayılır mı?
Kocam Beni Aldatıyor Mu?