7,5 senedir evliyim. Büyük bir tutkuyla başlamış ve o şekilde devam etmiş bir ilişkim vardı. Görünürde hala tutkulu bir ilişki ama kocamın bilgisayarını karıştırıp eski sevgilileriyle yazıştığını gördüğümde sene 2015'ti. Birine "Sana her gün bir şarkı yolluyorum aklımda" bile yazmış. Sonra affettim. Bir daha yazışmadı bu tarihe kadar. Yeni vakamız ise ofisinde işe başlayan bir kız. Kızı görür görmez "oha" dedim. Dudaklar, göğüsler silikon. Instagram'a sürekli seksi pozlar veren, tuhaf bir kız. İlgi manyağı derler ya, tam öyle bir tip. Kocamın google geçmişine baktığımda kızın fotolarına düzenli aralıklarla baktığını gördüm. Olay çıkardım. Sinir krizi geçirdim. Her seferinde affettim. Ama geçen hafta, bana verdiği tüm sözlere rağmen, yine girip kızın hesabına baktığını gördüğümde bitti bu iş. Hislerim öldü sanki. O da bunu fark etti, beni kaybetmekten korktu. Yalvardı yakardı. Affettim ama "Benim açımdan bitti bu iş. Sadece deneyeceğim" dedim. Eskisi gibi olamıyor tabii beni açımdan. "Benim için anlamsız bir et parçası. Kadınlar farklı bakıyor bu duruma. Gerçekten bir şey hissetsem, aynı ofisteyiz, bir şey yaşamaz mıydım? Ya da en azından birlikte olmak için bir hamle yapmaz mıydım?" diyor ama ben inanmıyorum ona artık. Güvenim tamamen bitti. Ne dersiniz beyler? Sizce, cinsel birliktelik yaşamamasına rağmen, kocam beni aldatmış sayılır mı?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yılKocan seni aldatmış. Bunun ikilemini neden hala yaşıyorsun. Bu ilişki bitik. Kusura bakmayın ama görünen köy kılavuz istemez hesabı ankattığınız herşey. Ben olsam boşanma dilekçesini vermiştim eline. Yani şu var tutkulu ilşki demişsiniz, hal böyleyken beklmeyin boş yere devam ettirmeye. Ancak ilişkinizde eksikler olduğu halde bu durum baş göstermişse tercih tabi sizin. Ama bu ilşki zor devam eder.
10 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılSayılmaz sen varken başkalarıyla ilgilenmesi hiç aldatma olur mu. Abartmışsın.
Sen de erkeklere bak, olay cikartirsa de ki bişey yasamak için bakmadım keşke beninkide boyle olsaydı diye baktım dersin.10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yıl33 yaşında bir insansın hala ergenmisin sen? Ne saçmalıyorsun.. adam güzel bir kızın fotolarina bakmış kim bakmıyor ki? Baksana ne olur.. fayk falanmisiniz siz? İnsan bu kadar toy bu kadar çocuk olamaz ya.. o zaman dünyadaki bütün erkekleri boşamak lazım.. bence fayksin sen.. yuh be
12 Yorumla- +1 yıl
Fake değilim. Neden bu kadar saygsızlaştığınızı da anlamadım arkadaşım. 33 yaşında olunca, sevdiğin insana kırılma hakkını geri mi veriyorsun? Sana verilen bir sözün tutulmadığını gördüğünde hayal kırıklığı yaşamaya hakkın olmuyor mu 33 yaşındayken? Nasıl bir bakış açısı bu? 7,5 senelik evlilik, toplamda 10 senelik ilişkiden bahsediyoruz. Kırgınlıkla fikir almaya çalışıyorum ve sen hiç tanımadığın bir insana saygısızlaşma lüksünü kendinde hak görüyorsun öyle mi?
- +1 yıl
Saygisizlasmadim.. ama evlilik çok ciddi bir müessese.. evet kırılmaya kızmaya gucenmeyeelbette hakkın var ama boşanmak dan bahsediyorsun.. sanki aile her zaman kuruluyormus gibi. col baistmis gibi. sevgilisini bile terk etmez çoğu insan bunun için. bence sen aileyi basite almış oluyorsun. biraz kaylancakssinjz hanımefendi. kimse mükemmel değil. bazen affetmeyi unutmayı bileceksiniz ! İlk rüzgarda gemiyi terk etme
+1 yılArada güven yoksa hani guven bittiyse aldatmis olmasi ya da olmamasi pek önemli degil bence diye dusunuyorum artik
010 Yorumla- +1 yıl
Bir söz verdi yapti ikincisi olmamasi lazim zaten haydi ikincide oldu ama 3. Olamaz
- +1 yıl
O zaman bende diyorum ki kendini neden bu sekilde duruma maruz birakiyorsun
- +1 yıl
Tek tarafliymis sanirim yani en azindan 2015 sonrasinda yani sadece seni oyalamis gibi
- +1 yıl
Aliskanlik toplum icerisinde kucuk dusmemek gayreti filan falan bir sürü cümle
- +1 yıl
Evet oyle dusunuyorum ben )
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
24Cevap
+1 yılYani tam aldatma demesekde yine de sayılır. Birkaç kez affetmişsiniz ve söz verdiğiniz halde hala devam etmişse bunun sonu gelmez diye düşünüyorum.
Evliliğinizi, yuvanızı yıkmamak için son bir şans tanıyın derim ben. Ona birdaha olursa ne olursa olsun asla onu affetmeyeceğinizi söyleyin. Belki bir ihtimal düzelir...00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 504 cevap paylaştı. ya yok ne aldatması arkadaşım. sadece o kızın vücuduyla kendi kendine tatmin olur. yoksa gidip te o kızla yatacak anlamına gelmez. siz sanıyormusunuz ki tüm aklımız sizde. yoldan geçen kızın kalçası, göğüsleri yüzü seksiliği. herşey aklımızdan geçiyor ama biz sizin yanınızda buluyoruz kendimizi. bu böyledir
02 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yıl.
Aldatma iki türlüdür;
Fiziksel
ve
Düşünsel
İkisi de eşittir.
Daha çok dikkat edip yapmaya devam etmeyeceğinden emin olabilir misin?
Daha da önemlisi;
Ona artık eskisi gibi bakabilir, dokunabilir ve aynı hisler besleyip aynı duyguları yaşayabilir misin?
Hepimiz yaptıklarımızın cezanı çekmeliyiz.
.00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTabikide fiili aldatma olmayabilir ama aldatma sadece fiilen yapılan birşey değildir. Gönül kalp sevgi aldatması çok ağır aldatmalardır. Bazen dersin ki keşke fiilen aldatmış olsaydı. O nedenle öncelikle geçmiş olsun. Kararın hislerin normal. Üzgünüm ama kocan aynı şeyleri yine yapacaktır. Bu kesin. O nedenle bütün olarak iyice düşün kararını ona göre ver.
00 YorumlaOlaya erkek açısından bakarsak savunması doğru gibi, sadece cinsel etkileşime getirmiş lafı.
Olaya kadın açısından bakarsak 7.5 yılı devirmiş bir aşk evliliği sen de haklısın.
Uzun lafın kısası aşkınızı, heyecan ve şehvetinizi alevlendir; tabi hâlâ içinde bir şeyler ölmediyse...010 Yorumla- +1 yıl
Elbette öyle. Dediğim şu: Eşimin yaptıklarını anlatıyorum; 1 değil 2 değil. Ben, sadece onun canını yakmak için tinder'a giriyorum. Adamın biriyle randevulaşıyorum. Kahve içmek üzere bir avm'deki kahvecide. Ve elbette gitmiyorum o randevuya. Benim yaptığım şeyi affetmeme lüksü nasıl oluyor eşimin o kadar kabahatiyle?
- Cinsel Yaşam konusunda 444 cevap paylaştı.
+1 yılbir dakika yahu yargısız infaza girişmeyin hemen... kocan ve sen kaç yaşındasınız? malum kız kaç yasın dadır?
06 Yorumla- +1 yıl
şimdi,, şanslısın kız ile aynı yaşlardasın, 20-25 arasında olsa ise rakibin senden güçlü olacaktı, kocanın 38 de olması tam zirvede oldugunu gösterir, öncelikle nerede eksiğin var ona bakıyor olman gerek? sen de bulamadığı ne varki, başkasında arıyor, eşler kutsal varlıklardır,, eşlerimizle yapamadıklarımızı dışarı da arayan çok kişi vardır.. hersey konuşularak çözüleceğine inanırım, açıkça sinirlenmeden konuları masaya yatırın ve konuşun.. bir arkadaşım da dansöz seyretme hissi o kadar çoğalmıştıki, çözümü eşinin dans öğrenmesi ile çözmüşlerdi. Unutma çirkin kadın yoktur, kadınlığını sergileyemiyen kadın vardır..
- +1 yıl
Valla çirkin olmadığımı zaten biliyorum. Olay şu: Kocam yatakta her zaman mükemmel değil. Kimse her zaman mükemmel olamaz. Ben başka adamlara bakmıyorum da o hangi özgüvenle başka kadınlara bakabiliyor? Ya da madem bende uygulayamadığı şeyler var, neden durup durup muhteşem bir kadın olduğumu söylüyor? Evlilik, bir gün bitmek üzere yapılan bir şey değil. Ömür boyu sürmesi dileğiyle evlenir herkes. Kutsallık kısmına katılmıyorum; anneler kutsaldır. Ben anne değilim. Karısıyım. 38 erkeğin zirvesiyse, 33 de kadının zirvesi ayrıca. Ne yapmalı bu kadınlar? Kocam benden sıkılmasın diye tüm etkinliklere katılıp bir sürü hobiye falan mı sahip olmalı? Çifte standart bu. Erkekler de kendilerini sorgulamalı. Gerçekten değer verdiği ve kendisine değer veen kadın gittiğinde her şey için çok geç olabilir.
- +1 yıl
ne yazzıki erkekleri bu duruma getiren biraz da sizin ırkınız, erkek öyle karışık bir yaratık değildir, erkeğin ipi hep kadının elindedir, ipi fazla çekersen sıkılır kaçar,, fazla serbest bırakırsan yine kaçar,, yani direksiyonda olan sensin, bak eşim normal biri diyorsun, acaba onun ruh halinde bundan memnunmu? belki sana belli edemediği sorunları ola bilir, bunlar hep konuşularak çözülür..
- +1 yıl
Haklısınız, her şey konuşularak çözülebilir ya da en azından ayrılığı medeni bir şekilde götürmeyi sağlayabilir. Ama yine de, sözüm size değil tüm erkeklere, tüm sorumluluğu kadınlara bırakmak haksızlık. İpler bizim elimizde falan değil. Erkekler içgüdüleriyle hareket etme ilkelliğine düşüyor çoğu kez ve bu maalesef kontrol edilebilir bir şey değil. Adamın kendisi kontrol edemiyor, ben nasıl edeyim?
- +1 yıl
ayrılığı en son düşün bence, bunca yılın birlikteliğini hemen bitirme, akşam al karşına nereye gidiyor bu ilişki diye sor bakalım ne diyecek.
Aslında sayılmaz ancak resımlerıne gızlıden baktıysa masum bır gırısım olup yakalanmıs bence sızde onlemınızı alıp tepkınızı koymusunuz
04 YorumlaAldatmış sayılsa da bu fazla büyütülecek bir şey değil sanki. Yoksa kadın erkek herkes gözlerini bağlayıp yaşamalı . şevk duyguları ile bakmadıktan sonra sakıncası yoktur sanırım
06 Yorumla- +1 yıl
Tabii. Ben her zaman ilgi gören bir kadın oldum. İyi bir eğitim aldım. Kariyerimde yükseldim. Kocama çok aşıktım ve onu düşünce olarak bile olsa balka birileriyle paylaşma fikri rahatsız ediyor beni. Ego ve aşk bir arada etkili yani bu durumda. Ama şimdi bir şeyler eksildi sanki. En iyi arkadaşımdı ayrıca kocam ama şimdi o dostluk bozuldu benim güvenim kaybolunca. Bu da acı veriyor. Her şey bir arada yani.
- Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılPsikolojik olarak aldatmış oluyor, seni kaybetmekten korksaydi yapmazdı bunları.. Böyle bir adamı tekrar sevemez daha kötüsü guvenemez
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yıl%100 aldatmış seni hemde defalarca saygısız adam işte eğer sen gene devam edersen gene aldatacak seni
00 Yorumla
+1 yılAldatmamis ama potensiyel var sen en başta affetmeden önce cezalandiracakdin böyle olmazdi
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılbenim de benzer durumlar oldu. köpek gibi pişman oldum. ama aldatmış saymıyorum bu vakaları ben. bence ben de aldatmadım ama eşim aldattın diyor
06 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılilgi görmemekti benim problemim. ve evlendikten sonra hala dışarıda ilgi gösteren kızların olduğunu farkettim. aynı ilgiyi eşim göstermiyordu
Cevap sahibi+1 yılaramız düzeldi. çok oldu zaten bu olaylar olalı. çok da seviyorum onu. ilgi meselesi hala aynı da napalım artık zamanında yedik bir b. k. laf da söyleyemiyoruz
Cevap sahibi+1 yılgüzel cümleler tabi bunlar :) gerçekten seviyorum. onu üzmemek adına kendimi bile üzüyorum çoğu zaman
- Cinsel Yaşam konusunda 588 cevap paylaştı.
+1 yılsen yakalayıp yakalayıp affettiğin için o da alışmış
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen bile beğenmişsin adama neden kızıyrsun :) bakması çok abartılack bir durum değil
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@Ytra1 burda kizman gerekn begenmesi degil ezik gibi surekli googledna fotolara bakmasi ben kadin olsam en cok buna bozulurum
Cevap sahibi+1 yılAa o zaman isler dgeisir isin icine ksikanclik harici rekabet ve duygusal savas girer cok tehlikeli sularda yuzuyr senin herif
+1 yılYaşlar kaç. kocan Sadıksa zorlama kaybedersiniz ikiniz de
İlgisi nasıl evde yatakta00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılSenle evde ilğileniyor mu yatakta son zamanlarda artış veya düşüş oldu mu?
05 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılO zaman sorun yoktur
Cevap sahibi+1 yılErkekler ve kadınlar
Cevap sahibi+1 yılİki farklı yapı erkeğin gözü hep açtır
+1 yılLütfen abla kendine olan saygın için boşadım de lütfen
00 Yorumla
+1 yılO sana yalvardıktan sonra değişti mi? Düzeldi mi?
05 Yorumla- +1 yıl
Çok gevşemeden tutumunu koru. Güzel ders olmuş ona ve seni deli gibi seviyor demek ki.
- +1 yıl
Senin ayrılma nedenin gerçekten bu mu yoksa başka şeyler mi var? Andropozdan bahsediyorsun senin menapozuna da çok kalmadı ;)
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılbence sayılmaz hepimiz bakıyoz resimlre sende burdan bakıyon yazışıyon abartma bence
00 Yorumla
+1 yılGöz zinasına giriyor varsaysak, aldatmış yavrusu
00 YorumlaEvet aldatmış sayılır
00 Yorumla
+1 yılkız hiç bir şey yapmadan yuva yıkmış:d
01 YorumlaSoğumakta haklsın sonuna kadar
04 Yorumla- +1 yıl
Çünkü hepsi aynı psikolojide hepsi aynı şeyi yapmaya eğilimli doyumsuzlar ve hep daha fazlasını arıyorlar sadık olan erkek parmakla sayılacak kadar azdır belkide hiç yoktur içgüdüsel mi desem bilinçsizlik mi desem kadına karşı hep bir açlık hep bir karşı koyamazlik. Çok ilginç cidden hiçbiri değeri hak etmiyo aslında. Kendilerine aşırı derecede ve gereksiz bir biçimde güvenmeleri de ayrı bir konu.
+1 yılbence cinsel acidan verimsizlik olabilir sende
14 Yorumla- +1 yıl
yani ilgi gosteriliyosun diye de verimsizlik olmaz diye bisey yok yatak odasinda rutine baglamakda verimsizlestirir
- +1 yıl
bence yeni cinsel etkilerle bunu duzeltebilirsin
- Cinsel Yaşam konusunda 4,2b cevap paylaştı.
+1 yılAldatmis tabiki boşan bence o iflah olmaz
00 Yorumla
+1 yılSanirim aldatmis sayilir
00 Yorumlabirlite olmuşmu senle berberken
07 Yorumla- +1 yıl
Tabii ki yazarım beyefendi. Birlikte olan insanların yazışmaları, bakışmaları, her şeyleri farklı olur. İlişkinin tüm detaylarını yazmaya gerek yok. Bir ifade, bir kelime, bir cümle bile ele verir. Bunun aksi olmaz. Bundan eminim, kendimi rahatlatmak için söylemiyorum. Çünkü kadınlar için aldatma sadece cinsel birliktelik değildir. Duygusal açıdan aldatılmak da acı verir bir kadına.
Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı. aldatmış sana kurban olsun
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 905 cevap paylaştı.
+1 yılAldatmissss
00 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılAldatıyor
00 Yorumla
+1 yılAffetme boşa
00 Yorumla
+1 yılEvet aldatiyo
01 YorumlaBence abartmışsın.
00 Yorumla
+1 yılSayılır
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz