evim de yastığın içerisinde 2 tane Muska buldum Arapça ya benziyor yazı ve Muşlunun birinin içerisinden kum çıktı iyi midir kötü müdür bilemedim yardımcı olabilecek olan var mı?

Muska yakılmaz! Hasta mısınız?
Sirkenin içine konur bir gün bekler!
Yanarsa muska musallat eder..
Ayrıca her muska kötü değildir..
Ayetel kursi vs yazıyordur.. Çocuğu muhafaza etsin diye..
Ama siz nikahsız yaşıyorsunuz sanırım.. Siz zaten belanızı bulmuşsunuz..
Muska ne ki?
#Vesselam
Bir hocaya okutturun ve ondan ne yapılması gerektiğini öğrenip öyle hareket edin. Diğer türlü başınıza bela olabilir.
iyi muka, kötü muska bilemem, belki iyi olasın diye yaptılar belki sizi ayırmak için yaptılar. Keşke yakmasaydın toprağa , uzak bir yere gömmek gerekiyor diye duymuştum.
Sirkeli suya koydum sabah olmasını beklıyorum
Sen onu götür cami hocalarına sor ne diyecekler merak ettim beni de bilgilendir olur mu?
Olur
Sevgilinin annesi girip çıkıyormuş belki o koymuştur.
Belki de sabah olsun bir hoca ya gostericem
Cevap
5Cevap
bu muska muhabbet celp etmek icin internette butun medyumlar bundan yapar aynisi ama yastik icine koyanda ailen biridir komsun evliysen ayirtmak icin kesin kesin bir medyuma git aynisini solerrr evli dehilsende sana istedihini yaptirma buyusu olabilir bir hocaya goster dediklerimi dicek
Evet ustundeki yazilar arapca ama iyi niyetli oldugunu sanmiyorum gotur bir hocaya goster cevirmesini yapar ne icin oldugunu soyler dedigin gibi iyi niyetli olsa sana verirlerdi bu tur seylerle cok huzursuz olan aileler var cevremden biliyorum
Ülke suriyeli kaynıyor bul sor birine 😂 annesi girip cıkıyormuş belki sizi ayırmak istiyordur.
Zina yapan birisini bu durumdan vazgecirmek icin yapilmis.
Kim koymus olabilir ki? Yatak odana herkrsi sokma. Evli misin?
Evli değilim erkek arkadaşımla yaşıyorum annesi de eve gelip gider
Annesi koymus olabilir... evlendirmek veya ayirmak icin.
Vakti gelince zaten evleniriz iyi birşey için olsa söylenip Rıza alınır byle iş mi olur
O zaman senden ayirmak icin yazdirmistir.
Merhaba bilinmiyor bu hocayı bana da söyleyeblr msn
Hangi hocayı
Cami imamına gidin bolbol kuran okuyun bakara saffat rahman sureleri dinleyin
3 gulfu 1 elham oku hiç birşey olamz
Ben için olduğunu merak ediyorum
Annen falan yapmıştır daha iyi ol diye.
Olamaz çünkü annem hayatta değil
Seni seven biri korumak için yapmış olabilir ama sen yinede okuyabilen birini bul
Korumak için olsa saklanmaz yastığımın taa içine kızım bu seni korumak için diye verir direk bence
Bazı kişiler bunu yaptırır ama , yani başka bir anlamı olmaz. Yani kötü olsa senin asla bulamayacağın bir yere koyar.
Ay cami hocasına götür
Kiminle yaşıyorsun? Önce onlara sor
Erkek arkadaşımla yasıyorum daha önce de bulduk yaktık şimdi tekrar çıktı
Korktum allah belanızı vermesin
Bende korktum
üzerinizde etki hissettiniz mi peki garip olay vs
baktır birine.
Kim bırakmış
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar