Akrep olupta çok pişman olan, dönen oldu mu?
akrepler sevgiden mi intikamdan mı geri dönerler ve aşkından ölse de gurundan ödün vermez mi bunlar?
akrepler sevgiden mi intikamdan mı geri dönerler ve aşkından ölse de gurundan ödün vermez mi bunlar?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Akrep kadini olarak, akrep erkegin kendi rahatina ve huzuruna daha cok önem verdigini söyleyebilirim.
Eger kendine bisey iyi gelmiyorsa onu birakir. ve cok cabuk unutma yetenegi vardir.
COgunuluka biseyi bitirdiyse, onun hesabini icinden yapipta bitirmistir.
kaç defa bana geri döndü pişman oldugunu dile getirdi
o zaman daha ergen :D
27 yaşında
en kararlı en intikamcı burçtur, kesindirler dönmezler.. donmeyip sürüm sürüm süründururler adamı. aşırı kindardılar.. ama sen ona gitsen kabul eder mi bilemem
benm sevgilim eylulden beri hayatıma girip çıkıyor anlaşamayıp ayrılıyoruz ve halen herşeyimi kontrol ediyor wpdan hikayelerime bakıyor neden böyle yapıyor
demek içinde bitirmemis seni.. bak akrep burçları beyninden herşeyi düşünür eğer mantıklı birsey bulursa seni bitirir. mesela herşeyimi kontrol eder diyosun ya ertesi gün seni siler engeller her yerden.. pis bir burçtur.. gel-gitler çok yasarlar.
sürekli bana hakaret ettigi için engelledim onu o beni hiç engellemedi onu engelleyen hep bendim
bak sen engeli aç onla konuş o da senle konusucak bir süre sonra o seni engellicek . bak gör dediğim cikiicak. sonrada sana dönmeyecek.. demedi deme
bak kaç kez engelleyip kaldırdım ve o beni hiç engellemedi
damarına bas ya da onla bir süre konuş bak bakalım sonra engelleyen kim. engellese bir daha kaldrmaz. ben. bıliyorum.
damarına çok bastım ve yine engellemedi dedim ki hikayelerime bakma dedim diye delirdi tamam deyip devamlı yazdı
sıkboğaz et birde üstüne ağır küfür et gene engellemezse bilemiyorum yukselenle alakalı olabilir ya da akrep burcu değildir
küfür edemem tarzım degil ama çok kızıyorum buna ragmen engellemedi akrep burcu kendisi
Fazla dayanamaz akrep erkekleri genelde rahat tiplerdir döndüyse dayanamamıştır ve sünger çekmiştir rahat ol içten pazarlıklı bir akrep hiç tanımadım 😉
benm sevgilim eylulden beri hayatıma girip çıkıyor anlaşamayıp ayrılıyoruz ve halen herşeyimi kontrol ediyor wpdan hikayelerime bakıyor neden böyle yapıyor peki akrep erkegi olarak yorumlar mısın
Senden vazgeçemiyor tamamen hep gözü üzerinde o nedenle tamamen vazgeçerse zaten geri dönmez demek ki hala bir şeyler var içinde
Ben akrep erkeğiyim asla dönmem. Bundan iki üç yıl önce dönüyordum o zaman ergenlik geçiriyordum
benm sevgilim eylulden beri hayatıma girip çıkıyor anlaşamayıp ayrılıyoruz ve halen herşeyimi kontrol ediyor wpdan hikayelerime bakıyor neden böyle yapıyor peki akrep erkegi olarak yorumlar mısın
geçenlerde yazdım mesajlarıma cevap vermedi yazmıyor takip ediyor
Cevap
0Cevap
Erkeklerden En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
En İyi Cevaplar