eski erkek arkadaşım bana göndermişti ve benim yaptığım tek şey çiçeği vazoya koymak oldu :)
ne arayıp teşekkür ettim ne de bu hareketinden çok etkilendim sadece çiçeklere kıyamadığım için çöpe atmak doğru olmazdı.
sevgiliyken romantik olmayan adamın ayrıldıktan sonra romantik olmaya başlaması pek hoşuma gitmedi :)30 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yıldengesiz olduğuna karar veririm. ayrılmayı isteyen senmişsin yahu, bırak olduğu yerde kalsın işte. uzak kalınca sorunları unutmuş olabilirsin, ama onlar olduğu yerde duruyor hala...
06 Yorumla- +1 yıl
:)) teşekkürler. İşin kötüsü ortada hiç bi sorun yoktu. O sadece sevgisini yada beğenisini göstermek istemiyordu..
Cevap sahibi+1 yılyaşınız küçük değil, beraber olduğunuz kişinin de çok küçük olduğunu zannetmiyorum. umarım her şey gönlünüzce olur da... olumlu duygularını gösteremeyen insanlar genelde olumsuz olanları da gösteremeyip içten patlamalı bir hal alırlar, ki onları tehlikeli hale getiren de budur zaten. sürekli nereden geldiği belli olmayan yumruklar yeme ihtimalini de göz önünde bulundurmanız lazım eğer yeniden başlarsanız...
- +1 yıl
28 yaşında kendisi. Ya çok uzun süreli bi ilişkimiz olmadı. 2 hafta kadar sadece.. Ama onun çok sevdiği en iyi arkadaşı sanırım beni istemiyordu. Ve bunu ciddi anlamda anlıyordum. Benim yanımda bana karşı çok çok iyiyken o arkadaşı varken hiç ilgilenmiyordu benimle. Bende bu durumda devam etmek istemedim. Ama şimdi barışırsak benle ilgili konularda o arkadaşının etkisinden kurtulacağını umuyorum.. Aslında olay çok daha karışık ama burada o kadar uzun uzun anlatmaya gerek yok diye düşünüyorum..
Cevap sahibi+1 yılgerek yok gerçekten, anlaması çok zor değil. dilerim her şey gönlünce olur, iki hafta bir şeyleri net olarak anlamak için yeterli bir süre değil gerçekten. ama o en iyi arkadaşa dikkat derim ben, belli ki kızımız üzerinde epey bir etkili; tehlikeli olabilir ileride...
- +1 yıl
:))) bakalım. Az önce başka bir arkadaşın cevabına yaptığım yorumdada söyledim. Biriyle mutlu olabileceğime ihtimal verdimmi, çok küçükte olsa bu ihtimal onu değerlendirmek isterim. Yorumlarınız için tekrar teşekkürler..
Cevap sahibi+1 yılben teşekkü ederim. her şey gönlünüzce olsun diyorum tekrar...
+1 yılEğer affetme şansı varsa güzel olur affedebilir. Ama hakaretlerin havada uçuştuğu bir şekilde ayrıldıysanız, size hala kızgınsa veya yavaş yavaş suyunu çektirerek bitirdiyseniz de artık umutlar tükendiyse pek de umurunda olmaz. Yine de yakın zamanda ayrıldıysanız, kendinizi affettirmeniz için her çabanız takdire şayan.
03 Yorumla- +1 yıl
Hakaret falan gibi bir şey yok. Güzel bir şekilde ayrıldık. Halende msn yada facede selamlaşıyor hal hatır soruyoruz birer arkadaş olarak..
- +1 yıl
etmus yazmış zaten, intikam almaya çalışmaz. Bu hareket sizin tekrar başlama isteğiniz ve karşı tarafta açıkça bunu anlayacaktır; ha başlamak ister istemez bilemem; ama çiçeklerin kızlar üstündeki pozitif etkileri dillere destan. En azından mutlu olur ^^ Bu da sana yansır bir şekilde
- +1 yıl
Umarım..
geçmişe döner ve biraz hüzünlenir... birkaç dkka snra gururlu biriyse bitti diye kndince söylenir ve çieçkelri çöpe koyar... eğer gururunu yenerse telefon eder işte o zaman duygu seli başlar...
10 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Nasıl ayrıldığıma ve o kişinin ne amaçla yolladığına bağlı. Beni aldatan sevgilimin getirdiği çiçeği o yanımdayken balkondan aşağıya atmıştım.
Yine ayrıldığım ama hiçbir zaman saygımı yitirmediğim başka birininkini kuruttum, hala saklarım.
O yüzden nasıl ayrıldığına ve ne amaçla yolladığına göre değişir bu soru.20 Yorumla
+1 yılneden ayrıldığını zı diğer cevap yorumlarınadan okudum çiçek gönderebilirsin bide not eklersen daha güzel olur bişey beklemediğini ama hala aklında olduğunu belirtecek bi not hem baskı yapmamış hemde tekrar düşünmesi için bi şans vermiş olursun
42 Yorumla- +1 yıl
tabiki bi de notu olacak ama sence bu nottaki ana ileti ne olmalı. özlediğim mi, sevdiğim mi, unutamadığım mı.. yada başka ne olabilir?
- +1 yıl
fazla bişey beklemediğini sadece umut ettiğini ve sevdiğini belirtecek bi not olsun baskı yapmadan düşünmesini sağlarsın
+1 yılnasıl ayrıldığınıza bağlı eğer seni hala seviyorsa çok heyecanlanır ama senden nefret ediyorsa alır o çiçekleri senin kafanda paralar veya aşağı atar,ezer v.s
20 Yorumla
+1 yıltepkisi ne olur bilmem ama en azından şansını denemiş olursun.. he bu arada gnderdiğin gün yada bir kaç gün yakınında bulunma.. hemen gidersen kafanda parcalayabilir =) veya saklar gittiğin zman yapabilir =)=)
00 Yorumla
+1 yılGüzel, Tatlı olur ama affedeceğini sanmıyorum sadece hoşuna gider çiçek klasik artık daha farklı sürprizler bulmalısın bence
11 Yorumla- +1 yıl
Mesela ?
+1 yılhislerini anlatan bi msj ya da mektup.. çiçek daha farklı anlamlar taşıyor.. we bence eski sewgiliye değil de sewgiliye werilmeli ..
05 Yorumla- +1 yıl
Ya en yakın arkadaşının baskısı yüzünden hçbir zaman bana karşı duygularını ifade etmedi. O arkadaşı nıormal birer arkadaş olarak kalmamızı bile engelledi. Ben bir şekilde onunla çıkmaya başlasam bile o arkadaşı hep sorun çıkaracak. O nedenle bu ilişkiye devam etmeme kararı aldım..
- +1 yıl
ayrı kalmak üzmeyecekse dewam etmemen daha iyi yine aynı şeyleri yaşamaktansa yeni başlangıçlar yaparsın.. ama yerine birini koymak zor gelecekse dene derim..
- +1 yıl
Hiçbir zaman birinden ayrılırken yerine birini koymayı düşünmem. O arkadaşının benimle olan sıkıntısıda şu; onun hayatındaki en utanç verici sırrını biliyorum. Bilmemin nedenide bu konuda bi yardımım olabileceğiydi. Yardım ettim. Fakat sonrasında bi anda beni ondan ayırmak için elinden geleni yapmaya başladı..
- +1 yıl
sen ona yardım ettiğin için olur da senden etkilenmeye falan başlar öyle duygular yaşamış olabilir mi..?
- +1 yıl
öyle bir konu değil. benim sevgilimle çok ciddi bi ilişkim vardı. Ama arkadaşıyla ilgili o bildiğim şey beni tehlikeli hale getiriyordu. Belki o arkadaşı bir gün biriyle evlense yada ciddi bi ilişkisi olsa, ilişki içerisinde olduğu kişiye bahsettiğim sırrı anlatsam evlenmekten vazgeçecekti. Oysa bende sır olarak kalan bir şeyi kesinlikle bir başkasına anlatmayacağımı bilmiyordu yada o kadar iyi tanımıyordu beni..
istersen dünyları ser bir kadın bir erkeği artık sevmiyorsa onla tekrar birlikte olması imkansızdır olursada belki tekrardan aşık olabilirim senden daha iyisini bulamadığındandır.
00 Yorumla
+1 yılonun sana karşı olan hislerine bağlı.. bunu da en iyi sen bilirsin..
14 Yorumla- +1 yıl
Bazen iki tarafında birbirine karşı güzel duygular beslemesi o ilişkinin devamı için yeterli olmuyor aslında. Bu soruyu sorduğumda çiçek göndermeye kararlıydım. Ama sanırım göndermeyeceğim. Çok düşündüm. Bazen ilişkilerde ısrarcı olmamak gerekiyor..
- +1 yıl
sewiyorsan we dewam etmesini istiyorsan çiçekten göndermekten önce daha küçük şeyler de yapabilirsin..
- +1 yıl
ne gibi şeyler?
- +1 yıl
hislerini anlatan bi msj ya da mektup.. çiçek daha farklı anlamlar taşıyor.. we bence eski sewgiliye değil de sewgiliye werilmeli ..
+1 yılçiçeğin türüne bağlı
ben papatyaları çok severim
belki oda sever
hiç denememiş olmaktan iyidir
kolay gelsin
ama ben böyle numaraları yemezdim o ayrı ;)21 Yorumlaayrıldıysan boşver kucalama derim ben de kız arkadaşımdan 3-4 kere ayrıldık barıştık sonra evlendik.
Sonra ne mi oldu ?
Tabi ki boşandık :))))
O yüzden hiç mi hiç kurcalama sen yoluna devam et derim.10 YorumlaEğer seviyorsam çok heycanlanırdım, ayaklarım yerden kesilirdi çok beğenirdm bayılırrdım hele böyle çok güzel bi buket olucak ayyy (:
20 Yorumla
+1 yılSonuçtan çok ümitlenme ama madem istiyorsan uğraş o kızla.
Hayırlısı..10 YorumlaEski sevgilimse muhakkak çiçek sevmediğimi biliyordur.
Seninkini bilemeyeceğim ama.21 Yorumla- +1 yıl
:))
neden ayrilmistiniz ve sen mi ayrilandin? cunku sen ayrilansan intikam almaya baslayabilir
04 Yorumla- +1 yıl
Ben ayrıldım. Çok seviyordum ama o da bu sevgime karşılık veremediğini söylüyordu. Banada pek öyle gelmiyordu konuşması ve tavırlarından. Sanırım başka bi bayan arkadaşının etkisi altındaydı diye düşünüyorum. Bende bu şekilde yürümeyeceğini düşündüğümden ve daha fazla sevip acıda çekmek istemediğimden "arkadaş olarak kalma"yı teklif ettim. O da kabul etti. Halen arkadaş olarak netten konuşuyoruz..
- +1 yıl
intikam almaya çalışacağını hiç zannetmiyorum..
- +1 yıl
Haklısın tabi büyük ihtimalle yürümeyecek ama onu seviyorum. Onunla mutlu olabileceğimi düşünüyorum. Çok küçük bi ihtimal bile olsa bunu değerlendirmek istiyorum.
Ne büyük bir kibarlık der, sonra öyle bir yere korum.
Sonra nere koyduğumu unuturum gider00 Yorumlakendini küçük düşürme birak baksin yoluna,yoksa daha önce ona yaptiklarini sana yaşatmaya başlar(gün gelir devran döner horoz domalir tavuk gömer )
10 Yorumlabence gayet güzel bişey ama nasıl ayrıldğna bağlı tabiki
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsevgilim bana göndermişti ve baya duygulanmıştım hoşuma gitmişti..
lakin sevgilinin seni sevdiğinden eminsen yolla derim ben şayet sevmiyorsa antipatik gelebilir03 Yorumla- +1 yıl
sanırım göndermeme kararı aldım :((
- +1 yıl
Yürümeyen bi ilişki için ısrarcı olmamak lazım diye düşünüyorum artık..
ayrılma sebebinize bağlı bence önce konuş sonra çiçek
01 Yorumla
+1 yılsen mi ayrıldın kızdan?
03 Yorumla- +1 yıl
evet
- +1 yıl
pişman oldun gördüğüm kadarıyla.
- +1 yıl
Belkide. Herşeyimiz bir sevgili gibiydi ama bana karşı hiçbir şey hissetmediğini ve beni sadece arkadaş olarak gördüğünü söylüyordu. Ve aşağıda diğer arkadaşların yorumlarına yazdığım cevaplardada anlattığım nedenlerden dolayı ayrılmak istedim. Ama tekrar barışırım diye mi düşündüm, yoksa tamamen ayrılmayı mı düşünüyordum bilmiyorum..
+1 yılÇöpe atarım, attım da.
01 Yorumla- +1 yıl
:((( umarım o atmaz..
Çöpe gider.. Ya da reddeder geri gönderir.
00 Yorumlabence konuşmanı tavsiye ederim sonra çiçek alırsın
00 Yorumlaçöpee
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Çamaşır Yıkama Sırları
Gündem
Özel Gün & Sürprizler
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat