yani açıkcası bana saçma geliyor ve daha da ağır konuşurdum ama bişey demek istemiyorum yine de saygılıyım :D herneyse amaç nedir yani o tesbih neden elde duruyor? böyle bir erkekle sevgili olmak ister misiniz kızlar? :D
Cevabın nedir?
+1 yılTesbih doğru ellerde olduğu zaman bir asaletin simgesidir bazılarına öyle bir yakışır ki namussuz :) izledikçe izleyesin gelir bunlardan biride benim dedemdir senelerden beridir asla elinden atmaz tesbihi :) tesbih sallamanın bir adabı bir usulü vardır hava olsun diye sallanmaz çekilen her bir boncuğa bir dert tekabul eder :) ayrıca bende severim tesbihleri ve koleksiyonum vardır biriktiririm gördüğüm bütün tesbihleri :) hee bir de artist artist tesbih sallayanlar var onlara bir şey demiyorum :)
12 Yorumla
Soran+1 yılişte o dediğin artistlerden görüyorum ben de etrafta çoğunlukla :D
bu arada babamların da eskiden tesbih koleksiyonları vardı güya ben devam edecektim onların ardından biriktirmeye ama olmadı :)- 10 ay
Sanki atomu parçalıyor gibi anlatmışsın. Örnek tesbihi 45 derece açı oile çekersen 50 puan keyif veriyor 60 derece açı ile çekersen 90 derece keyif veriyor gibi durumlar mı var. Bu davranışın sebebi analitik düzleme çekmen saçma dedenden gördüğünün bu davranışı klonlanmış bir durum muş gibi taklit ediyorsun sadece.
En İyi Cevaplar
+1 yılkimsenin yorumu benim tesbih sallamama engel olamaz . o yüzden bende tesbih kullananlardanım. ^^
34 Yorumla
Soran+1 yılkötü bişey demedim neyse ki demedim ya evet demedim :D
- +1 yıl
korkma kız :D :D
Soran+1 yıl:DD
+1 yılşimdiki sevgilimle arkadaşken sarıyer sahilden bir yere gidiyoduk. Önümüzü tinercinin keseceğini anlayınca hemen tesbih çıkarmıştı. tehlike geçince benim şokumu farketti. nolur nolmaz yanımda bulunduruyorum Hırvatistana gittiğimde hediye etmişlerdi dedi. oha demiştim, saygı duymuştum resmen :D böyle bir adamla sevgili olmak istedim ^^ bir değişik :)
20 Yorumla
+1 yılBatıyor mu o tespih, beni etkilemez. Ama sevgilim sallamıyor sallamasını da bilmiyor. Tespihimi verdim bak nasıl diye aldı eline sallıyomuş gibi saçma hareketler yaptı 'bi de böyle sallarlar ya deli olurum' dedi güldü sonra aldım elinden tespihi salladım qapaq yaptım:D
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
47
Cevap
57Cevap
Kekoluk bir tercihtir ve her erkek bu tercihi yapabilir. Bilimsel olarak bu durumu gözlemleyin doğru sonuca ulaşmanın yolu budur. Ben hayatım boyunca vizyonlu olup tesbih çeken insan görmedim. Bilimsel arka planı olan hayata analitik rasyonel yani akılıcı bakan tesbih çeken kimseyi görmedim. Tesbih olayı tamamen sürü psikolojidir çevresinde ki davranışlara sadece sıradan insanlar uyum sağlama eğilimindedir. Yorumlara bakarsanız tesbih çeken insanların yorumlarına savunmalarına ne kadar sıradan insanlar olduğunu anlarsınız. Bunu aşağılama olarak anlayacaklar bunlar benim gözlem ve tespitlerim aşağılama olarak algılamaları tamamen aşağılık kompleksleri ile ilgilidir. Tesbih yakışıyor diyen insana hiç bir şey anlatamazsınız. Kalitesiz özgün olmayan davranışlar insanı toksik hale getirir. Her hangi bir toplu taşıma aracına binin tesbih çeken insanları gözlemleyin ne demek istediğimi anlayacaksınız. Erkeklerin tamamına yakını böyledir bu durumda kadınlara üzülmek lazım bu tür erkeklerden birini seçmek zorundaları o istisna vizyonlu erkeklerle karşılaşma ihtimalleri çok düşük olduğu için.
00 Yorumla
+1 yılSonra o tesbihi gasp ederler, yalan ederler, derler bide kanka tesbihimi aldılar. Hurra siz kimi yalan ediyosunuz lan diye bir kavga. Kolun kırılır, burnun kırılır, tesbih kopar. Sonra 20 liraya Kadıköyden Hasan ustadan birtane daha alırlar alman fiberinden ceviz yağını sürerler başlarlar çekmeye sabıır sabıır sabıır. Derslere girerler sabr, sevdiği kız yüz vermiyodur sabır, babayla tartışırlar sabır. Bide kavgaya girerken yumruğunun etrafına dolar gerip, bir koyar... Der sonra annaanıı s*kyim parmağım kırıldı. Lisede çok gördük bu ayakları
10 Yorumla- Diğer konusunda 651 cevap paylaştı.
+1 yılTesbih kimilerine göre bir aksesuar kimilerine göre bir alışkanlıktır bence tesbih erkeğe yakışır bende kullanırım ama kızların dediği gibi kro değilim bakın tesbih bir adama nasıl yakışır. 1- link
31 Yorumla delikanlılık görevini tam yapamıyanlar diye biliriz aslında...delikanlılık öyle takım elbise giymek sert olmak.ciddi durmakdegildir..aynı zamanda kendi içiyle yüzlesmektir...dışına yansıttı görümünün altınabürünmek yerine..kendi vicdanında.dogru dürüst,namuslu,efendi ve gercekten kimseye yangözle bakmamak,degşik duygular meslememek gerektiren biseydir..sözün kısası eline tesbih alan sadece gösterişte kendini kamofile etmiş..kişili tam oturmamış ergendir...
21 Yorumla- 10 ay
Sizin gibi insan davranışlarını analiz eden insan sayısı çok az. Şu soru başlığında ki yorumları okursan bir tane akılcı cevap göremezsin. Olayın mantığını anlayan yok ne yazık ki. Erkeklerin vibratör sallayarak gezdiği bir toplum hayat edin... bunu sorgulamadan bu davranışı tekrarlayacak kadar bilinçsiz insanlar bunlar sürü psikolojinsne ne kadar entegre olduğunun farkında değiller olamayacaklarda. Çünkü kaliteli gerçekten tarz sahibi insan dünya tarihi boyunca az sayıda oldu ve az sayıda olacak. O yüzden dünyanın tamamına yakını hep vasat oldu bundan sonrada vasat olacak bu doğanın kanunu.
+1 yıltespih şimdilerde bebelerin elinde ama onlarda sallıyolar ama bilmiyolar tespih sallanırsa burası benim demektir. ama gelen geçen tespih sallar oldu. tespih sallanmaz sabır sabır diye çekilir tespih sallayan adamdan hayır gelmez tespih çeken adamdan hayır gelir !
20 YorumlaHadi klasik giyinenlerde anlarım da o paçasını daralttıkları eşofmanları giyip 45 derece açıyla kafaya taktıkları şapkayla o tespih. Ne bileyim ilginç yani
41 Yorumla
Soran+1 yıl:D
Tesbih üreticisinden duymuştum, "Biz bu tesbihleri satarken ne amaçla kullanacağını soruyoruz. İçinde el emeğimiz göz nurumuz var. Topaça çevirmek için alacaksa satmıyoruz." demişti. Bütün esnaf böyle düşünse, tesbih çekme kültürünün cılkını çıkarmasalar.
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılsallacak bişi bulamadım. tesbih sallayanların racon muhabbetine uyuz oluyorum. kurtlar vadisi çekiyolar her yerde. genelde tesbih taşıyan erkek silah pıçak vb. kesici aletler taşımaları ve her nedense kızların bu embesilleri nasıl buluyor ve ya dayak ya da ölüm...
bir laf vardır. izlenilen şeyin saçmalığı seyirci ile doğru orantılıdır.
Not: Genelleme değildir.20 Yorumla Dünya görüşlerimizin farklı olduğunu söyleyebilirim, tesbih kötü birşey değildir elbet ama pek de kullanmayı sevdiğim birşey değildir. Tesbih kullanana da birşey demem, genel olarak da öyle bir çevremin olmamasına özen gösteririm.
20 YorumlaTesbih sallanmaz çekilir küçük hanım !
*Tesbih bizim kültürümüzde zaten var, dönüp incelersen geçmişinin çok çok eskiye dayandığını anlayabilirsin..Kaldı ki, hiçbir zaman geri kalmışlığın bir ürünü haline gelmemiştir..Eminim ata diye adlandırdığınız ve her bayram elini öptüğünüz dedeleriniz de ninelerinzi de tesbih çekiyordur..Tesbih bir meşk aracıdır..
Külhan beyliği niyetiyle tesbihi eline almışlara zaten söylenecek çok az şey var..28 Yorumla- +1 yıl
ne didim şindikkk
- +1 yıl
tesbihim var dedim mi üstat :D
- +1 yıl
bilmemezliğine vermek lazım.lansman önemli bir de.
- +1 yıl
dalgamı geçion evlat.yeni yetme cenabet çocukların ellerinde tesbip okadar emraklıysan gel mescide çek tesbih.boş boş konuşma.ülke zaten kıro dolu başımıza taş yağacak bir gün
Soran+1 yılbeyefendi benim büyüklerim tesbih çekmezlerdi hiçbir zaman, bizim buralara ait değil ya da eskilerde kaldı... ayrıca sorumda sevmediğimi belirttim ve yanına da ekledim yine de saygı duyuyorum diye. gerçekten saygı duyarım ancak alttaki arkadaşın yorumundaki gibi küçük çocukların elinde bile var tesbih, böyle bir durumda gerçek amacının dışında bir kullanımı var tesbihin diyebiliriz.
- Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı.
+1 yılHiç iyi düşünemiyorum tesbin bile kendine göre bir ağırlığı vardır, bunları bilmeden eline alıp zıpçıktı gibi sallıyorlar genelde sallayanlar kendilerini milliyetçi tayfadan kişiler.
50 Yorumla
+1 yılbeyaz çorapla beraber ayakkabılarının arkasına da basmıyorsa atsın o tesbihi elinden :))))
51 Yorumla
+1 yılhayatı tesbih yapıp sallıyorlarmış.
114 Yorumla- +1 yıl
<3
Soran+1 yıl<33
+1 yılAdam tesbihsiz olsa yaşadığının farkında olmam, ama ellerine tesbih aldıklarında bir korkuyorum, sanki karşımda mafya babası var. O tesbih neler değiştiriyor inanamazsın... :D
20 YorumlaDiğer konusunda 8,4b cevap paylaştı. Öyle bir sevgilim vardı. Yani takım elbise olayı yoktu da, tespih seviyordu. En son al sen salla diye bana vermeye çalışmıştı afsgdf biraz agresif kimyam da :O
10 YorumlaDiğer konusunda 433 cevap paylaştı. birisi sana kolundaki çantanın hesabını sormuyorsa sende öyle insanlara sormayacaksın arkadaşım , özgürlük denen birşey var değil mi ? tabi bazılarına göre özgürlük onun hoşnutluk derecesine göre değişiyor demek ki ..
20 Yorumla
+1 yılteşbihle kişilik değerlendirmesi yapılan tek ülke tc dir heralde amma yaftacı bir milletiz arkadaş. adam belki sıkıntısını atıyordur hemen yafta . be.n kullanmadım ama kullananlarada hemen yafta yapıştırmamak gerekli
10 YorumlaBi tanede ben alırım fosforlu cevrıye ıkılısı gıbı takılırız :DDDD
81 Yorumla- +1 yıl
adamsın
+1 yılne var ki normal erkek adam tesbihini yanından eksik etmez sdfggssaf
55 Yorumla- +1 yıl
sende adamsın
+1 yılSözüm meclisten dışarı olmakla birlikte tam bir kıro olarak görürüm bu tarz kişileri, Bir baltaya sap olamayan kişilerdir benim gözümde
40 YorumlaHadi bazı amcalar dedeler çekerken sorun yokta,sırf kabadayılık için çeken ya da sallayanlara ayar oluyorum bir kasıntı tavırlar falan.
20 YorumlaDiğer konusunda 752 cevap paylaştı. Oturaklı , klasik giyinimli , ağır görünümlü bir beyfendide , çekilmesi suretiyle kabul görülür. Ama bunu erkeklik ve artislik olarak gören ergenlerde tiksindirici durduğunu söyleyebilirim.
10 Yorumla- Diğer konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılburam buram delikanlı kokuyorlardır :P o değil kulağında küpe elinde tesbih olanlara bir anlam veremiyorum =7 hangi bayrağa selam veriyorlar acebeeeeeeee..
10 Yorumla Genelde spor giyinen bir tipim ancak alışkanlık olarak arada sallarım haa yanımdanda eksik olmaz hani :)
10 Yorumla
+1 yıldallama olduklarını düşünüyorum.tesbih sallanmaz çekilir.
40 Yorumla
+1 yılaslaa :( çok iğrenç duruyorlar hangi çağda yaşıyoruz?
20 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Özentilik başka bir şey değil, O tesbihle alemin delikanlısı, ağır abi imajı çizdiklerini sanıyorlar ama olmuyor yahu olmuyor işte...
20 Yorumla
+1 yılben boylebir erkekten hoslandim oda gitti sevgilisi olan oynak kiz arkdasima sa.. yanasti .yani hertespih sallayan adam ve maco falan degilmis.
10 Yorumlabeyaz corabı yoksa agzında kurdan yoksa cekıcı olabılır :D
20 Yorumlasallasınlar banane ya demi cizmelikedi bu arada kedi çok tatlı
11 Yorumla
Soran+1 yılteşekkür ederim :)
+1 yılTeşbih Sallayan Biri Değilim Benim Amca Ogluda Tesbih Sallardi 3 Tane Adam Öldürdü Dindi Kocaelide Yatıyor
10 Yorumlatesbih sallamam hayatta ama bana gelen hediyelerden en az 15 tane tesbih vardır :D:D kıromuyum ln ben
20 YorumlaAyy öğğh yaneeee :))
Gerçekten çok kaba buluyorum.10 Yorumla- Diğer konusunda 415 cevap paylaştı.
+1 yılbazı adamlara yakışıyor gerçekten ama istisna..o adamlarda KRO tarzında değiller tabii..
10 Yorumla
+1 yılbenim de despihim var gelen geçene sallıyorum kafasına vuruyorum falan..:(
10 Yorumlabenim sevgilimde tesbih taşıyo ama maço değil giiyiniş konusma bakımından hatta il cıkmaya basladgmda elınde grdugumde böle bir tipe tesbih yakıstıramamstm :)
10 YorumlaKizlarin yorumlarina baktimda Allah tan suana kadar hic tesbih almadim :D
30 Yorumlatesbih kenan imirzalıoğlu nun elindeyse yakışır ama cılız bir sünepenin elindeyse bir defolsun lütfen
10 Yorumla
+1 yılTabi burdaki erkekler top gibi olduğu için anlamazlar stres atmak için sallarız onu sana saçma gelebilir bilmediğin etmediğin şeylere karışma Erkek adam tesbih sallar babana sor bunlaı anlatsın sana
10 Yorumla
+1 yılSözde ağır abiler.. :D Çok harcadık öylelerini biz burada.
40 Yorumlatespihli erkek artistliğine taşır iki boncuk var diye kendini bir bok zanneder höyt yapsan paçalarından salacak durumdadırlar
10 Yorumla
+1 yılgöreceli kavram kıvanç tesbih sallar ne kadar karızmatik durmuş dersin sokaktakı tesbih sallar şu kıro ya bak dersin
10 YorumlaDiğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. Türk erkeği aksesuarıdır sallamak yalnış cekmek dogrudur ara sıra kullanırım
10 YorumlaŞu kro diyen kızlara söylüyorum ne alaka tesbih ile kroluk
10 Yorumla
+1 yılo ne ya itici tipler artislikleri kimeyse hep bir asarım keserim havaları iğrenç
30 Yorumlasallasınlar anam ne yapalım.
bazılarına yakısıyor ama. :)20 Yorumla- 10 Yorumla
Diğer konusunda 691 cevap paylaştı. en yakın arkadaşlarım bile sallıyor,bide tesbihi aşağı sallandırıp fotoğraf çekinirler bide sevmiyorum
10 Yorumla- Diğer konusunda 794 cevap paylaştı.
+1 yılBıze katlanıyolar o kadar olsun yanı sabır ceksınler =)
10 Yorumla
+1 yılerkek dedıgın agır baslı olmalı elbet bıraz ama tesbıh yanı ne bilym sacmalık ya :D
40 Yorumla
+1 yılben öyle birini görsem herhalde daha tanımadan kıro olarak şekillenir o kişi aklımda :)
40 Yorumla
+1 yılKendini ağır abi sanan ama höt desen al sanag*tdiyen cinsten koftiden delikanlılar
20 Yorumlabende öyleyim kroooyummm ama para bende:) kızlar tav:)
10 Yorumla
+1 yılistemezseniz bırakırım hatta bak aha ipini kopardım -.-
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılTuncay Özkana mahkemede hakim tesbih sallamış
aklıma iyi bir şey gelmiyor.10 YorumlaSigara içen kız =tesbih çeken erkek .
70 Yorumla(: tesbih sallanmak için değil, sabır için çekilir. Sabırda sallanarak çekilmez...
10 Yorumla
+1 yılbabamda sallar ama ne özenti var ne delikanlılık yapma gibi bir durum ama zırt pırt değil tabi
10 YorumlaKibrista ulkuculer icin normal .
111 Yorumla
Soran+1 yılseni sorumda görebilmek çok güzel :)
Soran+1 yıl:))
Soran+1 yıl:D orjinal olabilirler ama bana hiç normal gelmediğini söylemeliyim :)
Soran+1 yılerdal seni takip etsem olur mu?
Soran+1 yılistediğini yap hakediyorum da ne demek ya :/
Soran+1 yılat bakalım
+1 yılBide bunun zincir sallayanlari var ki iste biz onlari ibret olsun diye yarattik..
10 Yorumla- Devamını Gör (44)
Devamını Gör(89)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem