+1 yılPeygamber Efedimiz Hz. Muhammed ( S. A. V. ) gününün büyük bir kısmını tövbe ederek geçirirmiş. Hanımı Hatica hanım ona bir gün dayanamayıp sormuş. Neden gününün büyük bir bölümünde defalarca tövbe ediyorsun. Hz. Muhammed ( S. A. V. ) demiş ki; peygamber olmam Yüce Allah'a tövbe etmeyeceğim anlamına gelmiyor... Bunu mutlaka duymuş olduğunu düşünüyorum. Hz. Muhammed ( S. A. V. ) böyleyse eğer bizler ne yapalım? Hiçbirimiz hatasız değiliz. Ben kendi gönlümden geçeni söylüyorum. Allah öyledir ki affeder. Sen yeter ki yürekli ve erdemli yaşa. Asla arkana bakma. Allah'ı bil yoolundan şaşma ömür boyu yeter bu sana. Evlilikten yana şüphen varsa bunu hiç düşünme. Her türlü düşünen insan var. Kimisi sever kabul eder. Kimisi sever ama seni inkar eder. Kabul edenin kimisi bir aşk için yapar hevesi gidince kaçar, kimisi ömür için yapar senle oldukça yaşar. Kabul etmeyen kimse ise nefsi için seninle olur ama yürek yetmediği yerde yok olur. Ben karşı cinsin olarak şunu söylerim ( benim gibi düşünenlerde vardır elbet hiç kuşkusuz ) karşımdaki insanın hataları olabilir Allah affetiyse nasip etsin diyerek dua ederim. Hatayı affetmek Allah'a mahsustur. Bize yaşamak düşer. Sen Allah'a inan ibadetini eksik etme bu sana hem bu dünyada hem öbür dünyada yeter artar bile.
46 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim o kadar güzel yazmışsınız ki içim rahatladı biraz olsun. Artık bu günahları sonsuza kadar terk ettim yaptıklarımdan dolayı da her gün her gece tövbeler edicem inşallah affedilenlerden olurum teşekkürler
- +1 yıl
Bana bir büyüğümün söylediği söz vardı hiç aklımdan çıkmaz. Önce namaz kıl sonra Allah'a dua et derdi. Gerçekten çok önemliymiş. Bilmediğimiz neler var neler. Ayrıca teşekkür etmene gerek yok. Bir Allah rızası yeter artar bana.
Soran+1 yılAllah razı olsun seninde benimde bütün günahlarımızı bağışlasın inşallah🙏
- +1 yıl
Aminn. İnşallah.. Sana bir bağlantı paylaşacağım onu izlediğin zaman bu dünya yaşamının ne kadar basit olduğunu mutlaka anlayacaksın. Belki de görmüş izlemişsindir bilmiyorum ama İlhan Yılmam a ait bir paylaşım. Vaktini buna harcamaya değer
Youtube '' Dünyada Yaşamış Kadim Irklar ve Yedi Kök Soy '' yaz.
Soran+1 yılizliyorum şimdi teşekkür ederim
- +1 yıl
Birşey değil. Nasıl buldun?
En İyi Cevaplar
- Cinsellik konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBak güzel kardeşim eğer samimi isen Rabbim elbette tövbeni kabul eder. O çok merhametlidir. Her insan hata yapar. Yaşın genç ve doğruları görmemişsin olabilir. Üzme kendini. Namazını sakın bırakma. Zaten kabul olmaz diyen şeytandır. Ümidini kaybetme sakın. Gün gelir aydınlığa da çıkarsın. Allah a emanet ol kardeşim
31 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim verdiğiniz umut için, İnşallah hem ben hem siz affedilip cennete gidenlerden oluruz 🙏 Namazı bırakmıycam hiçbir zaman umarım tövbelerim kabul olur
+1 yılAllah sevgisi olan kalpte pişmanlık ve utanç olur. Olmayan da ise arsız bir şekilde amaann bidaaa mı geleeecem dünyaya deyip nefsinin kölesi olur.
Hata bizler içinse tövbe etmek de boşa değildir. Hz. Mevlananın bir sözü vardır bin kere de bozsan tövbeni yine gel. Ümitsizliğe kapılıp ruhsal sağlığını bozmamak adına tövbe et. Ve bir daha bu çirkin işi yapma...
Allah affedicidir, affetmeyi sever. Kimse onun kadar merhametli değildir. Tek sahibimiz Allahtır. Dönüş yalnızca onadır.
Evlenmeyi de düşünecek olursan bu durumu izah edeceksin sonradan niye böylesin dememek adına evlenmeden önce söylemelisin.22 Yorumla
Soran+1 yılilerde evleneceğim kişiye doğruları anlatırken yüzüm kızaracak utanacağım yalan da söyleyemem o yüzden hiç evlenmemeye karar verdim, tek dileğim rabbim beni affetsin yaptıklarımdan dolayı tövbelerimi kabul etsin inşallah affedilirim😢
- +1 yıl
Evlendiğin kişiye bunu söylemek zorunda değilsin tövbe etmişsen Allah seni affeder ilerde söylesen bile vesvese yaratabilir
Gizli Üye(30-35)+1 yılcanım benim, pişman olmuş olman çok iyi bir şey. ama sakın vesveseye kapılma. evet hesap vermek zordur ama samimi bir tövbe hepsini siler. Allahın rahmetinin yanında bizim günahlarımız ne ki? sen sakın vazgeçme bu yoldan. sana bir iki tane video atacağım. bunun gibi kanallardan yardım alabilirsin. mesaj da atabilirsin onlara. cevap veriyorlar. senin için dua edeceğim, güzel bir yola girmişsin lütfen vazgeçme..
https://www.youtube.com/watch?v=F7qVPspoAb0https://www.youtube.com/watch?v=a8OXkEKT-nA04 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim biraz olsun içim rahatladı
Cevap sahibi+1 yılher ne yapmış olursan ol tövbeni ettikten sonra kimse bişey diyemez daha. evliliğe de kötü bakma. evet hatalar yapmışsın ama pişman olup tövbe etmişsin. artık bu seninle allah arasında. yani ilerde evleneceğin kişiye bundan bahsetmek zorunda değilsin. istediğin siteye bak araştır bu böyledir dinen de uygun değil geçmişini evleneceğin kişiye anlatman. inşallah çok güzel bir geleceğin olur.
hatalarından ders çıkar ve sakın geçmişine takılı kalma. çünkü önünde tertemiz bir gelecek var :)
Soran+1 yılgeçmişimi anlatmasam ilk gece anlayacak
Cevap sahibi+1 yılIlk gece illa kanama olacak diye bir şey yok. Yaa sen samimi tövbeni et Allah zaten karşına iyi birisini çıkaracak. şu an bunları düşünerek sadece kendini üzüyorsun, olan olmuş artık. Sormasa bile seni zaten bu halinle kabul edecek birisi çıkacak ilerde. Sen şu an aadece tövbene ve ibadetlerine odaklan
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
Cinsellik konusunda 1,4b cevap paylaştı. Bilincinseyden her şeyin. Allah affeder sen yeter ki üzme kendini çiçeğim. Her şeyin sırası var kabullen yaptıklarını ve yoluna devam et. Ölüm yok sonun da yaptıklarının cezasını Allah'a kalmış eger. Tövbe ettiysen günahların affedilir daha çok gençsin
23 Yorumla
Soran+1 yılnasıl tövbe edicem namaz kılarken bile senin bu huzura çıkmaya hakkın yok diyor içimden bir ses
- +1 yıl
ALLAH seni asla zayi etmez üzülme
Hiç kimse günahsız değil
Hindi affeden Hz vahşiyi affeden ALLAH seni neden affetmesin.
+1 yılSeni eleştiremezler zaten hayat senin hayatın ahirette de hesabını verecek olan sensin seni eleştirenleri de takmamalısın onlar sadece konusur.
Bence için de büyük bir vicdan azabı yaşıyorsun
Annemiz bizi her ne yaparsak yapalım affeder değil mi? Kıyamaz üzüldüğümüzü, pişmanlığımızı görünce.
Peki ya Allah? Bizleri yaratmış, can vermiş.
Sence? Ben tevbenin kabul edileceğine inanıyorum. Çünkü Allah-u teala hiç bir kulunu boş göndermez diye düşünüyorum içini ferah tut!01 Yorumla
Soran+1 yılİnşallah affedilirim o kadar kalpten istiyorum ki bunu, teşekkür ederim yorumun için
+1 yılYahu birincisi seks her canlının yaptığı birşey ikincisi bunu neden bir yaratıcıya bagliyorsun madem bagliyorsun bu duyguları arzuları senin içine koyaninda o olduğunu unutmamak lazım. Her neyse içini rahat tut bence namaz kılmak seni rahatlatiyorsa kıl tabi, ama bence çokta takma..
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılutanma kız tövbeni ediyorsan Rabbim affeder ne diyor tövbe edin ve karşıma kul hakkıyla gelmeyin diyor affedilmeyecek en büyük günahlardan biri kul hakkı her insan hata yapar mühim olan farkında olman ve olmuşunda dert problem etme böyle devam et asla karamsarlığa düşme
24 Yorumla
Soran+1 yılister istemez karamsarlığa düşüyorum , çok büyük günahlarım var
Soran+1 yılen sonuncu sevgilim de geçmişim yüzünden benden ayrıldı
Cevap sahibi+1 yıldüşme içini ferah tut sen tövbe etmeye devam et o nefistir şeytandır seni karamsarlığa düşüren
Cevap sahibi+1 yılgeçmiş yüzünden ayrılması çok saçma olmuş
+1 yılne alaka? erkekler 4-5 kadınla yatınca krallar gibi yaşıyorsa sen de krallar gibi yaşayacaksın kendine haksızlık ediyorsun türkiyede yaşadığın için böyle düşünmen normal ama amerikada vs yaşasan normal karşılanırdı çünkü normal bazı insanların libodosu yüksek olabiliyor veya bu duyguyu merak ediyor geçmişte yaptıklarını düşünme artık ayrıca gayette iyi evlenirsin geniş kafalı çok fazla insan var onlar için sorun olmaz.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBak Allah a karşı samimi ol. O kadar samimi ol ki dua ederken gözlerinden yaşlar gelsin. Bilmiyorsan Kuran ı Kerim öğren. Bulunduğun yerde rahatsız ediliyorsan şehir/ilçe değiştir. Git psikolojik destek al senin piskolojin bozulmuş. Paran varsa git umre yap. Sen hatalarından dolayı pişman olmuşsun Allah samimiyetini görürse seni affeder emin ol.
06 Yorumla
Soran+1 yılkuranı kerim öğrenmek bende istiyorum nerden öğrenebilirim internetten falan öğreten biyerler var mı
Cevap sahibi+1 yılİnternetten rahatlıkla öğrenebilirsin.
Soran+1 yılbugün ona da başlıycam çok teşekkür ederim
- +1 yıl
Sakın okuma daha da derin bunalıma girersin, çünkü Kur'an öyle beklediğin gibi çıkmayabilir benden söylemesi. Ama psikolok iyi fikir, anlat rahatla. Ruhani hiçbir şey sana yardımcı olamaZ.
Cevap sahibi+1 yıl@Bidilatarim abicim nasıl okuma dersin sen. O zaman zora girince dua da etmeyelim. Bak o arkadaş yaptığından dolayı pişman olmuş. Hatanın neresinden dönersek kar değil miydi
- +1 yıl
Ben okursa daha çok bunalıma gireceğini düşünüyorum. Çünkü zinanın gereği Kuran'da ölümdür nettir yumuşatılmış olarak öyle tövbe movbe yoktur lanetlenmistir. Bunun aksini kimse söyleyemez. Her neyse yaşam güzel yaşamak güzel bazı zevklerde güzel herşey kararında yasanmali. Bence pişmanlık duymamali, ama bir çizgi çekmek isteyebilir yani bir daha kimseye guvenmez güvensede çizgisini koyar ilişki yaşamaz ya da yasar.
Hiçbir günah,
Allah'ın merhametinden ve affediciliginden daha büyük olamaz. Buna inanmani tavsiye ederim. Gelelim eleştiri kısmına. Bu da bizim haddimiz değil. Hangimiz temiziz ki. Hepimiz de boka batmış pislikleriz işte. Allah affetsin bizi 😢11 Yorumla
Soran+1 yılAmin inşallah tek isteğim bu😢🙏
Cinsellik konusunda 529 cevap paylaştı. yani bak bnun için haram kılınmış olsun sen hatanın farkına varmışsın evlenmicem diye birşey yok yanlızlık Allaha mahsustur onun için Allah Affetsin yani başka birşey gelmiyor aklıma sen doğru yolda ilerle Allah Yardım Eder
00 Yorumla
+1 yılonemli olan hatalarindan ders cikartip birdaha tekrarlamaman ustelik cok pismansin ve af diliyorsun Allah tan.
bunu yapmayip hala hata yapan bir cok insan var
namazini ve dualarini eksik etme yeterki00 Yorumla
1 yılAynı şeyleri yaşadım cinsel ilişki yaşadım tövbe ettim uzak kalmaya çalıştım tekrar nefsime yenik düştüm tövbe etmeye yüzük kalmadı, nefsime yenik düştüğüm için evlenmek istedim ama günahlarımdan dolayı kimsenin hakkına girmek istemiyorum kimse benim gibi birini istemez ve benden beklemez bunu bu konuda fikrini almak istiyorum
00 YorumlaAhh kuzumm bana mesaj at konusalim sana yardimci olmak isterim guzel kardesim 😞 lutfen uzulme Rabbime sigin emin ol artik hayanin farkindasin Allahtan utaniyorsun Guzel Raabim geri cevirmez seni ❤️
01 Yorumla- 1 yıl
Abla bende bu konu hakkında ablatabilirmiyim sana yardim et kendimi cok kirli hissediyorum göz yaşları içinde yazıyorum şu an bunu bile instagram ya da tiktok varsa yazabilecegim
Cinsellik konusunda 16b cevap paylaştı. bu kadar içten pişmansan affedilirsin üzülme. ne mutlu farkına varmışsın. hayatı zehir etme kendine ve evleneceksin tabi sacmalama
04 Yorumla
Soran+1 yılevlenmek istemiyorum açıkçası çünkü yaptığım hatayı kabullanmeyecek hiçkimse biliyorum
Soran+1 yılevet zaten kendimi ibadetlerime ve derslerime verdim kimseyle aynı hataları yapmam bidaha
+1 yılCanım kendini affet, devam et ve rahat ol. Yapacağını yapmışsın arkasında dur daha dik durursun kendini hatalarınla kabul et. değiştiremezsin daha. geçti çünkü. Önüme bak.
00 Yorumlaallah tövbeni kabul etsin... kuranın oku türkçe mealini baştan sona oku orada bir çok soruya cevap bulup din hakkında da kendini geliştirirsin
01 Yorumla
Soran+1 yılokuyacağım amin inşallah kabul edilir
Cinsellik konusunda 336 cevap paylaştı. Öncelikle helal olsun eğer böyle düşünüyorsan sen böyle devam et bak bakalım ne kapılar açılacak hata biz insanlara mahsustur hatasız günahsız kimse yok
18 Yorumla
Soran+1 yılgunahsız kimse yok ama benim kadar zina günahı olan da yoktur diye düşünüyorum şimdi nasıl tövbe edicem ben
Soran+1 yılinşallah Allah tövbelerimi kabul eder ve cennetini bağışlar bana
Soran+1 yılaniden kafama dank etti aniden çok pişman oldum
Soran+1 yılyakın bir zaman 1 hafta
Gizli Üye(36-45)+1 yılKardeşim seni kandırmışlar ama sana kızılacak tek nokta hiç mi kendini düşün medin hadi kendini geçtim ailenide sevdiklerinide. Ya ne diyim kardeşim. Allahtan ümit kesilmez. Tevbeyi bırakma selametle. Ama evlenmedende guvenme erkeklere.
02 Yorumla
Soran+1 yılhayır zaten birdaha hayatıma haram olan hiçbirşeyi almayacağım evlenmeyeceğim bile , yeterki şimdiye kadar olan günahlarımı Rabbim affetsin😢
Cevap sahibi+1 yılSen samimi ol tevbende yeter.
+1 yılsen dua et ve tövbe et
eminim allah seni affedecektir.
biraz yaşın küçük bekle 5 6 yıl sonra aşık ol ve evlen09 Yorumla
Soran+1 yılevleneceğim kişiye gerçekleri anlattığımda yüzüm kızaracak utanacağım yalan da söyleyemem o yüzden evlenmeyeceğim
- +1 yıl
o kişi ben olsaydım inan geçmişini sormazdım ve benimle adım attığın andan sonrasına odaklanırdım. bu yüzden utanma çekinme ve gerçek aşkı ara sadece. emin ol geçmişin sorun olmayacak
Soran+1 yılteşekkür ederim o zaman rahatladım
Soran+1 yılama ben yinede önceliğim tövbe etmek af dilemek
- +1 yıl
eğer rahatlayacaksan sohbette edebilriz. gerçekten kalpten tövbe et dua et tamamdır. sonra da kalpten aşkı doğru insanı iste ve eminim bulacaksın ve geçmişinde sorun olmayacak
Soran+1 yılinanın çok ihtiyacım vardı etrafımda kimseye anlatamıyorum çünkü herkes hor görür diye o yüzden Allah razı olsun
- +1 yıl
sen sadece yanıldın bu yüzden üzülme hiç. her insan hayatı boyunca hata yapıyor.
Soran+1 yılevet haklısın teşekkür ederim
- +1 yıl
rica ederim
tövbe kapısı güneş batıdan doğana kadar açık. sende tövbe et, tövbende sebaat et. umulur ki hiç işlememiş gibi affedilirsin
00 YorumlaPişman olacaksan neden yaptın? Zamanında yediğin hurmalar işte, seni böyle kabul eden çıkacaktır, üzülme.
01 Yorumla
Soran+1 yılzamanında cahillik ettim şimdi anlıyorum yaptığım hataları
- Cinsellik konusunda 703 cevap paylaştı.
+1 yılHayatta her şey insan için utanmana gerek Yok hata yaptığını düşündüğün şeyler hemen herkesin başından geçmiştir önemli olan gelecek , seninle aynı şekilde düşünmesem de bu konuda böyle düşünüyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl20 yaşında dort kışı 😱 24 yasına kadr sevgılım bıle olmadı benım 😁😂 Neyse zararın neresinden donulurse kardır
32 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@petubor boş konusşma
+1 yılSen bayağı psikolojik dert edinmişsin kendine işin zor
00 Yorumla
+1 yılAllah affeder sen dua et ve asla evlenmicem deme çünkü elbet sana helalim diyebilecek ve seni böyle de kabul edecek biri çıkar karşına
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılcok gencsın cnaım her sey unutulur gecer... onune bak gecmısle yasama
10 Yorumla Tövbe et Allah affedicidir... Bidaha böyle hatalara düşme derim 🎈🤚
00 Yorumla
+1 yılBu senin evlenmene engel degil, önemli olan senin farkina varip kendini toparlaman,
00 Yorumla
+1 yılGeçmiş geçmiştir, ama gelecek bizimdir Böyle Devam.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılönemli olan Allah katında pişmanlıktır. ailede önemli tabikide. bu günahtan uzaklaşmaya calış Allah yolunu açar
05 Yorumla
Soran+1 yılnasıl tövbe edicem Allah’tan çok utanıyorum kendime diyorum namaz kılmak senin neyine
Cevap sahibi+1 yılöyle şeymi varda. o zaman her büyük günah işleyen namazı bıraksın. Allahın rahmeti anlayamayacagımız kadar büyük. kalpten tövbe et ve yaşamına devam et
Soran+1 yılhiç evlenmeyeceğim hep Allahtan af dileyeceğim sadece
Cevap sahibi+1 yılnasibinde varsa zaten evlenirsin ondan kacamazsın. benimle bir cok ilişkiye giren kız şu an evli ve mutlu.
Soran+1 yılilerde evleneceğim adamı kandıramam o yüzden evlenmeyeceğim
- Cinsellik konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılKalpten samimi tövbe et bidaha o tür şeylere yaklaşma. Allah affedicidir bunu unutma.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAcaba ilişkiye girmeye nasıl karar veriliyor hep merak etmişimdir neyse bir kaç yıl olmuş yıl 2021 son durum ne?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHelaaaaal knl çok iyi tebrik ediyorum cehennemden vip kombine bilet almışız bende gelirim swninle ama bir şartım var 😁
00 Yorumla
+1 yıltövbe etme yine sevcek yine yapcaksın kandırma kendini
00 Yorumla20 yaşındasın daha her haltı yemişsin buraya neden yazıyorsun daha.. sen akıllanmazsın
01 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBenden son ayrılan da böyleydi çatır çutur sevişti benle göya evlenecektik bahane bulup ayrıldı şimdi başkasıyla
Göya temiz aile kızı ailesi falan öyle biliyor ama kefaşenin önde gideni00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılALLAH affedicidir affetmeyi sever ve affeder
tövbe et Rabbim affeder inşaAllah00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılzina haram affı yok ve kadınsın. din değiştir başka seçenek yok
00 YorumlaŞeytan size şahdamarlarınızdan bile daha yakındır. Belkı de şu an buradadır kim bilebilir.
00 Yorumla
+1 yılGünahına bunca okuyan kişiyi şahit tuttun yaptığın hiç doğru değil affetme konusuna gelirsek Allah isterse tüm günahları bağışlar
00 Yorumla
+1 yılUtanma tövbe et ve ala sığın ve kendine uygun birini bul
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHattim değil ama zaten tövbenin kökünde pişmanlık yatar nasıl tövbe ederim diye düşünmene gerek yok kendin ol
00 Yorumla
+1 yıl20 yaşında 4 sevgilinle
26 Yorumla
Soran+1 yılevet 17-20 yaş arasında oldu ne olduysa çok cahillik ettim
- +1 yıl
4 sevgilinle aynı anda mı?
Soran+1 yılhayır hepsi başka zamanlarda, en sonuncusuyla zina yaptım o beni terkedip gitti
- +1 yıl
Aman, takılma bu kadar. Kafayı taktıkça daha da çok üzüleceksin. En kötü diktirirsin olur biter.
Soran+1 yıl20 yaşındayım
hata bilinçsizce yapılır. seninki hata değil. affınında olucağını sanmıyorum. belli olmaz
00 Yorumla
+1 yılNe zorun vardı ki amina yaraladığını zina yaptin alttaki nasil
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKız kardeşimde senin gibi çok büyük hatalar yaptı ben sahip çıktım evlendirdim
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılAkşam namazını kıldın mı?
11508 Yorumla
Soran+1 yılevet kıldım hiçbir namazımı kaçırmamaya çalışıyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam bu güzel
Cevap sahibi+1 yılYatsı biraz sonra okunacak onu da kaçırma tamam mı bende kılıyorum 🙂
Soran+1 yılkaçırmayacağım zaten ezan okunsun diye bekliyorum tüm gün
Cevap sahibi+1 yılTövbe edeceksin , tövbe istiğfar , ve şunu unutma hakiki tövbe , tamamen kalbinden gelerek yapmalısın , ve asla tekrarlamamalısın 🙂
Soran+1 yılher gün tövbe namazları kılıyorum, ağlıyorum ama kendimi çok değersiz çirkin hissetmeye başladım
Cevap sahibi+1 yılÖyle düşünme , allah en büyük affedicidir , değersiz hissetmeyeceksin ve ağlamayacaksın daha tamam mı
Cevap sahibi+1 yılTövbe edeceksin ve afedicek inşallah alla
Cevap sahibi+1 yılAllah
Soran+1 yılsizde namaz kılıyomuşsunuz bugün yatsı namazından sonra benim için dua eder misiniz? bağışlanmam için
Cevap sahibi+1 yılOlur her namazda ederim ne demek 🙂
Soran+1 yılbende size edicem söz veriyorum
Cevap sahibi+1 yılHerkesin günahı var benim de günahlarım var hatasız kul yok , ama tövbemize sadık kalmalıyız tamam mı , bundan sonra üzülmeni istemiyorum her namaz sonrası sana dua edeceğim
Soran+1 yılAllah razı olsun, bende artık hiç aynı günahları işlemeyeceğim bende sana dua edeceğim
Cevap sahibi+1 yılAmin allah razı olsun , ben yatsıyı kılıyorum şimdi okundu burda sana bol bol dua edicem söz
Soran+1 yılburda da şu an okunuyor bende hemen kılıp sana dua edicem
Cevap sahibi+1 yılO zaman beraber kılalım🙂
Soran+1 yılolur kalkıyorum ben şimdi :)
Cevap sahibi+1 yılBen başladım sen de başla bitirince konuşalım tamam mı🙂
Soran+1 yıltamamdır :)
Cevap sahibi+1 yılBen başladım hadi bakalım 🙂
Cevap sahibi+1 yılBen şimdi bitirdim , seninkini de allah kabul etsin , bol bol dua ettim sana ve tövbeni kalpten ettiğini biliyorum allahım inşallah kabul etsin 🙂
Cevap sahibi+1 yılBundan sonra hiçbir gün ama hiçbir gün ağlamanı istemiyorum.. / tamam mı../
Cevap sahibi+1 yılAllah c. c o kadar merhametli
Ki ne olursan ol gel diyor , o yüzden ona yalvaracağız ondan özür dileyeceğiz ama ağlamayacağız tamam mı🙂
Soran+1 yılben de şimdi bitirdim ve sana dua ettim bu kuluna ne istiyorsa onu nasip et diye çok sağol dua ettiğin için ağlamadan yapamıyorum her namazda ağlıyorum istemeden de olsa
Cevap sahibi+1 yılKalbinden geliyorsa ağla ama bu olay için ağlama
Cevap sahibi+1 yılBen de sana dua ettim kalpten için rahat olsun😂
Cevap sahibi+1 yılEmoji bu olacaktı 🙂🙂
Cevap sahibi+1 yılKuran okuyor musun
Cevap sahibi+1 yılAma bak baştan söyleyeyim namazları aksatmak Yok tamam mı🙂
Cevap sahibi+1 yılSabah namazını kılıyor musun
Soran+1 yılevet kılıyorum her vakitten sonra 2 rekat tövbe namazı bide nafile akşam namazından sonra evvabin yatsıdan sonra teheccüde falan da kalkıyorum
Soran+1 yılkuran okumayı bilmiyorum meal okuyorum ama öğrenicem en kısa zamanda
Cevap sahibi+1 yılNe güzel bu çabaların çok hoş ve Allah’ın katında karşılıksız kalmayacak İnan 🙂
Cevap sahibi+1 yılSen nasıl düştün böyle yanlışlara , bu kadar güzel bir kalbin varken../
Soran+1 yılgünah olduğu aklıma gelmiyordu nedense , sevgilime çok aşık olduğumu onun benimle evleneceğini falan düşünüyordum çok saflık yaptım biliyorum kullanıldım
Soran+1 yılteşekkür ederim seninde çok güzel bir kalbin var
Cevap sahibi+1 yılEstağfirullah , o senin kalbinin güzelliği
Cevap sahibi+1 yılMevlana ne güzel demiş ne olursan ol gel
Cevap sahibi+1 yılMerak etme sen veya bizler farketmez düştüğümüz günahı eğer tekrarlamazsak , allah affedicidir affedendir
Cevap sahibi+1 yılAffeder inşallah 🙂
Cevap sahibi+1 yılNapıyorsun?
Soran+1 yılinşallah affeder , ev işleriyle ilgileniyordum şimdi de kuran okuyacağım ben de affedilenlerden olmak istiyorum yoksa güçlü duramıycam
Cevap sahibi+1 yılKendini bırakma
Soran+1 yılteşekkür ederim desteklerin için biraz olsun içim rahatladı
Cevap sahibi+1 yılOlucaksın olacağız Allah’ın izniyle
Cevap sahibi+1 yılBiraz gülmeni istiyorum , lütfen böyle yapma , sen zaten yaptığın yanlışın farkındasın ve o yoldan dönmüşsün , allah gördü bunu ve herşeyin farkında o yüzden kalbin rahat olsun
Cevap sahibi+1 yılBak mesela birşey sorucam en çok hangi
Yemeği seversin 🙂
Soran+1 yılen çok tavuklu pilav seviyorum sen😊
Cevap sahibi+1 yılBende severim onu , ama mantı benim için aşk ya çok seviyorum 😅
Cevap sahibi+1 yılSen biliyor musun mantı yapmayı🙂
Soran+1 yılevet mantı da çok severim yaparım da
Cevap sahibi+1 yılBak ne güzel işte 🙂
Cevap sahibi+1 yılGünaydın sabah ezanı vakti🙂🙂
Cevap sahibi+1 yılŞimdi kıldım sabah namazını ve tüm kalbimle sana da dua ettim 🙂ve şunu hissettim Allah’ın merhameti o kadar büyük ki o kadar çok ki, seni tertemiz bir melek gibi
Gösterdi bana , yani dualarda buluşalım olur mu 🙂
Soran+1 yılçok teşekkür ederim duaların için Allah razı olsun senden, bende şimdi öğle namazımı kılıyorum sana tüm kalbimle dua edicem tekrar çok sağol dualarla buluşalım çok ihtiyacım var😊
Cevap sahibi+1 yılAllah razı olsun
Cevap sahibi+1 yılBen senin için dedemlede konuştum , sakın üzülmesin diyor allah affedicidir 🙂yani üzülmen için bir sebep Yok
Cevap sahibi+1 yılAma. Bana birde senin yanındaki melekler bana birşey dedi , sen çok güzel yoğurtlu mantı yapıyorsun dediler doğru mu 😅😅
Soran+1 yılBunları duyunca gerçekten içim rahatlıyor çok sağol dedene de sorduğun için :)
Soran+1 yılevet doğru melekler haklı😅
Cevap sahibi+1 yılYani sorun yok ben şimdi
Öğleyi kıldım gene dua ettim sana 🙂
Cevap sahibi+1 yılNamaz ne güzel birşey ya dimi her vakit allahtan herşeyi isteyebiliyoruz🙂
Cevap sahibi+1 yılHadi ya ben mantı hastasıyım. Biliyor musun aşığım mantıya 😅
Soran+1 yılevet her vakitte ellerimizi açıp dua edebiliyoruz inşallah da kabul olur dualarımız 😊
Cevap sahibi+1 yılValla dedemle sabah sohbet ettim , dedi ki Allah’ın 99 ismi vardır bunlardan biri de Affur’ dur. Yani affedicidir. Bağışlayandır. o yüzden tekrar o yanlışa düşmemek şartıyla edilen tövbeler Allah’ın izniyle Allah’ın makamında kabul görecek inşallah 🙂yani için rahat olsun dün söyledim bugün de söylüyorum , gözyaşı dökmek Yok tamam mı , geçicek hepsi , kendini de kötü gözle görme , artık ben yanındayım elimden geldiğince../ destekçinim
Soran+1 yılailenle yaşıyorsan annenden iste bence anne mantısı da bir güzel olur😄
Cevap sahibi+1 yılYani ailemle yaşıyorum aslında ama eve geç gittiğim için pek imkanım olmuyor , genelde uyuyorlar arada yapıyor annem tabi de ama ben hep istiyorum 😅
Soran+1 yılSana gerçekten çok teşekkür ederim bu kadar yaptığım yanlışla beni yargılamak yerine moral verdiğin tövbelerimin kabul olması için umut verdiğin için bende senin bir derdin olduğunda destekçin olmaya hazırım Allah sana cennetini bağışlasın ya 🙏
Cevap sahibi+1 yılYalnız olmaz ki cennet , allah hepimize cennete girebilmeyi nasip etsin inşallah. Estağfirullah ben birşey yapmadım ki🙂
Cevap sahibi+1 yılBen yargılamak istemiyorum , çünkü senin gerçekten kalpten tövbe ettiğini hissettim ve gördüm bu yüzden yanındayım , moralin her zaman yüksek olsun olucak da inşallah 🙂
Soran+1 yılYavaş yavaş kendimi toplamaya çalışıyorum ibadet etmek çok iyi geliyor keşke önceden de bu kadar kör olmasaymışım hep ibadet etseymişim😔
Soran+1 yılAmin inşallah
Cevap sahibi+1 yılAmin inşallah , evet namaz çok güzeldir , hiç bırakmadan devam inşallah ve kazaya bırakmadan kılmalıyız
Cevap sahibi+1 yılYani böyle işte , adın nedir bu arada. 🙂
Cevap sahibi+1 yılBende şimdi hastaneden çıktım
Soran+1 yılgeçmiş olsun noldu
Soran+1 yılismimi paylaşmasam daha iyi olur sanırım
Cevap sahibi+1 yılNasıl istersen
Cevap sahibi+1 yılParmağım kesildi dikiş atıldı
Soran+1 yılgeçmiş olsun Allah şifa versin
Cevap sahibi+1 yılSaolasın
Cevap sahibi+1 yılGünaydın
Cevap sahibi+1 yılNasılsın , nasıl gidiyor , ailen nasıl herşey
Yolunda mı?
Soran+1 yılherşey güzel gidiyor ailemin yanındayım bu haftasonu senin nasıl gidiyor
Cevap sahibi+1 yılBenim de zor ama bugüne şükür
Cevap sahibi+1 yılNeden normalde ailenle kalmıyor musun? Ben de çalışıyorum ne olsun , dualarda unutmayalım birbirimizi 🙂
Cevap sahibi+1 yılŞimdi
İkindiyi kıldım, çok dua ettim , sana da kalbimden çok dua ettim ve şunu hissettim gerçekten , sanki allah ben bana kulluk yapan kulumu affederim, yeterki huzuruma gelsin diyor.. aynı bunları duydum sanki../ allah kıldığımız namazları kabul ve makbul eylesin , benden sana söylemesi çok güzel günler seni bekliyor , hiç üzme kendini 🙂
Soran+1 yılAmin inşallah şu zor günlerimi geçireyim duaların için Allah razı olsun senden bende şimdi kılıcam ikindiyi bende sana dua edicem
Soran+1 yılnormalde İstanbul'da okuyorum ailem izmirde
Cevap sahibi+1 yılAnladım , üniversite o zaman 🙂
Cevap sahibi+1 yılBende İstanbul’da okuyordum yeni bitti
Cevap sahibi+1 yılBak şöyle söyleyeyim sana , artık üzgün halinden çıkmanı istiyorum , hayata pozitif yönden bakmaya çalışacaksın artık , zaten sen artık öyle şeylere tövbelisin.. bitti artık yani
Cevap sahibi+1 yılYani artık mutlu olmaya bak , film izle arada , sohbetleri dinle , bak çok güzel bir YouTube kanalı var dur sana onu atayım , boş zamanlarında da dinlersin 🙂arada bir mantı yap mesela 😅yoğurtlu böyle güzel de sos yap üzerine sonra ye afiyetle 😅
Cevap sahibi+1 yılhttps://youtu.be/nqmwVpp7WV0
Bak bu o videolardan bir tanesi , boş zamanlarında YouTubedan bu Kadını dinle çok güzel hikayeler anlatıyor 🙂
Cevap sahibi+1 yılBu attığımı da dinle çok mükemmel bir hikaye 🙂
Soran+1 yılçok teşekkür ederim desteklerin için😊
Soran+1 yılsen hangi bölümden mezunsun
Cevap sahibi+1 yılBen endüstri mühendisliği okudum , bu yaz mezun oldum 🙂
Cevap sahibi+1 yılEstağfirullah , ne yaptım sanki birşey yaptığım Yok , bazen belki hatta başını ağrıtmışımdır kusuruma bakma
Soran+1 yılhayır tam tersi bana çok iyi geldin çok umutsuzdum sayende düzeldim gerçekten
Cevap sahibi+1 yılUmut kesmek Yok
Cevap sahibi+1 yılYatsıyı kıldın mı 🙂
Soran+1 yılhayır birazdan kılıcam sen kıldın mı😊
Cevap sahibi+1 yılŞimdi kıldım bende Eve yeni
Geldim
Cevap sahibi+1 yılÖlüyorum yorgunluktan
Soran+1 yılçalışıyorsun sanırım kolay gelsin ya çalışmak çok zor
Cevap sahibi+1 yıl6 yaşımdan beri çalışıyorum hem de çok ağır işte 🙂
Cevap sahibi+1 yılHem okuyup hem çalışıyorum , okul yeni bitti işte askere de gidicem , askerlik demişken de hakkını helal et olurda dönemezsem
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim öyle ama ne yapıcaksın ekmek parası
Soran+1 yılAllah korusun sağ sağlim bitir inşallah
Cevap sahibi+1 yılNasip bilinmez
Cevap sahibi+1 yılSen genede helal et
Soran+1 yılkendi bölümünle alakalı bir iş değil o zaman daha ağır bir iş dediğine göre tekrar kolay gelsin Allah verir karşılığını
Soran+1 yılhelal olsun sende bana helal et hakkını
Cevap sahibi+1 yılGıda toptancısında çalışıyorum küçüklüğümden beri , hamallık gibi yani , askerden sonra bakıcam
Cevap sahibi+1 yılVarsa helal olsun 🙂
Soran+1 yılhı anladım sağol 😊
Cevap sahibi+1 yılNamazları unutma
Soran+1 yılkıldım bugünküleri, yalnız sabah namazına uyanamadım sen nasıl uyanıyorsun 😔
Cevap sahibi+1 yılAlarm kuruyorum , ya da bazen birisi kaldırıyor
Cevap sahibi+1 yılAlarm kuruyor musun sen?
Soran+1 yılevet kuruyorum ama işte bazen duymuyorum bile
Cevap sahibi+1 yılSesimi duyyy sabah ezanı vaktiii🙂😅
Cevap sahibi+1 yılGünaydın, olur arada öyle kalktığında geçmiş olarak kılarsın inşallah 🙂
Cevap sahibi+1 yılBen de dükkanı açıyorum sabah 7 de , ben de zorlanıyorum kalkmakta ama ne yapayım , herşeye rağmen genede çok şükür , sağlığımız yerinde , allah hiçbirşeyimiz eksik yaratmamış , hamdolsun , yani hayat yaşamaya değer , ama üzülmek Yok 🙂
Soran+1 yılÇok şükür halimize çok daha kötü şeyler yaşayabilirken sağlıklıyız bende bunları düşünüp şükrediyorum hep😊
Cevap sahibi+1 yılEvet aynen öyle
Cevap sahibi+1 yılNamazlar nasıl gidiyor?🙂
Cevap sahibi+1 yılBu arada bana mantı yapmayı öğretir misin 😅
Soran+1 yılnamazlarıma tam devam ediyorum şükür😊
Soran+1 yıl😄öğretirim aslında kolay ya bitek hamur açmayı bilmiyosundur büyük ihtimalle
Cevap sahibi+1 yılAhahah hamur açmak mı ben onu beceremem😅
Cevap sahibi+1 yılHazır yapıyordum ben arada 😅
Cevap sahibi+1 yılÇok güzel , namazlar bizim
Silahımız🙂
Cevap sahibi+1 yılBurda mısın?
Soran+1 yılevet burdayım 😊
Soran+1 yılsenin memleketin neresi bu arada
Cevap sahibi+1 yılGidince , dedim gittin hwralde
Cevap sahibi+1 yılBen Mardinliyim , İstanbul’da yaşıyorum
Cevap sahibi+1 yılSen allahtan çalışmıyorsun , baya baya yoğunsun çalışmadığın halde
Cevap sahibi+1 yıl? Burda mısın
Cevap sahibi+1 yılBirşey mi oldu neden cevap vermiyorsun?
Cevap sahibi+1 yılCevap verecek misin?
Cevap sahibi+1 yılKırıcı olmaya başlıyorsun haberin olsun
Soran+1 yılya özür dilerim hesaptan çıkış yaptım yanlışlıkla sonra şifreyi hatırlayamadım şimdi buldum daha
Soran+1 yıltekrar kusura bakma hakkını helal et
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmışsın en mantıklısı
Soran+1 yıl🙂🙂
Cevap sahibi+1 yılKendine iyi bak , konuşmaya gerek Yok artık
Soran+1 yılnoldu neden
Cevap sahibi+1 yılBir önemi Yok
Cevap sahibi+1 yılSen bak hayatına işlerine benden de bu kadar kendine iyi bak
Cevap sahibi+1 yılHerşey gönlünce olsun
Soran+1 yılarkadaşlığımızdan memnundum ben aslında üzüldüm böyle düşünmene
Soran+1 yılyinede sen bilirsin kırdıysam özür dilerim
Soran+1 yılseninde her şey gönlünce olsun
Cevap sahibi+1 yılBöyle düşünmemde sebep sendin , yani kırıldım biraz
Cevap sahibi+1 yılAma sonuçta kimseyi de rahatsız etmeye hakkım yok , istersen hesabı silersin , istersen hesaptan çıkarsın o da senin bileceğin iş , sonuçta çok meşgul birisin o yüzden bende rahatsızlık vermek istemem
Soran+1 yılkırılma lütfen isteyerek olmadı rahatsız olmuş olsam söylerdim dürüstçe
Cevap sahibi+1 yılPeki öyle olsun
Cevap sahibi+1 yılNapıyorsun nasıl gidiyor hayat , iyi misin sağlık sıhhat
Cevap sahibi+1 yılAilenin yanında mıydın? Yılbaşında ne yaptın
Soran+1 yılgüzel gidiyo ya pazar günü yolculuk yaptım döndüm ailemin yanından
Soran+1 yılyılbaşında da evdeydim tv falan izledim sen neler yaptın
Soran+1 yılizmirden istanbula araç kullandım baya sıkıcı geçiyor
Cevap sahibi+1 yılAnladım iyi güzel , ben de uyudum işte ne olsun yılbaşında , sabah 500 çuval un geldi herbiri 50 kilo omuzlarım acıyor onun haricinde iyi şükür
Cevap sahibi+1 yılTek kişi geldin sanırım , yorar uzun yol insanı. Allah kaza bela vermesin
Soran+1 yılyılbaşı kutlaması falan yapmadın o zaman sende
Soran+1 yılgeçmiş olsun ya 50 kilo çok zor gerçekten Allah yardımcın olsun
Cevap sahibi+1 yılYok yapmadım , zaten bize de uygun olmayan şeyler , hiçbir yılbaşı kutlama falan yapmayız
Cevap sahibi+1 yılAlıştım , teşekkür ederim , cümlemizin yardımcısı olsun
Soran+1 yılbizde de öyledir normal bir gün gibi geçiriyoruz
Soran+1 yıl🙏 Amin
Soran+1 yılçalışırken namazlarını kılabiliyor musun
Cevap sahibi+1 yılEvet öylesi bizim için doğru olan
Cevap sahibi+1 yılKılabiliyorum çok şükür çoğu zaman çok nadir bazen kaçırdığım oluyor
Cevap sahibi+1 yılAllah kabul etsin inşallah cümlemizin namazlarını , kılmaya çalışıyorum Elimden geldiğince
Cevap sahibi+1 yılSen sigara veya alkol kullanıyor musun?
Soran+1 yılbende öyle kılamadığım zaman da kaza ediyorum Allah kabul etsin inşallah
Soran+1 yılyok hayır kullanmıyorum sen
Cevap sahibi+1 yılAmin inşallah bende biraz sonra öğleyi kılacağım..
Cevap sahibi+1 yılBende kullanmıyorum , alkol de sigara da hiç ağzıma sürmedim
Soran+1 yılNe mutlu sana o zaman Allah 7 sülalemden uzak etsin o kadar sevmiyorum alkol sigara
Cevap sahibi+1 yılBak gene bir bildiğim şeyi sana aktarmak istiyorum , peygamber efendimizin bir hadisi var ; diyor ki namaz kılmayanların değil , namaz kılıpta bilerek kazaya bırakanların haline , onları çok büyük azap beklemektedir diyor.. yani ben dikkat ediyorum sende dikkat et elinden geldiğince asla keyfi bir şekilde kazaya bırakma namazını özel durumlar hariç tamam mı
Soran+1 yılAllah kabul etsin
Cevap sahibi+1 yılEvet hem haram hem sağlığı mahvediyor , uzak olsun
Cevap sahibi+1 yılBugün okul tatil mi😅
Soran+1 yılhiç duymamıştım bu hadisi demekki bilinçli kaza etmek de çok iyi bir şey değil ben de olabildiğince kazaya bırakmamaya çalışıyorum
Soran+1 yılevet bugün tatil😄
Cevap sahibi+1 yılYani mesela vaktin geçeceğini bile bile beklememek gerekiyor hemen vaktinde kılmakta fayda var
Cevap sahibi+1 yılİyi güzel , ben okurken hiç yılbaşına tatiline denk gelmemiştim 😅
Cevap sahibi+1 yılİyi oldu hava da buz gibi en azından üşümezsin
Soran+1 yılbende de bir ilk oldu yanlış hatırlamıyorsam😄
Soran+1 yılevet çok iyi oldu gerçekten
Cevap sahibi+1 yılİyi o zaman 🙂
Soran+1 yılöyle🙂
Cevap sahibi+1 yılBugün günlerden mantı o zaman 🙂
Cevap sahibi+1 yılYoğurtlu mantı 😅
Cevap sahibi+1 yılBana öğretir misin 😅
Soran+1 yılolur öğretirim 😄😄
Cevap sahibi+1 yılBak bu çok güzel olur 😅
Cevap sahibi+1 yılBen mantıya ölürüm , çok seviyorum , dayanamıyorum , birde sarmaya 🙂
Cevap sahibi+1 yılÖğrenciyken ananemde kalıyordum , hazır yapıyordum anca 😅o da birkaç kez yapınca anca öğrendim 🙂😅
Soran+1 yılikiside annemle sık sık yaptığımız yemekler o yüzden anlatırım sana da 😄
Cevap sahibi+1 yılNe güzel 😅
Soran+1 yılhazır mantı da güzel oluyo aslında ama ev mantısı gibi değil tabi😄
Cevap sahibi+1 yılYani
Öyle tabi işte ben anca onu yapabilirim 😅
Cevap sahibi+1 yılSosu yapmaya çalışırken yakıyorum genelde 😅
Cevap sahibi+1 yılKüçükken benim bir kötü hatıram var o günden sonra mutfağa pek girmiyorum 😅, birkeresinde annemler gitmişti bir yere bende o zaman ikiz kız kardeşlerim var onlara yemek yapıcaktın yani abilik yönüm kabardı ya 😅bir makarna yaptım yağ Koymayı unutmuşum , kızlar o zaman küçük tabi, tabağa koymaya çalışıyorum koyulmuyor hepsi birbirine yapışmış 😂kızlara da rezil oldum o gün bugün genelde hazır yaparım 😅
Soran+1 yılya kötü olmuş ama olsun ben olsam abimin elinden der yerdim onlar da yemiştir yinede 😄😂
Soran+1 yılbenimde abim senin gibi pek bilmiyor😄
Cevap sahibi+1 yılÇok mantı yemenin zararları adlı fotoğrafımı görmek ister misin 😅
![Geçmişimde çok zina yaptım aşırı utanıyorum?]()
Bebekken bile mantı yiyormuşum heralde😅
Cevap sahibi+1 yılYemeye çalıştılar 😅
Cevap sahibi+1 yılYa erkekler geneli böyledir desem yalan olur , güzel yemek yapan erkekler de var ama bende iş
Yok 😅
Soran+1 yılbebekliğinde maşallahın varmış ama yine o kadar da değilsin bence o zamanlar pek yemiyomuşsun mantı😂
Cevap sahibi+1 yılNasıl yani😂
Soran+1 yılşişman bebek değil bence biraz göbüşün varmış o kadar 😂
Cevap sahibi+1 yılYani tabi yemiyorum o ayrı ama göbek maşallah baya büyük😅
Soran+1 yılevet 😄
Cevap sahibi+1 yılAcıktım ben ya çok
Cevap sahibi+1 yılSen öğleyi kaldın dimi
Cevap sahibi+1 yılKıldın**
Cevap sahibi+1 yılGerçi
İkindi okundu 🙂
Cevap sahibi+1 yılNamazla ilgili bir söz gördüm ;
Namazı ara sıra kılanın , huzuru da ara sıra olur ,.
Güzel bir söz bence 🙂
Cevap sahibi+1 yılBirde ilmihalde okudum , birisine mantı yapmak veya öğretmek büyük sevapmış 😅😅
Soran+1 yılevet kıldım öğleyi ikindiyi de kılıcam ama daha burda okunmadı 😊
Cevap sahibi+1 yılBizim de şimdi okunuyor
Cevap sahibi+1 yılAllah kabul etsin
Soran+1 yılçok güzel sözmüş gerçekten bende namaz kıldığımdan beri çok daha huzurluyum ya
Soran+1 yılmantı öğretmek sevap mıymış ne güzel ben bol bol öğreteyim o zaman herkese😂
Cevap sahibi+1 yılEvet ölsek bile namaz bizim silahımız vazgeçmek Yok
Cevap sahibi+1 yılAhahahh, arada yapmak da lazımmış ama 😅birde sevene öğretmek gerekiyormuş mantı sevmeyene öğretmek olmuyor 😅
Soran+1 yılaa öyle miymiş😂
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle bana vahiy geldi 😅
Cevap sahibi+1 yılYani mesela bana öğretsen heralde acayip sevap kazanırsın 😅😅
Cevap sahibi+1 yılSen künefe sever misin kaymaklı fıstıklı böyle 😅
Soran+1 yılevet severim ama onu yapamıyorum ne yazık ki😄
Cevap sahibi+1 yılYok yahu onu yapman için demedim zaten 😅
Cevap sahibi+1 yılSen fazlasıyla hamaratsın zaten , maşallah yani 😅
Cevap sahibi+1 yılBu kadar hamarat bir kızı tanımamıştım daha önce 😅aynı zamanda kendine de güveniyorsun
Soran+1 yılkendime yemek konusunda güveniyorum doğru😅
Soran+1 yılteşekkür ederim 😄
Cevap sahibi+1 yılGüzelmiş maşallah ne diyelim 😅
Cevap sahibi+1 yılSen şimdi lahmacunu da çok seviyosundur doğru mu😅
Soran+1 yılevet seviyorum bildin😂
Cevap sahibi+1 yılNe güzel 😅..
Cevap sahibi+1 yılBak benim hislerim çok kuvvetlidir burcum oğlak 😅
Cevap sahibi+1 yılHissederim yani
Soran+1 yılocak doğumlu musun😄
Cevap sahibi+1 yılAralık 25😅
Cevap sahibi+1 yılDoğum günüm yeni geçti 🙂
Soran+1 yılgeçmiş doğum günün kutlu olsun 🎊
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim allah razı olsun
Cevap sahibi+1 yılSeninde başını şişirdim
Yemek falan kusura bakma
, şakasına söylüyorum
Soran+1 yılyok ya saçmalama
Cevap sahibi+1 yılÇok konuşuyorumdur belki o yüzden kusura bakma
Cevap sahibi+1 yılŞakasına söylüyorum aldırış etme
Soran+1 yılsıkıntı yok 🙂
Cevap sahibi+1 yılPeki öyle olsun 🙂.
Cevap sahibi+1 yılSen yedin mi yemeğini hanımefendi 😅
Soran+1 yılevet bugün ev arkadaşımın arkadaşları geldi onlara bişeyler hazırlamıştık bende yemiş bulundum😄
Soran+1 yılhazıra kondum yani😄
Cevap sahibi+1 yılOlsun , afiyet olsun 😅
Soran+1 yılsen yedin mi peki
Cevap sahibi+1 yılYok yemedim ben
Cevap sahibi+1 yılAkşam yerim evde
Soran+1 yılbugün tatil değil mi
Cevap sahibi+1 yılYok çalışıyorum ben , normalde de tatilim yok benim , 7 gün hergün 15 saat 🙂
Soran+1 yılhmm anladım 🙂
Cevap sahibi+1 yılBöyle işte biraz sonra da dağıtıma çıkıcam arabayla
Soran+1 yıliyi bakalım kolay gelsin o zaman
Soran+1 yılsence Allah beni affeder mi bu aralar sürekli düşünüp üzülüyorum seninde başını ağrıtmak istemiyorum ama
Soran+1 yılya affetmezse napacağım
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim , baş ağrıtma olayını geç , başımı falan ağrıtmıyorsun bu birincisi
Cevap sahibi+1 yılBak tek hata yapan sen değilsin , mükemmel olan birtek Allah’tır , tüm kullar hata yapar , tamam zina büyük günah , ama tövbe edildiğinde Allah’ın affetmeyeceği bir kulu yoktur , kul hakkı affı olmayan bir günahtır mesela.
Cevap sahibi+1 yılYani uzun lafın kısası , allah seni affedecek inşallah , çünkü o affedicidir , sen tövbe ettin af diledin ve ibadetlerini yerine getiriyorsun bu kadar , hepsi çok güzel 🙂
Soran+1 yıltek hata yapan ben değilim tabiki ama aileme bana hiç yakışmıyor insan kendini çok kötü hissediyor gerçekten
Soran+1 yılbabamdan utanıyorum yüzüne bakarken
Cevap sahibi+1 yılYaşanmış bitmiştir , geçmişi değiştiremeyiz
Cevap sahibi+1 yılAma bundan sonrası için bana söz vereceksin , bu yaşadığın olayları, sana yaşatan insanları iyi
Tanı hayatın boyunca öylelerinden uzak duracaksın
Cevap sahibi+1 yılEn önemlisi bana söz vereceksin bir daha bu mesele için ağlamanı istemiyorum , kendini üzmeyeceksin , çünkü üzülmen birşeyi değiştirmez , hayatının bundan sonraki kısmında hep doğru olanı yapmaya çalışacaksın , ibadetlerini yapıcaksın , kendini seveceksin işini seveceksin
Cevap sahibi+1 yılSen ibadetlerini yapan , allahı bilen doğruyu yanlışı ayırt edebilen bir insansın , tamam mı daha da üzülmek Yok
Cevap sahibi+1 yılBundan sonra ki hayatında birdaha onları üzecek birşey
Yapmayacaksın , dikkat edeceksin , Haramdan uzak durucaksın tamam mı..
Cevap sahibi+1 yılVe ben sana şu kadarını söyleyeyim ameller niyetlere göredir yani şu an senin kalbinden geçeni allah biliyor , ona sığındığını da biliyor , belki affetmiştir bile 🙂🙂daha da üzülmek Yok mantıcı hanımefendi tamam mı 😅birdaha ağlarsan ben de ağlarım gerçekten ona göre
Soran+1 yıltamam ya söz veriyorum bundan sonra herşeyi Allah’ın rızasını gözeterek yapacağım çok güzel konuşuyosun senin kadar güzel kalpli insanlar hala kalmış ya ona çok seviniyorum 😊
Soran+1 yılmantıcı hanımefendi mantı yapsın en iyisi😅
Cevap sahibi+1 yılEstağfirullah o senin kalbin güzelliği tamam sözümü aldım ben bundan sonra ağlamak yok🙂
Cevap sahibi+1 yılMantı mı yapıcaksın 😅
Cevap sahibi+1 yılYorulursun bugün yapma , dinlen , ev sıcak mı , üşüme , çoraplarını da çıkartma uyuyana kadar tamam mı😅
Soran+1 yılbugün çorba yapıcam birazdan üşendim 😄😄😂
Cevap sahibi+1 yılAfiyet olsun 😅
Cevap sahibi+1 yılMantıyı başka bir zaman yaparsın 🙂
Cevap sahibi+1 yılBende hastanedeyim
Soran+1 yılneden noldu yine
Cevap sahibi+1 yılBelim çok kötü ağrıyor bilmiyorum ölücem heralde
Soran+1 yılgeçmiş olsun ya
Cevap sahibi+1 yılEyvallah
Cevap sahibi+1 yılAllah razı olsun :
Soran+1 yılsağol senden de
Cevap sahibi+1 yılNapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılYatsıyı kıldın mı?
Soran+1 yılyok daha kılmadım ders çalışıyorum şimdi sen napıyosun
Soran+1 yılsen kıldın mı
Cevap sahibi+1 yılSen hangi bölüm okuyordun?
Cevap sahibi+1 yılBen kıldım dükkanda kılmıştım , öyle uzanıyorum kendimi kötü hissediyorum
Cevap sahibi+1 yılYatsıyı kılarsın sabah 6:30 a kadar vakit var
Soran+1 yılbiyerden duymuştum yatsı için gece 1-2 gibi vakit bitiyor diyorlardı acaba yanlış mıymış o
Soran+1 yılbilgisayar mühendisliği okuyorum ben
Cevap sahibi+1 yılGünaydın hayırlı sabahlar , yatsıyı imsak vaktine kadar kılabiliyorsun , gece 4 de kalkıp kılabilirsin, ama kılıp yatarsan için daha rahat olur , maşallah bilgisayar mühendisliği de güzel bölüm , allah hayırlısıyla bitirebilmeyi de nasip etsin inşallah mühendis hanım 🙂
Cevap sahibi+1 yılMesela şu an sabah ezanı okunuyor , allahım mühendis hanımı şu an okunan ezanın yüzü suyu hürmetine bağışla , affet ve beni de yaptığım hatalardan dolayı bağışla. Amin
Cevap sahibi+1 yılUyanırsın inşallah 🙂Aklıma gelmişken söyleyeyim , sabah namazında edilen dua çok daha değerlidir haberin olsun 🙂allah hemen duyarmış kulunu
Soran+1 yılya ne güzel sabah namazıyla uyanmışsın ben yine uyanamadım 😏 keşke alışabilsem bir an önce ettiğin dua için de Allah senden çok çok razı olsun benim için istediklerin sana da nasip olsun inşallah😊
Cevap sahibi+1 yılAmin cümlemizin inşallah
Cevap sahibi+1 yılOkul nasıl gidiyor , sınavlar başladı mı🙂
Cevap sahibi+1 yılBen de hergün uyanamıyorum aslında ama yarın seninle kılıcaz sabah namazını ona göre alarmını ayarla 😅ama yarın sınavın falan Yok dimi🙂
Cevap sahibi+1 yılBenim de başım çok kötü ağrıyor , hava soğuk ya terle sonra rüzgarı yemekten
Cevap sahibi+1 yılSen en çok hangi çikolataları seviyorsun 🙂
Soran+1 yılyarın sınavım var ama olsun zaten saat 4 de sınav sabah namazına engel değil yani mutlaka uyanalım bugün seninle😊
Soran+1 yılbrufen var mı sende o çok iyi geliyor soğuk algınlığına ondan iç
Cevap sahibi+1 yılOlur kılalım inşallah beraber hem sınav için de güzel olur 🙂
Soran+1 yılben aslında bütün çikolataları çok seviyorum ya ama en çok fıstıklı çikolata😅
Soran+1 yılsen seviyor musun
Cevap sahibi+1 yılSınavlarda da allah yar ve yardımcın olsun elimden gelen birşey olursa burdayım 🙂
Soran+1 yılAmin inşallah son 1 hafta kaldı sınav haftası bitsin eve dönüş😊
Cevap sahibi+1 yılDükkanda novalgin vardı içtim fayda etmedi sanırım rüzgar çarptı beni hasta olucam
Cevap sahibi+1 yılBen de yerim arada işte 😅
Cevap sahibi+1 yılÜlker golden ya da damak fıstıklı seviyorsun o zaman 😅
Cevap sahibi+1 yılHayırlısıyla hepsi
Güzel geçer inşallah 🙂
Cevap sahibi+1 yılBaşım çok kötü ağrıyor be , şimdi senin mantın olsa iyi gelirdi 😅
Soran+1 yılbir doktora git bari ya baş ağrısı bu hiç çekilmez ilaç da fayda etmediyse
Soran+1 yılevet nerden de bildin en sevdiklerimi😊
Soran+1 yılmantı 🥟 ayıpsın yaparım😂
Cevap sahibi+1 yılÇok kötüyüm bilmiyorum geçmiyor
Cevap sahibi+1 yılBizde çikolata da satıyoruz ya biliyorum çikolata çeşitlerini o yüzden sormuştum 😅
Cevap sahibi+1 yılValla mantı olsaydı belki şifa olurdu bana ama ben gidiciyim heralde hakkını helal et
Soran+1 yılAllah korusun ne biçim laf öyle o
Soran+1 yılinstagram var mı sende ya
Cevap sahibi+1 yılGünaydın. Yok kullanmıyorum İnstagram
Cevap sahibi+1 yılSabah ezanı vakti kalktın mı
Cevap sahibi+1 yılBurda mısın? .
Cevap sahibi+1 yılNeyse peki
Soran+1 yılben kalkmadım bugün 1 hafta izinliyim uyuyordum 😴
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmışsın
Soran+1 yılnapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılDükkandayım mal yüklüyorum , dağıtıma çıkıcam biraz sonra , aşırı yorgun
Cevap sahibi+1 yılSen napıyorsun , sınavın nasıl geçti
Soran+1 yılgüzeldi ya kötü değildi
Cevap sahibi+1 yılSevindim senin adına inşallah güzel bir sonuç ile geçerdin
Cevap sahibi+1 yılGeçersin *
Cevap sahibi+1 yılHava çok soğuk İstanbul’da üşüyorum
Soran+1 yıldikkatli ol hasta olma cidden çok soğuk İstanbul
Cevap sahibi+1 yılEvet çok kötü
Cevap sahibi+1 yılKar yağacak diyorlarda bakalım
Cevap sahibi+1 yılKamyonun radyatörü de ısıtmıyor biliyor musun , kalorifer çok etkili olmuyor donuyorum o yüzden 😅
Cevap sahibi+1 yılSen neler yapıyorsun , nasıl geçti günün , sınavın güzel
Geçti dimi , sen de dikkat et havalar soğuk baya kalorifer
Çalışıyordur gerçi , sen genede çoraplarını çıkartma 🙂
Soran+1 yılgünüm güzeldi arkadaşlarla birlikteydik hep😊 ev sıcak neyseki ama okulda donuyorum ince giyinmişim bide
Cevap sahibi+1 yılKalın giyin havalar soğuk
Cevap sahibi+1 yılAz önce yatsıyı kıldım çok güzel dualar kaptın haberin olsun 😅
Cevap sahibi+1 yılEv sıcaksa o zaman bir tabak mantı istesem kızar mısın 😅
Cevap sahibi+1 yılGerçi gelir
Gelmez hemen gidiyorsun , sabahtan bu yana sadece iki
Cümle yazmışsın , meşgulsün baya , o yüzden boşver mantıyı istersen istemiyorum
Cevap sahibi+1 yılİyi geceler
Soran+1 yılya hem burdan bildirim gelmiyor görmüyorum hemde sınav haftam olduğu için sürekli ders çalışıyorum bakamıyorum telefona
Soran+1 yılben de sana çok güzel dualar ettim bak bence bu telafi eder 😇
Cevap sahibi+1 yılAnladım
Soran+1 yıltrip atıyorsun. peki o zaman yanlış anlaşılıyorum sürekli
Soran+1 yılyapıcak bişey yok
Soran+1 yıldesteklerin için çok teşekkür ederim
Soran+1 yılkonuşmak istemeyerek konuşmak zorunda değilsin kırdıysam da helal et
Soran+1 yılAllah yolunu açık etsin
Cevap sahibi+1 yılAllah yolunu açık etsin vayyy iyiymiş , ben trip atmam , sen yoksun , sen rahatsız oluyorsun belli ki , çünkü yazdığın mesajları gördüysen neredeyse bazen 2 günde bir mesaj atıyorsun , ee şimdi yani 24 saat içinde 5 dk bile vakit ayıramıyorsan bir kıymeti Yok , yani zorla bir iki cümle yazma , neyse Allah’a emanet ol
Cevap sahibi+1 yılPerşembe sabahtan Cumartesi sabahına 2 cümle , 3 gün 2 cümle çok zorlamayayım seni daha gerek Yok
Cevap sahibi+1 yılBak bugün bile böyle
Cevap sahibi+1 yılBaksana ayıracak 1 dakikan bile Yok bana , nasıl konuşalım ki
Cevap sahibi+1 yılEyvallah peki Allah’a emanet ol
Soran+1 yılyo öyle değil daha önce de dedim sınav haftası olduğu için bide bildirim gelmediği için geç görüyorum dedim ama sen her defasında konuşmak istemediğini belirttin en son sana yazdığım mesaja da anladım diye cevap vermişsin ama her neyse büyütülecek şeyler değil aslında
Cevap sahibi+1 yılİyi de , güzel insan , ben biliyorum sınavların olduğunu , sana sürekli yazdığımı da biliyorsun , yani cevap gelince hemen cevap vermeye çalışıyorum , yani sorun şu ki, sen buraya hiç vakit ayırmıyorsun , bunun sınavla falan Alakası yok bende üniversite bitirdim, yani kendini benim yerime koy , yani günde bir cümle yazıp giden birisi olduğumu düşün acaba ne yapardın
Cevap sahibi+1 yılYani ilk konuştuğumuz günlerdeki gibi değilsin kesinlikle , hatta geçen hafta da söylemiştim sana , benimde böyle bir yapım var , karşımdaki 2 günde bir yazabiliyorsa yani o kadar vakit ayırabiliyorsa buda beni üzüyor açıkçası , ama yazmak zorunda da değilsin , sende haklısın , arkadaşların var ortamın var , vaktini onlarla geçirmeyi seviyorsun , böyle salak bir siteye ihtiyaç duymuyorsun sende haklısın , yani neyse şimdiye kadar başını ağrıttım kusuruma bakma , sana hayatında başarılar , mutluluklar
Soran+1 yıltamam sana da hak veriyorum geç cevap verdim hep ama altında artniyet yok
Cevap sahibi+1 yılArtniyetli değilsin zaten ben de bunu biliyorum , ama pek takmak istemiyorsun açıkçası 😅
Cevap sahibi+1 yılSende haklısın ne diyim
Cevap sahibi+1 yılBaksana yahu yazıp hemen gitmişsin 😅, neden bu kadar kaçıyorsun ki , yok mu 5 dakikan , birde sana bana mantı yapmaya öğretecektin güya dimi😅üzdün , çok üzdü n
Soran+1 yılama bildirim gelmiyoe görmüyorum ya sende her zaman yazmıyorsun ki çevrimiçi falan olduğun görünse neyse beklerim burda ama görmüyorum
Cevap sahibi+1 yılAnladım sorun bende haklısın
Cevap sahibi+1 yılNeyse teşekkür ederim ayırdığın zamanlar için , mantın da senin olsun 😅saolasın
Cevap sahibi+1 yılUygulama olmadığı zaman da bildirim gelmez bunu biliyorsun zaten
Soran+1 yıluygulama var telefonda
Soran+1 yılya sorun sende mi diyorum ben
Soran+1 yılayıp ettin ama , mantı senin olsun falan 😞
Cevap sahibi+1 yılNe diyeyim be üstadım, insan da üzülüyor , sana yapılsa ne düşünürsün , ama artık daha fazla kurcalamayacağım senin hayatını , hayatında ortamında , herşeyde başarılar dilerim mutluluklar dilerim
Cevap sahibi+1 yılYok isteğimi geri aldım yani öğretmene gerek Yok , zaten öğretme niyetinde Yokmuş
Cevap sahibi+1 yılNeyse üstadım hayırlı geceler
Soran+1 yılo zaman bende sana teşekkür ederim bana verdiğin destek için zor zamanımda yardımcı olduğun için ben her aklıma geldiğimde dua edicem yine sana emin olabilirsin desteğini unutmam
Cevap sahibi+1 yılBu olayı buralara getirdin ya ne diyeyim ki
Cevap sahibi+1 yılSeni bırakmıycam../ o mantıyı istiyorum 😅
Soran+1 yıliyi o zaman mutlu oldum 😂
Cevap sahibi+1 yılAma böyle hemen gitme
Cevap sahibi+1 yılGüzel bir yoğurtlu mantıya hayır demem😅
Soran+1 yıl😅ben olsam bende demezdim tabi
Cevap sahibi+1 yılAhahahah 😅ee sen artık bir meydana bırakırsın ben alırım ordan tencereyi😅
Cevap sahibi+1 yılNiye bu kadar seviyorum bilmiyorum ki , bildiğin aşık olmuşum mantıya 😅😂😂
Soran+1 yılahhahah😂 olur
Cevap sahibi+1 yılÜzgün olsam , moralim bozuk olsa bir tabak çözer herşeyi sanırım 😅
Cevap sahibi+1 yılBu arada meşgul hanımefendi. Namazlara aksatmıyorsun dimi
Soran+1 yılkullanıcı adını mantı aşığı yap bari
Soran+1 yılyok aksatmıyorum hiç eksiksiz kılıyorum🤗
Cevap sahibi+1 yılYok gerek Yok, baksana birisinden istedik o da yapmıyor 😅
Cevap sahibi+1 yılNamazları aksatmak Yok , arada bir kuran okumak kalbi rahatlatır🙂
Soran+1 yılkuran öğrenecektim ya çok istiyorum aslında ama okul bir tatile girsin annemle öğrenicem hem o da severek öğretir
Cevap sahibi+1 yılO önemli , öğrenirsen güzel olur , okumak da sevap hem
Cevap sahibi+1 yılÇok geziyorsun biraz azalt gezmeyi 😅
Soran+1 yılyok ya aslında çok gezmem öyle ama seviyorum çıkıp yürümek bile iyi geliyor😅
Cevap sahibi+1 yılİyi yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılHayatı da yaşamak lazım , ben gençliğim çocukluğum çalışarak geçti , hala da öyle ama genede çok şükür ekmeğimi kazanıyorum kimseye muhtaç değilim
Soran+1 yılAllah karşılığını verir verdiğin emeklerin , hep de muhtaç olmadan yaşarsın inşallah
Cevap sahibi+1 yılSen fırsat varken değerlendirmen en güzeli , araban da var , yani şanslısın 😅, allah kazadan beladan da korusun , ömür çabuk geçiyor
Cevap sahibi+1 yılYok çok şükür allah veriyor karşılığını , akşam eve gidince yemeğimin olması bile yetiyor bana mutlu ediyor , allahım bizden zor durumdakilere yardım etsin inşallah
Soran+1 yılevet yatıp kalkıp şükretmem gerekiyor rabbim çok iltifat ediyor aslında keşke gözümü açıp bunları görüp şükretseydim namaz kılsaydım eskiden beri
Soran+1 yılevet amin Allah yardımcıları olsun
Cevap sahibi+1 yılEvet konu açılmışken , ben söyleyeyim ben de öyle yapıyorum , kaza namazlarını kılabilirsin müsait olduğunda
Cevap sahibi+1 yılMesela öğle namazını kılıyorum , sonra bittiğinde niyet ediyorum en son ki öğle namazının 4 rekat farzını kaza etmeye , bu şekilde hepsini kaza edebilirsin mantıcı hanım 😅
Cevap sahibi+1 yılGeçen alındım sana ama , yanındaki melekler gene bana haber uçurdu diyorlar ki mantı yapmışsın , hemde bana vermedin doğru mu bu 😅
Soran+1 yılbende vakitlerin sünnetini kılıyorum bazende sünnet yerine kaza namazı kılıyorum acaba geçerli oluyormudur öyle
Soran+1 yıluzun zamandır mantı yapmadım yalan yok😄
Cevap sahibi+1 yılBuradan ses kaydı atılmıyor ki sesli anlatayım😅
Cevap sahibi+1 yılDur bir site vardı bulursam öyle atayım
Cevap sahibi+1 yılYani ikindi namazlarının sünnetini terk edebilirsin arada peygamber efendimiz öyle yaparmış , ama öğle namazında çok acil bir durum yoksa sünneti terk etme
Cevap sahibi+1 yılMantı meselesi büyük sorun , bana mantı yapsan mesela ne kadar borçlanırım sana yani kaç tl mesela 😅
Soran+1 yıltamamdır o zaman ben sünnetleri de kılayım her zaman kolaya kaçmayayım
Soran+1 yıl100 tl falan yeterlidir 😂
Cevap sahibi+1 yılTabi tabi ikindi hariç sünnetleri çok terk etme
Cevap sahibi+1 yılTamam 100 tl bulurum 😅
Cevap sahibi+1 yılKaza kılmaya çalışırsın güzel olur , yani hergün olmasa da elinden geldiğince işte , hem de birikmemiş olur 🙂
Soran+1 yılevet aynen öyle yapacağım teşekkür ederim😊
Soran+1 yıltamam sana bedava vazgeçtim
Cevap sahibi+1 yılYok ya olur mu , o kadar emek harcıyorsun bedava olmaz ki , aslında o emeğin karşılığı maddi olarak da biçilmez ama ne yapalım elimden bu geliyor 🙂😅
Cevap sahibi+1 yılDün dedemin ölüm günüydü bundan 2 sene önce kaybettik , benim elimde gözümün önünde öldü , elimden hiçbirşey gelmedi hiçbirşey yapamadım, ölüm ansızın geliyor.. hazır olalım biz her daim
Soran+1 yılAllah rahmet eylesin, aynen öyle ölümün yaşı yok ölmeden önce Allah’ın rızasını gözeterek yaşamamız gerekiyor tekrar başın sağolsun
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim
Cevap sahibi+1 yılCümle ölmüşlerimize rahmet etsin allah inşallah , bizleri de son nefesimizi verirken imanlı kuranla verebilmeyi nasip etsin
Soran+1 yılAmiiinnnninşallah🙏😞
Cevap sahibi+1 yılAminn
Cevap sahibi+1 yılYakın bir Zamanda gidiyorum ben 😅
Cevap sahibi+1 yılAskere../
Soran+1 yılnerde yapcaksın uzun dönemmi kısa mı
Cevap sahibi+1 yılYüksek ihtimal uzun dönem çıkar
Cevap sahibi+1 yılBelli değil ki , ama yüksek ihtimal Doğu olur
Soran+1 yılneden
Cevap sahibi+1 yılYani uzun dönem çıkıcak ya ondan , olurda birşey olur hakkını helal et yine de
Cevap sahibi+1 yılUzun dönemlerde Doğu oluyor genelde
Cevap sahibi+1 yılNamazlarını hiç bırakma , arada bir hayrına mantı yapıp garibanlara dağıtmayı da unutma
Soran+1 yılAllah sağ sağlim gidip gelmeyi nasip etsin
Soran+1 yılyok bırakmıycam Allah’ın izniyle bak böyle birşey düşünüyordum bende stand açmak istiyorum hayrına
Soran+1 yılcidden
Cevap sahibi+1 yılStand açmasanda çevrende vardır illaki gariban , hiç olmasa bile bir ufak çocuğa çikolata versen bile sevindirsen çok sevaptır
Cevap sahibi+1 yılMantı yapıp ta yorulma o özel bir yemek 😅, hayrın bir veya bini olmaz ikisi de kabuldür , elimizden geldiğince yapmalıyız
Cevap sahibi+1 yılBu arada günaydın mı desem iyi geceler mi desem bilemedim uykudan uyandım bende , neyse var biraz daha iyi geceler 🙂
Soran+1 yılaynen bende daha uyumadım 😊😄
Soran+1 yılhayır yapmak çok istiyorum da nasıl nerde yapılır bilemiyorum pek ya
Cevap sahibi+1 yılOo hanımefendi , hayırdır bu saatte mantı mı açıyorsun 😅
Soran+1 yılyokk😂😂
Soran+1 yılkar yağıyor ondan uyumadım
Cevap sahibi+1 yılBenim için bu kadar uğraşmana gerek yoktu yahu😂😂
Soran+1 yılayıp ediyorsun 😂😂
Cevap sahibi+1 yılHımmm kar izliyorsun yani , bizde de yağmış biraz
Soran+1 yılevet çok seviyorum kar oynamayı falan bayılırım
Cevap sahibi+1 yılOo güzelmiş kar yemeyi
Sever misin , karda yuvarlanmayı falan😅
Cevap sahibi+1 yılİstanbul’a pek yağmıyor , en son 2 sene önce güzel yağmıştı, kuzenim İzmir’de asker Oda soğuk diyor ama kar yokmuş
Cevap sahibi+1 yılSabah dikkat et ama bak kar varsa oralarda arabayla çıkma
Cevap sahibi+1 yılHayır yapma konusuna gelince , en büyük hayırlardan biri mantı yapmaktır 😂neyse bunu geçiyorum şimdilik , ilk olarak Evde çevrende işte dul Kadın olur onlar çünkü genelde ihtiyaç sahibi oluyor , işte Mesela onlara imkanlar dahilinde arada birşeyler yapabilirsin , yani eski elbisen varsa mesela kazak falan yani onları toplayıp verebilirsin , gıda yardımı olabilir , ne biliyim ufak bir çocuğa bir çikolata alıp mutlu bile edebilirsin , tabi imkanlar dahilinde çokta kendini sıkmadan
Cevap sahibi+1 yılDün burda da tam dükkanı kitlerken biraz bastırdı , bende minibüsle biraz yanlamaya çalıştım ama fazla yanlamıyor ağır ya😂ama bizim burada tam göl var karşıda Küçükçekmece gölü , o bile etkili yani kar yağsa bile zor tutar
Soran+1 yılhmm anladım kar da yuvarlanmak için sabırsızlıkla güneş doğsun diye bekliyorum cidden, güneş doğar doğmaz çıkıcam hemen 😂
Cevap sahibi+1 yılİyi bakalım , kalın giyin de hasta olma
Soran+1 yılminübüsle öyle yanlamak falan çok tehlikeli ya yapma öyle şeyler Allah korusun her şey olabilir
Soran+1 yıldediğin gibi giymediğim kıyafetlerim var onları veririm , bide artık giymek istemediğim açık kıyafetlerim var onları birine hediye etsem saçma mı olur sanki onun da giymesine müsaade etmişim gibi 🤔
Cevap sahibi+1 yılYa Yok dükkanın önünde araba yanaştırırken çok ince kar yağmış , öylesine biraz zorladım ama olmadı araba büyük olunca 😅
Soran+1 yılolsun zorlama sen nolur nolmaz 😅
Cevap sahibi+1 yılYani benim acizane fikrim şu yönde , tabi gene sen ne dersen o olur , şimdi mesela bazı aileler var Kadın dul kalmış 2-3 tane çocuğu var ve çocuklar da küçük yani , 14-15 yaşlarında , bana sorarsan bu tip aileler öncelinin olsun
Soran+1 yılyani ben şehir içinde en fazla 40-50 yapıyorum sende öyle yap
Soran+1 yılaynen o tip bir aile olsa çevremde seve seve yardım ederim ama işte hiç öyle birileri yok etrafımda
Cevap sahibi+1 yılYa bende araba Yok , genelde dağıtıma çıkıyorum dükkanın arabaları ile , o da transit minibüs bazen 140-150 işte max o😂
Soran+1 yıl140-150 mi yuhhh😂
Cevap sahibi+1 yılİkinci hususta yani kullandığın birşeyi pek hediye. Vermek uygun olmaz diye düşünüyorum , yani çok açıksa öncelikle sana burdan tatlı bir kızıyorum😅, yani ben çok anlamam ama bak internette instagramda falan oluyor herslde , mesela Kadının uzun bir
Elbisesi var , yani şey hani
Komple uzun boydan omuzdan bacaklara adı neyse artık onun 😅işte onu mesela kesip bluz gibi birşey yapıyorlar , öyle Videolar bulupta giymediğin açık elbiseleri öyle yapmanı öneririm
Cevap sahibi+1 yılYahu o şehir içi sjsjsj , en son Bursa otobanına 330 km hız yapmıştım sonra ölüm aklıma geldi çektim ayağımı gazdan 😅
Cevap sahibi+1 yılYa da evde giyebileceğin tarzdakileri bırakırsın , hani öyle açık giyinen bir arkadaşın varsa tanıdığın yani muhabbetin olan ona da verebilirsin tabi yani yırtık falan olmasın , ayıp olmasın 😅
Soran+1 yılyani çok da açık şeyler değil ama yinede giyilmesi doğru olmayan şeyler dediğin gibi belki dönüştürürüm o da olmazsa dursun kenarda 😂
Soran+1 yılben otobanda bile 140 yapmadım hiç ya korkuyorum vallahi
Cevap sahibi+1 yılDönüştür daha iyi olur 😅
Soran+1 yıldenerim elimden gelirse 😄
Cevap sahibi+1 yılYapma zaten boşver , birşeyle yaradığı Yok ,120 ye kadar Arabayı sen kullanırsın ,120 den sonra araba seni kullanmaya başlar , yani bu sözü unutma o yüzden hız Yok , merak ettim şimdi acaba nasıl kullanıyorsun ya 😅
Cevap sahibi+1 yılGelir gelir niye gelmesin , valide de yardım eder sana 😅
Cevap sahibi+1 yılAraba kullanırken çok paniklemiyorsun dimi😅
Cevap sahibi+1 yılBende içiyorum şu an dün gece 4-5 şişe bira aldım
Cevap sahibi+1 yılDermişimmm😂
Soran+1 yılyoo çok rahat araba kullanıyorum arkadaşlarım falan hayrandır övünme gibi olmasın😂
Soran+1 yılnasıl yani bira ciddi miydin
Cevap sahibi+1 yılNe güzel bu iyi birşey 😅allah kazadan beladan saklasın
Cevap sahibi+1 yılYok be Yedigün içiyorum , bakıyım öyle deyince ne diyeceksin merak ettim 😂
Soran+1 yılhe iyi o zaman bir an korktum ya ciddi sandım
Cevap sahibi+1 yılYok be ne işim olur , allah düşenleri de kurtarsın
Cevap sahibi+1 yılBenim tek günahım mantım😅
Soran+1 yılmantıya bağımlılık 😂
Cevap sahibi+1 yılEvet tam olarak öyle 😂
Soran+1 yılben de acıktım ya 😊
Cevap sahibi+1 yılNe yapayım sana ne istersin 😅gerçi beğenmezsin yaptıklarımı
Soran+1 yılsen zahmet etme sağol ben sabahı bekleyip kahvaltı ederim artık 😄
Cevap sahibi+1 yılİyi bakalım
Cevap sahibi+1 yılBana müsade , iyi geceler
Soran+1 yıltamam iyi geceler
Cevap sahibi+1 yılSaolasın
Cevap sahibi+1 yılGünaydınlar efendim
Cevap sahibi+1 yılYattın mı karlara 😅
Soran+1 yılşimdi çıkıyorum heryer bemmmbeyaz😄😄
Cevap sahibi+1 yılİyi güzel bizim buradakiler eridi gitti bile 😅
Cevap sahibi+1 yılDikkat et hasta olma ama
Soran+1 yıltamam merak etme😄
Cevap sahibi+1 yılMerak ederim 😅
Cevap sahibi+1 yılKalın giyin , çokta dışarıda kalma bak hasta eder güneşe aldanma , kuru soğuk var
Cevap sahibi+1 yılYollarda da gizli buzlanma var eğer araba kullanıyorsun yavaş ve dikkatli ol
Soran+1 yılaynenzaten arabayı yıkadım bıraktım kullanmadım hiç etrafta koşuşturuyorum😂
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmışsın 😅..
Cevap sahibi+1 yılArabayı sen mi yıkadın?😅
Cevap sahibi+1 yılGit artık eve hasta olucaksın deli 😅
Soran+1 yılevet tabi ben yıkadım üstü karla kaplıydı temizledim önce baya uğraştım😄
Cevap sahibi+1 yılNe güzel maşallah , ama yormasaydın kendini keşke
Cevap sahibi+1 yılBende askerlik için başvurucam yarın , dükkanda tartıştım canım sıkkın. Sinirlerim bozuldu yoruldum artık
Cevap sahibi+1 yılİftira atıyor ben dağıtıma çıktım geldim 1 saat oldu , 2 saat oldu nerdesin diyor bana
Cevap sahibi+1 yılAllah büyük ama
Soran+1 yılAllah büyük iftira atan kendi üzülsün senin suçun değil boşver
Soran+1 yılneden kendi okuduğun bölümle alakalı bir iş yapmıyosun
Cevap sahibi+1 yılBen çocukluğumdan beri burada çalışıyorum 6 yaşımdan beri ve aile işi
Cevap sahibi+1 yılO yüzden buradayım
Cevap sahibi+1 yılNeyse defolup gidicem zaten askere çok az kaldı
Soran+1 yılhe anladım aile işi olduğu için
Cevap sahibi+1 yılEvet
Soran+1 yılanladım
Cevap sahibi+1 yılEyvallah.
Cevap sahibi+1 yılSen napıyorsun finaller bitti mi? İzmire döndün sanırım
Soran+1 yılyok daha dönmedim 3 gün kaldı
Cevap sahibi+1 yılİyi bitmiş birşey kalmamış
Cevap sahibi+1 yılGene meşgulüz bugün bakıyorum 😅
Soran+1 yılevet az kaldı çok
Soran+1 yılyok müsaitim
Cevap sahibi+1 yılDesene eve döndüğünde sen hiç cevap vermezsin
Soran+1 yılbiraz zor bir gündü ama bazı sıkıntılar yaşadım
Cevap sahibi+1 yılYok yok meşgulsün hemde baya
Cevap sahibi+1 yılNeden hayırdır
Cevap sahibi+1 yılNe oldu?
Soran+1 yılbaşını şişirmiş gibi olmak istemem ya aslında zaten çok önemli değil hallettim
Cevap sahibi+1 yılNe baş şişirmesi hemen anlatır mısın lütfen
Cevap sahibi+1 yılNe oldu birisi mi rahatsız etti?
Cevap sahibi+1 yılSıkıntı varsa gelebilirim?
Cevap sahibi+1 yılNe oldu? Bak İstanbul’un her neresindeysen 20 Dk da orda olurum😅birisi falan mı rahatsız ediyor?
Cevap sahibi+1 yılBak adını bile bilmiyorum , cevap ver beni merakta bırakma
Cevap sahibi+1 yılMantıcı hanımefendi?
Soran+1 yılburdayım geldim o zaman anlatıyorum çok sağol bu arada cidden desteğini yakından hissediyorum
Soran+1 yılya şimdi şöyle bişey var
Soran+1 yıloturduğum evin alt katında kuaför var kuaför geldi bugün
Soran+1 yılbeni şuraya bırakır mısın arabanla okulun oraya kadar gitsek olur mı dedi tam da o esnada uyumak üzereydim kapı çalınca korktum birden
Soran+1 yıltartıştık biraz öyle olunca moralim bozuldu biraz
Cevap sahibi+1 yılDinliyorum sonra?
Cevap sahibi+1 yılKim bu erkek mi?
Soran+1 yılevet erkek
Soran+1 yılişte böyle bu kadar
Soran+1 yılsence de saçma değilmi
Cevap sahibi+1 yılSeni rahatsız mı ediyor yani?
Cevap sahibi+1 yılKim bu neci? Kim lan o senin kapını çalıyor
Cevap sahibi+1 yılBu ne yüzsüzlük?
Cevap sahibi+1 yılNerde onun dükkanı
Soran+1 yılya işte beni ablasına benzetiyomuş ondan öyleymiş
Soran+1 yılabime söyliycem bidaha yaparsa ya rahatsız etmek seğil de işte araba var diye ben bırakıcakmışım
Cevap sahibi+1 yılPeki
Önceden senin arabana bindi mi hiç
Cevap sahibi+1 yılYani önceden binmedi hiç arabana dimi?
Soran+1 yılyoo hiç binmedi
Soran+1 yılben giderken falan hep selam verip geçiyordum artık selam vermem
Cevap sahibi+1 yılAnladım.
Cevap sahibi+1 yılYani düzgün bir üslupla uyarırsın anlamazsa haber et artık abinle bende gelirim😅
Cevap sahibi+1 yılYani ama selam falan da verme kapıyı da tam açma üstteki emniyeti kapatıp yarım şekilde aç
Soran+1 yılahah tamam çok sağol😄
Cevap sahibi+1 yılBirdaha kapıya falan da çalmasın
Cevap sahibi+1 yılAbin kaç yaşında?😅
Cevap sahibi+1 yılYardımım dokunur yani, bizde boş değiliz 😂hergün ağırlık indire kaldıra kas yaptık baya 😅
Cevap sahibi+1 yılŞakası bir yana öyle bir durum olursa bana haber ver , öyle boş adamı sevmem , yanlız yaşayan bir kızın gelip kapısını çalmak nedir , valla diş bırakmam onun ağzında neyse arada heralde lan dedim , özür dilerim kusura bakma😅
Cevap sahibi+1 yılValla kuaför falan dinlemem keserim onu , şu an sinirlendim
Soran+1 yıltamam sana haber vericem o zaman 😄😅
Soran+1 yılabim 28 yaşında
Soran+1 yılevet bencede acil bişey olsa neyse ben yardımcı olmaya çalışırım yine ama boş yere olunca bende sinirlendim
Cevap sahibi+1 yılYani haber verirsen elimden geleni yaparımm😅
Soran+1 yılteşekkürler ediyorum😅😅
Cevap sahibi+1 yılYa ne farkeder ya ha acil ha değil , gelip bir kızın kapısını çalmak nedir ben yürürüm gerekirse genede yapmam
Soran+1 yıldimi ya bende öyle düşündüm, sonra abarttım mı diye düşünmüştüm ama abartmamışım demekki
Cevap sahibi+1 yılYok yok gerek Yok sen kimseye yardımcı olma o kuaförden selam falan da verme , ne kadar kuaförcü varsa hemen hemen hepsi boş adam benimde tanıdıklarım var burda
Cevap sahibi+1 yılKapıyı birdahakine tam açma olur mu emniyet kiliti açıkken aç kapıyı ve gözden de bak dışarıya
Soran+1 yılevet bide sürekli gel saçını yapalım, gel fön çekelim diyodu evi değiştircem seneye kesin
Cevap sahibi+1 yılValla sen söyleseydin ben gelirdim minibüsün de Arkası boş orda bir güzel severdim onu da , neyse. Ama sen böyle insanlardan uzak dur
Cevap sahibi+1 yılBak hele , şimdi gerçekten sinirlendim , kim bu vatandaş adresi var mı?
Soran+1 yıltamam aynen dediğin gibi yapıcam kapıyı da açmam hallolur zaten hallettim ya
Cevap sahibi+1 yılSöyle bide ben fön çekeyim bakayım yakışıklı mı
Soran+1 yılaman salla bidaha olursa söylerim sana😄
Cevap sahibi+1 yılYok ama sen bundan sonra böyle insanlarla muhabbeti kes , bak ben çocukluğumdan beri burada yaşıyorum , her türlü pisliği de gördüm , maalesef İstanbul diğer illere göre biraz daha fazla pislik barındırıyor , o yüzden dikkatli olmak gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılSen evde tek misin arkadaşın Yok mu?
Soran+1 yılyok var aslında ama bugün tekim
Soran+1 yılevet İstanbul karışık her şekilden insan var kimseye güven olmuyor yani, ev de uzak olunca sıkılıyor insan ister istemez
Cevap sahibi+1 yılTamam o iyi , tek olmak zordur , en azından bir arkadaşın olsun
Cevap sahibi+1 yılBen böyleyim maalesef , bak benim de kız kardeşlerim var ikiz hemde 😅,
Soran+1 yılvar var şükür ev arkadaşımda belalı bir tip 😄
Soran+1 yılevet doğru sende abisin😄
Cevap sahibi+1 yılTam bir odun abiyim😅böyle şeylere karşı
Cevap sahibi+1 yılNeden belalı?
Soran+1 yılbenim abimde öyledir 😄
Soran+1 yılbelalı derken kötü anlamda değil eğlenceli yani ona da anlattım gelince kesecem asacam onu falan diyor 😂
Cevap sahibi+1 yılOdun olmak iyidir 😅yumuşak erkekleri sevmiyorum
Cevap sahibi+1 yılAhahah😅
Cevap sahibi+1 yılİyi güzel , yani böyle şeyler için canını sıkma , ama dikkatli olmayı , tedbiri de elden bırakma hiçbir zaman
Soran+1 yıltamam teşekkürler abi 😂
Soran+1 yılabi diyesim geldi birden😄
Cevap sahibi+1 yılEstağfirullah 😅
Cevap sahibi+1 yılBenim de çok birşey bildiğimden değil ama sonuçta misafirimizsin , bizde misafir baş tacıdır , aynı zamanda misafire sahip çıkmak da görevimiz , hele kuaförlere özel fön çekilir , iyi anlıyorum fön işlerinden bir ara saçlarımı uzatmıştım biraz 😂
Soran+1 yılkuaförlere özel fön güzelmiş 😂 Saçını mı uzattın yok artık
Cevap sahibi+1 yılAhahahah yok yahu öyle kız gibi
Değil 😂
Cevap sahibi+1 yılÜst kısmı bir ara hafif uzatmıştım yani o işin esprisiydi 😅
Cevap sahibi+1 yılSaçımla çok uğraşmam özel birşey olmadığı sürece 😅
Cevap sahibi+1 yılBana aşırı kısa saç yakışmıyor biraz uzun olması lazım 😅
Soran+1 yılhı anladım bende baya uzun diye düşündüm😄
Cevap sahibi+1 yılBende biraz maçoluk ağır basıyor , öyle küpe takan kaş aldıran , dar kot giyenlerdne değilim 😂😂
Cevap sahibi+1 yılYok be öyle uzatmam , sence bir erkekte uzun saç
Güzel mi? Yani kızlar gibi uzatanlar oluyor ya 😅
Soran+1 yılyani hoş değil zaten ya yakışmıyor😂
Soran+1 yılyok ya güzel değil
Cevap sahibi+1 yılBence de 😂
Cevap sahibi+1 yılSaç uzun bende sevmiyorum hoş olmuyor
Cevap sahibi+1 yılKısa pantolon da sevmem , yırtık pantolonları da sevmem 😂
Cevap sahibi+1 yılSanırım biraz ağır bir kişiliğim var , yani böyle ağırbaşlı yetişince biraz hayatıma öyle yansıdı , ne bileyim gömlek palto daha iyi
Gider bana😅
Cevap sahibi+1 yılAslında esmer olunca çok açık da giyinilmiyor yani çok hoş olmuyor gibi 😅
Soran+1 yılesmer misin😄
Soran+1 yılesmer olunca açık renk daha iyi değilmi koyu renge göre
Soran+1 yılama yani kıyafet bu ya neyin içinde rahat hissediyosa onu giymeli insan😄
Cevap sahibi+1 yılEvet esmerim 😅yani bilmem ki , her renk olabiliyor tabi mor pembe falan giyinmem 😂
Cevap sahibi+1 yılSarışınlar çok daha yakışıklı oluyor ama napalım işte 😅
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle yani zaten hep işteyim , öyle janti giyindiğim nadir arada 😅
Soran+1 yılgenelleme yapma öyle hiç belli olmaz😄
Soran+1 yılsen nereliydin ben unuttum ya ığdırmıydı
Cevap sahibi+1 yılYok be öyle , kızlar sarışınları daha çok beğeniyor gerçek bu , he bide mavi
Gözlü olucak 😅
Cevap sahibi+1 yılMardinliyim 😅anne tarafım Gümüşhane
Soran+1 yılben öyle düşünmüyorum ya iman ve kalp güzelliği olsun sarışın mavi göz ne
Soran+1 yılhi evet hatırladım tamam😄
Cevap sahibi+1 yılTabi orası da doğru
Cevap sahibi+1 yılSen nerelisin İzmir mi😅
Soran+1 yılevet İzmir benim 😄
Cevap sahibi+1 yılİyi güzel 😅
Cevap sahibi+1 yılBende izmire hiç gitmedim
Cevap sahibi+1 yılGerçi Nisan gibi belki gideriz kuzenimi askerden almaya
Cevap sahibi+1 yılGerçi Mardin’e de hiç gitmedim 😅
Cevap sahibi+1 yılİçli köfte yaptırayım mı sana sever misin 😅
Soran+1 yılnasıl mardine hiç gitmedin mardinliyim demedin mi
Soran+1 yıloo bayılırım😂😅
Cevap sahibi+1 yılBenim mantı yaparım falan dediğime bakma , benden mutfakta hiçbirşey olmaz , batırırım berbat ederim bütün mutfağı
Cevap sahibi+1 yılEvet Mardinliyim ama doğma büyüme istanbuldayım daha nasip olmadı belki birgün giderim bilinmez😅
Cevap sahibi+1 yılTamam bahanem o işte usta ona söylerim o yapar 😅
Soran+1 yılben ailen mardinde diye düşünüyodum😄
Cevap sahibi+1 yılYok yahu sen beni yanlız mı yaşıyorum zannettin 😅
Soran+1 yılbu arada çok merak ettiğim bir konu var seninle alakalı sorucam ama yanlış anlarsın diye sormuyorum baştan söylüyorum yanlış anlamayacaksın
Cevap sahibi+1 yılTamam buyur sor
Soran+1 yılsen neden kizlarsoruyor hesabı açtın ki daha doğrusu napıyorsun mesela burda
Cevap sahibi+1 yılAslında bu hesabı eskiden açmıştım yani uygulama olmadığı zamanlarda , sonra kullanmayı bırakmıştım bir ara , bir ara tekrar kullanmaya başladım , pek bir amacım yoktu öyle sorulara bakıp görüş paylaşıyordum , sonra zaten burdan pek birşey konuşulmuyor yani geri dönüş olmuyordu kimse takmıyor yani, öyle gene arada girmeye başladım bildirimlerde açıktı , işte en son senin soruya yazmıştım , sen yazınca bildirim geliyor cevap yazıyorum iştesana 😅
Cevap sahibi+1 yılBurada kimseyle konuşmuyorum görüş de paylaşmadım bayadır , bazen canım sıkılınca boş vakit olursa girip sorulara bakıyorum öyle, yani çok ciddi bir platform olduğu söylenemez
Cevap sahibi+1 yılAşk meşk işlerinden çok anladığım söylenemez , üniversite 1. Sınıfta bir kız vardı , konuşmak istemiştim , yani o da düşünmüyorum falan dedi , böyle şeyler çocukça falan dedi , adam yerine koymadı bizi yani ondan sonra komple boşverdim iyi ki de olmamış
Soran+1 yılaynen bende bu sorduğum soruyu paylaşmak için açtım öyle duruyor ama iyi moral oldu bana işe yaradı yani
Cevap sahibi+1 yılEstağfirullah , birşey yaptığım Yok , öyle baş ağrıtıyorum işte hepsi o
Soran+1 yılbaşka sevgilin olmadımı
Cevap sahibi+1 yılBen o kızla sevgili bile olmadım 😅
Cevap sahibi+1 yılİstemedi yani gerçeği bu
Cevap sahibi+1 yılYok olmadı yanlız doğdum yanlız yaşarım yanız ölürüm 😅
Soran+1 yılvardır bir zamanı ya o da olur 😄
Cevap sahibi+1 yılÇok da önemli değil dostlar mutlu olsun yeter😀
Cevap sahibi+1 yılBen mutsuzluğu alıştım iyi böyle
Soran+1 yılmutsuzmusun yani saçmalama
Cevap sahibi+1 yılYok mutsuz değilim Allah’a çok şükür sağlığım sıhhatim yerinde , yiyecek yemeğim var hamdolsun derdim Yok , yani sevgili manasında aşk manasında birşeyim yok onu demek istedim
Cevap sahibi+1 yılYoksa şükürler olsun allah ne güzel hayatlar nasip etmiş
Cevap sahibi+1 yılAslında bir sevgilim var ama zor birisi , yani çok da güzel senden güzel olmasın 😅
Cevap sahibi+1 yılBöyle çok güzel bana huzur veriyor
Cevap sahibi+1 yılSenin tanıma ihtimalin yüksek
Soran+1 yılbenim tanıma ihtimalim mi yüksek neden izmirden biri mi😄
Soran+1 yılgerçi nasıl tanıycam ki
Cevap sahibi+1 yılMantı yahu 😂😂
Cevap sahibi+1 yılSevgilim bir mantı var işte yoğurtlu mantı tanımıyor musun 😅
Soran+1 yılya allahım😂😂
Soran+1 yılçok güzelmiş sevgilin😄
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılTabi ya birde çok zordur yapması falan 😂
Cevap sahibi+1 yılZor olması oradan geliyor yani😅
Soran+1 yılahahah ben ciddiye aldım😂
Cevap sahibi+1 yılAhahah😅ne biliyim aklıma mantı gelince 😂
Cevap sahibi+1 yılAma bence birçok kızdan güzel dimi 😅seni tenzih ediyorum
Cevap sahibi+1 yılKuaförcü aklıma geliyor ya , dövücem onu unutamıyorum , sana söz 😅
Soran+1 yılyok ya estagfirullah😄
Soran+1 yılne güzelliği
Cevap sahibi+1 yılKalp güzelliği ilk sıradadır , mantı yapan kız güzeldir bu kesin bilgi 😅
Cevap sahibi+1 yılKalbi güzel olmalı bir insanın merhametli olmalı gerisi boş
Soran+1 yılevet öyle o konuda haklısın
Cevap sahibi+1 yılYani senin de kalbin güzel olduğuna göre 😅
Soran+1 yılgüzeldir inşallah☹️
Cevap sahibi+1 yılAmeller niyetlere göredir , için rahat olsun
Cevap sahibi+1 yılDünya yalan , ama mücadele etmemiz gerekiyor, aynı zamanda da ahiretimiz için de çalışmalıyız
Soran+1 yılara sıra kötü hissediyorum kendimi affetmedim
Cevap sahibi+1 yılŞöyle düşün , ya o yanlışa devam etseydin hayatın boyunca o zaman ne olucaktı? şu an sen naptın, evet belki yanlış yaptın ama o yanlıştan döndün birdaha yapmamak üzere , allah hiçbir kuluna yüz çevirmez bunu unutma , sen doğru yoldasın artık , namaz kuran , hayır sadaka bizlerin hergeçen gün sol tarafımızdaki amellerimizi siliyor hafifletiyor , yani üzülmene gerek Yok , allah affedendir affedicidir , ne olursan ol gel demiş Mevlana daha birşey söylemeye gerek var mı🙂
Cevap sahibi+1 yılYa bir kere şöyle bir gerçek var bir ilmihalde okumuştum mantıyı güzel yapanlar , cennetle müjdelendirilmiş diyorlar , yani şanslısın 😅
Soran+1 yılallah allah öyle mi oluyomuş o zaman iyiymiş daha da geliştireyim bari kendimi😄
Cevap sahibi+1 yılBakara Suresi, 37. ayet: Derken Adem, Rabbinden (birtakım) kelimeler aldı. Bunun üzerine (Allah da) tevbesini kabul etti. Şüphesiz O, tevbeleri kabul edendir, esirgeyendir.
Soran+1 yılAmin inşallah affeder dua ediyorum hep
Cevap sahibi+1 yıl😅😅tabi oluyor ya anne babana yapsan büyük sevap , onların duasını almış olursun
Soran+1 yılaynen yapıyorum hep onlara😄
Cevap sahibi+1 yılİyi ne güzel 😅
Cevap sahibi+1 yılAnne baba duası almak güzel , yaşlıların duasını almak da çok güzeldir , onlara yardım etmek
Soran+1 yılevet çok güzel bişey zaten duymuşsundur belki İHH ye katılmayı planlıyorum hem vesile olmuş olur
Cevap sahibi+1 yılEvet güzel birşey
Cevap sahibi+1 yılAllah kabul etsin.
Cevap sahibi+1 yılBunlar esastır , bir garibanı sevindirmek mutlu etmek
Cevap sahibi+1 yılİhtiyaç sahiplerini sevindirmek özellikle yetim ve öksüzleri
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma seninde böyle başını şişiriyorum , öyle fikirleri paylaşmak istediğimden yoksa yanlış anlama beni
Soran+1 yılhayır ya ben Allah için bir şeyler konuşurken çok daha iyi hissediyorum
Soran+1 yılbaş şişirmek değil yani
Cevap sahibi+1 yılKendini kötü hisssetmen için bir neden Yok için rahat olsun , namazları da unutmayalım böyle devam edelim ne yapalım🙂
Cevap sahibi+1 yılAllah bizimle beraberdir
Soran+1 yılEvet namaz kılmak iyi geliyor insana huzur veriyo
Cevap sahibi+1 yılEvet aynen öyle allah daim ve kabul eylesin
Cevap sahibi+1 yılBizleri affettiği kullarından eylesin
Soran+1 yılAmin inşallah
Cevap sahibi+1 yılBizleri cennette peygamber efendimize komşu olabilmeyi nasip etsin inşallah
Cevap sahibi+1 yılAmin mantıcı hanımefendi 🙂
Soran+1 yılamin inşallah ya
Cevap sahibi+1 yılUyuyakalmışım bir anda özür dilerim
Cevap sahibi+1 yılGünaydınnn🙂
Soran+1 yılgünaydııııııın😄
Cevap sahibi+1 yılNe yapıyorsun nasılsın
Cevap sahibi+1 yılBugün seni mutlu gördüm , allah daim etsin efendim 🙂
Cevap sahibi+1 yılVe senle ilgili bir projem var eğer kızmazsan sunabilir miyim?
Soran+1 yılsun tabi kızmam
Cevap sahibi+1 yılİlk projem kuaförü dövmek onu geçiyorum , ikinci projem seninle alakalı , diyorum ki en azından ilk etapta haftada 3-4 kez sabah namazına kalksak beraber kılsak, sonra uyumadığın zamanlarda beraber mantı yapsak , gerçi ben yapamam da sen öğretsen olur mu 🙂😅
Cevap sahibi+1 yılBak bugün güldüğün için güneş açacak benden söylemesi 😅
Soran+1 yılgüzel düşünmüşsün bugün bende kalkamadım sabah namazına vicdanım hiç rahat değil ama kuaförü dövmek konusunda emin değilim 😅
Cevap sahibi+1 yılYo kuaför Benim meselem , kalabalıklarsa en Fazla dayak yerim ne yapalın sağlık olsun 😂
Cevap sahibi+1 yılMantı karşılığında şunun daha büyüğünü alırım sana 😅,
Soran+1 yılama bu mantıya göre daha güzel😂
Cevap sahibi+1 yılYok be o kadar da güzel değil , sonuçta el emeği harcıyorsun , bunun büyüğünü yanına da biraz çilekle Nutella aldım mı bence seversin😅
Cevap sahibi+1 yılAz önce attığımla bunun bir karmasını yaparım bir hafta yeterli olur sana çikolata bakımından 😅
Cevap sahibi+1 yılYa biliyorum bıktın benden ama birşey sormak istiyorum samimi bir soru
Soran+1 yılvalla çok severim çikolatanın her türlüsünü
Soran+1 yılyok be bıkmadım sor
Cevap sahibi+1 yılNasılsın 😅
Cevap sahibi+1 yılşu an hemen hemen hiçbir kız yemek yapmayı bilmez , bırak mantı yapmayı😅
Cevap sahibi+1 yılSen nasıl mutfakta böyle harikalar yaratabiliyorsun? yani bu mükemmellik nerden geliyor acaba 😅
Cevap sahibi+1 yılNeyse tamam söz sustum daha konuşmayacağım 😅
Soran+1 yılya ben yemek yapmayı çok seviyorum😄 Annemde çok güzel yemekler yapar o yüzden hep onunla mutfakta büyüdüm yani
Cevap sahibi+1 yılNe güzel 😅.
Cevap sahibi+1 yıl41 kere maşallah diyelim 😅
Cevap sahibi+1 yılValideye saygılarımı ilet 😅
Soran+1 yılhahah tamam😄
Cevap sahibi+1 yıl😅😅böyle kız yetiştirmek her annenin harcı değil 😅mutfağı sevdirmek falan
Cevap sahibi+1 yılDışarı çıkma bak uçarsın he acayip rüzgar var 😅
Cevap sahibi+1 yılBu arada Rahatsız eden var mı bugün seni canını sıkan falan?
Soran+1 yılannem bitanedir ya gerçi bütün anneler bitane 😅
Soran+1 yılyok daha uyandığımdan beri dıları çıkmadım
Cevap sahibi+1 yılO iyiymiş maşallah 😅dinleniyorsun
Cevap sahibi+1 yılTüm anneler kutsaldır , allah sağlıklı uzun ömürler versin hepsine
Soran+1 yılaynen öyle amin 🙏
Soran+1 yılsen napıyosun namazı kıldınmı
Cevap sahibi+1 yılBen şimdi yüklemeleri bitirdim , dağıtıma çıkıcam biraz sonra , hesapları kontrol edicem şimdi , göğüs kafesim ağrıyor soğuktan sanırım , öğleyi kıldım ikindiyi daha kılmadım biraz sonra kılarım
Cevap sahibi+1 yılBöyle yani benim hayatım standart sabah akşam iş başka birşey yok sosyal hayat Yok hep iş ne olsun
Soran+1 yılçalışan herkesin öyle ya ama soğuğa dikkat etmek lazım bu aralar baya soğuk çünkü
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle de işte sürekli dışarıda olunca etkiliyor biraz
Cevap sahibi+1 yılDedem namazını kılmış baktım dua ediyor dua istedim bende hem senin için hem de kendin için 🙂
Soran+1 yılbenim içinde istedin mi gerçekten ya
Soran+1 yılçok sevindim
Cevap sahibi+1 yılValla az önce gittim yanına dedim ki
Böyle böyle senden dua bekliyoruz , seni de ayrı olarak belirttim bir arkadaşım dedim 😅, baktım o da dua bombardımanına tuttu 😅saolsun o da dini yönden çok bilgilidir 🙂ben de böyle birşey olsa kafama takılan ona giderim
Soran+1 yılçok güzel ya herkese böyle bir dede lazım benimkide iyidir ama pek dini yönden değil namaz falan kılmaz 😄
Cevap sahibi+1 yılYani öyle bu dedem kötü bir kaza geçirmişti doktorlar sabahı göremez demişti , komadaydı , komada bile namazlarını kılıyordu.. allah bağışladı bize işte onu
Cevap sahibi+1 yılYani böyle işte ee sen neler yapıyorsun , sen normalde açıksın dimi , namaz kılarken kapanıyorsun
Soran+1 yılAllah uzun ömür versin
Soran+1 yılevet namaz kılarken giyceğim şeyler ayrı duruyor normalde açığım
Cevap sahibi+1 yılAnladım iyi güzel
Cevap sahibi+1 yılAllah kabul etsin , onun biraz incelikleri var giyimin sen dikkat ediyorsundur gerçi ona 🙂
Cevap sahibi+1 yılBöyle işte bu arada ben Enes 😅
Cevap sahibi+1 yılYaşım 22-23 arası 😅burcum oğlak , 3 kardeşiz , yerime oturuyorum hocam 😅ilk okulda da böyle sayardık ya
Soran+1 yılne gibi incelikleri var mesela bildiklerini söylermisin belki vardır bir yanlışım
Cevap sahibi+1 yılEstağfirullah 🙂sen daha iyi bilirsin
Cevap sahibi+1 yılAma akşam söylerim istersen gene o konuyu detaylı konuluruz 🙂
Soran+1 yılbenimde yaşım 20 adımı şimdi burdan söylemiyim gizli kullanıcı olmamış olurum o zaman 😅
Cevap sahibi+1 yılTamam canın saolsun 😅
Cevap sahibi+1 yılŞeyi unutturma da akşam konuşalım başörtü hakkında yani namaz kılarken
Soran+1 yılhı tamam 😄
Cevap sahibi+1 yılBilgisayar mühendisliği okuyordun dimi
Cevap sahibi+1 yılBen sana neden mantıcı hanım diyorum ki , Mühendis hanım diyeyim o daha güzel 😅
Soran+1 yılevet bilgisayar mühendisliği 😄 mantıcı mühendis
Cevap sahibi+1 yılMantıcı mühendis 😅
Cevap sahibi+1 yılMaşallah zekisin baya ama 🙂hem de hamarat , maşallah diyelim allah nazarlardan saklasın 😅
Soran+1 yılahahah evet 😂
Soran+1 yılyok ya estağfirullah sağol😄😇
Cevap sahibi+1 yılMantıcı mühendis olmaz ama sadece mühendis hanım daha şık bence 😅
Cevap sahibi+1 yılBak ne güzel , hep de alçak gönüllüsün 😅
Cevap sahibi+1 yılKod yapıcaksın demek sen ilerde 😅
Cevap sahibi+1 yılAllah muhaffak etsin mühendis hanım , güzel yazılımlar yazabilmeyi nasip etsin 😅
Soran+1 yılAmin teşekkür ederim 😄
Cevap sahibi+1 yılİkindiyi kıldın dimi mühendis hanım 😅
Cevap sahibi+1 yılAz kaldı akşama
Cevap sahibi+1 yılBide ben sana şey soracaktım kızmazsan , mesela sabah namazına kalkamayınca nasıl kılıyorsun onu , yani ne zaman kılıyorsun ve nasıl niyet ediyorsun?
Cevap sahibi+1 yılBu arada bende senden kodlamayı öğrenmek isterim , okuldayken Java görmüştüm sınavdan 25 almıştım 😂
Cevap sahibi+1 yılÇok zorlanmıştım da yani anlamıyordum , herkes eve gidip çalışıyordu kurcalıyordu , ben gelir gelmez işe gittiğim için çalışma fırsatım da olmadı pek
Soran+1 yılsabah namazını kılamayınca kazasını yapıyorum ben genelde öğle namazının sünneti yerine sabah namazının kazası diyerek niyet ediyorum
Soran+1 yıljava en sıkıntılı dillerden biri ya ama bazı önemli şeyleri anlayınca bitiyor işi anlatırım diycem de nasıl o çok detaylı 😅
Cevap sahibi+1 yılDüşünmen yeter , mühendis
Hanım bilse yeter 😅
Cevap sahibi+1 yılDur bir Dk ses Atmayı deneyeyim
Soran+1 yıldene bakalım oluyo mu
Cevap sahibi+1 yılDemedim de olmadı
Cevap sahibi+1 yılNamazla alakalı birşey söyleyeceğim sana
Cevap sahibi+1 yılŞimdi bak şöyle , ben bildiğimi paylaşayım , sabah namazına kalkamadın diyelim , sabah 10 da kalktın abdest alıp hemen sabahı kılabilirsin , öğle namazına kadar , yani şöyle niyet edeceksin , geçmiş olan sabah namazının 2 rekat sünneti ve farzını ayrı ayrı niyet edip kılabilirsin 🙂
Cevap sahibi+1 yılYani öğleden sonraya bırakma tamam mı mühendis hanım 😅
Cevap sahibi+1 yılYani boşu boşuna kazaya bırakmış
Oluyorsun , uyanır uyanmaz kılıyorsun sabah namazını dediğim gibi niyet ederek
Cevap sahibi+1 yılKadının namazda giyim konusu son derece hassas bir konudur. Sadece el ve yüz dışındaki bedeninin her yeri avret sayılan kadının namaz içinde bu kurala uyması uygun bir tesettürle namaz kılmayı sağlar. Kapalı olmasının yanı sıra dar olmayan elbiselerin tercih edilmemesinde fayda vardır. Rükû ve secdeye varırken kadının hatlarının belli olması namazın sahih olmasını engeller.
Burada da dediği gibi
Mühendis hanım , yani saçını güzel örtmelisin , hiç gözükmemeli , dar şeyler giyinmemelisin , sen evde teksin ama genede dar olmamalı vücut hatları belli olmamalı , yani kısacası böyle 🙂bunları dikkat edersen namazın tam anlamıyla kabul olur inşallah 🙂
Cevap sahibi+1 yılBir de Perşembe akşamları sarma sarmak da sevapmış ya bunu da yeni duydum bak😅😂
Soran+1 yılbugün sabah 8 buçuk gibi uyandım uyanır uyanmaz sabah namazını kılabilirdim o zaman keşke kılsaymışım ben de nasılsa geçti diye düşündüm
Soran+1 yılbilgilerin için teşekkürler😅
Soran+1 yılben de namaza başladken baya dikkat ediyorum namaz eteği üstü falan bol giyiyorum
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle giyinmek önemli , namazın en önemli kurallarından biridir setri avet yani örtünme
Cevap sahibi+1 yılBundan sonra öyle yaparsın , 10 da bile kalksan kılabilirsin , öğleye yarım saat kalana kadar kılabilirsin sabahı ama dediğim gibi niyet edeceksin
Cevap sahibi+1 yılYani böyle işte efendim 😅sen de ne ver ne Yok, nasıl geçti günün , rahatsız eden olmadı dimi
Soran+1 yılben bugün hep ders çalıştım ya hiç çıkmadım akşam 9 gibi çıktım biraz arkadaşımla biyerlere gittik şimdi geldim yine ders çalışıyorum 😅😅
Soran+1 yılsenin nasıl geçtigünün
Cevap sahibi+1 yılYoğun ve stres ne olsun işte heryerim belim bacağım
Cevap sahibi+1 yılAynı
Cevap sahibi+1 yılAğrıyor*
Soran+1 yılhmmm senin işin zormuş ya
Cevap sahibi+1 yılEvet.
Soran+1 yılAllah karşılığı verir inşallah bol kazançlar nasip etsi
Cevap sahibi+1 yılPek artık birşeye inancım Yok
Cevap sahibi+1 yılÖyle günler geçiyor işte hayat biticek o kadar
Soran+1 yılneden öyle düşünüyosun ki
Soran+1 yılhayat zaten gelir geçici tabi ama her şey güzel
Cevap sahibi+1 yılÖyle de , herkes için öyle değil maalesef
Soran+1 yılbir sınav dünyası işte ya imanımıza zarar gelmesin de hayat gelip geçicek zaten
Cevap sahibi+1 yılEvet öyle
Cevap sahibi+1 yılSabır bakalım
Soran+1 yılöyle ya sabır
Cevap sahibi+1 yılGünaydın mühendis hanım
Cevap sahibi+1 yılBugün acayip rüzgar var ben şimdi dükkanı açtım , hava çok soğuk , çok kalın giyin dışarı çıkarken olur mu , atkı bere kesinlikle şart 😅, ve bu havalarda uyuyana kadar çoraplarını çıkarma
Soran+1 yılgünaydın valla şimdi dışarı çıkıyodum tam yazdığını okuyunca eldiven giydimq
Cevap sahibi+1 yılDur dur
Cevap sahibi+1 yılÇıktın mı
Cevap sahibi+1 yılKalın giyin zaten , çok rüzgar var , eğer işin kısa sürecekse namazı geldiğinde kılardın, 20 Dk var vaktin geçmesine 🙂
Soran+1 yılçıkmışım mesajı görmeden namazı kılıp çıktım 😊
Cevap sahibi+1 yılAllah kabul etsin sevindim 🙂
Cevap sahibi+1 yılBenim sol bacağım çok kötü ağrıyor niye bilmiyorum , dün akşam ağrıyordu dinlenince geçer diye düşündüm ama hala ağrıyor🙂
Soran+1 yıldoktora görün bence ihmal etme
Cevap sahibi+1 yılYok be nerde 😅
Cevap sahibi+1 yılŞimdi sigaracıya geldim , onlarda canımı sıktı , yok
Zam durumu varmış mal vermiyorlar falan
Cevap sahibi+1 yılYoruldum Artık valla
Soran+1 yılsigaracıya mı
Soran+1 yılsigara satmayın hem zararlı hem mekruh😄
Cevap sahibi+1 yılDoğru söylüyorsun
Cevap sahibi+1 yılAma mecbur sigara olmazsa hiç hareket Yok işte
Soran+1 yılevet tabi
Cevap sahibi+1 yılMühendis hanım affet 😅
Cevap sahibi+1 yılGelelim asıl meseleye sen bana ne zaman mantı yapıyorsun mantıcı hanım 😅
Soran+1 yılmühendis hanım sınava gekdi dua et😂
Cevap sahibi+1 yılOo söylesene baştan ya 😅
Cevap sahibi+1 yılBol bol dua ederim ben bugün Cuma namazı da var , dualarım seninle , allah yar ve yardımcın olsun 🙂
Cevap sahibi+1 yılAllahım bu mühendis hanıma sen yardım et , inşallah çok güzel bir sonuç alır sınavlarından parmaklarına hep doğruyu yazdır 😅, birgün o parmakların bana mantı yapmasını da nasip eyle 😅
Cevap sahibi+1 yılAMİNNN😅😅
Soran+1 yılAmiiinnn yaptım bişeyler çıktım ya inşallah iyidir sağol duaların için😄😅
Soran+1 yılben sana nasıl mantı yapıcam ki hayali mantı mı😄😂
Cevap sahibi+1 yılİyi ne güzel , inşallah AA alırsın o dersten
Cevap sahibi+1 yılHayali mantı yapmak istiyorsun sanırım 😅
Cevap sahibi+1 yılBilmem tencereyi bırak sokağa ordan mı alayım 😂
Cevap sahibi+1 yılO da olmaz ya insanlar yanlış anlar 😅
Soran+1 yılüsküdarda biyerde bırakırım benim staj yaptığım şirketin kapısının önüne koyarım sen alırsın😂😂
Cevap sahibi+1 yıl😅😅.
Cevap sahibi+1 yılBoşver zahmet etme
Soran+1 yılşaka yaptım 😄
Soran+1 yılnasıl gidiyor günün
Cevap sahibi+1 yılBiliyorum şaka yaptığını , istemiyorum zaten sorun yok
Cevap sahibi+1 yılDükkandayım işte , aynı koşturmaya devam
Soran+1 yılbende öyle hazırlık yapıyorum izmire gidicem
Cevap sahibi+1 yılİyi , allah yolunu açık etsin
Cevap sahibi+1 yılKazasız belasız
Soran+1 yılAmin sağol
Cevap sahibi+1 yılAmin
Cevap sahibi+1 yılNe zaman çıkacaksın yola
Soran+1 yılyarın sabah çıkıcam
Cevap sahibi+1 yılAnladım , havalar yağışlı dikkatli gidersin yavaş yavaş , gece de biraz fazla uyu istersen uykunu al, allah yolunu açık etsin
Cevap sahibi+1 yılYanlız mı gidiyorsun?
Cevap sahibi+1 yılEğer yalnızsan dikkatli ol , yani müzik falan açık olsun , uykun gelmesin yolda , gerçi ben de boşuna söylüyorum sen zaten biliyorsun bunları
Soran+1 yılzaten sabah çıkıcam ya keyifli oluyor uyumam çok sağol düşündüğün için
Soran+1 yılbu aralar okuldan biri yazıyor bana saçlarımı kestirdim çok yakışmış falan demiş
Soran+1 yılbana yazma lütfen yazdım😄
Cevap sahibi+1 yılKim o erkek mi?
Cevap sahibi+1 yılOlsun sabah çıksanda uyuman iyi olur
Soran+1 yılevet ama zaten yaşadığım şeylerden dolayı aşırı kapalıyım ilişkilere evlenmiycem ki bikere
Cevap sahibi+1 yılNerden yazıyorlar İnstagram mı
Cevap sahibi+1 yılHayranın çok sanırım bırakmıyorlar seni pek
Cevap sahibi+1 yılEngelleseydin lütfen yazma nedir
Cevap sahibi+1 yılBenim hayatım boyunca hiç öyle derdim
Olmadı , ne arayan ne soran , ne yazan 😅
Soran+1 yılengellerdim ama aynı sınıftayız ne biliyim garip olur diye
Soran+1 yılaynen instagramdan yazanlar oluyo da cevap vermiyorum
Soran+1 yılsen kullanmıyormuşsun😂
Cevap sahibi+1 yılKullanmıştım bir ara sonra öyle bıraktım
Cevap sahibi+1 yılAnladım , senin bileceğin iş
Soran+1 yılbende kapatıcam gerek yok zaten
Soran+1 yıl3 tane fotoğrafım var bir
Cevap sahibi+1 yılSen bilirsin
Cevap sahibi+1 yılBen pek kullanmıyorum o yüzden hiç indirmiyorum
Soran+1 yılyani iyi yapmışsın
Cevap sahibi+1 yılÖyle işte
Soran+1 yılkeyfin neden bozuk
Cevap sahibi+1 yılBozuk değil , normal halim işte
Cevap sahibi+1 yılÖyle dükkandayım çalışıyorum , başka birşey yok
Soran+1 yılpeki o zaman
Cevap sahibi+1 yılSaolasın.
Cevap sahibi+1 yılİkindiyi kıldın mı
Soran+1 yılevet şimdi kıldım sen
Cevap sahibi+1 yılAllah kabul etsin , daha kılmadım
Cevap sahibi+1 yılÜzerimde bir ağırlık var neden bilmiyorum , ayakta durmakta zorlanıyorum
Cevap sahibi+1 yılÜşüyorum duramıyorum
Soran+1 yılsen doktora görün ya şifayı kapmışsın bence
Cevap sahibi+1 yılBilmiyorum , belli olur akşam
Soran+1 yılneden akşam
Cevap sahibi+1 yılAkşama kadar ilerlerse belli olur evde
Cevap sahibi+1 yılDoktora gitmeye gidemem zaten dükkanı bırakmak yasak
Soran+1 yılsaat kaçta çıkıyosun
Cevap sahibi+1 yılAkşam 10
Soran+1 yılhm anladım
Soran+1 yılyazmadın
Cevap sahibi+1 yılSen anladım yazınca dedim belki birşey yazarsın
Cevap sahibi+1 yılAma meşgulsün sanırım
Cevap sahibi+1 yılBen de öyle sürünmeye devam işte aynı
Soran+1 yılyoo sen yazmayınca bende yazmadım
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmışsın ne diyim
Cevap sahibi+1 yılBen yazdıklarına anında cevap veriyorum da , işte senden bazen 2-3 saat Sonra cevap gelince konu bölünüyor öyle kalıyor
Soran+1 yılsuçu bana atma bikere
Cevap sahibi+1 yılHer daim suç bende sorun yok kabul
Soran+1 yılöylemi dedim
Cevap sahibi+1 yılKabul sorun yok , ben hatalıyım , ben de aslında hastalık olmuş kendim öyle alışkanlık yapmışım mesela whatsaptan biri yazıyor hemen cevap vermek istiyorum beklemesin diyorum , yani sorun bende senlik birşey değil
Cevap sahibi+1 yılSen işlerini halledebilirsin ne zaman istersen o zaman cevap verebilirsin bana bakma salaklığımdan böyleyim senle alakalı değil
Soran+1 yılhayır salaklık değil saçmalama ince düşünceli olduğun için
Cevap sahibi+1 yılİşte çok ince düşünceli olmamak gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılBen onu bir türlü başaramadım
Cevap sahibi+1 yılYani senlik birşey değil için rahat olsun
Cevap sahibi+1 yılKıldın mı yatsıyı
Soran+1 yılevet kıldım sen
Cevap sahibi+1 yılBende az önce kıldım
Cevap sahibi+1 yılAllah kabul etsin , daim etsin inşallah
Cevap sahibi+1 yılSünnetlerden kaçmak Yok he kılıyorsun dimi sünnetleri hanımefendi 😅
Cevap sahibi+1 yılAma sanki yatsıyı kılarken başörtüyü çok güzel örtmemiştin , saçının tek teli bile gözükmesin 😅
Soran+1 yılya nerden bildin 😅
Cevap sahibi+1 yılBilmem öyle hissettim 😅
Soran+1 yılbu sefer doğru düzgün kılamadım cidden 4 rekat kıldım
Cevap sahibi+1 yılBone takıyor Musun😅
Cevap sahibi+1 yıl4 rekat nasıl kıldın 😅
Cevap sahibi+1 yıl. Burda mısın?
Soran+1 yıl4 rekat farzını kıldım yani sünnetleri kılmadın
Soran+1 yılyok bone takmıyorum
Soran+1 yılzaten gerek yok boneye diye düşünüyorum gözükmüyor saçım
Cevap sahibi+1 yılYani takmak gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılAma sana kalmış tabi
Cevap sahibi+1 yılYanlız aklında bulunsun bugünlük öyle kıldın neyse ama kabul olmaz yani bir Feyzi kalmaz sadece 4 rekat kılarsan
Soran+1 yılneden takmak gerekiyor
Soran+1 yılya ben şöyle düşündüm gece yatmadan önce 2 rekat tövbe namazı kılıp sonra 3 rekat vitr kılarım dedim
Cevap sahibi+1 yılYani hiç gözükmesin diye ya da secdeye giderken falan başörtün kaysa da gözükememesi için
Cevap sahibi+1 yılBirşey diyemem nasıl istersen öyle olsun
Cevap sahibi+1 yılBen yatıcam birazdan sanırım burda değilsin , iyi geceler şimdiden
Soran+1 yılben erken uyumuşum dün
Soran+1 yılhı anladım takarım o zaman ama bonem yok 😅
Cevap sahibi+1 yılAlabilirsin , illa satan yerler vardır
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmışsın.
Soran+1 yılannemden alırım gidince bugün
Soran+1 yılsağol bilgilendirdiğin için
Cevap sahibi+1 yılYani takıp takmamak sana kalmış ben karışamam
Cevap sahibi+1 yılAma takarsan daha güzel olur hem alnını da örter saç kökleri de gözükmez hem de eğildiğinde falan başörtün kaymaz
Cevap sahibi+1 yılYola çıkmadan önce bana haber ver olur mu , varınca da haber edersin
Soran+1 yıltamam haber veririm sağol başka namaz hakkında bildiğin bişey var mı nasıl daha geçerli olur diye
Soran+1 yılbugün geçen gün söylediğin gibi niyet edip sabah namazını kıldım 10 da
Cevap sahibi+1 yılİyi
Yapmışsın allah kabul etsin
Cevap sahibi+1 yılYani konu açıldıkça bildiklerimi aktarmaya çalışırım mühendis hanım 😅
Cevap sahibi+1 yılAma senin sormak istediğin birşey varsa bana ne zaman istersen sorabilirsin
Cevap sahibi+1 yılYani namaz konusunda giyimine de dikkat et , dar olmasın üstün bol olsun tamamdır🙂
Cevap sahibi+1 yılGerçi
Normal zamanda da dışarıda öyle açık , dar falan giyinmiyorsun dimi😅
Soran+1 yılyok yok normalde de açık giyinmiyorum kot kazak zaten 😅
Soran+1 yıltamam ben sana sorarım bişeyi bilmediğim zaman sağol😊
Cevap sahibi+1 yılNe zaman istersen sorabilirsin 🙂
Cevap sahibi+1 yılKotun üstüne hafif uzun bir hırka giymeyi unutma 😅
Cevap sahibi+1 yılSen de bana bakalım belki mantıyı öğretirsin 😅
Soran+1 yılneden kot giymek uygun değil mi
Soran+1 yılo en kolayı öğretirim😄😄
Cevap sahibi+1 yılYok yanı uygun ama dizlere kadar ince bir hırka giyersen daha güzel olur
Cevap sahibi+1 yılVücut hatları belli olmamalı
Cevap sahibi+1 yılMantı candır 😅
Cevap sahibi+1 yılÜst kısımda aynı şekilde belli
Olmamalı ve dikkat çekmemeli
Soran+1 yılbazen hırka giyiyorum ama bazen de montun altında garip duruyo hırka
Cevap sahibi+1 yılYani dediğim gibi senin hayatın nasıl istersen öyle giyilebilirsin
Cevap sahibi+1 yılBen karışmıyorum 😅
Soran+1 yıltamam ama sağol 😄
Cevap sahibi+1 yılNe demek efendim 😅
Cevap sahibi+1 yılGenede dikkatli giyin uzun kazaklar var mesela böyle biraz uzun işte anladın sen onlarda güzel olur 😅
Cevap sahibi+1 yılYa şimdi
Zorla bana internetten kombin attıracaksın😂😂
Cevap sahibi+1 yılYa işte unutma dediğim yerler dar olmamalı ve dikkat da çekmemeli elinden geldiğince dikkat
Etmeye çalış
Mantıcı hanım 😅
Cevap sahibi+1 yılSana kombin de ayarlarım müsait bir zaman da 😅
Soran+1 yılat bakayım bir kombin😂
Soran+1 yılama gerçekten hiçbi şekilde günaha girmek istemiyorum artık
Cevap sahibi+1 yılBakarım artık akşam şimdi
İşteyim 😅
Cevap sahibi+1 yılYani
İşte giyim İslamiyette önemli , dikkat etmek gerekiyor
Cevap sahibi+1 yılBir kadın yüzünden ayaklarına kadar komple vücudunu örtmeli ve güzel bir şekilde örtmeli gerçi erkekler de aynı şekilde zaten , yani ben çok sorun çekmiyorum ama😅
Cevap sahibi+1 yılSen bir kere tayt falan ne varsa öyle iç gösteren ince şeyler onları eve ayırıyorsun tamam mı , dışarıda öyle şeylere izin Yok 🙂
Soran+1 yılaynen tabi örtmeli ama çarşaf falan ondan mı bahsediyosun yoksa normal bir şekilde mi
Soran+1 yıltamam onları evde giyicem artık en sevdiklerimi bile dışarda giymem
Cevap sahibi+1 yılİlla çarşaf demiyorum ama yani kapalı olmalı giyimin
Cevap sahibi+1 yılDışarıda tayt giyiyor muydun önceden sen niye?
Soran+1 yıltayt giyip üstüne uzun kazak giyiyodum çizmeyle falan giyiyodum
Cevap sahibi+1 yılAnladım , hayırlısı
Soran+1 yılöyle de artık giy desen giymem
Cevap sahibi+1 yılYani tayt dışarıya uygun olan birşey değil ki , yani iç gösteriyor sonuçta
Cevap sahibi+1 yılAma dediğim hayat senin hayatın nasıl istersen öyle giyinirsin 😅
Soran+1 yılyo hayır iç göstermiyordu o kadar da ince değil normal kot giymiş gibi
Soran+1 yılama haklısın ben hak veriyorum yinede 😅
Cevap sahibi+1 yılDoğrudur 😅
Cevap sahibi+1 yılAma ben tayta karşıyım 😅
Cevap sahibi+1 yılEvde istediğini yapabilir
Bir kız ama dışarıda olmaz yani 😅
Cevap sahibi+1 yılGerçi ben biraz maçoyum yani bunlar benim görüşüm , birde kıskancımdır ben yani yapım öyle 😅
Soran+1 yılyok ya haklısın 😄dinen de uygun değil zaten çok istiyorum kapanmayı üniversite bitince kapanıcam inşallah
Cevap sahibi+1 yılYani kapanma konusu , kendini tamamen hazır hissettiğinde kapan bence
Cevap sahibi+1 yılAma o taytlar dışarıda giyilmesin hanımefendi 😅evde serbest giy 😅
Soran+1 yıltamamdır giymek yok artık 😅
Cevap sahibi+1 yılTamam sevindim 😅
Cevap sahibi+1 yılHem ne elalem niye görsün seni öyle bakacaklar falan
Cevap sahibi+1 yılKadın dediğin özeldir , mücevherdir , ve mücevherler kendini saklamalı bence 😅ev hariç yani😂
Soran+1 yılevet öyle haklısın bencede saklamalı😂
Cevap sahibi+1 yılAhahah ne gülüyon deli😅
Cevap sahibi+1 yılErkekte kendini saklamalı tabi
Yani sokakta kısa şort falan giymemeli
Cevap sahibi+1 yılBen giymiyorum zaten 😅
Soran+1 yılgiyme giyme günah
Soran+1 yılya ne bileyim güldüm öyle 😅
Cevap sahibi+1 yılAhahaha , yok giymiyorum ben😂
Cevap sahibi+1 yılÖrttüm kendimi 😂
Cevap sahibi+1 yılŞakası bir yana çok önemli konular lütfen duyarlı olalım mantıcı hanım
Cevap sahibi+1 yılBen çok acıktım biliyor musun 😅
Soran+1 yılbende acıktım valla ya😄
Cevap sahibi+1 yılBen daha çok acıktım 😅
Cevap sahibi+1 yılYemek var mı hiç😅
Soran+1 yılben yolda yemek için bişeyler yaptım yola çıkıcam😂
Cevap sahibi+1 yılAfiyet olsun.
Soran+1 yılsen yedinmi
Cevap sahibi+1 yılYok yemedim dağıtımdayım ben
Soran+1 yılbende yemedim yola çıktım haber ver demiştin ya söylüyorum
Cevap sahibi+1 yılYesene niye yemiyorsun
Cevap sahibi+1 yılTek mi gidiyorsun araba ile mi?
Cevap sahibi+1 yılBen istesem de yiyemem direksiyondayım 🙂
Cevap sahibi+1 yılSen ye aç kalma
Soran+1 yılarabayla gidiyorum yanıma poğaça aldım 😄
Cevap sahibi+1 yılYe aç kalma 😅
Cevap sahibi+1 yılKullanırken yazma hanfendi kızarım bak 😅
Soran+1 yılbenzin almıltım da tamam varınca yazarım😄
Cevap sahibi+1 yılOo hanımefendiye bak ya
Cevap sahibi+1 yılMaşallah 😅
Cevap sahibi+1 yılTamam dikkatli git , varınca da haber ver bana 🙂
Cevap sahibi+1 yılYolda ıssız yerlerde durma tamam mı ama eğer yorulursan ya da uykun gelirse bir tesise gir bir saat uyu zorlama kendini tamam mı
Soran+1 yıltamamdır ama uyumam çok uyudum bugün hiç durmadan gideriö ben tek düşündüğüm ikindiyi kılamdım
Soran+1 yılne biçim yazmışım😂
Cevap sahibi+1 yılDikkatli git müsait bir yerde durup kılabilirsin
Cevap sahibi+1 yılYani yol senin , yavaş yavaş dikkatli git tamam mı
Cevap sahibi+1 yılBana 4-5 saat sürekli direksiyonda oturduğunda kan dolaşımı yavaşlar 2 saatte bir tesiste dur 10 dk dinlen bir ayağa kalk kan dolaşımın hızlansın
Soran+1 yılevet aynen öyle yaptım çok sis çöktü durdum
Cevap sahibi+1 yılİyi yapmışsın yavaş yavaş git
Cevap sahibi+1 yılAceleye gerek Yok şöför hanım 😅
Cevap sahibi+1 yılBiraz da yemek ye bakalım karnından sesler geliyor 😅
Soran+1 yılannemi aradım aç gel dedi😂
Soran+1 yıleve gidince abim sipariş verdi tatlı istiyomuş benden
Cevap sahibi+1 yılAhahah 😅sana özel yemekler yapıcak demek ki
Cevap sahibi+1 yılO da güzel 😅
Cevap sahibi+1 yılAfiyet olsun size
Soran+1 yılevet galiba😄
Soran+1 yılsen naptın
Cevap sahibi+1 yılAfiyet olsun
Cevap sahibi+1 yılBen geldim dağıtımdan , bitti servis dükkandayım öyle
Cevap sahibi+1 yıl7 gibi yükleme var
Soran+1 yıliyi bakalım
Soran+1 yılyakında evlenirsin belki
Soran+1 yılöyle bişey hissettim senle alakalı
Cevap sahibi+1 yılAlçak sürünmeye devam işte ne olsun
Cevap sahibi+1 yılBenle mi 😅
Cevap sahibi+1 yılBenle alakalı nasıl hissettin😅
Cevap sahibi+1 yılKimle evleniyormuşum 😅
Soran+1 yılyakında evlenicekmişsin gibi hissettim😄
Soran+1 yılkimle Allah bilir ama sanki öyle gibi
Cevap sahibi+1 yılAllah allah ilginç bir his 😅
Cevap sahibi+1 yılBen evlilik düşünmüyorum
Cevap sahibi+1 yılVe askere gidicem
Cevap sahibi+1 yılNasıl hissettin onu anlamadım 😅
Cevap sahibi+1 yılAskerlik var , askerden sonra da düşünmüyorum
Soran+1 yılannenle baban bakıyodur sana hayırlı bir kısmet bence herkesin bir nasibi var sonuçta
Soran+1 yıl😄ne biliyim
Cevap sahibi+1 yılAhahahha
Cevap sahibi+1 yılİlerleyen zamanlarda askerden sonra , annem bakıyordur belki bilmiyorum 😅
Cevap sahibi+1 yılSen ne zaman evleniyorsun😅annen araştırmalara başlamıştır
Cevap sahibi+1 yılBir kızı sevmiştim o olmadı
Soran+1 yılben zaten evlenmiycem biliyosun
Soran+1 yılama genelde erkekler için bakar ya anneler düğünlerde falan kim güzel oynarsa onu seçer 😅
Cevap sahibi+1 yılNeden evlenmeyeceksin
Cevap sahibi+1 yılKendini öyle şartlama
Cevap sahibi+1 yılHayırlı bir kısmet bulacaksın illaki
Cevap sahibi+1 yılYok ya bizde öyle değil ben istemem de zaten öyle başkasının bulduğu kızı ben seçerim 😅
Cevap sahibi+1 yılÇok düğüne de gittiğim Yok benim
Soran+1 yılsen gitmesen de annen gidiyodue
Soran+1 yılya yok ben kendimi şartladığım için değil aslında da yaşadığım pişmanlıklar bana bile ağır geliyor bir başkasına hiç hiç anlatamam paylaşamam derdimi yani
Cevap sahibi+1 yılAnnem de pek gitmiyor 😅
Soran+1 yılama sen öyle değilsin bak hiç sevgilin bile olmamış hayırlısıyla evleniceksin mutlu olucaksın
Soran+1 yılinşallah yani senin için dua ederim ben cidden çok moral oldun bana
Cevap sahibi+1 yılÖyle düşünme , hayat bu ne çıkaracak karşımıza bekli olmaz
Cevap sahibi+1 yılBen birşey yapmadım ki , sadece o durumdayken tevbe etmiş birine destek olmak istedim hepsi bu
Cevap sahibi+1 yılBenim dayımda mesela 35 yaşında evlendi nasip belli olmuyor ki mesela bak amcamın kızı kuzenim 31 yaşında henüz evlenmedi yani bu nasip kısmet işi hiç öyle düşünüp kendini üzme
Soran+1 yılama herkes yapmıyor senin yaptığını Allah razı olsun senden
Cevap sahibi+1 yılEstağfirullah ne yaptım sanki 🙂
Cevap sahibi+1 yılCümlemizden allah razı olsun
Cevap sahibi+1 yılSeni o haldeyken yanlız bırakmak istemedim , destek olmak istedim kafanı dağıtmak istedim , ve tevbe etmenin çok güzel birşey olduğunu paylaşmak istedim , aynı zamanda biraz da dini sohbet oldu işte 😅
Cevap sahibi+1 yılHem düşene vurmak değil benim işim , yardım edip yerden kaldırmak
Soran+1 yılevet dini açıdan da çok iyi oldu tabiki daha da bağlandım her şeye
Soran+1 yılmübarek insansın😅
Cevap sahibi+1 yılYok be Estağfirullah sende 😅
Cevap sahibi+1 yılBen de sıradan bir insanım benim de hatalarım var yanlışlarım var
Cevap sahibi+1 yılYani bu dünya imtihan dünyası hepimiz için , allah deniyor bizi bakayım kullarım yaptığı hatadan dönecek mi birdaha yapacak mı diye
Cevap sahibi+1 yılAcizane bir moral olmak istedim hepsi bu kadar olabildiysem ne ala
Soran+1 yılvalla nasıl destek olduğunu bilemezsin
Soran+1 yıleve vardım bu arada ben😊
Cevap sahibi+1 yılO sevindim 😅ne güzel çok geç olmadan varmışsın
Cevap sahibi+1 yılUzun yol şöförlüğün de iyi demek ki , tek başına gidip geliyorsun 😅allah kaza bela vermesin
Soran+1 yılalıştım sürekli gidip geliyorum bide arabanın sürüşü çok basit o yüzden 😄
Cevap sahibi+1 yılYaris mi araba 😅
Cevap sahibi+1 yılNe güzel araba kullanmak güzeldir
Soran+1 yılyok be yarış arabası olsa süremezdim büyük ihtimalle
Soran+1 yılevet senin gibi kullanamasam da 😄
Cevap sahibi+1 yılYok yahu onu demedim , Toyota yaris mi diyorum 😂😅
Cevap sahibi+1 yılYok be Estağfirullah ben biraz daha ağır vasıta kullanıyorum kamyon minibüs falan 😅
Soran+1 yılhe yaris mi bende yarış sandım😂😂
Soran+1 yılwolkswogen polo araba
Soran+1 yılağır vasıta kullanmak daha da zordur ya😄
Cevap sahibi+1 yılPolo da güzel 😅
Cevap sahibi+1 yılBiraz zor 😅arada takside kullanıyorum , Polo da kullanmıştım bir ara hafif araba , hızlı kaçıyor 😅
Cevap sahibi+1 yılSabahları çalıştırdığında soğuk havalarda , marşa bastığında araba iki dk olduğu yerde çalışsın , kendini yağlasın , çalıştırıp hemen yürüme 😅
Soran+1 yılevet bunu duymuştum bu aralar da soğuk olduğu için arabada devir 1 e inene kadar bekliyorum😄
Cevap sahibi+1 yılYani öyle 2 dk kendi halinde çalışsın
Cevap sahibi+1 yılAynı zamanda mesela uzun yola gittiğinde , yani bugün mesela İstanbul’dan izmire gittin ya vardığında arabayı direk istop etme , al vitesi N konumuna 5 dakika çalışsın durduğu yerde ki , turbodaki yağı yaksın
Cevap sahibi+1 yılSen zaten iyi bir şöförsün😅öyle herkes kullanamaz uzun yolda , ki ayrıyetten kadınların çoğu kullanamıyor 😅
Soran+1 yılevet genelde yolda kadın şöför olmuyor ama olmalı aslında her kadın kullanabiliyor olmalı
Soran+1 yılgerçi bazıları trafiği katlediyor da 😅
Cevap sahibi+1 yılBazıları çok panik atak var , onlar katlediyor 😅
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi uzun yol gittiğinde 3-4 saat , en son vardığında istop etmeden araba 5 dakika çalışsın
Cevap sahibi+1 yılOtomatik mi araba
Soran+1 yılonu bilmiyorum artık öyle yaparım o zaman varınca direk arabadan atıyorum normalde kendimi😅
Soran+1 yılevet otomatik
Cevap sahibi+1 yılYani turbodaki yağ yanmasın diye öyle yapılır genelde
Cevap sahibi+1 yılOlsun arabandan insende al p konumuna kendi kendine çalışsın 😅
Cevap sahibi+1 yılBen de geçenlerde Burdur’a gittim arabayla
Soran+1 yılneyle gittin iş arabasıyla mı
Cevap sahibi+1 yılYok taksi ile gitmiştim
Soran+1 yılburdurda ne vardı ki
Cevap sahibi+1 yılAskerde kuzenim vardı
Cevap sahibi+1 yılArabayla çıktım ama senin kadar usta değilim bir tesiste bir saat uyudum yorgundum da 😅
Cevap sahibi+1 yılBirde Bilecik Eskişehir yolu gece çok karanlık hiç aydınlatma Yok gözlerim yoruldu
Soran+1 yılgece yolculuğu çok zor ama hak veriyorum bende zorlanıyorum gece sürerken
Cevap sahibi+1 yılYol da çok karanlıktı öyleydi yani😅
Cevap sahibi+1 yılBen de öyle çok hız sevmem , normal kullanırım yani
Cevap sahibi+1 yılPassat da kullanmıştım wolkswagen in bir ara
Cevap sahibi+1 yılBen bebeklikten beri araba hastasıyım , 😅 çok severim arabaları , bilmediğim araba yoktur , çok merakım vardı yani😅
Soran+1 yılkaç tane araba değiştirdin sen
Soran+1 yılhadi ya bende hiç anlamam😄
Cevap sahibi+1 yılBenim hiç şahsi arabam olmadı , yani iş yerinin Arabaları yani minibüs kamyon falan
Cevap sahibi+1 yılKullandım dediğim öyle bir kaç kez yani, arabam Yok
Cevap sahibi+1 yılBabanda araba var mı
Soran+1 yılevet var babamda seninkilerde var mı
Soran+1 yılvarsa onu eskitiyosundur sen 😄
Cevap sahibi+1 yılYok maalesef
Cevap sahibi+1 yılYok niye eskitiyim
Soran+1 yılçok seviyormuşsun ya arabaları ondan
Cevap sahibi+1 yılEvet seviyorum öyle işte arada bakarım öyle
Cevap sahibi+1 yılBabanda passat mı var?
Soran+1 yılnerden bildin
Soran+1 yılsöylemiş miydim daha önce
Soran+1 yılpassat değilde cc
Cevap sahibi+1 yılO da güzel , allah güle güle kullanmayı nasip etsin
Cevap sahibi+1 yılBen yatıyorum yavaştan hayırlı geceler
Soran+1 yılamin
Soran+1 yıltamam hayırlı gecelr
Cevap sahibi+1 yılSaol
Cevap sahibi+1 yıl. Günaydın
Soran+1 yılgünaydınn
Cevap sahibi+1 yılNasılsın?
Soran+1 yıliyiyim sen nasılsın
Cevap sahibi+1 yılAllah’a şükür idare eder bende
Cevap sahibi+1 yılAynı devam
Soran+1 yılhava nasıl iyi mi
Cevap sahibi+1 yılAilen nasıl iyi mi herkes , özlemini giderdin mi😅
Cevap sahibi+1 yılHava yağmur yok ama biraz soğuk
Cevap sahibi+1 yılHasta edici bir hava var öyle diyim
Soran+1 yılhasta olma aman diyim
Soran+1 yıliyiler annem çok memnun namazlarımı kılıyorum diye
Soran+1 yıl😊babam da öyle
Cevap sahibi+1 yılNe güzel , allah daim etsin
Cevap sahibi+1 yılValla önlemleri alıyorum ama olma ihtimalim yüksek bakalım 😅
Soran+1 yılAmin bakalım
Soran+1 yıliçlik giymiyo musun😅
Cevap sahibi+1 yılBen sevmiyorum içlik ya 😅annem zorlasa da giymiyorum
Soran+1 yılniye ya giysene aşırı sıcak tutar üşümezsin
Cevap sahibi+1 yılDışarıda kar varken bile atletle uyuyorum çoğu zaman atletsiz uyuyorum zaten, kışın bile böyle ne biliyim öyle tarzan gibi dolaşıyorum 😅
Cevap sahibi+1 yılYa öylede işte ne biliyim tüylü falan ya huylanıyorum 😅
Soran+1 yılallahım ya😂
Soran+1 yılçok üşürdüm ben olsam cesedim bulunurdu
Cevap sahibi+1 yılYani tüy falan beni deli ediyor 😂
Cevap sahibi+1 yılAllah korusun
Cevap sahibi+1 yılAma ben alışkınım ya içlik gerek Yok yani 😅
Cevap sahibi+1 yılAma sen giy genede üşüme
Soran+1 yıl😅peki madem alışkınsan bişey diyemem
Cevap sahibi+1 yılYani öyle 😅
Cevap sahibi+1 yılSorun bende normal insanlar giyiyor genelde 😅
Soran+1 yılevet ama olsun😅
Cevap sahibi+1 yılÖyle yani 😅
Cevap sahibi+1 yılAma sen giy bak üşürsün 😅
Cevap sahibi+1 yılİçlik kelimesi bile bir değişik ya nasıl isim bu😅😂
Cevap sahibi+1 yıl![Geçmişimde çok zina yaptım aşırı utanıyorum?]()
Sana ayarladığım kombin bu bak bakalım beğenecek misin 😅, gerçi bu pantolon biraz fazla dar , bunun biraz daha bol hali işte, kombinim bu😅
Cevap sahibi+1 yılYani pantolonu da biraz bol oldu mu tamamdır 😅
Cevap sahibi+1 yılKazak da azıcık uzun olmalı bence montu çıkarttığın zaman, o kısmı örtmeli
Cevap sahibi+1 yılEv için kombin atmıyorum 😂onu nasıl istersen kafana göre takıl 😅
Soran+1 yılkazakların arkası uzun önğ kısa
Cevap sahibi+1 yılÖnü de uzun olmalı diyorsun yani😅
Cevap sahibi+1 yılArkası uzun olsa yeterli
Bence bir kız için
Cevap sahibi+1 yılBende şortla dolaşıcam bundan sonra dışarıda 😂
Soran+1 yılhayır
Soran+1 yılyapma öyle
Cevap sahibi+1 yılNeden 😅
Soran+1 yılyapma ya boş yere hem soğuk hem günah bişey kadınlarda olduğu kadar mahrem değil belki ama yinede mahrem
Cevap sahibi+1 yılEvet aynen öyle doğru
Cevap sahibi+1 yılYok yahu ne işim olur , şu an kış zaten yazın bile kolay kolay giymem😅
Cevap sahibi+1 yılAşağıda bir görüşle konuşmuşsun onu ben zannettin sanırım o ben değilim😅
Soran+1 yılya ben aşırı karıştırdım ilk önce soruyu güncellemişim😄
Soran+1 yılsonra başkasına cevap yazmışım yanlışlıkla sonra da sana yazıyorum sanmışım
Cevap sahibi+1 yılEvet aynen öyle 😅.
Cevap sahibi+1 yılKarışıklık olmuş
Soran+1 yılevet öyle oldu😃
Cevap sahibi+1 yılSağlık olsun
Soran+1 yılöyle neyse artık
Cevap sahibi+1 yılEvet yemek yediniz mi
Soran+1 yılyedik sen yedinmi
Cevap sahibi+1 yılBende yedim birşeyler işte
Cevap sahibi+1 yılAfiyet olsun 😅.
Soran+1 yılsağol sana da afiyet olsun😄
Soran+1 yılnamazları kılıyosun dimğ
Cevap sahibi+1 yılTeşekkür ederim 😅.
Cevap sahibi+1 yılKılıyorum , bugün akşam namazını sen mi kıldıracaksın bana cemaat mi olucak 😅
Soran+1 yılbugün rüyamda namaz için abdest alıyordum su soğuktu birden ellerim ayaklarım üşüdü sanıp uyandım kalktığımda tam sabah namazı vaktiydi geçmek üzereydi hemen kıldım geçmesine 5 dk mi ne vardı
Soran+1 yılevet kıldırayım ben😊
Cevap sahibi+1 yılAllah kabul etsin ne güzel
Cevap sahibi+1 yılErkek önde olması lazım ama 😅
Cevap sahibi+1 yılSen benim arkamda kılman lazım biraz
Soran+1 yılama o zaman sen kıldırmış olursun ki ben değil
Cevap sahibi+1 yılYani
İşte Kadının arkasında kılamaz erkek 😅
Cevap sahibi+1 yılYani İslamiyette böyle erkek önde olması gerekir
Soran+1 yılhı anladım tamam o zaman sen kıldır akşamı 😄
Cevap sahibi+1 yılSana namaz kombini de ayarlıyorum 😅
Soran+1 yılayarla bakayım😄
Cevap sahibi+1 yılOlur 😅😅
Cevap sahibi+1 yılAyarlayayım mı😅bakayım bir
Soran+1 yılayarla bakayım benimkine benziyor mu😄
Cevap sahibi+1 yılTamam dur 😅
Soran+1 yıltamam😄
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yıl
Cevap sahibi+1 yılBu ikisi de olabilir dar olmasın 😅
Soran+1 yılhmm ikiside güzelmiş😊
Soran+1 yılbenimkine benziyor 😄
Cevap sahibi+1 yılİkiside olabilir 😅
Cevap sahibi+1 yılPijamayla namaz kılma he tamam mı😅
Soran+1 yılzaten pijamayla olmuyormuş üzerinde ayıcıklar falan olduğu için
Cevap sahibi+1 yılYani evet 😅
Cevap sahibi+1 yılBöyle işte
Cevap sahibi+1 yılAcıktımmmmm😅
Cevap sahibi+1 yılBu akşam en iyisi hazır mantı alıp yapayım ben
Soran+1 yılben yapardım iyiliklerinin karşılığında hakettin ama 😅
Cevap sahibi+1 yılEstağfirullah birşey yapmadım
Cevap sahibi+1 yılYok sen yorulma ben yaparım 😅
Soran+1 yıltamam bakalım😅
Cevap sahibi+1 yılAhahah😅muhtemelen güzel olmaz
Cevap sahibi+1 yılBakarım artık duruma göre belki de geç gidersem eve yapamam
Soran+1 yılbelki annen hazırlamış olur yemeğini
Cevap sahibi+1 yılYemek olur illa ki ama mantı olmaz 😅
Cevap sahibi+1 yılNeyse bakalım
Soran+1 yılolsun artık hayırlısı
Cevap sahibi+1 yılAmin
Soran+1 yılbu aralar karnımda ağrı var ya
Cevap sahibi+1 yılNeden hayırdır?
Soran+1 yılbilmem ki stresten sanırım
Cevap sahibi+1 yılAllah allah , sürekli ağrıyorsa doktora görünebilirsin
Soran+1 yılöyle yapayım bari ben
Cevap sahibi+1 yılYani iyi olabilir doktora gitmek
Soran+1 yıltamamdır gideyim
Cevap sahibi+1 yıl.👍👍.
Soran+1 yılee daha daha
Cevap sahibi+1 yılKardeşimin telefonu bozulmuş onla uğraşıyorum
Cevap sahibi+1 yılYazılım yüklüycem sende ne var ne Yok
Soran+1 yılhadi ya nolmuş
Soran+1 yılbende oturuyorum öyle kara kara düşünüyorum
Cevap sahibi+1 yılGüncelleme yaparken döndü
Cevap sahibi+1 yılDondu
Cevap sahibi+1 yılNe düşünüyorsun
Soran+1 yılgeçmişimi😞
Cevap sahibi+1 yılGeçmişi değiştiremezsin önüne bakıcaksın
Cevap sahibi+1 yılOkuluna hayatına bakıcaksın
Cevap sahibi+1 yılYeni insanlarla tanışacaksın
Cevap sahibi+1 yılDoğruya yanlışa dikkat edip , helal haramı gözeteceksin
Soran+1 yılaynen öyle yapıcam ama ne biliyim aileme baktıkça içim parçalanıyor ya
Cevap sahibi+1 yılHatalarından ders çıkaracaksın ve önüne bakıcaksın
Cevap sahibi+1 yılDoğrudan ayrılmayacaksın
Cevap sahibi+1 yılAllah’a tevekkül edip yoluna bakıcaksın yapıcak birşey yok
Soran+1 yılöyle ya başka elimden hiçbişey gelmiyor
Cevap sahibi+1 yılAilenin de kıymetini bileceksin , onlara layık olmaya çalışacaksın bundan sonra
Cevap sahibi+1 yılOnları gururlandırmaya çalışacaksın
Cevap sahibi+1 yılBöyle böyle hayat ilerleyecek zaten , geçmişi unut yeni bir sayfa aç
Soran+1 yılevet öyle yapmazsam yaşayamıycam zaten gerçeği herkesten saklıycam kimse bilmesin
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi önüne bakıcaksın , meslek hayatın var önünde
Soran+1 yılevet inşallah ya bu günlerimi unutmak istiyorum😢
Cevap sahibi+1 yılYa geçip gitmiş bile geçmişi düşünmenin bir faydası Yok ki, böyle durum yaşayan bir tek sen değilsin binlerce insan var , yani önemli olan o yoldan dönmek
Soran+1 yılöyle tabi ama kendime aileme hiç yakışmıyor ya kimse beklemez benden etrafımda herkes beni aşırı edepli olarak bilir 😞
Cevap sahibi+1 yılOlsun artık yapıcak birşey yok , birdaha yanlış yapmamak üzere devam edeceksin
Soran+1 yılKeşke senin gibi olsaydım bende
Cevap sahibi+1 yılHerkesin hataları var
Cevap sahibi+1 yılDediğim gibi hayat devam ediyor önüne bakıcaksın , kendini geliştireceksin meslek hayatında , çevrene faydalı olıcaksın
Soran+1 yılpeki birşey sorucam sana
Soran+1 yılsen evlenceğin zaman benim gibi biri karşına çıksa napardın ister miydin
Cevap sahibi+1 yılYani dediğim gibi evlilik düşünmüyorum ben
Cevap sahibi+1 yılHazır da hissetmiyorum kendimi birde henüz hiç birşey yaşamadım
Soran+1 yılhı anladım ya zaten bende düşünmüyorum evlilik de işte
Cevap sahibi+1 yılYani direk evlendiğinde , sonra insanlar hemen boşanıyor
Soran+1 yılevet genelde öyle oluyor
Cevap sahibi+1 yılYani çok kafana takma nasipin neredeyse o seni bulur
Soran+1 yıltamam hayırlısı artık
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle evliliğe kendini şartlama , daha 20 yaşındasın , zamanı gelince herşey olur
Cevap sahibi+1 yılşu an okul ve meslek hayatına yoğunlaş
Soran+1 yıltamam aynen öyle yapıcam hiç aklımda yok zaten benimde
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle herşeyin hayırlısı
Soran+1 yılseni karşıma Allah çıkardı
Cevap sahibi+1 yılEstağfirullah birşey yapmadım.
Cevap sahibi+1 yılBen burada öyle görüyorum bazen başka sorularda falan moral olsun diye yazıyorum insanlara
Cevap sahibi+1 yılYani allahtan ümit kesilmez
Soran+1 yılteşekkürler Allah yolunu açık etsin her zaman 🙏
Cevap sahibi+1 yılAmin cümlemizin
Cevap sahibi+1 yılBiz hepimiz birer kuluz , unutmamalıyız bize allah bu kadar nimet veriyor rızık vermiş yani kıymetini bilip yaşamalıyız
Soran+1 yılevet çok güzel nimetler veriliyor layık olabilmemiz gerekli
Cevap sahibi+1 yılEvet aynen öyle.
Soran+1 yılbu arada konuşmak istemediğinde söyle yazmak zorunda hissetme tamammı
Cevap sahibi+1 yılYok zorunda hissetmelik bir durum yok , zaten hesabı kapatıcam bir kaç
Gün içinde , askerlik için hazırlık yapıcam , yakın bir zaman sonra gidicem Askere 😅
Soran+1 yılhayırlı olsun askerliğin
Cevap sahibi+1 yılTeşekkürler
Cevap sahibi+1 yılBen kapatıcam bu hesabı, Allah’a emanet ol , herşey gönlünce olsun
Soran+1 yılneden kapatma kararı aldın ki birden
Soran+1 yılkonuşmak bana iyi geliyordu
Soran+1 yılama sende soğudun dimi benden sende tiksindin dimi
Cevap sahibi+1 yılBirden almadım , yani 2 hafta içinde askere gidiyorum son 15 gün ve bu hesabı açalıda 10 gün oldu yeni hesap
Cevap sahibi+1 yılNeden tiksineyim, neden böyle düşünüyorsun ben sadece sana moral vermek istedim , yani
Tevbe güzel birşey Allah’ın tevbe Kapısı her zaman açıktır
Cevap sahibi+1 yılBuralardayım iki üç gün daha
Cevap sahibi+1 yılSonra askere gidiyorum
Cevap sahibi+1 yılYani askerlik 😅
Cevap sahibi+1 yılVe şunu da söyleyeyim sana senin durumunda olan çok arkadaşım var benim
Cevap sahibi+1 yılErkek de kız da , birşeyler yaşamış ve sonra o yoldan dönmüş çok tanıdığım var
Cevap sahibi+1 yılKendi amcamdan biliyorum
Cevap sahibi+1 yılBirtek sen değilsin böyle şeyler yaşayan
Cevap sahibi+1 yılBenim yakın arkadaşlarım bile yaşayan oldu yani
Cevap sahibi+1 yılBenim sana tavsiyem hiçbirşey yokmuş gibi hayatına devam etmen , ve şunu unutma namazını asla bırakma çünkü o başka birşey o çok önemli
Cevap sahibi+1 yılVe ailenin de kıymetini bil aile çünkü çok değerlidir ve başka kimseyi takma kafana
Cevap sahibi+1 yılAllah karşı sorumluluklarını yerine getir ve ailene karşı , çünkü tek gerçek ailedir
Soran+1 yılevet aile çok önemli Allah’a karşı da tüm sorunluluklarını yerine getirmeye devam edicem ama psikolojik olarak kendimi kötü hissediyorum tabiki ilk yapan ben değilimdir vardır illaki ama işte
Soran+1 yılyardımların için tekrar Allah razı olsun kendine dikkat et o zaman sende
Cevap sahibi+1 yılBak şöyle düşün ben hep öyle yaparım, ben inanır mısın çok arkadasım var , ama akşam seccadeye oturuyorsun ya o yetiyor be , valla allah ile sohbet gibi dua istiyorsun
Soran+1 yılevet gerçekten çok huzur verici bişey insan bu duyguları hissettikçe kendine düşman oluyor zaten nasıl yaparım diye
Cevap sahibi+1 yılBunun idrakinde ol , ve hep güçlü ol , yani kaçmak çözüm değil , olabilir hata yapmış olabilirsin , benim kuzenim de yaptı birtek sen değilsin , ama o da tövbe etti vazgeçti hayatına devam ediyor ,
Cevap sahibi+1 yılYani bak eğer
Ki
O namazdaki huzura eriştiysen iş bitmiştir , artık Allah’ın huzurundasın
Soran+1 yılİnşallah atlatırım bu durumu çünkü çok zor bir durum gerçekten
Cevap sahibi+1 yılBak ne güzel bir hayatın var , ailen var okulun var , ev arkadaşın var , yani bunlar birer nimet
Soran+1 yılevet zaten çok şanslıyım Rabbime şükürler olsun ki çok şanslıyım
Cevap sahibi+1 yılAtlatmışsın ki zaten , ve hata yapmana rağmen Allah’ın sevdiği kuluymuşsun seni huzuruna çağırdı tevbe şansı verdi , bunlar birer nimet
Soran+1 yılTekrar Allah razı olsun hakkını helal et ben sana dua edicem ömrümün sonuna kadar sende Allaha emanet ol
Cevap sahibi+1 yılSenden de allah razı olsun , ev arkadaşın biliyor mu durumunu
Soran+1 yılevet Allahtan görebildim hatamı ve pişman olabildim bende bazen öyle düşünüyorum
Soran+1 yılhayır bilmiyor
Cevap sahibi+1 yılYani düşün o hatadan ya hiç kurtulamasaydın şeytan sürekli seni tuzağa düşürseydi
Cevap sahibi+1 yılDemek ki Allah’ın sevdiği kulusun ki kurtuldun
Cevap sahibi+1 yılVe benim sana tavsiyem senin de burayı silmen , yani çünkü burası güzel biryer değil her türlü insan var her çeşit insan var
Soran+1 yılzaten bende sileceğim bu soru için açmıştım artık hiç gerek kalmadı
Soran+1 yılevet çok şükür gözüm açıldı geç olmamıştır umarım
Cevap sahibi+1 yılAma bak şimdi şunu unutma Allah’ın huzuruna bir kere girdik mi daha bırakılmaz
Soran+1 yılben işlediğim günahlardan dolayı bedel ödemek istemiyorum Allah bana bedel ödetmez dimi
Cevap sahibi+1 yılHiçbir şey için geç değil
Cevap sahibi+1 yılYahu adam hristiyan , hristiysn hayatı hep pislikle geçmiş , ama son anda şehadet getirmiş ve öyle olmuş ve bu kişi affedilmiş
Cevap sahibi+1 yılYani ibadetlere devam aynı zamanda okula da devam
Cevap sahibi+1 yılOkul nezaman açılıyor
Soran+1 yılokul Şubat 15inde açılıyo
Soran+1 yılevet doğeu söylüyosun benim için çok uğraştın çok sağol
Cevap sahibi+1 yılİyi işte ailenin yanında iyi zaman geçir , sonra okula baya bir önem ver bence
Cevap sahibi+1 yılYok ben birşey için uğraşmadım ben burada çok kişiyle böyle ibadet hakkında konuştum , dinimiz bunu emrediyor yani benle alakalı değil
Cevap sahibi+1 yılAma ibadetin sürekli yapılanı makbuldür ona göre bırakmak günah
Cevap sahibi+1 yılHayatta her zaman birşey yaparken önce allahı düşünerekten yapmalı her İnsan
Cevap sahibi+1 yılHiç kimseden utanmaya çekinmeye gerek Yok , ben bir türbanlı kızla konuşmuştum o da mesela çok rahattı yani herkesin yanlışları var sen değilsin sadece
Cevap sahibi+1 yılYani uzun lafın kısası bence kuranı Kerim çalışmaya başla annen ile
Soran+1 yılyarın başlıycam annemle pna da inşallah kendim de çabalıycam öğrenmek için
Cevap sahibi+1 yılYani o da önemli
Soran+1 yılAllah razı olsun yinede ben iyi hissettim senle konuştukça
Soran+1 yıldini olarak da bilgilendirdin aynı zamanda
Cevap sahibi+1 yılBenle konuşmasan da iyi hissedeceksin çünkü sen ibadetlerini yapan bir kulsun , bende mesela kimseyle konuşmuyorum ama namazımı kılıyorum sebepsiz yere içim huzur doluyor
Soran+1 yılevet ama kendimi insanlardan çok uzak çok kötü biri olarak görüyordum
Cevap sahibi+1 yılÖyle birşeye gerek olmadığını anlamışsındır bence artık , Allah’a karşı sorumluyuz kullara değil
Cevap sahibi+1 yılVe şunu unutma mükemmel olan bir tek Allah’tır diğer herkesin hatası var
Soran+1 yılEvet öyle sen çok düzgün bir insansın inşallah kendin gibi biriyle birlikte olursun gerçekten maşallahın var senin
Cevap sahibi+1 yılBenim de işlediğim günahlar var , kendi içimde
Cevap sahibi+1 yılMaalesef insanız işte şeytana uyuyoruz bazen yani İnan tek sen değilsin
Cevap sahibi+1 yılAllah kul hakkından korusun
Soran+1 yılevet insan şeytana uyuyor ama dediğim gibi ben bunu yapıcak kız değildim
Soran+1 yılAmin doğru söylüyosun
Cevap sahibi+1 yılHayat bu , herkesin var günahı, allah daha beter imtihanlardan korusun
Soran+1 yılAmin inşallah Allah korusun
Soran+1 yılama işte hesabı siliyor olman içimde bir üzüntü doğurdu
Cevap sahibi+1 yılNeden?
Cevap sahibi+1 yılSilicem zaten askere gidiyorum mecburen
Cevap sahibi+1 yılZaten yeni açtım silicektim
Cevap sahibi+1 yılNormalde kullanmıyorum burayı , yani
Gereksiz bir site , sen fazla kullanmadığın için bilmiyorsundur , çok değişik bir site burası
Soran+1 yıltek dertleşebildiğim kişi sendin çünkü bu konuda
Cevap sahibi+1 yılAyrıyetten doğru da değil zaten sanaldan bile olsa insan zama zaman günaha giriyor
Soran+1 yılevet site gereksiz biraz bende zaten kullanmıyorum pek
Cevap sahibi+1 yılYani şöyle söyleyeyim bu konuyu kapatmalısın , çünkü gerek Yok , yani hayatına devam edeceksin , ve ibadet edeceksin
Cevap sahibi+1 yılBizi yaradanla dertleşip tevbeni dile getireceksin
Cevap sahibi+1 yılO zaten diyor ne olursan ol ama yeterki bana gel huzuruma gel
Soran+1 yılEvet artık hayatıma bu şekilde devam edicem
Cevap sahibi+1 yılBöyle şeyleri konuşmak senide üzer, ve İnan yani allah çok büyük onun merhameti o kadar büyük ki yani
Subhanallah
Soran+1 yılPeki haklısın teşekkür ederim Enes hayatında herşeyin hayırlısı olsun
Cevap sahibi+1 yılVe bide şöyle düşün artık namazlarını kılıyorsun , düşünsene kılmayanlar napıcak? Namazın affı Yok
Cevap sahibi+1 yılHepimizin hayatında herşeyin hayırlısı olsun allah büyük
Soran+1 yılmantı yapmayı da youtıbe dan öğrenirsin veya annenden iyice bak öğren kendine yaparsın 😊
Cevap sahibi+1 yılNamazsız din olmazmış
Cevap sahibi+1 yılBen hazır yapıyorum zaten 😅
Cevap sahibi+1 yılNormal mantı yapmam 😂
Soran+1 yılNamazı bırakmıycam şükür 😊
Soran+1 yılNormal mantı yapmayı da öğren işte onu diyorum basit zaten çokta bişey değil yani
Cevap sahibi+1 yılNamaza devam söz mü? Ve asla pes etmek Yok söz mü
Cevap sahibi+1 yılYok ya şu an için gerek Yok askere gidip biraz aç kalmalıyım
Soran+1 yılTamam söz bırakmıycam
Cevap sahibi+1 yılAllah daim ve makbul eylesin hepimizin namazlarını
Soran+1 yılAmin amiin inşallah
Cevap sahibi+1 yılAmin.
Soran+1 yılSen sildiğind göre bende siliyorum komple hesabı
Cevap sahibi+1 yılYani orası sana kalmış birşey diyemem , faydalı birşeyler de olabilir , senin tercihin
Cevap sahibi+1 yılBen Salı gidip askeriyeyi öğreneceğim 1 hafta sonra da gidiyorum o yüzden telefonu sıfırlayıp bırakacam eve
Soran+1 yılyok inan faydalı hiçbir şey yok
Cevap sahibi+1 yılYani İnan burası bir yerden sonra günaha sokuyor insanı biz bile konuşsak günaha gireriz
Soran+1 yılAllah hayırlı tezkereler versin
Cevap sahibi+1 yılYani sanal ortamdan uzak durmak lazım
Cevap sahibi+1 yılAmin tüm askerlerimize inşallah
Soran+1 yılevet zaten bu konuda dertleşebileceğim biri olsun istedim bir tek sen oldun diğerleri yok cidden insanlar sağlam değil çoğu
Cevap sahibi+1 yılYani var düzgün insanlarda var burda çok , ama belli
Olmuyor
Cevap sahibi+1 yılYani dediğim gibi sana kalmış ne zaman istersen
Soran+1 yılhenüz ben rastlamadım
Cevap sahibi+1 yılYani başka platformlarda vardır illaki
Soran+1 yılbaşka da vardır da kimseyle konuşasım yok ya kendimi soyutladım zaten herkesten
Cevap sahibi+1 yılAile en iyisi
Cevap sahibi+1 yılAnne baba , abi yeter
Soran+1 yılevet aile en iyisi sen silerken haber ver madem veya şimdi siliyorsan da silelim beraber
Cevap sahibi+1 yılBen şimdi siliyorum , zaten 1 xper hesap 😅
Cevap sahibi+1 yılAllah’a emanet ol , herşey gönlünce olsun , ailenle birlikte mutlu huzurlu bir
Ömür nasip etsin allah
Cevap sahibi+1 yılBurda ister istemez günaha girdiğim oldu iyi bir yer değil burası
Soran+1 yılsanada aynı şekilde bende siliyorum sende Allah’a emanet ol
Cevap sahibi+1 yılEyvallah allah razı olsun , anneni üzme ve hep yanında ol
Soran+1 yılgirdiysen de Allah affetsin bende girmeden sileyim
Soran+1 yıltamam tabsiyelerin kombinlerin için falan sağol
Cevap sahibi+1 yılEvet girdiğim oldu allahım affetsin ,
Cevap sahibi+1 yıl😅😅sende sağol , asıl kombin annedir , sen anneye sor bence öyle şeyleri o en doğrusunu bilir
Soran+1 yılevet haklısın teşekkür ediyorum 😅
Cevap sahibi+1 yıl😅😅anneni üzme , ve o senin en büyük destekçin hep yanında ol
Cevap sahibi+1 yılRica ederim , sende saol herşey için allah razı olsun , eğitim hayatında da başarılar
Soran+1 yılsana da başarılar hoşçakal✋🏻😊
Cevap sahibi+1 yılSende 🤚🏻allah yolunu açık etsin
Cevap sahibi+1 yılBen siliyorum şimdi
Soran+1 yılkeşke hep kalsaydın
Cevap sahibi+1 yılBaki olan Allah’tır
Cevap sahibi+1 yılKullar acizdir bunu unutma
Soran+1 yıl😞tamam unutmam
Cevap sahibi+1 yılBen hiçbirşey vaad edemem de bağışlayamam da allah bizleri yarattı
Cevap sahibi+1 yılVe şunu da unutma sakın isyan etme yüzün hep gülsün çünkü allah isyanı kabul etmiyor
Soran+1 yıltamam peki madem yapcak bişey yok dediğin gibi isyan etmeden devam edicem
Cevap sahibi+1 yılHiç kimseye hep kalsaydın deme , çünkü bende senin gibi günahkarım
Cevap sahibi+1 yılKuldan bunu isteme hiçbir zaman , yaradandan iste
Cevap sahibi+1 yılTabi ki devam edeceksin , allah sağlık sıhhat vermiş daha ne isteyeceğiz
Soran+1 yılolsun öyle bile olsa
Cevap sahibi+1 yılBilemezsin belki daha fazla günahkarım senden , herşey zina değil zinadan büyük günahlar da var
Cevap sahibi+1 yılO yüzden tek gerçek olan allah onun merhameti onun gücü herşey
Soran+1 yılzinadan büyük günah şirk koşmakmış daha büyüğü yok
Cevap sahibi+1 yılVar kul hakkı var
Cevap sahibi+1 yılBaşkasının hakkını çalmak var
Cevap sahibi+1 yılBaşkasının yemeğini çalmak var
Cevap sahibi+1 yılÇok günah var
Cevap sahibi+1 yılO yüzden allah bizleri affetsin
Soran+1 yılAmin affetsin inşallah
Cevap sahibi+1 yılAmin tekrardan Allah’a emanet ol
Cevap sahibi+1 yılÖnce soruyu sil istersen hesabı sileceksen
Soran+1 yılevet önce soruyu silicem hesabı kapatıcam sonra uygulamayı silicem
Soran+1 yılsende Allah’a emanet ol
Cevap sahibi+1 yılTamamdır bende siliyorum hesabı , sende
Soran+1 yıltamam dır
- Cinsellik konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmicen demen hata. Ama tövbe etmen güzel.
05 Yorumla
Soran+1 yılilerde evleneceğim kişiye yalan söyleyemem o yüzden evlenmeyeceğim
- +1 yıl
Doğruyu söyle tövbe Edip namaza baslamışsın sonuçta
Soran+1 yılo zamanda kimse benimle evlenmek istemiycek
- +1 yıl
bana mesaj atar mısın
Soran+1 yılxper seviyem yok ama takip ettim
Kardeşim ulaşır misin bana
04 Yorumla
Soran+1 yılxper seviyem yok yazamıyorum
Soran+1 yılattım
Cinsellik konusunda 512 cevap paylaştı. töveye devam bir daha yapmazsan allah affedicidri
00 Yorumla
+1 yılgercek tevbeyi Allah affeder kul hakki sikinti tek
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılBosver batti balik yan gider..
10 Yorumla Cinsellik konusunda 823 cevap paylaştı. Tövbeni et birdaha yapma böyle hatalar
02 Yorumla
Soran+1 yılbirdaha ölsem yapmam, ama şimdiye kadar yaptıklarımın hesabını veremiyorum
+1 yılOfff bu dincilerin eziyeti nedir yahu
06 Yorumla- +1 yıl
@onur00 hem cahil hem önyargılı hem küfürbaz hem maydanoz
- +1 yıl
@onur00 uza hadi uza.
- +1 yıl
@onur00 orman çocuğu bu benim görüşüm sektir git fak of
+1 yılBişey olmaz bee kaç kere gelcez dünyaya devam et
00 Yorumla- Cinsellik konusunda 20,3b cevap paylaştı.
+1 yılZararın neresinden dönersen kâr demişler.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılşu an ilişkin var mı
036 Yorumla
Soran+1 yılhayır yok olmasını da istemem
Cevap sahibi+1 yılNiye
Soran+1 yılkimseye anlatamam ki yüzüm kızarır , anlatmazsam da vicdanım rahat etmez kimseyi kendime layık görmüyorum artık
Cevap sahibi+1 yılTek zina yapan sen değilsin ki
Soran+1 yılevet ama benim çok hatam var bir değil iki değil
Cevap sahibi+1 yılTamam da sonuçta pişmansın ve biriyle olmuşsun sadece bir büyük hata
Soran+1 yılsende erkeksin mesela, sen olsan kabul eder miydin böyle bir hatayı karşındakinde
Cevap sahibi+1 yılBen yapmışsam seks biriyle sorun yok ama yapmamışsam kabul etmem yani bana bağlı bu seni yargılamam
Soran+1 yılanladım
Cevap sahibi+1 yılRahat oll
Cevap sahibi+1 yılSorunun güncellemesinde ne dedin😅
Soran+1 yılsana yazıyormuşum yanlış yazmışım😄
Cevap sahibi+1 yılAshshs bu sorudan sonra zina yaptın mı
Soran+1 yılhayır asla yapmadım
Cevap sahibi+1 yılHmm güzel düzeldin desene 😅
Soran+1 yılevet çok şükür 🙏
Cevap sahibi+1 yılHmm namaz kılıomusn
Soran+1 yılevet kılıyorum hiç kaçırmamaya çalışıyorum
Soran+1 yılher gün tövbe namazları kılıyorum
Cevap sahibi+1 yılHmm iyimiş kapalısında dimş
Soran+1 yılyok kapaılı değilim ama kapanıcam üni bitince inşallah
Cevap sahibi+1 yılBölümün nedir
Soran+1 yılbilgisayar mühendisliği
Cevap sahibi+1 yılHmm merak ettim seni ya 😁
Soran+1 yılneden merak ettin ki
Cevap sahibi+1 yılMühendislik okuman falan bende mühendislik okuyorum
Soran+1 yılbilgisayar mühendisliği mi
Cevap sahibi+1 yılHaha hayır biraz farklı sölersem tanıyan çıkabilir konuşalımmı?
Soran+1 yılhımm doğru tamam o zaman
Cevap sahibi+1 yılGizlilik ten çıksam yazar mısın
Soran+1 yılbenim xper seviyem yok
Cevap sahibi+1 yılBeni takip et yazim?
Soran+1 yılgizlilikten çıkart o zaman
Cevap sahibi+1 yılTakip et hemen
Soran+1 yıltamam
Cevap sahibi+1 yılÇabuk
+1 yılbilmem ama zevkli olurum
00 Yorumla
+1 yılTam tersi evlenmeslisin anca öyle kurtulursunuz!!
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDevam devam iyi gidiyorsun
00 Yorumla
+1 yılBakireliğin gitti mi
02 Yorumla
Soran+1 yılevet
- +1 yıl
Üzülme bu kadar, altı üstü 5 para etmez bir adammış. Sen sevdiğin için ödeyeceksin o yavşaklığı için. Sen çok güzel bir kadınsın.
Gizli Üye(36-45)+1 yılDua et inşallah herşey iyi olur
01 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılDua et bacımsın
- Devamını Gör (2)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım