biriyle konuşuyorum çok iyi bir çocuk değer veren saygılı kafa dengi falan ama çok fazla kıza yazmışlığı var çevresi tarafından da çapkın olarak biliniyor sizce düzelebilir mi? yoksa konuşmayı kessem daha mı iyi?
Cevabın nedir?
+1 yılValla bence 2 tür çapkınlık var
1. Si köprüyü geçene kadar , genelde terazi erkekleri için geçerli durumdur. Yani birisiyle arası iyi olana , sw , kız aradaş olana kadar limandan limana akandır. Birisini buldumu başkasına yönelmez
2. Si ise harbi çapkın. yani eğlence , geyik vb için ( asıl ) çapkın.
Cocuğa sor , burcusunu ya da kızlardan ne beklediğini.112 Yorumla
Soran+1 yılburcu başak, sadece sohbet ediyoruz zaten şimdilik. öyle bildiğiniz çapkın da değil, sanırım doğru insanı bulmaya çalışıyor, ama yukarıda bana yapılan hakaretlerden inanın gına geldi
- +1 yıl
Doğru insanı bulma... aslında benimde taktiğim bu
Soran+1 yılbelki de değildir bilmiyorum, erkeklerin ne düşündüğünü hissettiğini bilmediğimden sordum
- +1 yıl
Yani benimde aklım karıştı... arkilerinden bir şey öğren
- +1 yıl
Zasswsaa Eblvm yani haklılık payın var
- +1 yıl
Sahi senin eskimi terazydi eblvm?
- +1 yıl
Terazilerden yamuk olanları var , sana vb denk gelmiştir belki ebvml
- +1 yıl
Eig için teşekkür ederim.
En İyi Cevaplar
çapkınlık meselesi niyetle olan bir şey değildir ki ileride niyeti değişir belki diyesin, çapkın adamı çapkınlığa zorlayan hormonal bir baskı vardır içinde.
36 Yorumla
Soran+1 yılhakaret etmeden yanıtladığın için teşekkürler
Soran+1 yılaşağıdaki yorumları okursan görürsün, ne kadar aşağılandığımı altı üstü bir soru yüzünden
Soran+1 yılnasıl hakaretler ediliyor, ağzım açık izliyorum
Eğer çok çok fazla severse belki oda küçük bir ihtimal insanlar değişmez sen en iyisi ilerisini pek düşünme güzel kardeşim sana yazık olur
25 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler, şu üstteki hakaret dolu yorumlardan sonra böyle güzel cevaplamaları okumak çok iyi geldi
- +1 yıl
Bence tanismaliyiz hanımefendi 😊 @Asdfggq
Düzelmez daha doğrusu ben inanmıyorum ı tipin düzeleceğine. Bir insan başkası için neden düzelsin ki. Kendi karakteri o.
10 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
24
Cevap
33Cevap
Böyle bir şeyin mümkün olabileceğini zannetmiyorum. Yol yakınken geri dönün bence. ya da yolun neteye varacaüınıbişerek devam edin. Sevmezsiniz eğlenir geçersiniz o olur yani en fazla.
11 Yorumla
Soran+1 yılsaygı çerçevesinde yanıtladığınız için teşekkür ederim öncelikle. haklısınız, konuşmayı da kestim zaten
+1 yılMerhaba,
Çapkın erkek değişebilir daha da çapkın olur...20 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 7,4b cevap paylaştı.
+1 yılkonuş sohbet muhabbet et ama ilerisini düşünme çünkü üzülen sen olursun?
13 Yorumla
Soran+1 yılteşekkürler, saygı çerçevesinde yanıtladığın için
- +1 yıl
@27-musti bana mı diyorsun ?
Çok çok istisna durumlar dışında değişmez değilmiş gibi görünür elde eder ama değişmez yani kısaca değişmez ya da uzun uzun DE ĞİŞ MEZZZZZZ
10 Yorumla
+1 yılBenim de vardı öyle biri sırf esmer yeşil gözlü diye yürüyen yürüyeneydi ben katlanamadım sürekli kızlarla sürekli kızlarla abartmaya lüzum yok yani
10 YorumlaHiç kendine sordun mu bende beyin akıl fikir var mı diye hayır yani şundan dolayı soruyorum beyni aklı fikri olan böyle bir şey sormaz ondan uzak durmayı bilir
112 Yorumla
Soran+1 yıldaha önce sevgilim olmadığından bilememiştim sadece, herkes neden beyinsiz muamelesi yapıyor anlamıyorum. bir soru sordum ve yanıtını merak ettim sadece
- +1 yıl
Bunun sevgili olmasıyla alakası yoktur benimde sevgilim olmadı bir seyleri bilmek icin sevgilin olmasina gerek yok zaten birazcık düşünürsen bundan sana hayır gelmeyecegini bilirsin uzak durursun eger yakinlasirsan bu cocuk seni yatirır bir güzel s*ker bu cocuk beni severse düzelir ben düzeltirim onu kafasina bosuna girme bu cocuk cok hizli yasiyor yas ilerledikce durulur ancak ama şu anda seninle durulmaz kendine yazik edersin sadece
Soran+1 yılne demek istediğinizi anladım zaten konuşmayı da kestim biraz hoş tabirlerde bulunmasanız da teşekkürler ne demek istediğinizi anladım
Soran+1 yıliyi konuşsan da anlardım aslında çünkü şu yukarıdaki arkadaş gibi hakaret edenler arasında kaynayabilirsin kötü birey diye. teşekkürler tekrardan
Soran+1 yılsağol üsttekinden farkın yokmuş neyse ya
Soran+1 yılaynen kardeşim ruslar seni bekliyolar gelse de gözümüz adam görse diye allah aşkına terk et şu soruyu
Chapkin birinin chok deger verdigi nerde gorulmush 😂😂😂 ya da chapkin biri sanami saygi duyuyor?
20 Yorumla
+1 yılDeğişmez ve değişemez. Alışmış kudurmuştan beter oluyor. Beni çekiyor çapkınlık!
10 Yorumla
+1 yılÇapkın biriyse iyi biri olabilir ama değer vermez biz ne dersek diyelim siz yine çapkın erkekleri seçeceğiniz için gerek yok bence
10 YorumlaOnu çapkınlığa iten sey ne bulursan belli bir sebebi varsa düzelir ama karakter olarak öyleyse bir insanın karakteri değişmez üzgünüm
11 YorumlaÇapkıni değiştiremezsin huylu huyundan vazgeçermi senxe
10 Yorumla
+1 yılKardeş sen şöyle bir laf duymadın herhalde, huylu huyundan vazgeçmez
10 Yorumla
+1 yılDeğişmez çapkınlık bir karekter ve kişilik yapısıdır kolay kolay değişmez
10 YorumlaSadece filmlerde ve dizilerde değisirler. O yuzden uzak dur sevme canin cok yanar
00 YorumlaSeverse değişir. Çünkü değişmezse seni kaybedeceğini bilir.
00 YorumlaDeğişir her erkek hevesini aldıktan sonra düzenli bir ilişkiye pozitif bakar.
02 Yorumla- +1 yıl
Heves derken?
- +1 yıl
Erkekten kadına dönmüş gibi konuştun 😊
+1 yılAtasözleri çoğu zaman insanlar hakkında doğru tahminler yapıyor , bu konu hakkında da bir atasözü var 😊
00 YorumlaAşık olursa durulur 😊
00 Yorumla
+1 yılÇapkın erkek iyidir hem de en iyisidir ama 30 una kadar hiç bulaşma derim canın yanar kendimden biliyorum çok geç doyuyoruz.
00 Yorumla
+1 yılİnsan 7'sinde neyse 70'inde de odur. Değişmez.
20 Yorumla
+1 yılİnsan 7 de neyse 70 De odur
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBeğenildiğinin farkında olan erkek zor dizginlenir
10 Yorumladeğişmez, sadece biraz ara verir
10 Yorumla
+1 yılAnca filmlerde degisir degismez
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 840 cevap paylaştı. Düzelir. İlacı ise aşık olmak. Gerçek sevgiliye.
00 YorumlaDeğişmez zannedersem.
00 YorumlaHerkes ve her şey değişir iyi veya kötü olarak
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılÇapkın erkekle takılan zinacı urosbudur
118 Yorumla
Soran+1 yılsen de yobaz itin tekisin belli
Cevap sahibi+1 yılNamuslu olmanın adı yobazlıksa kurban olurum ben böyle yobazlığa serefszz seni
Cevap sahibi+1 yılZinanın adını tecrübe koyan serefsizlerr
Cevap sahibi+1 yıl@27-Musti Bu kşarlar yüzünden bozuldu bu ülke
Cevap sahibi+1 yılGenelevler kapandı bunlar türedi hemde meydanlarda vuruşuyo bunlar
Cevap sahibi+1 yılBunlar hastalıklı şebekeler
Cevap sahibi+1 yılZinanın adını tecrübe koymuş şerefsizliği normal karşılıyolar
Cevap sahibi+1 yılAynen öyle belden aşağı peşindeler tek gayeleri bu onun bunun çocuklarını yoldan çıkarıp geleceği bataklık içine sokacaklar
Soran+1 yıliki y*vşak birbirini bulmuş ne güzel kudurun kendi kendinize
Soran+1 yılaynen o kadar efendisin ki sadece soru olan bir şeye hakaretler ve alçaltıcı bir şekilde cevap veriyorsun bravo artık ultra adam ultra maço bir kralsın
Soran+1 yıldüzelir mi diyorum erkek olmadığımdan bilemeyeceğim bir şey bu soru bu ayrıca seni hiç ilgilendirmeyecek bir şey de. başkaları gibi saygılı bir şekilde cevap verebilecekken hakaretlerde bulunarak seviyeni belli ediyorsun zaten
Cevap sahibi+1 yılKızım senin gibileri kullanıp köprü altına atıyolar
- Kişilik & Karakter konusunda 581 cevap paylaştı.
+1 yılDegismez can cikqr huy cikmaz
10 Yorumla Kişilik & Karakter konusunda 3,8b cevap paylaştı. Capkin erkek doyarsa ve cok severse degisir.
00 Yorumla
+1 yılZorr
10 Yorumla
+1 yılÇok zor
10 Yorumlamum bile oluyorlar :D
00 Yorumla
+1 yılZor ama imkansız değil
00 YorumlaDeğişir senin elinde gözü diyorsa bakmaz
00 YorumlaKişilik & Karakter konusunda 2,5b cevap paylaştı. Sende çapkınlık yaparsın olur biter
00 Yorumla
+1 yılDeğişmez
20 Yorumla
+1 yılİnsanlar değişmez.
20 Yorumla
+1 yılDeğişmez
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsiz kızlar gerçekten beyinsizsiniz
02 Yorumla
Soran+1 yılgörüş almak için yazdığım bir soruydu, iyi bir insan olduğunu düşündüğümden yalnızca şans vermiştim. bu hakaret niye?
Cevap sahibi+1 yılefendi düzgün insanları öldürdünüz cidden
Kişilik & Karakter konusunda 698 cevap paylaştı. hayır değişmez
00 Yorumla
+1 yılSana kalmış bişey.
00 Yorumla
+1 yılZor düzelir bence.
00 YorumlaGerçekten kara sevdaya tutulursa değişir
00 Yorumla
+1 yılDeğişmeyiz güzelim
10 Yorumla
+1 yılAsla değişmez
10 YorumlaDüzelmez
10 Yorumla
+1 yılAsla
10 Yorumla
+1 yılKes.
10 Yorumla
+1 yılDegismezz
00 Yorumla
+1 yılDegismez
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDüzelebilirde
17 Yorumla- +1 yıl
Siz varya aldatılmaya layıksınız
Cevap sahibi+1 yılNe alaka?
- +1 yıl
Çapkın piçleee ne işiniz var
- +1 yıl
Uln bu ülkenin kadını yoldan çıkmış nerde namussuz onun yanında beter olun
Cevap sahibi+1 yılSaIak mısın birader seven insan her türlü değişir diyorum kafan mı güzel sanane benim yorumumdan
Cevap sahibi+1 yılNe kadar seviyesiz bir insanmışsın
- +1 yıl
çapkınlık yapan seviyeli mi oluyo uyarınca ben seviyesiz oluyom he
Değişmez,
00 YorumlaKes gtsin
00 YorumlaDüzelmez
00 Yorumla- Kişilik & Karakter konusunda 975 cevap paylaştı.
+1 yılHayır
00 Yorumla
+1 yılSeverse düzelir
10 Yorumla
Devamını Gör(42)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?