Arkadaşlar heyecanlanınca utanınca kafam titriyor ilk buluşmada çok zorlanıyorum yardım edermisiniz böyle bişeu yaşayan var mı neden titrer
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
paroksetin inhibitöru alman gerekiyor paxera 20 mg icmeni öneririm ilk 1 hafta yarım iç. daha sonra her aksam 6,7,8,9 saatlerinde 1 tane iç maksimum etkiyi 1 senelik sürede gösteriyor ancak bahsettiğin şikayeti kesin olarak götürüyor yan etki olarak aşırı sabırsızlık sinirlenme ve sinirden kontrolünü kaybetme düşünmeden ani kararlar verme etkilerini gösterir ayrıca ilacı biraktiktan sonra öğrenme mekanizmani etkilediği için uzun bir sure hatta aylarca okudugunu anlamama gibi yan etkiler görülmektedir
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBu kaygı bozukluğu belirtisi sanki. Ya da sosyal fobi sadece. Doktor değilim yanlış yönlendirmek de istemiyorum. Ama bir kendine güven sorunu olduğu aşikar. Yardım alabilirsin bir psikologdan. Yani burada söyleyeceğimiz 2-3 cümleyle kendini rahat hissedemezsin diye düşünüyorum.
04 Yorumla
Soran+1 yılİlaç veriyorlar ilaç kullanmak istemiyorum gitmiştim
- +1 yıl
Psikolog ilaç yazamaz. Terapi yapar. Psikiyatriste değil de psikoloğa gidin. :) ve beni psikiyatriye yönlendirmeyin, ilaçsız çözmek istiyorum diyin. :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim ama maddi imkanım yok
- +1 yıl
Durumun çok ciddi değil gibi duruyor. Hani mesela bende panik atak falan var. Heyecanım senden de aşırı. Senin öyle değil gibi. Devlet hastanesinde 15 dakikalık bir görüşme yetebilir belki. Bir dene.
+1 yılnasıl bir titreme bu ms olmasın doktora gittin mi
02 Yorumla
Soran+1 yılKafamı itiyolarmış gibi sanki arkadan
- +1 yıl
bunu ne yaparken oluyor genelde?
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşım sorunun nedir böyle bir şeyi ilk defa duydum halla halla geçmiş olsun işin zor
08 Yorumla
Soran+1 yılNe yapabilirim kendimi çok kötü hissediyorum :(
Cevap sahibi+1 yılGaliba sorunun bilinaçltınla ilgili
Cevap sahibi+1 yılİlk buluşma yapma hallah hallah
Soran+1 yılBazen normal zamanda da titriyor
Cevap sahibi+1 yılKendini rahatlat
Soran+1 yılOsursam geçer mi
Cevap sahibi+1 yılGeçer geçer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
+1 yılÇözebiliriz konuşalım altta yatan tüm nedenleri oluşma sebepleri tetikleyenler nasıl oluştu nasıl arttı nasıl yenilir genelde çekingen kişilik ve utangaç olanlar ileride sıkıntı yaşar böyle fazla düşünce ve herşeyi içine atma dışarıya vuransna
00 YorumlaTitremek derken biraz daha açar mısın anksiyete gibi mi
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. nasıl titriyor kafa ya tam olarak
00 YorumlaÇekingen olduğundan fazla
03 Yorumla
Soran+1 yılNasıl geçer ellerim titriyor ama o hep olan bişey kafayı nasıl geçirebilirim
- +1 yıl
Çözeriz
Cinsel Yaşam konusunda 814 cevap paylaştı. kafa nasıl titrer yahuu psikolojik destek al bence
00 YorumlaÇok garipmiş. Göründün mü doktora peki
00 Yorumla
+1 yılHeyecandan ne yapacağını bilmediğinden
00 YorumlaKafan değilde yüzün titriyordur
02 Yorumla
Soran+1 yılHayır kafamı arkadan itiyolarmış gibi titriyor
- +1 yıl
Çözelim
+1 yılGarpsn
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz