Gizli Üye(25-29)+1 yılMesela ben eşimle nişan, düğün falan yapmak istemiyorum o parayala eşimle dünyayı gezip insanlara yardım etmek istiyorum hem balayı hemde hayır işler yapacağız. Bana göre çok gizem biçey oncaparayı 2-3 saatlik düğüne vereceğime ömür boyu birinin hayır duasını alırım daha iyi
35 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@mehmetdemir99 siz ne biçim konuşuyorsunuz?
Cevap sahibi+1 yıl@kirlak28 üfff öyle kızlarda gösteriş peşinde sürekli !
- +1 yıl
evlenince günde 10 kez seks yaparım
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
+1 yılBunlar hep tuzak 😁 sapda solda böyle şeyler yazıyorsunuz. Biz de inanıp öyle beyaz atlı prens bekliyoz😁 Ah dünya üzerinde yok böyle bir model erkek ya yapan da köprüyü geçene kadar yani kendine bağlayana aşık edene kadar yapar sonra yine odun aynı odun😂
22 Yorumla- +1 yıl
Tadir üstattan 😁🙈
- Aile & Toplum konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılYıldızlarda piknik yapmak
Dünya turu
Çığ peşimizdeyken kaymak
Çölde safari
Amazon ormanlarında yağmur dansı
Amerikada Nba maçı
Almanya da araba sürüşü
İngiltere de kraliyet Ailesi ziyareti
Suudi ARabistan Kabe80 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Şöyle bir Türkiye turu sonrasında dünya turu olsa çok iyi olur. :)
510 Yorumla- +1 yıl
Bende kutlayim 😃hayirli olsun
- +1 yıl
Ne oldugunu bilmiyorum ama tebrik edeyim dedim😅rica ederim☺
- +1 yıl
Evlendinizmi😅
- +1 yıl
Ha anladim😅😃
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
80Cevap
- Aile & Toplum konusunda 689 cevap paylaştı.
+1 yılKarşılıklı silahlarımızı temizlemek, beraber poligona gitmek, ailecek paintball'a gitmek, başbaşa aksiyon filmleri izlemek, safariye katılmak, don lastikleri ile bungge jumping yapmak, balık restoranında kafaları çekip olay çıkarmak, birlikte nezarete düşmek, gecenin kör karanlığında nara atarak dolaşıp şarkı söylemek, sevdiğimiz dostlatımıza ayda bir konser vermek. Arabalarımızla drag yarışlarına katılmak. Yarıştan sonra araçlarımızı birlikte tamir etmek ve son olarak bulabildiğimiz en slov aşk şarkısının sesini sonuna kadar açıp üstü açık bir arabayla gün batımına doğru araba sürmek.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılMeraktan ölsemde, hiç sinemaya gitmedim... İlk gidişim değerli olsun diye...
Sabah işe giderken baş ucuna O'nu sevdiğimi yazan bir not bırakmak...
Dağ evine artık yalnız değilde, eşimle beraber gitmek... domates ekmeğin tadına O'nunla beraber varmak...
Evde dizine yatıp beraber film izlemek...
Pazar poşetlerini herkül gibi sırtlayıp O'nu yormamak...
Arabanın kapısını çoğu zaman O'na açıvermek... (evet saçma ama ben istiyorum, sağane yani)
İşe giderken, bugün işe gitmeeeee diye boynuma sarılması...
O'nu sabahtan annesi gile, annemlere bırakıp akşama beni beklemesi... ne zaman gelcen diye bana telefon açması...
Yoğurt, ekmek vs. diye alışveriş listesi mesajı almak...
Kavga edip sinsi bir kedi gibi fıstıkcııııık diye maymunluk yapıp gönlünü almak...
Allah'ım... amin. 🙄33 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılAğlamaya başlamasaydım resital yapacaktım... da, ah bu gözyaşı, ekrana damlayınca dokunmatik kendi çalıp kendisi oynuyor...
- +1 yıl
Burcun ne kardes 😂
Cevap sahibi+1 yıl@kerembürsin akrep diyecem inanmayacanız hacı. 🙄
Gizli Üye(30-35)+1 yılSevgilim çok sık evimde kalıyor zaten çoğu şeyi yaşıyoruz sadece adını söylerken benim soy adımı kullandığını bir kez olsun duymayı çok istiyorum, hayale gelirsek de elimizde yeterli imkan olduğu halde onu istediğimiz yerlere götürmeme ailesi engel, evlendikten sonra fırsat buldukça onunla farklı ülkelere gidip farklı kültürler tanımak diyebilirim. Bir de.. Avukatım, kendi büromu açtığımda o yanımdaydı. O da stajyer avukat, bir süre devlette çalışacak evlendikten sonra kendi büromu açarım yetişemem devlete dediği için, onu o büroyu açarken görmek de benim için çok onur verici ve güzel olacak.
23 Yorumla- +1 yıl
sizin gibi beylere çok ihtiyaç var ağabey. benim de erkek arkadaşım sizin gibi ama ben buraya sevgilimin evine gidiyorum vs. dediğimde sanki namussuzmuşum gibi damga vuruyorlardı. ha şöyle içten seven, sahip çıkan bir erkek gördük sonunda. bravo.
Cevap sahibi+1 yıl@miniktirtil_ Teşekkür ederim :) İnsanlara hayatına dair hiçbir şeyi olduğu gibi kabullendirmek zorunda değilsin, onlar hep bildikleri gibi düşünüp istedikleri gibi yargılayacaklar. Sevdiğin insanın evinde kalmandan, yanında uyumandan, birlikte olmandan daha doğal ne olabilir ben anlayamıyorum. Ama burası Türkiye, burada sokak ortasında dövsen bir kadını kocasıdır yapar derler öpsen herkes ayıplar, ırz düşmanı dinsiz bellerler. Bu yüzden sen içinden geldiği gibi yaşa kimseye takılma kimseyi takma :)
- +1 yıl
aynen öyle kesinlikle katılıyorum. umarım fikri, vicdanı hür ve sevgisini doyasıya yaşayan insanlar çoğalır güzel ülkemizde.
Aile & Toplum konusunda 650 cevap paylaştı. Evlenince değil de kalbimdeki kişiyle ilişkimize başlayabilirsek ilk yapacağım şu olacak;

#loveislove :)51 Yorumla
+1 yılo işten yorgun argın geldiğinde onu banyoya sokup güzelce yıkamak istiyorum. sonra mis gibi kıyafetlerini giydirip yemeklerimden yedirip şöyle yatağımıza, benim göğüsüme doğru uzandırmak istiyorum. sabah çocuklarımız bizim odamızı basıp bizi uyandırsın o da çocuklarımıza bakıp "ben sizin annenize aşığım" desin. böyle az öz şeylerin hayalini kuruyorum
47 Yorumla- +1 yıl
illaha zor bir şey mi istemem gerek? ben eşimle böyle bir hayal kurdum
- +1 yıl
özür dilerim ben yanlış anladım. aynen bence de.
- +1 yıl
ben de öyle düşünüyorum. yeri gelince annesi yeri gelince bebeği yeri gelince eşi yapabilmeli kadınını. çok seviyorum böyle erkeğinin dizine oturmuş ellerini erkeğinin boynuna dolamış kadınları ve onlara ilk günkü
aşkla bakan erkekleri görmeyi.
+1 yılSırasıyla görselleri sunuyorum o hâlde.:))
Bu anlara şahit olmak ve birlikte yaşamak hayallerim arasında diyeyim.

33 Yorumla- +1 yıl
Helal olsun sana inşallah gerçek olur ❤️
- +1 yıl
@umutsuzwaka_ Çok ama çok teşekkür ediyorum güzel dilekleriniz için. :)
Emin olun o kadar güzel bir dilek ki bu. :)
Rabbim gönlünüzden geçenleri hayırlısıyla ömrünüze nasip etsin inşallah. 🌹🌹
Amin , ecmain. - +1 yıl
😍😍
Karavan ile Türkiye turu..
Tekne ya da kıyıdan balık avı.
Belki yamaç paraşütü olabilir..
Bir kaç hobim var onları doğa da birlikte aramak isterim.
Birlikte latin dansları da ogrensek hic fena olmaz..
Satranç biliyorsa oynamayı çok isterim sürekli. Ama benden daha akilli gibi görünüyor yenilebilirim de..
Aklıma gelen bunlar su an :)20 Yorumla
+1 yılÇok güzel şaheserler var siyah beyaz filmlerin arasında. kopya çekmek gibi olacak ama. Onları listeleyip birlikte seyretmek isterim. Farklı tarifler denemek misafirler çağırıp onları doyurmak misafir etmek isterim. Dip bucak temizlik yapıp bağır çağır kavga etmek isterim.
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeyi düşünmüyorum ama genelde yapıldığını görüp tatlı bulduğum şeyleri ben de yaparım. Yani mesela arabada bacağımı üzerine uzatırım, uyurken sırtına kafamı koyarım, mutfakta yemek yaparken izlerim, ps4 oynarken kollarının arasına sıvışırım falan. Sevince kedi gibi oluyorum.
20 Yorumla Denize karşı bir bankta beraber yanyana oturup onun omuzuma yaslandığı başındaki o güzel saçları okşamak ve okşarkende ona hayalimin geri kalan yüzde birlik kısmını anlatırdım ve bana yüzde doksan dokuzluk kısmına ne yaptın dediğinde gözlerinin içine aşk ile bakıp yüzde doksan dokuzu sendin ve şu an yanımdasın onu anlatmama gerek bulmadım diyip alnına sıcak ve samimi bir öpücük kondurmak ne isterdi adam gibi bir adam bir ilişkiden?
10 YorumlaÇok klasik ama bizim eşimle en büyük hayalimiz gezmek;hem Türkiye yi hem dünyanın bazı yerlerini. yağmur altında gece yolculuk yapmak ve arabayı bir kenara çekip yağmurda sarılıp yatmak, benim moral bulmak için sürekli kurduğum bir hayaldir. Bundan başka mesela daha evvel ağrıda öğretmenlik yapmıştık inanılmaz bir baharı var çok güzel her yer yemyeşil oluyor, dereler ve dereden balık tutmak... Çok tatlı bir anı bizim için şimdi oraları baharda eşimle tekrar gezip gelmek istiyorum. Ve başka bir hayalim de ikimize ait bir bahçe ve içinde evimiz
10 Yorumla
+1 yılTemizlik evlenince yapıcam diye şimdi yapmıyorum 😂
53 Yorumla- +1 yıl
Günahımı alms
Yamaç paraşütü, rafting, dağcılık, tekne turu ve TT Arena da Galatasaray'ı desteklemek. Hepsi hazır, yapacağım kişiyi bekliyorum :)
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,9b cevap paylaştı.
+1 yılO değil de evde televizyon kavgası olmasa bari mesela benim teyzem ve eniştem kaç yıllık evliler aile de en büyük eski toprak yani eniştem farklı şey izler spor siyaset teyzem güncel olaylar dizi film haber falan böyle yaşarlar ama sorun olmaz. Sosyal olan şeyleri illa ki yaparız. Ama zamanımız sınırlı olur.
20 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYağmurda arabayla gezmek, sabah uyanınca ilk onu görmek, beraber kahvaltı etmek gibi şeyler, evde vakit geçirmek ve sürekli öpmek... Evet belki çok basit şeyler ama inanın günümüz için bulunmaz Hint kumaşı değerinde. Şimdi herkes geziyim toziyim yatıyim kalkiyim kafasında.
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılO köpeklerimizle bahçede yuvarlanırken ben de onları seyredip gülümsesem ve iyi ki desem 😊
50 YorumlaOkadar masum erkk yoktur. Okuyan kizlara yem atiyor bence. Eminim dizi sevmiyodur. Valla evlenince oturup bir cukur vs.. mafya dizilerini izlicemi dusunn erkegin aklina sasarim. Oturcak benle jet sosyeteyi izlicek. Benle jet sosyete izlicek hakani nerde bulabilirim.😎
210 YorumlaNe masum hayali var🌸
Eymirde bisiklete binmek,
Sahilde yürümek,
Bayramlarda büyükleri ziyaret etmek,
Sinemaya gitmek,
Yemek yapmak,
Araba temizlemek,
Cimlere uzanmak daha neler neler 🤚🤚🎈30 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYani bussuru güzel hayal kurulabilir bence 😏 dans etmek, degisik yerler gezmek, lunaparka gitmek. s gülmek eglenmek fazla abartmadan sakalasmak, birbirini gıdıklamak falan. s bunlar biraz basit olabilir de 😄😄 beraber ibadet etmek ❤️ insanlara yardım etmek. Birlikte Sevdiğimiz bicok akrabamız olacaktır elbette Allah in izniyle onları ziyarete gitmek, eve çağırmak. Beraber turlara çıkmak. Beraber ev isi yapmak, işten yorgun gelip beraber uyuyakalmak. d hayvanlari sevmek 💙❤️💙 inșAllah kısmet olursa güzel evlatlar yetistirip beraber güzel şeyler yapmak.. Vs vs. Vs. Çok güzel bir soru sormussunuz ya teşekkürler cidden 😄😊 yakın hissettigim/benle alakalı sorulara fakan biraz uzun gorus yapabiliyorum 😄 neyse artık her şeyin hayırlısı 😊 Allah hepimize hayırlı eşler hayırlı evlatlar nasip etsin inșAllah.. Ve hepimizi hayırlı insanlardan eylesin inșAllah Âmin. Cümleyle beraber inșAllah 💞
11 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılVe beraber şarkı söylemek, beste yapmak da çok hoş olabilir diye düşünüyorum. Kendimizi geliştirebilecegimiz bicok yere gidebiliriz diye düşünüyorum.. (yalnız baya şey dusunuyomusum ben de ya bu konu hakkında. d neyse canım gönülden inanıp yeterince çabalarsak neden olmasın. Hayırlısı:)
Şeki-ye goturcem onu.. sirf bu ani yasamak.. yasatmak icin 😌
43 YorumlaDünyanın en güzel yerlerini karavanımızla ve köpeğimizle gezmek. Bu tabi klasik bir hayal oldu ama benim icin degeri buyuk. Tadini cikaramadigim cocuklugumu onunla yasayip doya-doya eglenmek.. ve bir suru kucuk hayal daha..
20 Yorumla
+1 yılBirlikte yemek yapmak istiyorum ve tembellik etmek koltukta ya da yatakta farketmez. Film izlemek kitap okumak oyun oynamak guzel olur ah ah bir sürü hayalim var da evlenmeme daha var 😢
30 YorumlaBen doğu ekspresiyle tatil yapmak istiyorum. 2 kişilik bir odada Şubat ayında Ankara’dan Kars’a kadar gitmek. Yüzlerce güzel manzara geçerken sıcak kahveyi yudumlayıp led ışıklar altında onunla yolculuk etmek :) Hayali bile güzel 😊😉
10 Yorumla
+1 yılKonsere, tatile, yemeye, dağa, yurt dışına, deniz kenarına gitmek vs.
61 YorumlaGerçekten de şu gibi ufak tefek şeyler :/ bir çok şey :( mesela Galata kulesinin hikayesini biliyorsanız şayet hala o kuleye çıkmadım 😂 evleneceğim kişiyle çıkmak nasip olur inşallah
28 Yorumla- +1 yıl
@Hllmd ilk kiminle çıkarsan onunla evlenirsin rivayet tabi ama işte.. detaylıca şöyle okuyabilirsiniz de
www.google.com.tr/.../amp
+1 yılRoma aşk çeşmesine gitmek beraber tango yapmak beraber yemek yapmak beraber 1500 parçalık bir puzzle yapmak beraber kampa gitmek beraber dizi film maratonları yapmak kampa gitmek beraber yıldızları izlemek beraber gün doğumunu gün batımını izlemek beraber romantik tatil kaçamağı yapmak beraber evde 1 gün geçirmek arkadaşlarını çağırıp evde maç izlemek...
24 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
Seni yanlış etiketledi xjdixjd
- +1 yıl
Hahahaha 😂
+1 yılBirlikte mutfakta bişeyler yaparız, ama en çok sadece sarılıp yatmak istiyorum 😍😍
50 Yorumla
+1 yılUmreye gitmek istiyorum valla yalan yok onla gideyim diye Şu an hic acele etmiyorum.
51 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Pijamalarla evde çekirdek çitleyip çerezlerin dibini bulup film izlemek. Gelsin kilolar 😍
30 Yorumla
+1 yılGülüşünü bir ömür boyu izlemek geceleri onunla dışarda sarılarak yürümek ya onuda geçtim bir ömür boyu gözlerinin içinde kaybolmak isterim
30 YorumlaAile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı. Bu dunya turu diyenler zengin koca hayalinde heralde..) yoksa kendilerinim en uzun turu mahalkesine en yakin parka gidip bir kulah cekirdek citlemek..))
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yıl
10 Yorumla Adrenalin dolu aktiviteler. Mağara gezileri, off-road, bungee jumping vs.
40 Yorumla
+1 yılYamaç paraşütü ve bumbi junpink
Dimi aşkım 😘😘😘45 Yorumla- +1 yıl
Yamac parasutunde henuz anlasmadik😜😜💞❤️
- +1 yıl
@NoPasaran5 tamam aşk şimdi anlaştık işte 😉😉😘
- +1 yıl
Anlastik askim💓kontrol sende 💓💞❤️💕
- +1 yıl
@NoPasaran5 tamam sevgilim kontrol bendeee 😍😍😍
- +1 yıl
tamam aşkım kontrol bende 😘😘
+1 yılSanırım en basitinden akşam yürüyüşü yapmak sahilde el ele 🤔..
Tatiller vs.. Olacaktır tabiki.. Ya da film izlemek... vs. Vs..20 YorumlaBurda birbirine , atıfta bulunan, aşkım şunu mu yapacaz aşkım bunu yapacaz diyen gerzekler tam birer kekosunuz...
20 Yorumla
+1 yılEşimle beraber leptopu kucagimiza alıp film açıp altyazılı. Elimizde sıcak bitko çayi alıp o filmi izlemek çok zevkli olurduu
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılEn başta onu bıktırana kadar öperdim çok seviyorum çünkü sonra sürekli bir muzurluk yapıp gıcık ederdim onu koklaya koklaya sarılırdım hayatta tek başıma çok gezdim ama onunla gezmek anı biriktirmek isterdim
20 Yorumla
+1 yılKollarında hiç kimsenin zarar veremeyeceğini bilerek gözlerinde koybolup kokusuna boğularak sarıla sarıla uyumak...
20 YorumlaLoş ışıklı ve sessiz bir oda da göz göze bakarak şiir veya sakin bir ezgi dinlemek o huzuru nasıl anlatabilirim ki ❤
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 462 cevap paylaştı.
+1 yılTweette olanın aynısı ve hiç yapmadığım ama yapmak istediğim yemekleri ilk ona yapıp yedirmek 🙂
30 Yorumla
+1 yılİtalyaya gitmek , bunun icin evlenmem sart degil kendim tek basima gidicem canim ❤️kendim
30 Yorumla
+1 yılBur battaniyenin altinda saatlerce sarilip film izlemek
31 Yorumla
+1 yılpijamayla koltukta onun kolunda yatip film izlemek 😍
35 Yorumla- +1 yıl
HAHAHAHAHAAHAHAA
- +1 yıl
Sart 😂
- Aile & Toplum konusunda 10,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince başbaşa battaniye altında film izlemeyi isterdik bekarken... Aynısını yaptık senelerce..
35 Yorumla- +1 yıl
Peki şimdi
- +1 yıl
Şimdi hayatımızda farklı tatlar var..
Oğullarımız var mesela. Onlarla birlikte yaşamımız çok hareketli.
Yoğun iş temposu var...
Her akşam çocuklar yattığında içtiğimiz kahve (şimdilerde benim bitki çayım) eşliğinde biraz sohbet biraz İnternet, bazen film keyfimiz var,
- +1 yıl
Waybe
- +1 yıl
Noldu be? Maşallah de bari.
- +1 yıl
İyi bari maşallah
+1 yılKoltukta yayılıp film izlemek kafasına patlamış mısır atmak shsjsjdjd
30 Yorumla
+1 yılÇocukluğumu yaşayamayan biri olarak akla gelecek en eğlenceli yerlere gitmenin hayalini kuruyorum 😍
30 Yorumla
+1 yılUyurken makyaj yaparim falan filan 😂😂 cayina cok seker atarim birden icsin puskurtsun, yemegine cok tuz atarim, kapidan girince korkuturum😂 yalniz surekli bir iskence havasi cekecegi var
13 Yorumla- +1 yıl
Esin yapsin sanada
+1 yılBirlikte kitap okumak
Gitar çalıp benimle eşlik etmesi
Konserlere gitmek
Dünya turu
Norveç yerleşip hayatın tadını çıkarmak 😀10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Kız kulesine esimle giderim diye büyüsü bozulmasın diye girmedim uzaktan izledim :) benden evvel gittiyse yapacak bisi yok:) mesela sinemaya gitmedim 20 yasıma kadar sevdigimle giderim diye...
10 Yorumla
+1 yılİlk bungee jumping'imi eşime sakladım ilk onunla yapıcam 😎
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Mutfakta yemek yaparken yardım etmek (arkadan sarılaraktan yemeğe sevgi katma yardımı ama 😅)
20 YorumlaAile & Toplum konusunda 7b cevap paylaştı. Kış günleri sarılarak birbirimizi ısıtmak, beraber uyuya kalmak, bol bol sarılıp uyumalı hayaller
20 Yorumla
+1 yılSevdiğim adamla deplasman deplasman gezip mutlu olmak istiyorum
21 Yorumla- +1 yıl
Hahaha 😄😄
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Birbirimize romantik süprizler yapilsin isterim.. Mesela işe gitmeden önce romantik bir kahvaltı hazırlamak, çoğunlukla gezmek tatil yapmak eğlenmek işte 😍
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılBesiktasin ankaragücü maçlarına gitmek. Tek başıma dayak yemek istemiyorum :/
20 Yorumla Kayak yapmak, doyasıya gezmek hayatı yaşamak en önemlisi doya doya 🙏
20 Yorumla
+1 yılÇok basit gelebilir ama şöyle el ele tutuşup sokak sokak gezmek istiyorum ya :D
20 Yorumla
+1 yılDünyayı gezmek hiç bilmediğimiz şehirlerin sokaklarında beraber kaybolmak
20 YorumlaÇocuğumuzu parka götürmek, sevgilim kızımızın peşinden koştururken onların sevimli halini izlemek
20 Yorumla- Devamını Gör (159)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat