Sevdigim kiz kuzenime tecavuz edip hayvanlik ettim napicam cok pismanim?

oglumuz oldu Şu an ama cokk sevdim yemin ederim cok kiskandim onu cokk ben onun sadece koynumda hep uyumasini istedim ama uyumuyor bana surekli soguk mesafeli davraniyor uyuyamiyorum cigliklari gozumun onune geliyor sevdigim kadinima nasil boyle bir hayvanlik yaptim
cok iyi bir konumdayim yakisikliyim herseyim var ben nasil hirsima kiskancligima yenik dustum Allah beni affeder mi 😭😢😢😢 ya esimm ya oglumm

oglumla surekli ilgileniyor ona olan sevgisini cok kiskaniyorumm surekli oglunun pesinde yanimdayken simdi dokunamiyorum kizlar bana kizmayin erkekligim yuzumden hersey oldu kopsaydida yapmasaydim canim cekiyor surekli onu oglumun annesi benimle ilgilensin istiyorum ondan baskasini gozum gormuyor ne yaptiysam beni affetmiyor oglum gibi ilgilensin istiyorum artik benle bir kac kere bisey oldu gibi ama aramiz duzelir mi napmaliyim kizlar ne olursunuz soyleyin nasil gonlunu alicam yaptigim buyuk hayvanlikti onun canini nasil acitabildimm aklim almiyor

kadinim oglumu sevdigi gibi bigun beni sever mi sirf oglumu kucagima aliyorum ki gelsin benle ilgilensin o okadar guzelki evde gecelikle gorunce dayanamiyorum erkekligim kabariyor buna nasil bir care bulmaliyim
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar bu sabah yanima gelip uykumda elime yarama baktigini gördüm ben kendimi affetmiyorum cidden ama bugun beni öptü uykumdayken bu beni affediceginin isareti mi 2 bucuk senede onun her dedigini yaptim cidden
Sevdigim kiz kuzenime tecavuz edip hayvanlik ettim napicam cok pismanim?