Filmlerde görmeye alışık olduğunuz sahnelerin dışında sevdiğiniz kişinin sizin için nasıl bir yaratıcı teklif hazırlayacağını merak eder durursunuz. Bu teklif nerede ve nasıl gerçekleşecektir.
Romantik ve yaratıcı evlenme teklifi nasıl yapılır?
benim arkadasima sevgilisi hirsizlik yaparak teklif etti. gece vakti kuzeniyle is birligi yapip sevdigini carsiya cagirdirti. Kizda saf saf geldi kuzeni cagirdi icin. Sonra maskeli biri gelio kuzeninin cantasini caldi. Kuzeni birsey yapmadigi icin sevdigi kiz arkasindan kostu hirsizin baya bir gitiler. Sonunda hirsiz koprunun altina geldi ee kizda arkasinda. Koprunun alti mumlarla doluydu muzik, kalpler falan . Oglan orda diz cokmus bekliyordu. Harika bence
İlişkinizin ortak beğenileri, zevkleri, paylaşımlarınızı, özel anlarınızı düşünerek, sadece size özel bir teklif yapmanız, klasik evlenme tekliflerine göre daha anlamlı olacağını düşünenlerdenim
Blogistgirl' olan ismimi değiştirerek 'Blogist' olarak yeniden üye oldum. Dileyen buradan takip etmeye devam edebilir.
Gül Mum Balon Drone Benimle evlenir misin yazan bir uçak pankartı Paraşütle benimle evlenir misin diye gökyüzünü yazmak Oscar töreninde teklif etmek Zeplin Kayak için gel beraber kayalım demesi vs gibi DDd d
Onu İyi Tanıyın! Evlenme teklifi yapacağınız kişiyi iyi tanıyın. Size anlamsız gelebilir ama pek çok kişi sevgilinin gerçekten kim olduğunu öğrenmek yerine, onu hayalinde yaşattığı kişi, yani aslında olduğunu hayal ettiği kişi ile örtüştürmeye çalışır. Oysaki eğer düşünceniz evlilik üzerineyse o zaman hayat arkadaşınızı gerçekten iyi tanımalısınız. Zevklerini, keyif aldığı şeyleri, önemsediklerini, onu güldüren, üzen, heyecanlandıran noktaları bildiğiniz taktirde hazırlayacağınız evlenme teklifi de bir o kadar kişiye özel olacaktır. Kendi ihtiyaçlarınızı ya da kendi keyif aldığınız şeylerden yola çıkarak bu günü organize etmek size beklediğiniz o muhteşem tepkiyi getirmeyecektir. Unutmayın bu sevgilinize unutulmaz bir evlilik teklifi sunmak için planlanan bir şey kendinizi mutlu etmek için değil.
Alışıla geldik klişe metotlar bir başkasında kesin sonuç sağlarken sevgiliniz bu kişi olmayabilir. Hayatınız boyunca birlikte olacağınızı düşünürseniz başlangıç anınızı neden bu kadar özel kılmanız gerektiğini daha net anlarsınız.
Hayırlısı şu an aklımda bireye yok ya görücü usulü evlenirim ya da sanal tanışma olabilir ya da birisini görür etkilenirsem amacımı niyetimi söylerim olursa olur
Valla bir sürü teklif aldım Allah için zaten ilk ve ikinci kız arkadasim da kendi teklif etmişti canımı yaktılar kabul etmiyorum teklif var evlencek imkan yok inşAllah o zmaanlar gelince de olur 😊
Şaaşalı çiçekler, böcekler, pankartlar çok saçma ve banel geliyor bana... Onun yerine daha basit şeyler ve sadece iki bireyin bileceği bir teklif makbûldür. Normal bir sohbet eder gibi konuşurken yüzük çıkarıp o malûm soruyu sormak bile daha güzel olabilir. Olmadı bir sarrafa hiçbir şey demeden onunla beraber gidersin, sarraf arkadaşa onun yanındayken kardeşim evlilik teklifi yapacamda uygun yüzüklere bakabilir miyim diyecen, o an aptal bir gülümseme olur yüzünde.
Eskiden sandalda teklif etmeyi planlamıştım. Açılacaktım, sandalda içip sohbet ederken teklif yapılacak sonra evet dediği zaman da kıyıdaki arkadaşa telefonla haber vereceğim. Havai fişekler felan.
İlişkinizin ortak beğenileri, zevkleri, paylaşımlarınızı, özel anlarınızı düşünerek, sadece size özel bir teklif yapmanız, klasik evlenme tekliflerine göre daha anlamlı olacağını düşünenlerdenim.
Kitap alirken karşılaşalım. Desin ki bana ; -Ne gerek var iki tane almaya? Bir tane alalım, koyarız kitaplığa. Ne zaman gelelim annem ile seni istemeye?
öyle abartılı bişey asla istemiyorum elinde pembe bir yüzükle sade bir yerde teklif etsin olsun bitsin işte yaratıcılığımı evlenme teklifi için harcamıyım :D
Bence ince bir kitap basılabilir. Bir şiir kitabı. Son şiirde evlenme teklifi yapılsın. Değer verip okursa kapar teklifi. Eğer kenara atarsa okumadan rüyasında görür.
Faso fiso bence, esas romantizm çene ile kalbin aynı anda dile gelmesi ile olur uyduruk dere kenarında bile bir aura oluşur bir şakırsın bülbül gibi bakmışsın evlilik teklifi alınmış, görsel şatafatı çenesi ve duygularını net gösteremeyenler sever
Ben? Aşırı romantik duygusal bir insanım. Ben evlilik teklifi edeceksem harunumun gözleri yerinden fırlayacak. Kalbi güm güm atacak. Bana öyle evet diyecek ki, Gözleri yuvalarından fırlayacak.. Boynuma sarılıp evet evettt diyecek.. Eeee... Sonuçda bir kez evleniyoruz..
@OppalaR Vardı bir zamanlar.. Geri geldim ama kimseyle ugraşmam.. Hayatıma bakıcam merak etme. Siteyi seviyorum kafa dağıtmak için birebir. Gidicem dedim sana ama gitmiyorum burdayım. Ama kimseyle uğraşmam. Korkma yani mazi geride kaldı herşey.
En İyi Cevaplar