Evli erkeğin bir başkasıyla birlikte olması ama ne yardan ne serden geçememesinin nedeni ne sizce?

istediğim şeyler yuva yıkanın yuvası olmaz gibi klasik cümleler diyin okuyun ve beyninizde sekillenen düşünceyi yazın lütfen...Evli bir erkekle ilişki yasayan birinden öğrenmiştim anlattığına göre adam karısını kötüleyen ya da onu boşaycam seni alcam diyenlerden değil karısına saygısı var ve adamın dediği şu"bak beni sıkmıyor rahatım bir düzenim var çocuum var onunla huzurluyum ama seninle de mutluyum seni seviyorum" adamın dediği bu adam öğretmen bu kız zamanında öğrencisi aralarında yaş farkı var bayağ adam bu kızı kıskanıyor sırtı acılsa kızarmış derslerine yardım ediyor öğütler veriyor onun düzgün bir kişilik olması kaliteli olması için elinden geleni yapıyor giyim kuşam her konuda her işini hallediyor ilk 6 7 ay yatmamışlar sonra bu kız ilkini bu adamla yaşamış adam hiçbirzaman zorlamamıl ne zaman hazır olursan beynen ve bedenen o zaman olur demiş kız da bu adamı cok seviyor her ne kadar yasak ilişki yaşasa da adam vakit ayırıyor elinden geldiği kadar aynı ortmada çalışıyorlar zaten adam bununla olmasa bile aradas guruplarıyla rakı içiyor eve cok ugradıgı yok mesela sevgililer günü geliyor kız ailesinden izin alamıyor tabi akşam oturamıyorla içinde ukte kalıyor adamın keşke sehir dısına cıksak kimsenin göremeyecegi biyere falan diyor ya da ikimizde üniversite öğrencisi olsak da aynı evde yaşasak falan filan yeri geliyor seksini yapıyor yeri geliyor elini tutup basını omzuna yaslıyor şimdi bu adam bu kızı mı seviyor karısını mı?
Evli erkeğin bir başkasıyla birlikte olması ama ne yardan ne serden geçememesinin nedeni ne sizce?