soru gayet açık panpalar sizce dünyanın en iyi rapçisi kim ?
2pac
Eminem
Snoop Dogg
50 cent
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
soru gayet açık panpalar sizce dünyanın en iyi rapçisi kim ?
50 cent severim,eminem dinlerim,tupac diyorum :D
Şaka bir yana 2pac gerçekten iyi.Old school ve ona yakın yapıyordu tabii.Eminem daha çok New school olduğu için bu rapperlar apayrı yere ayrılır yani.Eminem'in kafiye/uyak ve nakarat kısımlarını göze alırsak gayet iyi.Ama gel gelelim ingilizcenin Old School'u tüm dünya dillerinden iyi olduğu için bana göre ingilizce yapılan rapte old school daha fazla gider.O yüzden 2pac diyorum.
Peace ^^ sister.
Koyu 2pac hatta rap dinleyicisi değilim :) reggeaciyim been :D
Sevdiğim 2 şarkı
Roy Jones Jr. - Can't Be Touched
2Pac - Hit 'Em Up
50 cent rapci mi ki? Bu kızlar aklını oynatmış Tupac gelmiş geçmiş en büyük rapci, gangsterdir. Bunun tartışması olamaz. Ordan 50 cent'in kalkıp yerine Notorious BIG gelmesi gerekli. (Emineme lafım yok adam beyazlarında rap yapabiliceğini kanıtlamış bir ilah)
Arsiz Bela
ben saygı da göstermem :D arsız bela dedi ya?!?! :D
hahah
Cevap
47Cevap
Biri rap mi dedi :) Rap denildiğiyse akıllara hemen ben gelirim dermişim. Yok yok ben şimdi size rap denildiği akıllara ilk gelen dünyanın en iyi rapçilerini paylaşacağım...
Rap, dünyada en çok dinlenilen müzik türleri arasında yer alıyor ve her ülkede yüzlerce, hatta binlerce rap şarkı söyleyen sanatçı var. Herkesin sürekli dinlediği ve “en iyisi bu” dediği en az birkaç rapçi bulunuyordur. Şimdi bende sizler için en iyi rapçileri derledim.

Marshall Bruce Mathers III, meşhur olduğu sahne adıyla Eminem ya da ikinci kişiliği Slim Shady, Akademi ve Grammy ödüllü Amerikalı rapçi, yapımcı, şarkıcı, söz yazarı ve oyuncudur. 1999 yılında çıkardığı ilk ciddi albümü The Slim Shady LP ile şöhrete ulaştı ve bu albümle En İyi Rap Albümü dalında Grammy Ödülü kazandı.
Tupac Amaru Shakur, Amerikalı rapçi, şair, senarist, oyuncu ve yapımcıydı. 2Pac, Pac ve Makaveli adlarıyla da bilinirdi. 2007 itibarıyla Tupac Shakur, 75 milyon üzerinde albüm satmayı başarmış ve genç yaşta ölmesine rağmen bu başarıyı yakalayarak En Çok Satan Müzik Sanatçıları listesine girdi.
Christopher George Latore Wallace, Jamaika asıllı Amerikalı rapçidir. Genellikle Biggie Smalls ya da kısaca Biggie, Frank White ve sahne adı olan The Notorious B. I. G. isimleriyle tanınmıştır. Wallace Brooklyn, New York'ta büyüdü.
Nasir bin Olu Dara Jones, Nas takma adını kullanan Amerikalı rapçi ve oyuncu. Caz müzisyeni Olu Dara'nın oğlu olan Nas, Queensbridge'de doğmuş ve büyümüştür.
Shawn Corey Carter, sahne adıyla Jay-Z, Amerikalı hip hop müzisyeni ve iş insanı. Def Jam Recordings şirketinin eski ve Roc-A-Fella Records'un şimdiki CEO'sudur. Ayrıca, The 40/40 Club ve New Jersey Nets şirketlerinin kurucularındandır.
Andre Romelle Young veya yaygın olarak bilinen sahne adıyla Dr. Dre, Amerikalı prodüktör, rapçi, plak şirketi yöneticisi ve oyuncu. Aftermath Entertainment'ın kurucusu, bugünkü CEO'su, ayrıca Death Row Records'un kurucularından biri ve sanatçısıdır.
63 sıtayla senin ananı bacını karını kızını halanı teyzeni dayını dedeni nineni kundaktaki bebeni emesen arkadaşını hürriyetini cürrüyetini ilimini bilimini dilimini...
valla dinlemiyom :/
nası rap değil ya :/ adam eminem kadar yapamasa da çabalıyo
biliyorum no.1 i :)
rap dinlerim.. hatta çok dinlerim
63 stayla galp ben :( :( :(
vay :) i like this
daha çok eminem dinlerim yabancılarda ama en sevdiklerini söylersen tupac ' den dinlerim :D
ne bu şimdi mi :/ mardinli serseri ve tayfasının iğrenç şarkısı :(
1. Tupac varken hiçbirine laf düşmez.
2. Tupac efsanedir.
3. Cevabı bilinen soru sorulmaz.
Bu maddeler değiştirilemez, değiştirilmesi teklif dahi edilemez.
anayasanın ilk 4 maddesi gibi
eminem :D ama türk olarak azap norton anıl piyancı çok severim ve dinlerim :D
oo güzelmiş dinledimm :D ama azap falanda iyi yaa ama anıl küfürlüü :D
50 Cent'in biyografi filmini izledim ( Zengin ol ya da uğurunda öl ). İzledikten sonra aslında 50 cent'in 10 cent bile etmediğine karar verdim. O günden bu yana onu pek dinlemiyorum. Eminem candır.
Üstadlar arasında ayrım yapmak ne kadar zor olsada 2pac diyorum panpa.
50 cent :) Snoop Dogg bu adamda iyi gibi bana göre :D cekiciliğide var adamın sanki :P:D
Kesinlikle 2pac. Kültürel olarakta zengin bir adamdı. Ama bu işin duayeni kimdir derseniz Wu Tang Clan grubudur. Sağlam rapçilerin hepsi o gruptan çıkmadır. Aslına olaya bakış açısı ile de alakalı bu durum aslında.
4yıldır rap dinliyorum dünyanın en iyi rapçileri arasıns koyduğun Snoop Doggu ilk defa duydum.
Dünyanın en iyi rapçisi Eminem,Türkiyede NORM Erman&Ender.
Rap God
Eminem Rap in Tanrısı..
Bildiğim iki rapci. Başka da söze gerek yok.
https://www.youtube.com/embed/-MfIQZrENFYŞu andaki lerin 25 kusur senede yaptığını 2Pac Sadece 5 sene de yaptı ve ölmesine rağmen adı hala yaşıyor ve rap dedin mi akla gelen ilk isim Eminem ile Tupac kıyaslanmaz bile 50 cent işin içine katmıyorum bile ztn bunlara sorsan onlar da Tupac hayranlarıdır
Ve ben TUPAC AMARU SHAKUR diyorum
e Tabi 2pac bebeler bilmediğinden eminem demiş ama 2pac ın yerini alamaz
Eminem ama dinlemiyem :D :D
:DSoguk esprileeri severim
Havalar ısındı artık soğuk espriler lazım :D
vermesin denir :|
Ayrıca ne demiş Ceza "ALLAH RAPİN BELASINI VERDİ" .. :D
biliyorum kafiye olsun dedim :D
Eminem candır ama 2PAC varken diğerlerine oy vermek ayıptır günahtır,
e. diğer...
bence dünyada iyi rapçi yok çünkü bence dünyada iyi rap yok çünkü bence rap güzel değil...
Tabii ki de tartışmasız Eminem! Bir stan olarak söylüyorum.
Eminem ve Nf benim için, diğerlerini pek dinlemiyorum
soran arkadaş insanlar eminem falan dediklerinde hep tupac diyosun düşüncelerine saygı göstermeyi dene
tabki em
hiphop tarihi hakkında biraz bilgisi olanlar asıl üstadın kim olduğunu anlarlar
2pac bir numara !
Ceza ve Sagopa bence. Kolera'da iyi idare eder.
Ciddi oldugumu düşünen varmıdır acaba :D
Rapper ların çoğunluğu gangster uyuşturucu kaaçkçısı 50 cent tupac snopp dog bunların cinayetleri bile var hepsinden nefert ediyorum
pek rap dinlemem blmiyorum ama küçük lüğümden beri eminemlle 50 cent var onu biliyorum
Whatsappa dissmi attiniz cok buyuk yanlis yaptinizz ! Beniiim dunyanin en birinci rapcisi benimmm
eminem yapanlar daha tupac ı dinlemeyenlerdir. saçmalık
Gizli sen kimsin :)
hepsini severim özellikle eminemle tupac ı, tupac genc yasta ölmeseydi belki degişebilirdi ama en iyisi eminem bana göre
hiçbiri değil ..dünyanın en iyi rapçisi TİVORLU İSMAİL:)))
o müthiş yeteneğiyle harcanıyor türkiyede:D
Dünya genelinde Eminem
Türkiye'de bana göre No.1 , Allame , Hidra :)
pardon ceza sagopa kajmer neden yok siz bunların konuştuğu dili biliyormusunuz? töbe ya nasıl bir millet ırksınız anlamıyorum!
Tupac Shakur
Biggie
Eminem
Eazy-E
Big L
Sıralama bu olmalı fakat rap bilgin eksik arkadaşım.
Ben Keep Ya Head Up Diyorum.
panpacım tupac ı bilmiyorlar daha direk eminemi seçerlerdi öyle birşey yapsam :D hem biggie tupacı vurdurduktan sonra bitti zaten. ben de sana still ballin,when we ride on our enemies,hellrazor remix,hail mary,short wanna be a thug,only god can judge me,all eyez on me diyorum. liste daha da uzar da neyse :D
Bitmez biggie :)) o da efsanedir.En iyi söz yazan rapçidir.
Listeyi devam ettirirse Rakim,Run DMC,Dre,Nas,Snoop Dogg(Eskiden) gibi isimler gelir.
Yok maalesef youtube'un götürdügü yere gidiyorum.
Arsivi anca yaza yaparım.
Tek Eminem'i bilenler işaretlemiş Eminem'in 1. olamaması için beyaz olması yeterli rap zencilerin işidir Eminem bir ara en iyi rapçiydi ama tüm zamanların asla değil hatta şuanın da değil.
JOKER :D o adamda aldigim tay ne eminemde var ne jay-z de nede 2pac ta :)
2pac hepsine bin basar
tamamiyle hip hop da farklı ve sözleri ve klipleri seks satara değil kelimelerin anlamı önemlidiri benimsetir.
en iyi rapçisini belmem ama en iyi metalcisi COB mutlaka dinle
lord of the rap twopaceminem...
ben olmadığım kesin :D
kesin ve net eminem. 2pac belki yaşamına devam edebilseydi. ortalık karışırdı
Sagopa Kajmer ... Kendi dünyamın en iyi rapçısı
ben 50 cent diyorum
2 pac
Kızlar ne bilsin şu anda gördüklerini söylüyorlar.Arsız bela diyene bile şahit oldum ben.
Eminem bence en iyisi *.*
Eminem
Ben 3 yıldır buradayım
TARTIŞMASIZ TUPAC SHAKUR !
Tupacı çok severim çok sevimli ve sempatik. Eminem 50 cent neymiş tupağın yanında tırnağı bile olmazlar tupacın
Mardinli serseri :D
sanıserım sarpım neredeeeeee
KANYE WEST
Makaveli efsanedir Eminem en iyisi
keşke kadınlardan da koysaydın
rapin babası 2pac ama eminemde çok iyi
Tupac tabii ki.
Tupac, Eminem.
kaderime 2pac dedim
Emin ama eminem değilim :P
eminem ve 2pac candır.
Hicbiri. Hicbiri.
sen kankis
Tupac.
Burası farklı *-*
Haklısın. Şimdi inci sözlük ergenlerin Facebook'ta beğeni kasma sözcüğü olmuş.
ben birinci nesildim panpa incide.ilkler tanır beni yeniler tanımaz.dötüncü nesil geldiğinde ben yolcuydum artık :D ergenler yüzünden zaten sildirdim hesabı bilerek girip de yazmaya tenezzül etmeyeyim diye :D ne günlerdi bee ooof aklıma geldi yine sohbet etmekten yatamıyoduk sabah 8 de yatıyoduk :(
Ben hala yazıyorum efsanevi diyarbakır ı dinliyorum gözlerim kapalı şiirini yazdım :D
50 cent .
2pac eminem ve SAGOPA KAJMER <3
ya özr :S
Tupac seviyorum ben ama Eminem daha iyi.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar