Saçlarım normalde kuru ve mat helede duştan sonra normalinden daha sert oluyor. Ne yapmalıyım iyi bir şampuan söyler misiniz güzel yumuşatan parlaklaştıran?Kuru saçlar için ne yapılmalı
Saçlarım duştan sonra çok sert kuru oluyor ne yapmalıyım?
Saç kuruluğunun en yaygın sebeplerinden biri çok sıcak su ile yıkanmaktır. Sıcak su vücudundaki nem dengesini bozarak saçlarının kurumasına yol açar. Duş alırken ılık su kullanmalısın.
Saç kremini asla atlama. Kuru saçlara sahipsen saç kremini duşta saçlarının nemini aldıktan sonra uygulamalısın. Tamamen ıslak saçlarına saç kremi uyguladığında kremin etkisini tamamen göremezsin. Saçlarını önce havlu ile durula sonrasında saç kremini saç uçlarına sür.
Elidor İpeksi Yumuşaklık Şampuan Argan ve Babassu yağları içeren özel formülüyle saçlarını kökten uca besleyerek saçına kaybettiği ipeksi görünüm ve yumuşaklığını geri kazandırır. Saçlarım sarıyken kimyasallar ve saç şekillendiriciler yüzünden oldukça yıpranmıştı. Bu şampuan o dönemlerde imdadıma yetişen en büyük kurtarıcım oldu. Senin de olumlu sonuç alacağına fazlasıyla eminim. :)
Valla kuru saç hepimizin derdi be bacım. Duştan sonra daha sert oluyorsa öncelikle sana tavsiyem şampuanını değiştir. Her şampuan herkese uygun olmuyor, saçında birden fazla sorun olabilir önceliğine göre şampuanını alabilirsin.
Ondan da önemlisi kesinikle krem kullan. Özellikle Elidor'un yeni çıkan Serum Bakım Kremleri var. Sarı rengi sana uygun, vaadi İpeksi Yumuşaklık. Ben ki senelerdir kuru saçla uğraşan bir garip Fenomen, bu vaadini yerine getirdiğini samimiyetimle söyleyebilirim.
Önce kendine uygun bir şampuan buluyorsun. Saçlarını yıkıyorsun. Sonrasında ben saçlarımı tarıyorum şampuanlıyken, uçları çok şampuanlı kalsın istemiyorum. Duruluyorum ve Elidor'un İpeksi Yumuşaklık serum bakım kremini uyguluyorum.
30 saniye beklemen yeterli. Saçları ağırlaştırmıyor ama gerçekten ipeksi bir hale sokuyor. Tavsiye ederim <3
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Saçlar birçok işleme ve kötü hava koşullarına maruz kaldığı için neme ihtiyaç duyar, nemsiz kalırsa sertleşir, hiçbir şekle girmez. Nem desteğiyle birlikte keratine de ihtiyaç duyar. İkisi de olursa saç yumuşak ve sağlıklı haline kavuşur. Bunu sadece şampuanla yapabilmen mümkün değil. Saç bakım kremi tavsiye edeceğim.
Kullanacağın ürün, Elidor İpeksi Yumuşaklık Serum Bakım Kremi. Bu bakım kreminin içeriğinde keratin ve argan yağı var. Keratin saç onarımını sağlar. Argan yağı da nemlendirici etki gösterir. Saça ipeksi yumuşaklığını geri kazandırır.
Ben kullanıyorum ve çok memnunum. Saçlarım elimden akıp gidiyor. Aynı zamanda istediğim gibi de şekle giriyor. Saçlarının kuruluğundan ve sertliğinden şikayetçi olan herkese, erkeklere de, tavsiye ederim.
bak bunu yap denendi onaylandı duşa girmeden en az 3 saat öncesinle tatlı badem yağı ve hint yağını karıştır diplere yedir hepsine uygula saçını çok sıcak suda yıkama hatta soğuk suda yıka
şampuanı kepeğe karşı olan kullanıyorum saç kremi olarak syoss kullanıyorum haftada bir de hindistan cevizi yağı badem yağı argan yağı sürüp bekletiyorum kafamda 5-6saat kuru saçlara birebir bence
En İyi Cevaplar