Şanlıurfa balıklı gölde sarı balığı görüp dilek dileyip de dilediği kabul olan oldu mu hiç aranızda?

2016 yılında bir sevgilim vardı urfalı.. Çok aşıktım ona gidecek diye ödüm kopuyordu. Ben mersinde yaşıyordum. Urfa ya onu görmeye gittim bir gün neyse meşhur balıklı gölü gezdik birlikte dedi ki bir rivayete göre burda bir sarı balık olurmuş herkese görünmezmiş onu kim görür ise dileği kabul olurmuş. Bende o anda gördüm sarı balığı sonra ona gösterdim çok şanslısın dedi dilek tut. Onunla evlenmeyi tuttum. O şehir beni hep duygulandırmıştır anılarım olduğu için. Sonra biz ayrıldık iki sene süren bir beraberliğimiz olmuştu 2015te başlayıp 2017 de biten. Onun hayatına başkası girdi benim hayatıma başkası ama ben hiç sevemedim ve ayrıldım. O da ayrılmış iki gün evvel beni aradı ve çok pişman olduğunu beni çok üzdüğünü anlattım vicdanının çok rahatsız olduğunu o günden sonra hiç işlerinin yolunda gitmediğini benim kıymetimi anladığını vs.. İnanmamı bekleme dedim pek tabii. Ama yaklaşık iki buçuk saat boyunca konuşmuşuz anlattık ayrı geçen hayatlarımızı birbirimize bir garip oldu içim. Kader midir yoksa sarı balığın hikmetinden mıdır? Asla affetmem dediğim adama karşı bir anda yumuşadım sanki o günleri ben yaşamamış gibi. Hiç aranızda sarı balığı gören oldu mu? Olduysa dilediğiniz kabul oldu mu?
Güncellemeler
+1 yıl
Neden anlatılmak istenileni anlamamakta ısrarcısınız anlamıyorum? Balıktan medet umuyorum bekliyorum demiyorum, bir rivayete göre diyorum celallenmeye ne kadar hazırsınız? Bu kininiz nefretiniz kime? Rivayet yahu adı üstünde. Aklıma geldi merak ettim sormak istedim benim gibi görüp dilek dileyen var mı diye amma büyüttünüz.
Şanlıurfa balıklı gölde sarı balığı görüp dilek dileyip de dilediği kabul olan oldu mu hiç aranızda?