merhaba arkadaşlar yüz yıkama jeli almak için erkek arkadaşımla 2-3 kere o tarz şeylerin satıldığı yerlere girdik ve bize sürekli yıkama jeli tek olmaz tonik de almanız gereklidir dendi ben 2-3 senedir yüzüme yıkama jeli yüz maskesi sivilce kremi temizleme mendili ve bunlar gibi çok fazla kimsayal madde uyguladım bunun acısını şu an çekiyorum ve uzak durmaya çalışıyorum yıkama jelini bile haftada 2-3 kere kullanıyorum artık sivilce için ilaç aldığım için ama erkek arkadaşımda yüzündeki yağlanmadan şikayetçi siyah noktalarından da ona da benim yaptığım hatayı yaptırmak istemiyorum yani kimyasala çok fazla düşmemesini istiyorum yıkama jeli kullandı memnun kaldı ama tonik de kullansın mı karar veremedik yeni bi yıkama jeli alacağız yanında tonik de almalı mıyız sonuçta kimyasal olduğu için zararı olur mu ve tam olarak tonik ile ilgili bi fikrimiz yok tam olarak ne işe yarar düzenli kullanıp memnun kalan yada kalmayan var mı?
Cevabın nedir?
sorunun üzerinden 11 ay geçmiş ama ben yine yanıtlayayım ; evet size doğru söylemisler .şöyle ki ; temizleme jelleri ,köpükleri derinlemesine temizlik sağlarlar .o derinlemese temizlik esnasında ciltteki gözenekler açılır .gözenekler açılmasın sıkılaşsın diye de temizlemenin ardından tonik kullanılır .durulanmaz .,göz çevresine uygulanmaz .tonikten bir 5 dakika sonra da nemlendirici kullanılır . cilt ürünleri alırken market ürünlerinden kaçınılmalıdır .market ürünleri alkollu ve çok fazla kimyasal icerir .kaş yapalım derken göz çıkarırsınız :) alkolsuz ve parabensiz ürünler kullanın .bu konuda la roche posay markasını tavsiye ederım .la roche posay , paraben icermez ,ürünleri dermatolojik kontrol altında tes edilmiştir .güvenilir saglıklı bır marka .
00 Yorumla
+1 yılyüzü yatıştırıcı temizleme sütü adı altında uydurukdan bişi bi halta yaradığı yok
jelden sonra bu toniği uyguluyosun denemek istersen tabiki deneyebilirsin ama bahs edildiği gibi ahım şahım bişe değil
gülsuyuyla sil yüzünü yatmadan önce o daha iyi bir tonikdir onlardan00 Yorumla
tonik bir nevi temizleyici sudur. Yalnızca sudan daha güçlü bir etkisi vardır. Sivilceli bölgelerde kullanmasan iyi olur. Çok yakar canını. Sİyah nokta oluşmasını önleyici etkisi vardır.
00 Yorumla
bir de gin- tonic var,o bambaşka bir mevzu, ama sanırım bu açıdan bakarsak şivepsin 'TONIC WATER' 1lt şişesi, sanki o işede yarar gibi,şekersiz çünkü
12 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
3Cevap
doğal bir şey arıyorsan gerçek gül suyu ya da eczaneden alabileceğin Zigavus'un yüz temizleme toniğini tavsiye ederim. Bu arada tonik hiçbir işe yaramasa temizleme jelinin temizleyemediği bölgeleri temizliyor. Jel ile yıkayıp, tonik ile silerken pamukta kalanları gördüğünüzde şaşıracaksınız.
01 Yorumlabitkisel kaynaklı ürünler kullanmanızı tavsiye ederim.yüz temizleme jeli ile yüzünü yıkadıktan sonra tonik sürülmeli ve cilt toniği emdikten sonra da nemlendirici kullanılmalı.eğer bitkisel ürünler kullanırsanız hiç bir sorun olmaz.tonik cildin sıkılaşmasını sağlar.
00 Yorumlasade bir sodanın içine yarım limon sıkıp 1 gün bekletin sonra sürün cildinize. doğal tonik etkisi yapar
12 Yorumlatoniğin amacı gözenekleri sıkılaştırmaktır ccanım önce yüz yıkama jeliyle yıkarsın iyi bi arınam için sonra tonik sürersin sıkışaştırma sonra nemlendirme yaparsın mis gibi olursun:)
00 Yorumla
+1 yılTonik temizleyici görevi üstlenir ciltteki gözenekleri temizler.
00 Yorumla
+1 yılcildi temizler.. doğal olarak gül suyu veya soda tavsiyemdir.
10 Yorumlabence her bulduğumuz kimyasali en kıymetlimiz olan yüzümüze uygulmamalıyız...seçici olmak gerek
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıltonik o gözenekleri temizliyip sıkılaştırıyor diye biliyorum. jele yardımcı bi madde gibi bişey
00 YorumlaGözenekleri sıkılaştırıyor..
00 YorumlaSaf gulsuyu alacaksın tonık ıcın gayette dogal
03 Yorumla
+1 yılTombik bilirim ben sayılır mı?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı