Zaten bir tek hobimiz var ona da karışmayın demeyin. Her hafta, her hafta asap bozuyor. Kızlar sevgilinizle halı sahaya gider misiniz? Beyler sizle halı sahaya gelmek isteyen sevgilinize ne tepki verirsiniz?
Halı saha falan yok öyle alışkanlıklarım, basketbol oynarım ara sıra. Hadi diyelim gittim gelmek istedi orda dur derim, tabii ki izin vermem. Erkeklerin kendi aralarındaki o küfürlü konuşmaları, oyun içinde çıkan kavgalar, üstlerini başlarını çıkaranlar vs nasıl müsade edebilirim gelip izlemesine? Yahut katılmasına? Spor yapabiliriz ama sadece ikimiz. İlla izleyecekse de yine ikimiz gideriz antrenman yaparım yardım eder kendi de oynar. Biz zaten bisiklet sürüyoruz, ip atlıyoruz, yürüyüşe çıkıyoruz, koşuyoruz, şut çalışıyoruz, yazın da yüzmeye gidiyoruz. Gerek yok gelip izlemesine o ortamı görmesine.
Sevgilimin doğum gününün akşamında halısaha maçım vardı. Akşama kadar kutlama biter maça giderim diye söz vermiştim arkadaşlara. Akşama kutlama bitmeyince iki arada kalıp sevgilime sen de gel çıkışta takılırız demiştim. O da bana baya kızmıştı :D Yani bence çoğu kız istemez gelmeyi zaten
Alışveriş & Hediyeler konusunda 607 cevap paylaştı.
Aman aman. 2 kere gittim kızlarla, iki seferde berbattı. İzlemeye bile gelmesin kızlar. Aga bir kız kocaman topa ayağını dek getiremez mi? vallaha dek getiremedi 😂 yamuk gitti falan demiyorum, topa vuramadı, vuramadı 😂 top ula top 😂 30 cm. çapında topa nasıl vuramaz bir insan? 😂 İkinci gittiğimde ise kızlar top yerine birbirinin bacaklarına vurup sakatlandılar 😂 futbolu bırakıp hastaneyle uğraştık bide 😂
-Kızlar sizden ricam lütfen artık futbolumuza karışmayın 😂
Benim kız arkadaşım veya sevgilimi götürmem bu cepte. Kendi gelmek isterse ne işin vat erkeklerin arasında? Sen kızlarla pijama partisi verirken ben de gelsem hoş olur mu? Derdim ama. Bunundiyecek sevgilim yok bea. Yak aga yak.
Gitmem herhalde, gidip kendi başına veya erkek erkeğe o hissi tatmak daha heyecanlı oluyordur. Eğer bir gün onunla gitmemi içten teklif ederse belki bir seferliğine giderim.
Nasıl bir dedikodu yaa. Bugün bende iş arkadaşları işte tanıdıklar vs maça gittiler yemek çıkisiydi evde bir iş de yoktu gittim tek kızdım orada sevgilimde değil hiçbiri ama umarım böyle bir sacmalikla uğraşmam
En İyi Cevaplar