Kızlar, Anlayışsız kocam?

Selam arkadaşlar başlıktan anlaşıldığı gibi beni anlamakta inat eden bir kocam var.
Kisaca kendimden bahsedeyim. Yaklaşık 1 yıldir evliyim.. Eşim evlilik nedir bilmezdi.. sayemde evlilik nedir öğrendi. Çok sorunlarımız kavgalarımız oldu bir birimize saygısızca davranışlarda bulunduğumuzda oldu ama sevgimiz sayesinde aşabildik.. Yani bir şekilde kavga ettiğimiz konular da orta yolu bulabildik. Iyice derin düsününce asıl sorunumuzun eşimin anlayışsız düşüncesiz olmasį olduğunu farkettim. Yani bugüne kadar kavgalarımızın kaynağı anlayışsız olmasıymış. Yani sorunları kısa bir süre için hallediyormuşuz. Neyse bugün yine bir durum oldu. Buarada ögrenciyim mimarlık okuyorum.. Bölümüm yeterince ağır ama bu evimi idare edememe engel değil herşeyin hakkından geliyorum eşime ilgi alaka zaman ayırmak olsun yemeğini yapmak olsun evimin işi falan, neyse işte.. Hafta ici pek bisey yapamiyorum hafta sonuda ödev ve temizlik aksama kadar da bitirmeye calisiyorum ki esim isten geldiginde onunla ilgileneyim. Bugün güzel bir kahvaltı yaptık işe yolladım bende temizliğe giriştim yemekti camaşırdi sil süpür derken akşam oldu bitek ütüm kalmıştı derken kapı caldı baktım eşim. Telefonumdan beni aramış o sırada yerleri siliyordum ıslaktı her yer, duymamıştım da ztn. Neymis annesigil bize geliyomus bizde yemek yicekmisiz bide sadece annesigil olsa yine neyse dicem bide görümcemlerde geliyomus, telefonuma cıksaymışım öğrenirmişim. Gelmeleri SIKINTI değil başımla beraber kayınvalidemi severim görümcelerimi de ama sıkıntı bugün gelmeleri hem yorgun hem bitkin bide dağ gibi çamaşır birikmiş bugün yapmasam hafta içine kalcak ee okuldu dersti yetişemiyorum. Neyse ben güzel bir şekilde baska zaman yapsak olmaz mi dedim.. bide üstüm basim berbat halde. Adam hiç tınlamıyo yoldalar adamlara gelmeyin mi diyim diyo bide. Kaynanamlar cok anlayışlı insanlar öyle sık boğaz eden tip değiller ama eşim sık boğaz ediyo böyle konularda ayıp olurmuş ltf bana bir akıl verin!
Kızlar, Anlayışsız kocam?