Ulan sunun topu topu 5 gün sürüyor azıcık trip atıyoruz hemen bunalıyorsunuz. Siz bizim neler cektiğinmizi nereden bileceksiniz!
Olur o kadar trip alttan alın ya.
Olur o kadar trip alttan alın ya.
Küçük hanım anlayış bekliyorsunuz iyi güzel hoş erkeklerde ne güçlüklerle neler yapıyor o zaman siz anlayış gösteriyor musunuz ? Hayır her ay yaşadığınız bir şey insan belli bir alışkanlıktan sonra bunun üstesinden gelmeyi öğrenemiyor mu ? Yalan söylemeye gelince 1 saniyede 500 tane yalan üreteniniz var. Facebook hesabından kimle konuşmuş telefonuna kim mesaj atıyor kim aramış bunların alayını biliyorsunuz. Birçok sorunla başa çıkıyorsunuz kendinizle olan sorunla mı başa çıkamıyorsunuz ? Yanlış anlama anlayış göstermeyelim demiyorum başınızın çaresine de bakın demiyorum ama yani hep bana hep bana olmaz yani. Bu söylediklerimi çarpıtmayın anlamaya çalışın mesela böyle dönemlerde erkekler her istediğinizi yaptığında suyunu çıkartırsınız. Onların özel bir durumu olur müsait değildir buna trip atar anlayış göstermezsiniz. Sonra sizde bir şey olduğunda da her açıdan anlayış beklersiniz. Bunların karşılıklı olması gerekmiyor mu ? Benim için tüm bayanlar özeldir onlar dünyanın en güzeline layıktır değerde çünkü bir bayan tek bir dokunuşla çöplüğü saraya dönüştürür. Ama ufak ayrıntıları ve sabırsız anlayışsız halleri de insanı bunaltıyor. Erkekler şöyle böyle diye kötülüyorsunuz niye sevgiliniz var o zaman ? Adamı hayvan yerine koyuyorsunuz sonra bir de ona aşkım diyorsunuz. Çelişkili durumlar bunlar genel olarak söylemek istediklerim eminim içinizde akıllı bıdık efendiler vardır onlara lafım yok bunları yapanlara söylüyorum. Anlayışı sonuna kadar hak ettiğiniz gerçek ama sizin de erkeklere karşı anlayışlı olmanız gerektiği başka bir gerçek.
Erkeklere anlayıs göstermediğimizi nerden cıkarıyorsun ki? Sorunu olur gelir anlatır dertlesiriz halletmeye calısırız. Benım kadar sevgilisine güvenen yoktur bugune kadar ne sifresini istedim ne de bir kız arkadasıyla konustugu için trip attım. Aksine hep olumlu oldum. Her kız icin gecerli değil bunlar. Sevgilimi hayvan yerine de koymuyorum gece vakti az eğlenelim diye bir soru sordum. Abartıp bokunu cıkardınız. Bahane falan da değil insanın hormonları degisiyo sonucta elbette gergin stresli oluyo
Ben yazımda anlayış gösterini göstermeyeni ayırdım sözlerim istisnalara değil. Önyargıyla mı okudun ne yaptın anlamadım. Demek regl konusu eğlenecek bir konu çok eğlenceliymiş.
Ne güçlükler yapıyormuşsunuz? Merak ettim doğrusu. Annesi şunu şurdan şuraya koy derse böbürlenen erkeklersiniz. Türk erkeklerinin yapısında bu var mükemmel Türk aileleri erkekleri böyle mükemmel prens gibi yetiştirdiği için burnu havada geziyorlar. Sende onların bir örneğisin. Regl ağrısının kalp krizi ağrısıyla eş değer olduğu söyleniyor. Daha regl olmakla alakalı bildiğin tek şey kan gelmesi ondan başka ne biliyorsun acaba? Yorumun boyunca da kasılıp durmussun bir dediğin diğerini tutmuyor. Kadınlar çöplüğü saraya dönüştürür falan hepsini de linç yememek için yazmışsın. Yazını okuduğumda hiçbir şekilde elle tutulacak yanı olmadığını fark ettim. Bilgin yoksa hiç konuşmayacaksın cahil ukala
peki
hahaha haahah kahkaha attım ya en iyi cevap bu olmalı
hahahahahaaaaa
al evlen *mk .
bana mı dedin
adetliyken beni çekememe ihtimalleri gösteren sevgilinin ağzına bir yumruk atasım geliyor
yahuu stresim tavanlarda işte gerginimmmm gerizekalı desem iltifat kabul edilmeli o derece gerginim patlıcak gibi oluyorum
ya şekerim bu erkekler yaşamadkları duyguyu anlayamıyor
oysa bilseler nasıl sinirli olup elimizde olmadan gergin olduğumuzun ve aşırı kırılgan olduğumuzu canımızın nasıl ağlamak istediğini o dönemlerde ve çikolata ya ciddi aş erdiğimizi nerden bilecekler ki :(
Bende ota boka aglıyorum ya aglamama kızıyo bagırıyo daha cok aglıyorum cikolata al dedim unutmus ona bile agladım sanki elimde olan biseymi
:) kadaın olmak zor
regl olmayan anlayamaaz neler hissettiğimizi
çikolata almayı unutmak hele yapabiliceği en kötü şey o durumlarda :)
kızlar trip atmak için bahane aramayın beyler hiç bir haltın olduğu yok siz de kanmayın
+1 adamsın
Bitanesin bize dürüst kızlar lazım. :))
Ne kadar igrenc zihniyetiz bir varlıksın sen be. orada burada kadın kadının dostudur diye tezahürat yapıp burada böyle şeyler yazan insanlara sadece acıyorum. Trip atmak için bahane bulan insandan şüphe ederim. Bir kız neden bunu istesen ki sebebi ne olsun ki istesin? Bu kanıtlanmış bir şey küçük beyinli şey seni. 4 gün boyunca sürekli kan kaybediyorsun gergin olmaz mısın hem psikolojik açıdan hemde ağrıdan. Bide sağolasın falan yazman.. Erkeklerden beğeni toplarsın anca kasar sey
ayağına sıcak suya koy, yarı yarıya şikayetlerin azalır bebegim.
Cevap verin hemen Ekin'e!
hep aynı ölçüde sinirliyim ben değişmiyor :D:D
5 gün değil.Regl öncesi sendromu da var bunun.
o bende yok :D
Onun bir de sonrası var ilk 3 hafta yoksun kalan 1 hafta bulursan sevgilinle bir yerlere git olur mu :D
ben kendımı cekemıyorum adam benı nıye ceksın :D
harbi harbi çok cekilmez oluyorum ya ^^
Vallahi benim denk geldiklerimin bu dönemleri 3 haftayı kapsıyordu.
3 Hafta tripi yiyorsun sonra bir aydınlanma geliyor.
Normal geçen 1 haftasında ise bu sefer hatunu yabancılıyorsun falan bizimde işimiz zor.
Cem Yılmazın da dediği gibi vücudumuzda bir deli ile yaşıyoruz gıkımız çıkmıyor.
Sen bizim ne çektiğimizi biliyor musun? Cem Yılmaz'a bağlayacağım ha.. :D Bir de siz her gün atarlısınız ki zaten :D Normal günlerde trip atan insan regl döneminde beynini yiyor adamın ! :P
Allah için trip atmayan bir insanım :D
Hımm kötü olmuş
5 gün de olsa "ergenliğin zirvesinde olan liseliler gibi " oluyorsunuz. 5 gün boyunca bir insan anca zorlasa bu kadar saçmalayabilir dediğim anlarda olmuyor değil. Hayır regl ağrısını sözde siz çekiyor gibi görünüyorsunuz ama aynı zamanda bizde çekiyoruz sayenizde.
O acının yüzde birini cekmiyosunuz be peh
ben ayda 1 hafta kanayıpda ölmeyen canlıdan korkarım aga :O
acısa da öldürmez
Yoo ben aşırıya kaçmadıkça bayılıyorum :D Handikapı lehine çevirmeyi bilmen lazım. Onla bir çocuk olursan, onu hoş tutarsan, sana yol su elektrik olarak geri dönüyor.
adam çözmüş dağılın.
haklısın ben o konuda tripçeker bir özelliğe sahibim tabii çok sevmek ve anlayışlı olmak gerekiyor sonuçta fizyolojik olarak bir gereksinim kadının doğurgan özelliğini sergiliyor ve kadınlarda farklı oluyor. Sorun yapanlar çok. erkekler gülün dikeni gibi düşenbilir ben böyle diyorum dikensiz gül olmaz o diken bir gün sana nur topu gibi bebecikler verecek inşaallah.
cem yılmaz:)))) hemcinsin var uçak kaldırıyo :))) hemcinsin var devlet yönetiyo :)))onlar regli olmuyomu tiribal enfekt panzehirinizi bulcam sizin
haha len gece gece amma güldüm
sende güldürdün
Bence bu konuyu naz kapris ve trip atma bahanesi olarak kullanıyorsunuz. Hayır yanınızda sevgiliniz kocanız yokken ne yapıyorsunuz? Stress topumu erkekler.
Ay ne alakası var üf
alttan alın ya dediğin zaman işin rengi değişiyor çünkü alakası o.
azıcık mı öyle bir atarlanıyosunuz ki kendi kendimizden şüpheleniyz olmadık şeyler çıkarıyosunuz deliyi akıllı edemiyosunuz ama akıllıyı çok iyi deli yaparsınız o dönemde pimi çekilmiş bomba gibi her an patlayabilirsniz :D
Aşk olsun bak alınıyorum :(
yoo kimdemiş çekemiyorum diye
çikolata
sıcakk su torbası
ilgi alaka
biraz pohpohlama
ne derse kabul
saçmalarsa da kabul
ama sonuç gene aynı :) geldikleri gibi giderler...
o ilgi alakada sinirlendiriyo :D
büyüde gel derim :)
bir akrabam ağlamıştı özel günüymüş çok üzülmüştüm ama sonra ağrı filan normal üzülme demişti bunu ben 18 ya da 19 yaşındayken öğrendim heralde de bu trip olayı ne oluyor daha ilkim ve sonumu bulamadım ama neyin tribini atıyorsunuz merak ettim
Bir sefer değil üç sefer değil on sefer değil ortalama 400 sefer nasıl çekilir sen söyle
Çok bişey değil ya her dediğimize he deyin bitiyor iş :D
her seferinde he deyin nolcak zor bişey degil iki tane harf yani :D
:( işkence ediyosun bu saatte çenenle yordun
ya tamam da ben kaç defa oluyoruz diye sormadım ki sen cok baska yerden konusuyosun :D
ya ben baska bisey sordum :( of tamam sus nolur uyu hadi bende yatıcam.
Regl tribimi kalmış la artık hangi erkek yutuyo onu Regl bahane trip şahane ...
olmaz olur mu :D
çükleri kopsun.
deme öyle :D
Çok dengesiz oluyorsunuz, tabisi bu bizi zorluyor. çekilmeyecek şey değil elbette, yine de o zamanlar dahi olsa aşırı taviz vermemek gerekiyor.
cut.
Elimizden geldiğince alttan almaya çalışıyoruz ama bazen trip olayını geçiyor davranışlarınız kırıcı oluyosunuz sıkıntı orada
sevgilisine kızmış buradaki erkeklerden hıncını çıkarmaya gelmiş bu :) yanlış kişiye çatmışın sen herkesi öyle yargılama.
Bi videoyu izle derim :)
https://www.youtube.com/watch?v=Kjvj3cy7hpAizlemez olur muyum
Kim kızdırdı gece gece bunu,gelip bize dert yanıyor -_-
"siz bizim çektiğimizi nerden bileceksiniz" bu cümle herşeyi açıklıyor bro
Meltem ruzgari gibi estin desek meltem kim lan diyebiliyosunuz acaba niye cekemiyoruz O.o
o abartı yavrum
ben çekiyorum şahsen.
ib.esin dese, ne ib.esi en önde gideniyim diyorum. :)
adammsıınnn
eğer o regl dönemi erkeğin cinsel isteğinin zirvesine denk gelirse işte o zman ikinci dünya savaşı çıkar mümkünse ikiside susssun :))
hıı.
bana trip atsa fazlasıyla , etrafda igrenç bir koku var derdim :D
Yıkamıyosa de haklısın :D neyse pisleşmeyelim
pisleşen sensin farkındaysan :D
tamam sus nolur :D
Bide şu var :D gögüsler şişlik olunca merdiven cıkmak zor olunca , merdivene bare laf sölemeyin :d
O kadar da değil be sende aa
kadınlar abartıları severler regl durumlarında , o anki halinle suanki halini tahmin edemeyeceginden o kdr degildir diyemessin cünkü dersin genelde :d
yav he :D
oksijen yok heralde ortamda :D
Ömür törpüsü ya :D 10 dakikada 50 yaş arttım
fatiha okurum söz :D
Allah razı olsun
Her ay updateler size geliyo biz trip atiyoz mu :))))
at at sende at... herkes trip atsın hıh Ekin kim ki zaten :D :P
Ekilen mahsule ekin denir trip atilan kizada ekin denir :)
Bak yine kramp girdi senin yüzünden :D
Haha kendine dikkat et Ekinler lazim bize :)
Thnx :)
Senin reglinden bize ne sen git sevgiline dert yan sanki bize mi trip atıyorsun
valla hiç üste çıktığım olmadı bu konu yüzünden odun değiliz sonuçta anlıyoruz bişeyler :)
erkeklerin hayatında tek kadın yokki işte evde dışarda hep bir bayan var zaten hepsininki beşer gün sürse erkeklere ömür boyu çileeeee
ben üzerine gitmem o anlar rahat bırakırım
en iyisi
ben çekiyorum, yeter ki, o dönemde olduğunu söylesin
kızlar regl döneminde çok agresif gaprisli ve gomplexli oluyor...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar