İlk defa bir kizla bulusucam cok heyecanliyim elim ayagim karisir gibi hissediyorum. Ne yapmaliyim heyecanimi yenmek icin? İlk izlenimi nasil iyi olustururum off :(
Cevabın nedir?
+1 yılMalın biri ilk defamı sevgilin oluyor diye seni aşağılamış bu millet nereye gidiyor? Çok değerlisin kardeşim emin ol ilkin olduğunu ve heyecanlı olduğunu söyle bu hem ona hemde sana durumu anlamanız için yardımcı olur. Birde sakın rol yapma kendin ol çunku o seni sevdi , rolcü seni değil.
21 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim kardeşim
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)+1 yılUtanmak, heyecanlanmak senin temiz olduğunu gösterir. Bırak yenmeye çalışma, kendin ol. Bence bu duyguları hissetmeyen insan duygusuz, içi boş insandır.
11 Yorumla
Soran+1 yılSanirim :/
Gizli Üye(36-45)+1 yılBence heyecanını oldugu gibi yaşa. Karşındakide görsün ilkin olduğunu. Değeribi bilsin. D
33 Yorumla- +1 yıl
Aşkım sen ilksin :)
Soran+1 yıl@insangaliba?
Cevap sahibi+1 yılEvet.
ilk defa buluşacaksan tabi heyecanlı olursun. sakin ol. hangi şehirdensin?
29 Yorumla
Soran+1 yılSehri neden sordun?
Soran+1 yılDeniz yok malesef :)
Soran+1 yılBöyle nefesim kesiliyor, sanki icimde bir enerji dolasiyor gibi anlatamadigim
Soran+1 yılBilmiyorum baglanmaktan da korkuyorum aslinda. Ya beni begenmezse sadece ben onu begenirsem tek basima kalirim oyle üzülürüm
Soran+1 yılYeni tanistim cok olmadi tesadüfen oldu
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
19
Cevap
22Cevap
İlk buluşmalarda çok kalabalık bir yere gitmeyin rahat sessiz konuşucağınız tanıyacağınız bir yer olsun gözlerinin içine bak hep, kız böyle gözlerini kaçırırsa falan normal hatta daha güzel beni sevmedi gibi düşünme rahat ol daha da önemlisi kendin ol
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 2b cevap paylaştı. Kız senden daha heyecanlıdır belki normal böyle şeyler, her insan heyecanlanır, buluştuğundan birkaç dakika sonra geçer gider o
10 YorumlaAbi sanki cumhurbaşkanı geliyor ya alt tarafı bir kız ne var bunda, arkadaşça buluş işte ne olacak yani neyin heyecanı bu. Hayatımda hiç heyecanlanmadım
12 Yorumla
Soran+1 yılİlk defa bir kizla bulusucam ondan. Ve kiz cok guzel ne yapicam ya sacmalarsam?
Düşündükçe daha çok heyecanlanacaksın, boş ver sadece git ve doğal davran.
20 Yorumla
+1 yılNe söylesek boş. Sen de biliyorsun bizim söyleyeceğimiz şeylerin sana bir yararının dokunmayacağını. Heyecanlanacaksın elbet, insansın. Çok doğal
21 Yorumla
Soran+1 yıl: (
- Cinsel Yaşam konusunda 3,5b cevap paylaştı.
+1 yılYuh kaç yaşındasın ilk kez mi sevgilin oluyor benim 15 yaşında olmuştu
19 Yorumla
Soran+1 yılEvet 22yim daha sevgilim olmadi , hicbir kizla flört bile etmedim, reddedildim surekli
- +1 yıl
Tipsiz misin oğlum
Soran+1 yılSanırım evet :( :(
- +1 yıl
Meslek ne
Soran+1 yılOgrenciyim
- +1 yıl
İğrenç parasız çocuk uza
Soran+1 yıl:D :D komik
- 5 ay
Sen asil asagilik canım bir insansin ya illa sevgilisi olması gerekmiyor belki severek evlenmek ya da evlenmeyi düşündüğü zaman biriyle tanışmak istiyor bu gayet doğal yuh demişsin 15 yasinda demekki daha çocukken ahlaksızlık yapmışsın bununla övünüyor kusun? adam belki dindar dinende zaten sevgili haram sen ne konuşuyorsun adami asagilamissin 15 yasinda sevgilimi yapilir.33 yaşındasın ama kafan boş aşırı cahil bir insansin. Yanu herkesin illa senin gibi 15 yasinda ya da 20 li yaşlarda sevgilimi yapması lazım bide kadin olacaksın kafna yazık illa sevgili olacak yapacak die bisey mi var soyle bana? Sevgilisi olmamak ayip bis ey mi? dislanacak biset mi? Tam tersi temiz namuslu insan demektir
- 5 ay
Para siZ die insaari aşağılayan insanlıktan nasibini almamış karaktersiz bir insansin
+1 yılKendin gibi ol. Nasılsan öyle. Heyecanlıysan heyecanlı ol ne olacak. Daha güzel olur öyle.
12 Yorumla
Soran+1 yılHeyecanlaninca kendim olamam ki. Kizda kotu izlenim olustururum
- +1 yıl
Olursun heyecan da senin bir parçan
+1 yılAy bu heyecan çok sevimli 😂😊
Derin nefes al ve herşeyin yolunda gideceğini söyle kendine21 Yorumla
Soran+1 yılYapabilirsem deniyicem : /
+1 yılSen bu kıza aşık olmuşsun evlat. İşin çok zor açık söylim. Yanında kafayı gözü yersin çünkü tanımadığın birine aşıksın sen.. aşk böyle bir illet işte.. bende senin yaşında tanımadığım birine kapılmıştım..
219 Yorumla
Soran+1 yılSanırım evet :( Ne yapmam gerek yanindayken? Heyecanimi yenmem icin tavsiye var mi?
- +1 yıl
Ne kadar tavsiye etsem de orada hepsini unutacaksin zaten. O yüzden gerek yok 😂😂😂
Soran+1 yılDogru :D
- +1 yıl
Bu arada kızla buluşma ya mecbur sun. Sonu her ne olursa olsun bulusmaya git. Çünkü aşık olmuş sun yorumlarından anladım. Ha şunu da bil kız aşık olduğunu bı ayikirsa kaçar haberin olsun. Cool ol biraz..
Soran+1 yılİlgi gostermiyim mi yani? İlgi gostermezsem nasil anlayacak?
- +1 yıl
İlgi göster tâbi. Ama İlk başlarda çok değil. Kendini kaptirmadan ilgi göster. Beyfendi ol.. biraz da kızın huyuna git espri patlat eğlenceli takıl..
Soran+1 yılÇok fazla bulusma sansim olmayabilir cunku biraz is amacli bulusucaz
- +1 yıl
Ne işi evlat.. kíza çıkma teklifi etmedin mi?
Soran+1 yılHayir is amacli biraz ama birbirimizi falan taniyicaz. Bas basa konusucaz
- +1 yıl
Ne işi bu ince iş mi. Bende seni geç açılan bickinlar dan sanmıştım. Hızlı çıktın kerata..
Soran+1 yılHayir hayir :D kiz davet etti zaten aslinda şans eseri oldu. Yani bulusmamis tamamen tesadüf
- +1 yıl
Aşk tesadüfleri sever evlat.. gol bekliyorum senden 😀.. ruhunu özgür brak savrulsun anılar kaybeden hiç kimse yok bu oyunda.. o yüzden stay cool stay relax..
Soran+1 yılTamam deniyicem tavsiyeler icin de tesekkur ederim abi :D
- +1 yıl
Rica ederim. Buluşmadan sonra yaz bana.. bekliyorum..
Soran+1 yılTamam yazicam kesinlikle
Soran+1 yılBulustuk, daha kotu gecemezdi. Heyecan yapmadim ama. Kiz bir sey bile icmedi, agzindan lafi zor aldim pek konusmadi
- +1 yıl
Ağzından kerpeten le alsaydın lafı..
- +1 yıl
Neden bişey içmedi ki Nuri Alço gazozu mu ikram ettin..
Soran+1 yılbilmiyorum işim var diyip gidiyor hep hiç sohbet etmiyor
Gizli Üye(36-45)+1 yılbu yaşa kadar bir kızla buluşmadıysan dikkatli ol. kaz gibi yolunacaksın ortaokuldayken buluşsan daha ekonomik başlardın şimdi direk advanceden başlıyosun.
37 Yorumla
Soran+1 yılEkonomik olarak sorun degil. Manevi olarak endiseleniyorum ben
Cevap sahibi+1 yıl22 yasina kadar bir kizla bulusmadiysam hatta flort etmediysen sende bir sorun vardir onu da hayat boyu sırtında taşirsin.. iletisim ve iliskilerde basarili olsaydin su an kizi hangi otele gotursem diye dusunurdun. bunun için özel ders alman lazim. ve çok pratik yapman lazım. mesela ilk dersi ben vereyim asagida bir kezocan kızın ezik oldugunu hissettir demis. kizlar burda da gordugun gibi nasilim dudaklarim nasil gözlerim nasil g*tum nasil diye surekli soru sorarlar ve beğenilmek isterler. sen de kizi pohpohlayacaksin egosuna calisacaksin. ne zaman ki ipleri eline aldin o zaman bineceksin sırtına vuracaksin kirbacı. sakın ilk bulusman oldugunu hissettirme. burdaki kizlarin bakir erkek isterim yalanına sakın kanma. sadece denerler. kızlar tecrubesiz erkegi adam yerine koymazlar. her konuda tecrübeli ve olgun davranirsan önünde diz çöktürür patronun kim olduğunu ona gösterirsin.
Cevap sahibi+1 yıl@FalconSN değilim
Soran+1 yılAnladim buyuk ihtimal haklisin. Kizlar zaten ne soylerse tam tersini yapiyorlar. Bu duygular onlara hep masumca , sefkatli geliyor ama gercek yasamda hicbirinin umrunda degil
Cevap sahibi+1 yılilk bir kac bulusma ya da ilk bir kac kızda kötü tecrübelerin olabilir ama zamanla deneyimin arttıkca nasıl davranacağını ögrenirsin. aynen dediğin gibi kadinlar ne derse aslında tersini kastediyordur. kadınlar öyle varlıklarki 60 yaşına gelse hala karsisindaki adamı dener.. çok ozel dusuncelerini anlatma politik ve tribune oynar cevaplar ver
bu kizlar var ya bu kizlar cok cakaldir
... surekli seni konusturur hic konusmuyosun sessizsin der, kendisi susar senden laf alir depolar sonra senin onune serer senin dusuncelerin bunlar bye bye der.. şu sitede 3 kız kaldırdım ama hayatimda bu kadar zorlanmadim.
+1 yılRahat ol heyecanlan ma içinden geldiği gibi konuş doğal ol yani neysen öyle ol çünkü karşındakide insan sonuçta
12 Yorumla
Soran+1 yılNormal insana benzemiyor çok güzel
- +1 yıl
Güzel olabilir sen içinden geldiği gibi konuşursan seni daha çok sevecektir
- Cinsel Yaşam konusunda 360 cevap paylaştı.
+1 yılHeyecanını fazla belli etme. Olamıyorsan bile rahatmış gibi davran kıza belli etme ilk kez eline kız eli değeceğini 😀
10 Yorumla Cinsel Yaşam konusunda 1,3b cevap paylaştı. Elim ayagim karisacak diye dusunursen karisir, derin nefes al bulus. Bulusunca yenmis olursun diye tahmin ediyorum..
10 Yorumla
+1 yılOnun çirkin olduğuna ve senin yanında ezik kaldığına kendini inandır.. Öylesine gidiyorum zaten aman boşver kafası harika oluyor.
Ama dikkat et çok kaptırma21 Yorumla
Soran+1 yılKiz bana gore kat kat daha güzel nasil boyle bir seye kendimi inandirabilirim ki?
Kıza abuk subuk daha önce sevgilin oldu mu kaç tane ileri gittin mi gibi sorularla bunaltma yeter
110 Yorumla- +1 yıl
Çünkü bir erkek kızın geçmişini şu yüzden merak ediyor olabilir. Eğer daha önce sevgili olunduysa kız kadın olmuştur ilişkiye açıktır. Erkek te bunu öğrenerek faydalanma peşindedir. Eğer kızın daha önce sevgilisi olmadıysa da ikna etmeye çalışır olmazsa evlencem diye kandirmaya çalişir o da olmazsa seviyosa evlenme teklif edebilir.
Soran+1 yılHayir oyle sacma seyler asla sormam zaten
Öncelikle sakin ol ilk ve son olmaması için 😂😂
28 Yorumla
Soran+1 yılNasil sakin olucam cok heyecanliyim
Soran+1 yılKiz benden kıymetli gibi duruyor ama cok guzel
Soran+1 yıl:( :(
Soran+1 yılTamam :(
Gizli Üye(25-29)+1 yılSadece arkadaşın gibi düşün kendin ol fazla abartıya gerek yok
10 Yorumla
+1 yılO da senin gibi bir insan. Böyle düşün.
14 Yorumla
Soran+1 yılO benim gibi bir insana hiç benzemiyor ama
- +1 yıl
Gözünde büyütme kimseyi 🤷♀️
Soran+1 yılNasıl büyütmicem ki :/
- +1 yıl
Heyecanlı olman da normal yani şimdi. Heyecanlı olmazsan hayatında 262627 kere kızla buluşmuş çapkın bir erkek gibi venin için sıradan bir şeymiş gibi bir izlenim olur. Heyacan iyidir boşver 🤷♀️
Umarım sizin için hayırlısı olur 😊
11 Yorumla
Soran+1 yılİnsallah tesekkur ederim
- Cinsel Yaşam konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılBaşka bir kızla buluşarak 🤣🤣🤣
11 Yorumla
Soran+1 yılSacmalama
Milli oldunmu kardeşim?
16 Yorumla
Soran+1 yılNe alakasi var bunla? Olmadim
Soran+1 yılKıza duygusal bagliyim, seks onceligim degil
Gizli Üye(30-35)+1 yılDoğal organik ol sarılma elini sık çok yakın olma 😂😂
10 Yorumla
+1 yılolduğun gibi davran şahsen karşımda biri böyle sevdiğinden utandığını belli etse sevinirdim
10 Yorumlakarşısına geç ve onu sıçarken düşün
14 Yorumla
Soran+1 yılSicarken bile güzeldir o
Soran+1 yıl:) :)
+1 yılBuluşmadan önce bir wc de sindirim sistemini gider
10 Yorumla
+1 yılÇok soğuk kanlı durma kızın canı sıkılır.
10 YorumlaHeyecanlı olman daha tatlı, bastırma duygularını
20 YorumlaNefes almaya unutma da rezil olma
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 11,5b cevap paylaştı. Kendini güçlü ve özgüvenli hisset.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılısırmaya falan kalkma :)
10 Yorumla
+1 yılCok tatli ya
12 Yorumla
Soran+1 yılKim?
- +1 yıl
Sen , doğal ol
- Cinsel Yaşam konusunda 587 cevap paylaştı.
+1 yılDideral yarim icebilirsin
10 Yorumla
+1 yılGit bir tek at kendine gelirsin
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 3,4b cevap paylaştı.
+1 yılkafana takma bir insan oda
10 Yorumla
+1 yılHeyecan yapma
35 Yorumla- +1 yıl
Eminim ki bu tavsiye çok yardımcı olmuştur 😂
- +1 yıl
Bak ya 😂😂
- +1 yıl
Ok.
- +1 yıl
Haha 😂😂
- +1 yıl
Komikmiş
+1 yılKaç yaşındasın
17 Yorumla
Soran+1 yıl22yim
- +1 yıl
Asosyal birimisin
Soran+1 yılEskiden öyleydim ama uzun süredir yendigimi dusunuyorum yani biri gordumu asosyal demez. Ama hala biraz cekingenligim var yani
- +1 yıl
Boşber
Soran+1 yılNeyi boşvereyim?
- +1 yıl
Kızı
Soran+1 yılNeden ki ya :( ?
Sürekli konuş muhabet ettir
10 Yorumla
+1 yılYemek ye
10 YorumlaAlkol al biraz
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 31,8b cevap paylaştı. İnsan gibi oö yeter
10 YorumlaRahat ol