Ortadan Kaybolup Kendi Haline Bırakmak Bir Çözüm Müdür ?

Kız arkadaşımla çok güzel bir ilişkimiz vardı. Birbirimizi çok seviyoruz ancak bazen çok çatışmalı dönemlere giriyoruz. Şu aralar regl döneminde pek üstüne gitmiyorum ancak bana ufak şeylerden kafasına göre posta koymaya azarlamaya başladı ben bu tepkilere hiç alışkın değilim ve sevdiğim için ses çıkarmıyorum yoksa pısırık kalmam. Ancak iş biraz çığrından çıkmaya başladı. Bana her şeyden çok bunaldığını söyledi dün. Benden de mi dedim her şeyden herkesten hatayı kendinde aramayı bırak dedi. Sert sert konuşunca ben de tamam dedim ve gece neredeyse hiç konuşmadık. Sonra bir çocuk eklemiş bunu faceden, o kim dedim gece. Şimdi mı yazmak aklına geldi falan dedi iyi geceler o benim okuldan arkadşım dedi postayı koyup gitti. Ben de "İkimiz adına da hoş olmayan davranışlar sergilemeye başladın ve ben seni anlayamıyorum bence biraz kafanı dinlemelisin umarım iyi gelir iyi geceler" dedim ve hiç konuşmadık 1 gün oluyor. Sosyal ağların hepsinde çevrimdışı görünüyorum o ise çevrimiçi. Benim için artık o da bir şeyler yapsın merak etsin en azından hatasını anlasın istiyorum. Yani bir süre ortadan kayboulmuş oldum sizce bu nasıl sonuçlar doğurur? Okuyanların gözlerine cevap verenlerin ellerine sağlık sağolun..
Güncellemeler
+1 yıl
Ayrıldık arkadaşlar dün yine normal konuşuyorduk tam düzelttik sandım bana yine posta koydu onu gerdiğimi söyledi bunalttığımı söyledi insanlarla konuşurken rahatlıyormuş ben konuşunca bunalıyormuş. Ben de o zaman huzur bulduğun insanlarla mutlu günler dilerim diyip ayrıldım. Twitter şifresi vardı bende bir çocukla konuştular ayrıldıktan 5 dk sonra bir çocukla tanıştılar pes artık dedim cidden çok üzüldüm çok kızgınım..
Ortadan Kaybolup Kendi Haline Bırakmak Bir Çözüm Müdür ?