SAT Komandosu eşimden haber alamıyorum?

Korkuyorum artık. Eşimle 3 yıl önce birbirimizi severek evlendik. Eşim SAT Komandosu ayrı zamanda Üsteğmen. Çok yakışıklı ve 2 metre 8 santim boyunda. Oldukça boylu poslu benim yiğidim civanım. Şu an ne dediğimi bile bilmiyorum kusura bakmayın. Eşimin tüm silah arkadaşlarını ve eşlerini ailelerini tanıyorum. Arkadaşlar bildiğiniz tüm askerleri unutun. SAT çok daha farklı. Eşim sağ olsun her ay düzenli olarak para gönderiyor ve o para ihtiyacım olanın 4-5 katı yani istediğim gibi yaşayabiliyorum çok iyi bakıyor bana ALLAH ondan razı olsun... Eşimin çalıştığı timdeki tüm bayanlar şundan şikayetçi ki;
Hepimizin eşleri tam 3 aydır yok ortalarda. Eşime hep demişimdir ki şehit olursan ben ne yaparım. Diyordu ki SAT Komandolarından 1 kişi bile şehit düşmedi şu ana kadar ayrıca biz ölüm makinesiyiz diğerleri gibi değiliz ki gönlün rahat olsun hayatım dedi maaş gönderiyor yine ama kendi ortada yok hiçbir şekilde ulaşamıyoruz diğer bayan arkadaşlar da ulaşamıyor kendi eşlerine. Onlara da para falan gönderiliyor ama yok yok haber yok 3 ay önce gittiğinin 2. haftası kardeşine resim atmıştı önünde bir sürü ölü vardı altına da yazmış ki ben buralarda rahatım aslanım yengeni çok yalnız bırakma falan yazmış o da geldi gösterdi yenge bir ihtiyacın olursa beni de abimin yarısı olarak görebilirsin hiç çekinme gece 3 olsun ara yine gelirim falan dedi ama ondan beri ne bir fotoğraf ne bir ses ne de başka bir şey... Arkadaşlar bu adam görevde en fazla 1.5 ay kalmıştı. Ben ne yapacağım? Çıldırıyorum!
Güncellemeler
+1 yıl
Arkadaşlar eşim bu sabah 07.20 gibi geldi. Neden haber vermediğini söyleyince boş ver dedi öptü başımı okşadı içeri geçti. Hepinize ilginizden teşekkürler.
SAT Komandosu eşimden haber alamıyorum?