Bir yakınım acı badem kremi kullanıyordu cildide cok güzel bende bir iki yıldır kullandım ama yüzümdeki kılları besliyormu acaba dıye korkuya düştüm.Bu kremden öncesındede kıllar görmüştüm ve o yüzden bu kreme baslamıstım nıveaya falan güvenmıyordum.Ama bunlar hangısının etkısınden oldu bılemıyorum öncesınde avonda kullanıyordum tabı tahmın edemıyorsun hangısının etkısıyle artıı ya da hıc bunlarla alakalı degil mi?şimdide aklıma bu krem takıldı sizce nasıldır almalımıyım link ya da başka önerılerınız var mı aşırı kuru cildim var.Bu arada yüzümde güneş lekelerim var dısarı cıkarken güneş kremı sürüryorum ama o nemlendirmiyor
Cevabın nedir?
+1 yılCildin çok kuruysa öncelikle bol su içmeyi sakın ihmal etme, kıllanma yapan kremler genelde içinde ne olduğu belli olmayan kremler oluyor ben sana Cuiq Smart Beauty kremleri var sadece eczanelerde satılıyor mutlaka dene derim.
00 Yorumla
bi tek kremle cildini duzeltemezsın kuru cult ıcın mavi anemon- hyratant ya da pembe maske kullan hergün temizleyiciyle temizle ve tonik kullan.evigen avicap gibi vitaminleri bepantenle ya da mskeyle karstırıp kullan
04 Yorumla
Soran+1 yılelbette kıllanmayı götürmez ben sadece yan etkı olarak artırmayan cilt kuruluguna ıyı gelen olsun ıstedım neutrogena kötümüdür
Soran+1 yılbulugun yerde pek bulamıyorum öyle herseyı o yüzden dedım
bu kıllanma olayı cok canımı sıktı acı badem kurulugu güzel gelıyodu ama beslıyomu kılları dıye takıldı aklıma
+1 yılOilatum krem .fiyatı 37,5 lira(bebek ve çocuklara özel ürün cildiyeci verdi ) .Bi de güneş kremi sürerken yanma hissi oluyor mu?
013 Yorumla
Soran+1 yılcok pahalıymıs zaten bu cılt sorunum yüzünden cok param gıdıyo gunes lekesı ıcın almıstım 70 tl bırde egzama ıcın aldıgım seyler var sımdıde yüzdekı kuruluk falan bısı kullanıcam kırk sey düşünmek zorunda kalıyorum acaba kıllanma yaparmı acaba gunes lekeme aksi bir etkisi olur mu yıldım vallahi.
güneş kremıde doktr sölemıstı solante pigmenta ismi ılk kullandıgımda kasınmaya basladı yüzüm yıkıyodum yüzümü ıkı gun kasıntı devam edıyordu sımdı alıstı sanırım.- +1 yıl
Egzeman hangi bölgede?
Soran+1 yılsaçta arka tarafında
- +1 yıl
Gecmis olsun ,benim de yanaklarda var .
Soran+1 yılçok gıcık bir hastalık gıtmıyor yıllardır zaten ılaçlar sadece gecırıyo gıbı yapıyo tamamen yok etmıyo ama bıtkısel ılaç kullanmıstım gecırmıstı tekrar aynı yere gıdemıyorum almaya izmirdeydi
- +1 yıl
Ümitszlige kapildim şimdi hangi ilac kullandiniz'
Soran+1 yıldoktorlar cözüm bulmak ıstemıyorkı onlar ılaç fırmaarıyla anlaşmalı gıbı habıre ılaç verıyolar.
stresle cok alakalı ve kızartma cıps cola portakal bunları az tüketmek gerekiyor
ılaç hangı bırını sayayım kı yıllardır cok degıstı ılaçlarımşu ankullandıgım betasalic su şeklınde
bırde kulagımda var onada locoid vermıstı merhem ama 5 gün kullan kortızonlu dıyo sankı 5 gunde gecıyo mecbur devam ettım kullanıyorum- +1 yıl
Sonunda fondötene baslicam o olcak. 1 hafta sabah aksam kullandim gecmiyor devam etme diyo da alerji testi yaptirdiniz mi
Soran+1 yılegzama oldugu bılınıyor test yaptrmadım gunes lekesı oldugunda kadına dıyorum ben evden pek cıkmıyorum ınan 5 yıldır genelde evdeyım cok nadır cıkarım kadın ılla gunes lekesı dıyo ıncelemedı hıc test yapmıcakmısınz dedım nıye dıyo..sac döklmesı ıcın gıtmıstım kan testı yaptrdı b12 eksıklıgı cıktı ıgne verdı ıcımden dedım e demekkı bu lekelerde test yaptırılabılr cunku guatr yukseklıgı olabılr dedıydı tekrar yaptr demstı netten baktm o leke yapabılıyomus bastan nıye ıncelemıyosun dımı
- +1 yıl
Bayağı dolmuşsun şey bir de yuzdeki lekeler vb senin de sosyal hayatını karşı cinsle etkileşimini etkiliyor mu'
Soran+1 yılevet bu güneş lekesı cok sınırımı bozuyor fondatön sürsem gözükmüyor ama cılt kurulugum oldugu ıcın fontadön srülmüyor pürüzlü oluyor.senın egzama acıkta oldugu ıcın belkı ıyıleşebılr kasımamaya özen göster ve sıcak suya tutma ılıkla yıka
- +1 yıl
Ben stress yapmiyorum stress bunun yüzünden oluyor .cok kötü sayılmaz da soğukta veya okul gibi tozlu yerlerde aziyo pastel boyayla boyanmis gibi kırmızıym
Soran+1 yılevt soguk kötü gelr zaten stresle ondan alakalı ıste bir döngü haline gelıyor.
+1 yılNIVEA cream
killi birisin sanirim ben her kis kullanirim kil ile ilgili problem olmadi
lol01 Yorumla
Soran+1 yılyüzde kıllanma yapıyor bazı kremler benım önceden yoktu son bı ıkı yıldır var
nıveaya ıcın özellıkle cok yaptıgını söyluyorlar
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
1Cevap
Johson baby bebek yagi al
06 Yorumla
Soran+1 yılonu vücudunuma kullanıyorum yüzüme olmaz
Soran+1 yılişte yukardada yazdım cılt problemlerım yüzünden cok param gıdıyor mılletın basıtce kullandıgı seylerı alamıyorum sımdı bıde buna cok para dökmıyım dedım. neutrogena aldım bugün 8 tl
Soran+1 yılişte sorun kuruluga fayda etmemesı degıl eder zaten baya nemli bı krem ama sorun tüylenme yaparmı zaten bu tüylenme ıkı yıldr falan var önceden cok güzel bı cıldm vardı nazar degdrdıler ergenlıgımde sıvılcem bıle cıkmamstı.tüylenme hormon bozuklugumu oldu stres yasıyrm 6 yıldr ondan mı yoksa krem vs mi bılemıyorum cilt doktoruna gttgmde hangı derdımı sölıcemı sasryorum zaten pekte dınlemıyolr ıkı bişi sorsan kızıyor
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler