Peşimden koşan çok diye sevinme
Iktisat der ki; fiyat düşünce talep artar!.
Iktisat der ki; fiyat düşünce talep artar!.
Bir açıdan yanlış, şimdi bir dünya genç duvarlarına, masaüstü ekran görüntülerine,
-ferrari, bugatti McLaren gibi araç resimleri koyuyor, ferrari nin bundan haberi varmı?, bugatti ile bunu konuşmuşlar mı? McLaren bu konuda onları uyarmış mı? hayır... demek ki kişiye duyulan platonik sevda ve özlem katsayısı, kişinin umru ve bilgisi dışında olunca , o kişinin ne kadar yüksek ve elit bir değeri olduğunu gösteriyor. Peşinden koşan çok kişi varsa ve fiyatın ucuzsa çok kişi seni elde edebiliyor demektir, sen halka arz da bulunmadıkça değerin yüksek kalır.
(sana verebileceğim en iyi cevap budur)
yanlış teorem. insan için gecerlı degıl.
ama su varkı pohpoh delısı ınsanların kullanılmaktan ılerı gıtmedıgı bı gercek var, mutluyum dıye dolasıp içindeki yalnızlık curutur bıgun. ama hep alıcısı vardır. ıyı veya kotu.
teşbihte hata olmaaz diyor, söylediklerinizin bir kısmına katıldığımı belirtirim :))
dalımı kesenin ağacını kökünden sökerimm hacıııı=)
hıııı şimdi şöyle kii ben zaten geçiyodum uğradıydımm=)
Ben aslında bu tür içinde öfke olan deyimleri facebookta bazen okuyorum ama begendigim söylenmez :).Kıskançlığın simgesidir.
Bir insanin diğer insanın ondan fazla ilgi görmesi sonucu yapılmış veya söylenmiş bir sözdür veya kendinden güzel kızlara çok talep gelince kapak söz olsun diye kızlar tarafından kıskançlığını yenemeyen kızların haykırışıdır veya eski erkek arkadaşın eski kız arkadaşının başka kişiler tarafından ilgi gördüğünde kullandığı arabesk sözlerdir.Veya bir uyarış şeklidir? okadar havalanma deyişidir.
Her yönden bakmalı olaya.
Bence mantıksız. Kimileri vardır herkesi peşinden koşturur. Kimsenn teklifini kabul etmez . Gözü öyle şeylerde değildir. Ama davranışları iyidr güzeldir. Kendine aşık eder herkesi istemedende olsa . Bu kişinin peşindende koşarlar ama düşük biri değildir
Cevap
13Cevap
kendinizi ağırdan satmayın indirim günlerinizi biliyorum
diyede bir söylenti vardı..
ahaha:))
hihihiih=) indirim gününü biliyorum götürgeç bekliyorum
:)) ben zaten outletim:))
hemen geliyorum etiketin yarısıysan
Ne yarısı be %75 indirim var; gel yeter ki:))
Buyur gel pijama partisi yapalım:))
Tamam benimkilerle birleştirir oynarız:)) Çayı koyayım mı:)?
Süüperrrr:)) Çayı hemen demliyorum, peynir de getir:)
evveettttttttt yaşasın karper:) hadi gel gari:)
İşte bu iyiydi..
Evet ama iktisat arzı olan her şey kendi talebini yaratır da der.
Bana da talep fazla, ama sahip olan yok. Nolacak şimdi.? Ve ya hiç talebi olmayan adamlar var, onlar cok mü pahalı?
tuttum bu düşünceyii.. :)
haklılık payın var kaşarların peşinde koşan çok..
bu sen değilsin ki doğru veya yanlış olasın... neyse, insana mal demenin dolambaçlı hali olmuş. ben olsam direkt mal der geçerdim.
yanlış.
bu teori, çirkin kızlar tarafından ortaya atılmıştır.
22 kişide topun peşinde ama amaç gol atmak, kısacası senin dediğinde doğru. Fiyat düşerse talep artar.. :))
=)
Bu ceteris paribus yaklaşımları beni iktisattan soğutuyor
başka şeyler için doğru yani cansız bir nesne için ama konu kız konusu olunca doğru değil
Birbirini çekemeyen insanların totolarından uydurdukları sözler işte.
Yani ama bunun iktisat ile alakası yok tabi güzel olanın artar talebi
gayet saçma.arz azalırsa talep artar.yazamamışsın anlatmak istediğini
Elmalı_Turtaya aynen katılmaktayım:))
etiketin yarısıysan hemen geliyorumm
festival gibiyim katıL bana wuuuuuuuu hemen pijamalarımla geliyorumm
oyuncak ayımıda kaptım geldim valla yapalım
çayı koy simitlerle geliyorum
karper
ucuz malın alıcısı çok olur
dünyada nadirsen fiyatı artar. yani değerlisindir.
Sen demek istediğini diyememişsin bence soruda.
kendimize fiyat mı biçiyoz şimdi? bu mudur?
He canım aynen öyle.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar