Beyler bayanlar Kendimi hicde iyi hissetmiyorum Asik oldum Sevdim suanda sozluyum Ama Annem babam Kiz kucuk dedi Ve bu beynime takildi Sizce cok mu kucuk ben yanlis mi yaptim
Cevabın nedir?
kız küçük de sen çok büyüksün sanki. pardon soraydın anana babana : 18 yaşında beni evlendirmeye kalkıyorsunuz, evleneceğim kız 40 mı olsaydı?
öncelikle bu yaşta böyle manyak manyak işlere kalkışma. sen de çok küçüksün kız da.41 Yorumla
Soran+1 yılDogru ama ben 18 bile gostermiyorum 14 yasinda gibiyim kimse anlamiyor Ama rahatsizim bu durumdan arkdaslarim sordugunda kizin yasini buyutmem falan hos degil dalga gecerler diye cekimiyorum
bu soruyu bir kiz acsa subyanci derlerdi sen erkek oldugun icin demezler
13 Yorumla
Soran+1 yılSubaynci degilim Seviyorum Hem kafa yapimiz ayni benden buyuk duruyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılHayır bence çok normal 2 yaş fark olması çok büyük bir fark değil 10yaş 20 yaş farklar var 2 yaş ideal
25 Yorumla
Soran+1 yılAnnem babam sknti yapti yoksa Aklima takilipda sormazdim karsi mi gelsem nabsam diye dusunuyorum
Cevap sahibi+1 yılKonuşmaya çalış geçici heves değilse eğer gerçekten bir ömür onunla yaşayacağına inanıyorsan ozaman anneni babanı al karşına adam gibi konuş tabi kalp kırmadan çözmeye çalış bu durumu güzelce anlat umarım işe yarar
Soran+1 yılInsallah kardesim allah razi olsun
Cevap sahibi+1 yılCümlemizden kardeşim hayırlı geceler dilerim umarım herşey gönlünce olur.
Soran+1 yılAmin kardesimm seninde olur Insallah
kiz kücükte sende çok büyük sayılmazsın , okullarinizi bitirin öyle evlenirsiniz
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet mecbur Gelecek onemli
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
6Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılOlay şey şu an gerçekten küçük ama birkaç sene sonra sorun olmayacak
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet tsk :)
- +1 yıl
Rica ederim
- +1 yıl
abi ben şu an 16 ya girecem agustosta kız 18 yaşında kıza ilk başta dedim 17 yim diye kızda dedi 1 yaştan bişi olmaz sevgiliyiz ama aramızda 2 yaş var bişi olur mu veya kız gerçek yaşımı ögrenince 2 yaş oldugunu anlarsa ne olur yardımcı olurmusunn
- +1 yıl
Selam, @mutsuzbero bu yaşlarda insanlar böyle şeyler yapabiliyor, gerek hormonal gerek psikolojik sebeplerle. Açıkçası aşırı desteklenebilir bir tutum değil ama madem böyle bir şey yaptın söyleme bence, zaten bu yaşlardaki ilişkiler genelde kısa süreli insanın kendini tanımasına yönelik tecrübeler oluyor.
Neresi küçük. Arada iki yaş var. İki yıl söz nişan derken geçer olur biter
11 Yorumla
Soran+1 yılBekledigim yorum aynen ya sozluyuz zaten 2 yil sabrederim
+1 yılIkinizde kucuksunuz. Okulunuuzu bitirip, oyle konusalim.
11 Yorumla
Soran+1 yılTamam :)
+1 yılBence arada çok bir fark yok evlenmek için ufaksınız o kadar
10 Yorumla
+1 yılKızın yaşı küçük seninde yaşın küçük 2 yaş fark bişey değil
10 Yorumla
+1 yıl18 yaşında söz ne kardeşim ne yaptın sen. O kız desen senden daha çocuk pişman olacağınız şeyleri neden yapiyorsunuz. Sen büyükmüsün sanki daha 18den bahsediyorsun ya.
03 Yorumla
Soran+1 yılHaklisin Ama Bizim yorelerde boyledir ciddi olk iliskimdi Ve taktim babasi ogrendi dayagini yedim ama Birakmadim hala biliyorr beni Yani Seviyorum Yasa bakmadan seviyorum Guzel bir sey degilmi
- +1 yıl
Evet ozaman arkasinda dur. Cunku kiz sana gore normal 18 yasinda kac yasinda birisi ile olabilirsin ki. Ailen bunu soylediginde 18 yasinda 30 yasinda birisiyle mi evlenecektim de.
Soran+1 yılBenim annembabamdan 8 yas buyuk Bunu soyluyorum dakiziyorlar bana :)
- Cinsel Yaşam konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılyaş oranınız normal aslında ama ikinizin de yaşı sözlenmek nişanlanmak için küçük keşke kız da 18 e girene kadar bekleseydiniz.
01 Yorumla
Soran+1 yılOyle kendi aramizda Baglilik artsin diye vede cok istiyorduk
Cinsel Yaşam konusunda 343 cevap paylaştı. siz kucuksunuz. kizin yasi sana uygun.
11 Yorumla
Soran+1 yılDemi :))) bencede sknti yokya bosuna kafaya takiyorum gece gece
2 yaştan hiçbir şey olmaz
11 Yorumla
Soran+1 yılSaol tsk
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 3 sene beklemeniz lazım bence ama sizin kararınız
06 Yorumla
Soran+1 yılSonuza kadar beklerim 2 senedir cikiyoruz 2 aylik sozluyuz Heesey guzel gidiyor cok sukur
Cevap sahibi+1 yılYakınlaşmamaya da özen gösterin. Ailen kızı istemezse ne yapacaksın?
Soran+1 yılYok yok kesinlikle Yakinlasmam elini tutmaya cekiniyorum Dedemden mirasim var kacariz Ailem istemezse kafama koydum
Cevap sahibi+1 yılKüçükken kaçmayın ve kız kaçmak istemeyedebilir sonuçta. Kaçmak yerine çözüm bulmak daha mantıklı
Soran+1 yılKizin babasi benim babamla Husumetleri falan var Anneler istese bile babalar sknti olan bize oluyor bana bahaneleri ise o kiz kucuk oldu sadece Kiz beni cok seviyor benle her yere gelir adim gibi eminim
Cevap sahibi+1 yılKız çok sevse bile kaçmayadabilir emin ol. Kızın sana kaçıp kaçmamasından seni sevdiğini anlayamazsın
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet küçük ama 2 yıl sözlü kalın nolcak sanki
16 Yorumla
Soran+1 yılIsimi kurup Direk istiycem alkolde icmem sigaramda yok
Cevap sahibi+1 yılAynen o zamana kadar kurarsın adamsın
Soran+1 yılTesekkur ederim allah razi olsun rahatladim
Cevap sahibi+1 yılRica ederim nolcak ki önünüzde engel yoksa 2 3 yıla eşyaları bile alırsınız 😂 sıkıntı yok yani 😂
Soran+1 yılAlirim calisir kazanirim Yeterki bir ailem olsun benimde
Cevap sahibi+1 yılOlur olur sen yaparsın azimlisin sevdiğin için yaparsın belli yani
+1 yılIkınızde küçüksünüz hayırlısı dıyelım genc
01 Yorumla
Soran+1 yılInsallah kabullenirler Bizim yore boyle hep Ya akraba kizina ya Sokaga derler Bu kizada bunu buldular Kucuk diye
+1 yılbence sıkıntı yok
18 Yorumla
Soran+1 yılDemi hem ilerde Belli bile olmaz
- +1 yıl
olmaz tabi ki hem yaşlar birbirine yakın bir de ikiniz de birbirinizi seviyosanız o zaman baskasına laf demek düşmez
Soran+1 yılTabiya arkadaslarim kizin yasini sordugunda cekiniyordum bazen 18 diyordum bunlar normalmi bisi derler morelim bozulur diye soylemiom gercegi
- +1 yıl
kanka ben öyle ilşkiler gördüm ki kız 19 yaşında 38 yaşında evli adama aşık ya da ne bileyim kızın yaşı 16 27-28 yasındaki adamlarla sevgili oluyorlar. Senin ki o kadar normal ki hiçbişey yok. Ben 20 yaşındayım 17 yaşındakii kızla konusmustum kendisi beni beğendiğini söylemişti ama ilişki olmamıstı birbirimizi tanımıyoduk pek fazla cünkü. Yani dediğim gibi sizin yaşlar gayet normal sevgililik için normal ama evlilik konusunda acele etmeyin sadece tek diyebileceğim bu
Soran+1 yılDogru konustun ama kimseye gore hareket edemem bizim aile biraz skntili Yani istemedikleri bisi yaparsam Kan dokulur Korkmuyorum aslinda Olumu goze aldim karsi cikarsalar kacarim normal belki sizlere gore ama ailem boyle konusuyor
- +1 yıl
Sen kendi kalbinin sesini dinle ve içinden geleni yap dediğim gibi yaşınız birbirine gayet uygun kardeşim
Soran+1 yılAllah razi olsun mübarek gun De yardimci Oldun gonlune gore versin allah saol
- +1 yıl
amin kardesim senin de istediğin gibi olur her sey umarım allaha emanet ol :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇok küçük değil
10 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım