Etkilemesi söz konusu mu olur mu? Ayrıca baldiz enişteye haram mıdır?
Cevabın nedir?
- Cinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı.
+1 yılEşi ile evli olduğu sürece erkeğe baldızı ile nikah düşmez diyor din ileri gelenleri, eşi ile evliliği noktalanınca nikah düşer diyorlar, dinen bakacak olursanız, aynı odada kalınması da halvete giriyor yinede, yani caiz değil diyor din ileri gelenleri yine, kişinin niyeti bozuksa aynı ülkede de olsa değişen bir şey yok gerçi bana göre :)
12 Yorumla- +1 yıl
Dini açıdan soruyorsanız hayır olmuyor, namahrem oluyor size. Yani öz kardeşiniz veya süt kardeşiniz gibi değil dini olarak.
Sapık mısın hocam sen? Bulduğunu zikmek üzerine mi kodlandin sen? Öncelikle onursuz bir şey. Eşinin ailesi de ailen olur. Eşinden başkası ile yatma kısmını da geçtim eşinin kardeşi kardeşin olmaz mı? Aynı anneye anne demiyor musunuz? Onur ve mantık lütfen yoksa da edin bir yerden
02 Yorumla
+1 yılBir erkek ve bir kadin ayni odada uzun bir süre yalniz kalmasi doğru değil 3 cü kizi şeytan olabilir tehlikeli çünkü. Nefsini tutamayabilir
10 Yorumla
+1 yılYok helal. Wtf sen? Baban annen ile teyzeni aynı anda götürüyor mu? Cevap hayır mı? Aynı şey işte.
03 Yorumla- +1 yıl
Şikayet olsun banane
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
6Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 612 cevap paylaştı. Oha soruya bak. Baldız degil kim olursa olsun seytan bos durmaz ki
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılEvet baldız enisteye haram ve ayni odada kalmamaniz lazim
23 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılEvet dusuyor
değil hemde hiç hoş değil.
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 32,8b cevap paylaştı. Haram tabiki sorman bile hata
10 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 3,6b cevap paylaştı. Tabiki haramdır
10 Yorumla
+1 yılEvet
00 Yorumla
+1 yılİğrençsin
07 Yorumla- +1 yıl
Etkilemesi falan
- +1 yıl
Tamamda karının kardeşi seninde kardeşin yani bu kişinin düşüncesiylede alakalı ama sanırım dinen sormussun. Tamam
- +1 yıl
Tamam o zaman onlar iğrençte niye böyle bir soru?
+1 yılYanlış
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım