Sevgilimle dun gece boyle bir konusma gecti aramizda, durduk yere bana bu konuyu acti
4ncu gorselden iki saat sonra tekrar bu konuyu actim ben cunku supheye soktu beni
Sevisme oldu aramizda ama sonra birlikte gulduk eglendik bana yemek yapti kendi elleriyle yedirdi, telefondan pubg oynadik birlikte haha, dun bu konusmanin birtanesini atmistim ks halki beni daha cok dusundurdu
Droog: soguk Anlamina geliyor
Whatsapp konuşmamız sevgilimle, neden böyle yaptı?
Bizim iliskimizde de var bu aralar bu konu sevişmek istediğini söyledi bende istiyorum ama bıraksın diye falan ben dedim kullanmak mi istiyor falan diye konuştuk hallettik biz konuyu bence bu çocuk ta seni seviyor ve senin onu yanlış anlamaman için yazmış öyle
ben serefsmym demiş ya bence kralı :) bu kadar kullanılmak gerçekten gözünün içine soka soka birde ah biz bulamadık böyle aşık olacak kadın bizim sevdiklerimiz bizi kullandılar ne denir ki..
0
14 Yorumla
Soran
+1 yıl
Yani beni kullaniyor diyosun? Nasil ben duzgunmu konusmusm
merak ediyorum bunu nasıl görmüyorsun daha ne yazması gerek sana? ya da ne yapması gerek yani aranızdaki ilişki boyutunu tahmin edebiliyorum ama kullanılıyorsun ve bunu dene zaten göreceksin
Gercekten gormuyorum ya belki gormek istemiyorum , ne soylemesi gerekti burda hani bunu dile getirmesi yanlismi dusuncelerini soylemesi dogal gzliyo bana
senin görmek istememeni gayet iyi anlıyorum merak etme sevdiğin her tavrından edandan belli ama karşı taraf seni her manada kullanıyor bunu görmeyi istemek çok acı tahmin edebiliyorum yani bu yazışmalar sanırım görüştükten sonra oldu
Yok 5 gundur gorusemiyoruz, ama soyle diyim sana ben hicbi sekilde beni kullaniyosun veya oyle bir tavir icine girmedim , sevismemizden sonra hani soguklukta olmadi aramizda cok guzeldi normaldi hersey en son 5gun once gorustuk ve birden bu konuya atladi dun gece sana karsi soguk davranirsam kotu dusunme diye , bazen erkekler soguk olur ya durduk yere hani sebep arama gibisine geldi o konusma ve seni kullaniyormusum gibi hissetme dedi oyle dusunmezken bunu soyledi bana
durup dururken kurulacak bir cümle değil bu bak bizim en büyük hatamız ne biliyormusun severken kör oluyoruz bildiğin kör... keşke benide biri uyarsaydı şu an böyle içim yanmasaydı ama emin ol kullanılıyorsun arkadaşım istersen dene sen yaz beni kullandığını düşünüyorum de soğuk yap bak neler olucak
Hayir ben deliler gibi asik degilmki ona trip atmak yerine duzgun konusmayi tercih ettim , ben ondan vazgecerim o benden gecemez. Benim konustuklarm oldu hep kucuk bir suphe duygusuyla hep bitirdim konusmayi herzaman ayni seyi yaptim busefer farkli olsun istiyorum hemen kestirip atmak istemiyorum , deliler gibi asikta degilim hatta ben seni seviyorum kelimesini bile nerdeyse hic kullanmam herzaman o soyler ustume duser , ulasamadigi zaman drek arar nebiliyim
Sevistikten sonra zaten ben dedim gulerek “ simdi beni goresinde yok demi haha” diye sonra oda” cok tuaf lan ama gercekten oyle hissetmiyom” gulduk slow dans falan ettik sonra az kendi capimizda oturduk
Kendi kendine ayrintilara takilmis bu ozamann ben beni kullaniyosun diye bir kelime etmemisken hatta boyle bir dusunce bile yokken kendi kendine sicti salak
Aynı şeyleri zamanında ben yaşadım yaşın lise dönemi belli , kendini 31 malzemesi yaptırma zor görmek istemiyorsun biliyorum kardeşim ama yapmak zorundasın başına bela bile açar adını çıkarır geçsin boşver bu kadar merak iyi değil ayrıl gitsin sağlam zemin yapıyor şu an duygusal ilerleyerek Bunlar aynı kitabın farklı sayfaları sadece.
0
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Bitirmistim zaten baskasinla evlendi, nerden geldin bu soruya eski bi soru cunku
Bence daha fazlasını almak için sağlam zemin hazırlıyor. Duygusal zemin. Ve kızma ile karışık acındırma var. Ben sana söyliyeyim , seni üzer bu. Demedi deme.
Off bu ne lan bian bitmeyecek sandım ya güzelim bak şimdi lavuk affedersin eleman sana diyor ki aldım senden alacağımı koyarsam kapının önüne benim suçum değil demek istemis
0
4 Yorumla
Soran
+1 yıl
Haha kusura bakma konusmanin yarisini atmis olsam yine farkli bisey derdiniz belki , bence oyle demek istemedi benim gercekten kotu dusunmemi istemiyor boyle bir yapisi var biliyorum
Birşeyler yasamısınız ve sen seni sadece o işler icin kullandiignj düşündün ya da kafan karışık. O da ısrarla böyle birşeyin olmadığını iddia ediyor ama soyle bir gerçek var ki bir kişi bir konunun üzerinde özellikle durup öyle olmadığnı belirtmek istiyorsa yani seni kullanmadım seviyorum diyorsa beynini kemiriyordur bu durum. Öyle kabullenmeye çalışıyor olabilir. Aslında öyle değildir belki de. Dikkat et derim. bilmem anlatabildim mi
Yok iste ben asla oyle hissetmedim hissettirmedi oyle bisey ama bu konuyu actigi icin Şu an oyle hissetmeme sebep oldu neden durduk yere dedi boyle bisey anlamadim cunku iliskimiz cok guzel gidiyodu ben hicbi sekilde trip falan atmiyordumda
Tamam iste bak sen düşünmediğin halde bunu dile getirmesi zaten her şeyi ortaya seriyor. içini kemirmiş bu durum. Örtbas etmeye çalışıyor ve sana da kabul ettirmek istiyor. Benzer durum yaşadım ve aynısı oldu. uzun değilse ayrıl derim. gerçi mesajlarla felan tehdit edebilir ama halledersin uyanık davranıp
Kotu dusunmekte istemiyorum belkide gercekten oyle dusunmemi istemedigi icin bunu dile getirmis olamazmi , bundan oncede iliskim oldu erkekler az cok biliyorum taniyorum ama hep hemen kucuk seyde birakip gidiyordm kestirip atmak istemiyorum
O zmn iyice anlayana kadar tekrar ilişki vs. Yakınlaşma. Ben pis kokular alıyorum. Bak eğer bir şey olursa istediğin zaman yardım isteyebilirsin. Bu konularda tecrübeliyim
Canım bak, yorumları tek tek okudum birinde 25 olduğunu söylemişsin sende 19 sun sanırım. Kendine yazık etme adam seni kullanıyor ve seni buna alıştırmaya çalışıyor gitmek için yavaştan yol yapıyor. bir insan durup dururken neden öyle bir cümle kurar ki? Sakın ilerisini yaşama ve ayrıl.. karşındakinin kafası çok karışık yarın bir gün senden uzak duracağını soğuk davranacağını net belirtmiş ama bir yandanda senden faydalandığı için seni kaybetmek istemiyor.
Sevgilim 25 benim yas 20, bak bu soyledigin gercekten cok mantikli geldi aslinda ama hemen kestirip atmak istemiyorum ben, simdiye kadar hep oyle yaptim cunki birdaha sevismek istemedgmi dile getirmek istiyorum tepkisi nolcak oyle tamamen uzaklascak belki benden tepkisini merak ediyorum
Hemen kestirip atmicam gercek yuzunu gormek icin sevismicem ozaman gorurum gidersede gider benim icin daha guzel olur kalirsada gercektn sevdigni gormus olurum
En İyi Cevaplar