Merhaba. Karşı cinsten biriyle konuşuyordum ama konuşmama kararı aldım. Bunu ona söyledim. O da ''Seni asla basite almıyorum ben bir şeyler yaşamak istiyordum seninle, seni hayatımın bir parçası yapmayı düşünmüştüm'' dedi. Sizce bu kişinin amacı cinsellik miymiş bir yorumlar mısınız ?
Cevabın nedir?
Cinsel Yaşam konusunda 685 cevap paylaştı. Şimdi şöyle bir şey bu kişiyi tanımıyoruz karakterini bilmiyoruz bunu ciddiyetle mi söyledi ses tonununu falan bilemeyiz ama senin sorunu sadece yazdığına göre cevaplarsak bence o anlamda söylememiş dediğim gibi karakterini bilmiyorum ama eğer sadece seninle bir şeyler yaşamak istiyorum deseydi belki direk onu düşünebilirdin ama ben seni basite almıyorum seni hayatımın bir parçası yapmayı düşünmüştüm dediğine göre seninle ciddi bir şeyler düşünüyordu ..
14 Yorumla
Soran+1 yılmesaj attı bu yazdıgımı. benim aklımdan cinsellik gecmiyordu ama birisi okudu mesajı bu senle zaten cinsellik istiyor bence dedi çünkü yaşamak istiyomuş bişeyler yani bilemedim :(
erkekler cinsellik istiyor diye yorumlammıs- +1 yıl
Bazı insanların düşünceleri fesat ...
Sadece o cümleyi söyleseymiş dediğin gibi olabilirdi ama seni basite almıyor senle bir şeyler
yaşamak istiyorum demek bana kötü bir şeymiş gibi gelmedi bunu burada sorup kafanı fazla karıştırma bence bunu kendisine sor ve eğer onu biraz tanıyorsan ne demek istediğini anlarsın mesaj at de ki bu söylediğin sözle ne demek istedin açık konuşur musun de ..
Soran+1 yılartık konuşmama kararı aldığım için soramam ama çok teşekkür ederim vakit ayırıp yorum getirdiğin için :)
ee söyleseydin ya acık acık konus dıye direkt silmişsin
14 Yorumla
Soran+1 yılyok bundan önce konuşmayalım dedim,sonrasında bunları dedi o yuzden daha soramadım
Soran+1 yılaynen boşvermek en iyisi :)
zarf atmış,
eğer onun cinsellik istediğini düşünüp sen de cinsellik istiyorsan sonuç cinsellik olacaktı,
ben cinsellik düşünmüyorum dersen, ne alaka ben onun için yazmamıştım ki çok yanlış anladın vs diyecekti.
o çocuğun niyeti pek iyi değil.13 Yorumla
Soran+1 yılçok teşekkür ederim açık sözlü yorumun için. uzak durmak en iyisi.
Soran+1 yıl:)))
+1 yılbir erkek olarak malesef öyle canımcım :) zaman kötü kolla gtü :) bas tekmeyi.kendi kız kardeşine yapılmasını istemediğin hiç bişeyi bana yapmaya kalkma de gör bak sana ne diyecek.saygılar
13 Yorumla
Soran+1 yılparagrafın tamamını okudun mu kesin cinsellik istiyor dimi :)
- +1 yıl
evet kardeşim uzak dur öyle pçlerden
Soran+1 yılçok teşekkür ederim iyi ki sormuşum.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
7Cevap
Şair burada seninle yaşamak ve yaşlanmak istediğini dile getirmiş dolaylı yollardan... :)
110 Yorumla
Soran+1 yılCinsellik istememiş mi şu yazdıklarını okuyunca öyle düsündüm ben?
- +1 yıl
Şimdi erkek çeşitlerinden hangisi bunu sana söledi bilemiyorum ama normal şartlarda bu kelime evlilik düşüncesidir... Ama eğer ki bunu sana söyleyenin aklı beyninde değilde uçkur bölgesinde geziyorsa orasını bilemem ama yinede ben diyorum ki bu şair sana eğer ki birbirimizi taşırsak evlenmek isterim seninle demişşş :)
Soran+1 yılama sevgilim bile değil evlilik düşünmesi çok saçma değil mi sence?
- +1 yıl
Yani biri seninle sadece seks içinmi çıkmak ister... Ben şahsen ciddi şeler düşünerek kız arkadaş edinmeye çalışırım... Yani sonuçta evleceğimiz kişiyi ahanda bu diyerek almıyoz :) görüyoz beğeniyoz çıkıyoz ediyoz o beni ben onu taşıyabiliyosam anlaşabiliyosam devam diyip o boyuta getiriyoz :) haksızmıyım...
Soran+1 yılya bilmiyorum bence cinsellik düsünüyo gibi geldi o yuzden. teşekkürler yorumun için :)
Soran+1 yıldaha konusmicam bakalım cok tesekkürler :))
Soran+1 yılaynen de öyle :))
+1 yılbi sevisemedik gitti diyo.seviseydik bari oyle aurilaydik diyo
18 Yorumla
Soran+1 yılcinsellik düşünüyor dimi?
- +1 yıl
evet kacirdin seksy boy u
Soran+1 yılcinsellik istemiyorum :D
- +1 yıl
cinsellik isteemiyorum derken si.dilim istemiyorum mu ? yoksa bem cinsellik sevmem o ne oyle gibi mo ? ikincisiyse cok kotu :/
Soran+1 yılsen ne diyorsun ne si.dimi düzgün konus
- +1 yıl
si.dilim.ne la harbiden.bu telin dokunmatiginden cok cektim :( si.dilim :simdilik manasinda
Soran+1 yılha ben de ne anladım ya kbakma atar yaptım. sevgiliyken istemiyorum anlamında
- +1 yıl
himm anladim.ben diyorum bu kiz niye atarlandin ne yazmisim ya diyorum :)
Evet :) cevap bu kadar basit açıklamak uzun sürer bunu bil yeter ...
10 Yorumla
+1 yılhayır cinsellik değil ama keşke birşeyleri açık söyleseymiş
14 Yorumla
Soran+1 yılne demek istemiş ki cinsellik değilse :/
- +1 yıl
belki daha fazla tanımak ciddi birşeyler yasşamak
Soran+1 yılteşekkürler.
- +1 yıl
rica ederim
evlenmek istemişte olabilir herşeyi yanlış anlayıp önyargılı olmamak lazım bence.
11 Yorumla
Soran+1 yılevlenmek mi sevgili bile değildik :)
+1 yılyamaç paraşütü yapmak istiyor.
11 Yorumla
Soran+1 yılokusana bir paragrafı
+1 yılbaşbaşa takılmayın sakın
13 Yorumla
Soran+1 yılcinsellik oldugu belli diyorsun
- +1 yıl
%100 nettir diyemem ama. ama ben şahsen bir kıza o talepte bulunucaksam direkt sorarım ama seni seviyorum beraber gezip tozalım demek ayrı bu dediği ayrı bişey
Soran+1 yılbence de ya cinsellik niyeti çok tesekkurler
hıc ıyı seyler degıl:)
11 Yorumla
Soran+1 yılparagrafı okudun mu ya cinsellik bekliyor ha iyi ki de konusmama kararı almısım :@
çok iyi yapmışsın
13 Yorumla
Soran+1 yılcinsellik istemiş dimi? okur musun bir paragrafı :)
Soran+1 yılçok sağol canım ya iyi ki yorumladın artık içim daha rahat :)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Cinsel Yaşam > Sorular > ''Senle bir şeyler yaşamak istiyordum'' diyen bir erkeğin amacı nedir?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat