Kuzenimin oglu mem*mi birakmiyor olayda haksiz miyim?

arkadaslar kuzenim onceden cok seviyodun kucuklukten beri neyse o birakti gitti baskasiyla evlendi 24 unde bir yasinda oglu var ve karisi bize geldiklerinde oglu 1 yasinda mememe yapisiyor hatta bir kac kere babasi gordu bebege kizdi ogluna cok sinirlendim arkadaslar kurban bayrami gununde oldu
ben sinirden gidip uyudum bebekte yanima geldi birlikte uyuduk erkek bebegi zaten geldi biz uyurken yuzumu optu ben kalktim cok sinirlendim evlenmis gitmis artik simdi mi aklina gelmis kolumu tuttu boynumu kokladi hayla ayni koku dedi o sirada esi geldi bizi oyle gordu ben tokat yapistirirken agladi gitti sonra bunlar kavga etti arkadaslar kiz geldi bana dedi sizi biliyodum zaten o seni hic unutmadi aklinda hep sen vardin hep senden nefret ediyorum diye bahsederdi gerdek gecemizde bile hep senin adini sayikladi dedi sen hic onu afetmemissin dedi bosanicam dedi ondan ben dedim lutfen oglun icin bosanma kirilgan narin bir kizdi hep cok iyiydi bana senin sucun olmadigini gordum zaten en bastan beri takip ediyodum arkadaslar nasil bosanmalarini onlicem

bide simdi bebek oglu basima cikti baba ogul huylari bile ayni bize geldiklerinde kucuk oglu direk gogsume yapisiyor anneside gordu anneme dedim kizim sinirlenme o bebek dedi napicam bide bebege ben sinirlenince bile bebek guluyor
annesinin memesini emmesini nasil saglayabilirim bide bu bebegin

hersey benim yuzumden mi oldu sizce bu olayda kim hakli sizce
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar onu onceden birakmamjn sebebide egitim hayatimdi evlenip gitti hayla kurtulamadim kendisi bu hayati secti sonucta

bebegede bisey demiyorum cocuk sonucta kizsam ayri bir dert ama ayni babasi olucak... butun huylari ayni o
Güncellemeler
+1 yıl
arkadaslar bebek her kucagima geldiginde gogsumu elleyip actiginda babasi her gordugunde kiziyordu kucagimdan aliyordu bebege kiziyodu bende ona sinirlenip hatta bir keresinde tokat attim
Kuzenimin oglu mem*mi birakmiyor olayda haksiz miyim?