Bunlar sadece tanımak istediğim belki olursa evlenirim dediğim kişiler. Yoksa isteyen herkese yazsam bu kadar az olmazdı. İlişkiden ilşkiye atlayan biri dğlim bak mesela, mantık çerçevesinde konşurum insnlrla aşkım cicim işlerinde ben pek yokum. Eğer uygun dğlse devam etmenin uygun olmadğını söylerim. Kimseyle gezip tozmam :) yanii kuyrukluk bir durumum yok aslında :)
O zaman işin çok zor günümüz toplumun da, çünkü milletin kafaya bakıyorsun yeminle içi boş çöp konteynerı bile daha güzel duruyor milletin kafasından 😂
O liste daha çok uzayacak boşver çek elini ayağını bekle ne zaman gerçekten aklına yatan biri olursa o zaman denemeye başla olursa da evlen zaten yeminle artık bir kızla çıkmaktan tiksiniyorum çünkü kendimi çöplük gibi hissediyorum benim eski ona onun eskisi bana böyle hayat mı olur ya
İşte dediğim gibi eskimek için ilişki yaşamak lazım ben mantık aşamasında konuşuyrum ve ona göre yolumu çiziyorum. Bu yüzden de kendimi kötü hissetmyrum. Yani aslında bir nevi dediğini yapıyrum. Aklıma yatan biri olursa diye irdeliyorum iştee gelen olursa. Bu arada bu gelenler de niyetim ciddi demeli ki ben ona göre görüşeyim. Çıkma ya da flört olalım meselesi dğl bnmki.
Hayatım da biri tek oldu onun dışında baya bir konuşmak isteyipte bana gelen ve konuştuğum oldu bunlardan biri bana bu hayatta öyle bir ders verdi ki ben hayatı düzken ters gördüm ve bunu çok iyi anladım benim yaşım 21 kaç seneye evlenirim atıyorum 4 seneye peki bir insanı kaç sene de tanırım 2 sene de en fazla o zaman daha benim biriyle konuşmam için 2 senem var ve bu zamana kadar da karı kız yerine bilgi biriktir yarın birgün eşinle oturduğunda 3 kelimeyi bir araya getiremeyen soytarı boş beyin olmaktansa 10 - 20 kelimeyle eşini her fırsatta kendine aşık eden bir dolu eş ol boş teneke sürüklenmektense ağır bir teneke olup dur
Çok çok haklısın, gerçekten güzel düşünüyorsun. Akıllı, karakterli, düzgün insanlara ihtiyacımız var. Yalaka, hoppa, gereksiz tiplere dğl. Ailede baba olacak biri olmalı bir eşte en büyük aranan özellik budur. Kadında da anne olabilir mi düşüncesi. Bunlara olur diyebiliyrsan işte en güzel eş olacak kişi odur.
Zaten bir kadın gerçekten kendini taşıyabiliyorsa arkadaş ortamına girdiğinde kendini de seni de eğer o ortamda el üstünde tutuyorsa o kadın evini de el üstünde tutup yönetir ha eğer bir kadın daha kendini taşıyamıyor her ortamda da seni de kendini de seni de küçük düşürüyorsa zaten ondan uzak dur uzun lafın kısası ille de edep ille de edep 😂
İnternet & Teknoloji konusunda 430 cevap paylaştı.
En hoslandgm ozelligiyle. Misal gülüsü güzelse. diş perisi diye kaydedebilirim. Saçı güzelse sırma gül diye kaydedebilirim. Veya boyu kısaysa minnağım diye kaydedebilirim. ya da komikse ceyn yılmaz diye kaydedebilirim. Türetirim yani özgü olmasnı isterim
Şimdi şöyle tip davranış biçim hal ve hareketlerine bakaraktan önce ona uygun bir kelime bir sözcük bulurum daha sonra o sözcüğün sağını solunu yontarak akla gelmeyecek bir kelime haline getiririm daha sonra onu farklı emoji ve karakterlerle süsleyip en son da şekilli bir yazıyla rehberime kaydederim. Yani o işler öyle kolay değil 😃
İnternet & Teknoloji konusunda 6,7b cevap paylaştı.
Farklı bir şekilde mi kaydetmeni bekliyor? Hayatta herkes istediğini alacak diye bir şey yok, ayrıca benim telefonuma niye müdahil oluyorsun ki sen diye kızarım ben olsam..
Ona dair bir özelliği varsa onunla kaydederim mesela eski sevgilim bilgisayarlarla uğraşırdı ve bazı konularda biraz yavaştı Ben onu Explorer diye kaydetmiştim 😋
Ben sevgilimi de ismiyle kaydediyorum valla saçma geliyo gereksiz gösterişler. Kendi aranızda sevginizi ilginizi belli edebiliyorlanız bunların pek de bir önemi olmamalı bence
En İyi Cevaplar