Eski sevgilisine laf sokmak istercesine yaptığı atarlı paylaşımlar, onu unutamadığını düşündürüp kalbinizi parça parça eder.
İlgisini çekmek için yaptığınız yorumları fark edip, size doğru bir yaşam belirtisi gösterdiğinde eliniz ayağınıza dolanır.
Sohbet ettikçe ortaya çıkan ortak hobiler sizi çok heyecanlandırır.Şaşırıp da ona olan ilginizi itiraf ederseniz her şey ters tepebilir ve o büyü bozulabilir.. Daha fazlasını istemek yerine iletişimde kalıp, eğlenmeye devam ederseniz mutlu olabilirsiniz.
Sanal alemin platonik sevdaları kişilere sadece zarar verir (._.) Platoniklik zaten katlanması oldukça zor bir durumken bir de sanaldan olması :( Ekstra zulüm :D :D
Son cümle hariç hepsine katılıyorum "Daha fazlasını istemek yerine iletişimde kalıp, eğlenmeye devam ederseniz mutlu olabilirsiniz." mutlu olacağını düşünmek bile polyannacılık akımının ürünü onun dışında eğlendirici emeğine sağlık
En İyi Cevaplar