Erkekler olarak bazen Nefes Alsın Yeter diyebiliyoruz. Yani bizim için kadın, güzel yüzlü, seksi vücuda sahip gibi bilindik özelliklere sahip olmak zorunda değil.
Kadınlar da kendilerine göre bir erkek tipi belirlemişler kafalarında. Tip, sportif vücut olmasa da olur. Ama olmazsa olmaz dedikleri tek şey var;
Kariyer!
Kariyere bağlı olarak da tabi ki iyi bir gelir. Yani zenginlik istiyor kadınlar. Peki kariyer sahibi ve zengin erkeklerin diğer erkeklerden farkı ne?
Stil
Zenginler, tipleri elle tutulur olmasa da dünyanın en iyi stiline sahipler. Saçlarından tırnaklarına kadar her şeyin en iyisine sahip olmak isterler. Bir kadın için, eğer bir adam bakımlıysa olay bitmiştir!
Motivasyon
Hiç bir erkek o mevkiye kolayca ulaşmadı. Kadınların bu tür erkekleri çekici bulmasının nedenlerinden biri de sahip oldukları motivasyon. Çünkü bu motivasyon onları başarıya taşıyan en büyük etkendir.
Güven
Güven kesinlikle kadının kalbine giden bir yoldur ve zengin erkeklerin kendine olan güveni her zaman yüksektir. Farklı yürürler, farklı davranırlar ve kendilerini çok iyi tanıyorlardır. Güven çekici gençler, not alın!
Doğallık
Her erkek, akşam yemeği için Paris'e veya Londra'ya uçmayı göze alamaz. Kadınların zengin erkeklerle takılmasının başlıca nedenlerinden biri de bu şekilde kendiliğinden yaşadıkları içindir. Zengin bir adam, sadece zevk için İtalya'da gerçek bir İtalyan yemeği yemek için uçağa biner ve oraya gider. Bir kadını etkilemek için değil!
Cömertlik
Zenginler dünyanın en cömert insanlarıdır.(istisnalar hariç). Sadece hayır kurumlarına bağış yapmakla kalmazlar. Bu, sahip oldukları kişilik özelliklerini ve temel ahlaklarını gösterir.
Tecrübe
Bir adam zenginse, muhtemelen parasıyla ne yaptığını biliyordur. Tipik olarak, zengin erkekler etrafınızdaki en bilge adamlardan bazılarıdır. Yatırım hakkında size tavsiyelerde bulunabilirler, paranızı nasıl değerlendireceğinizi en iyi onlar bilir.
Ne para ne stil ne tip ne önemi var ki? Hayıtını 'yapmacık' mı yaşamak istiyorsunuz gerçekten? :) Küçük bir evim olsun gerçekten küçük olsun böylelikle onu daha çok görebilirim evin içinde onunla çarpışabilirim pencereden baktığımda araba sesleri değil kuş cıvıltılarını duyayım canım sıkıldığında beraber gerçekten birşeyler yapabilelim eğlenebilelim üzgün olduğumuzda birbirimizin sırdaşı olalım en önemlisi gözleriyle buluştuğumda onu ne kadar sevdiğimi tekrar tekrar anlıyım ve ona trip atamamak istiyorum ona her baktığımda konuştuğumda istemsizce güliyim onu gördüğüm zaman güücükle açsın gözlerimde :) İŞTE SİZE MÜKKEMEL ADAM.
Cömertlik konusunda yanlış tespit. Büyük bir mirasa konmadan zengin olsalar da geneli, nerden geldiğini unutup, çalışanların alın terlerini kendi çıkarları için sömürüp zengin olmuşlardır. Nedense ticari zeka hep onlarda var. ve benim gibi geliştirdiği projelerle 2 defa inovasyon ödülü almış bir adam ay başını kirayı nasıl öderim diye tırmalar neden acaba? Cömertliğe gelince, onların cömertçe yaptıkları bağış, sıradan bir vatandaşın dilenciye sadaka vermesinden farksızdır. Bağış yapılan rakamlar kul hakkı yiyerek zengin olmalarının yanında denizde kum tanesidir. İstisnalar elbette kaideyi bozmaz lakin geneli maalesef böyle.
Yakışıklı sürekli arabasından bahseden züppe bir adam gördüm ortamdan soğudum direk gittim. Çok iticiydi. Her kız aynı değil maddiyatçı kızlar için hep bizi üzdünüz. Gerçek seven bir kadınla karşılassanız anlarsınız inşallah karşılaşırsınız dua mı bedduamı artık :)
Güzel veya yakışıklı diye sevilmez sevdiğiniz için güzeldir o kişi ama tabi kariyerinde büyük önemi var kariyerden kastımız zenginlikde değildir sadece herkes kültür bakımından dengini bulmak ister ya da daha fazlasını sonuçta kadınlarında idealleri var 😊
En İyi Cevaplar