Çok güzel bir ilişkiniz var ya da siz öyle zannediyorsunuz. O ilişkide hep siz alttan aldınız, hep siz peşinden koştunuz fakat bir sabah uyandınız, o da ne; terk edilmişsiniz! Bu durumda yapacağınız en mantıklı hareketler onun pişman olmasını sağlayacaktır.
Umursamaz olamazsan da, umursamazmış gibi davranarak onda bir etki yaratabilirsin
Sessiz kalarak gizemli olabilirsin bu da onda merak uyandırabilir
Eğlenceli olman seni motive edecektir ve seni her eğlenceli gördüğü zaman ne kaybettiğini görecektir.
Bakımını asla aksatma hatta gerekirse eskisinden daha bakımlı ol. Çok şey kaybettiğini anlamalı
Görünmemeye çalış, sürekli göz önünde olarak onu bıktırabilirsin. Gerekirse hayalet misali yok ol ki gözleri seni arayabilsin
Giyim tarzını değiştir ki değiştiğin haline vurulsun ve senin değiştiğin zaman ne kadar hoş olabildiğini anlasın
Aramaya kalkmayıp, aradığı zaman cevap vermezsen kısacası onsuz yapabildiğini gösterirsen, terk ettiğine pişman olacaktır.
Kesinlikle mükemmel tavsiyeler! :) Hayatı akışına göre yaşadığımızda etrafımızda bizi üzecek olayların elle tutulacak sebepler olmadığını görüyoruz. Bu yüzden hayattaki tüm olumsuzlukları görmezden gelmeliyiz. :)
O sırada sen bunları yaparken oda yeni bulduğu sevgili adayıyla senin bu yaptıklarından bir haber flört döneminde olsun. Sende kendi çapında cool olmaya devam.
Ayrıldıktan sonra hala eğlenceli davranmak, hayatın tadını hala çıkardığını, ve hiç üzülmediğini göstermek yanlış olurdu fikrimce. Bu davranış karşı tarafda hem hayret hissi, hemde ne kadar da duygusuz izlenimi bırakır. Fikrimce, ayrıldıktan sonra daha gizemli davranmak gerekir. Onu gördüğünde yolunu değişmek, onu hiç tanımıyormuş gibi davranmak, ona artık sevgiden daha çok öfke ve nefret duyduğunuzu ara sıra belirtmek pişman olma olasılığı yaratır. Diğerlerine katılıyorum.
Hiçbirini yapmadım normal davrandım gayet arkadaslarımla gerçekten eğleniyodum fotoğraf paylasıyodum o da beni silmemiş hepsini görüyordu 5 ay sonra mesaj attı halimi hatrımı sormak icin demek aklına düsmüsüz beyefendinin ama umrumda bile olmadı ayrıldıgımızdan itibaren o mutlu olsaydı yine umrumda olmazdı
benimki benden ayrılmadan önce ilişkilerine başlamıştı bile, onun için zaten, canı cehenneme dedim. (Hn. Efendiler pardon, sözüm meclisten dışarı..) ama gerçek sevgililer için de böyle bir şeye zaten gerek yok. kadın, erkek, değerine biliyorsa gelir, bilmiyorsa, 2 yıl sonra bir köşede ağlamaya başlar. ama sen artık yoksun.
Ben bir erkegim ve ben 2ay oldu herkese onu anlatıyorum seviyorum biz insan disi varliklar degiliz sizin karsiniza odun ciktiysa hepsi odun olacak diye bir kaide yok
Şu bakım olayına gelirsek sırf bir kızı bıyıklarını almadı diye terketmişliğim vardır. Kezbanlar uzak dursun yeter kimse kimseyi terketmez merak etmeyin...
İşe yarar mı yarar ama bunları onu pişman etmek için yaparsanız kendiniz olmaktan çıkarsınız. O yüzden bunları kendiniz için yapın hem hayatınız daha kolay düzene girer hem bonus olarak o pişman olur.
Evet bu öneriler işe yarar da yoluna devam etmek en iyisi. Zaten kimseyi bulamadığı ya da yalnız kaldığı dönemlerde ufaktan yoklayacaktır mesaj arama vs. Gereksiz şeyler bunlar, onu düşünen yanlarınızı terkedin mutlu olun
hepsine kesinlikle katılıyorum. iki ay önce terkedildim, ve çok peşinden koştum biraz uzak kalınca ise kendiliğinden bana yaklaştı. bu da demek oluyor ki gözden kaybolmak etkili bir çözüm. ellerine sağlık doğru tespitler :)
Ben yazmıyorum hiç 1-2kere konuştu ama hayalet olma kısmında sanırım hiç haber alamaması iyi fikirmiş paylaşım filan yapmam sosyal medyada işe yarar inşallah
pardon ama, bu hayatımda gördüğüm en saçma şey. öncelikle neden sen alttan alıp duruyorsun ki? ayrıca ayrıldıktan sonra seni kıskanmayacak pişman olmayacak işte saçma sapan şeyler bunlar, kıskanacak kadar sana karşı bir şey hissetse zaten arkadaşım gibi ortada bırakmazdı yani. değiştiğin haline vurulacak kadar sığ ve canım bir adamı umursuyorsan o da ayrı bir aptallık zaten. çok basit görüyorsunuz aşık olmayı, ilişkileri.
Hiç birini değil sadece gerçekten umursamadim unutmasam da düşünmedim sonra pişman oldu geldi geri şimdi ise ben hattımı bile değiştirdim bana ulaşacağı hiç bir yer yok kafam rahat
Bende diyorum her ayrildigim kiz neden degisiyo ilk sac boyatirlar hic sasmaz
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Şu anki sevgilim ayrılmak istediğini söylemişti. 5 dk konuşup hayatından çekip gittim, her yerden sildim. 1 hafta sonra mesaj atıp özlediğini söyledi. Şimdi tekrar sevgiliyiz ama eskisi gibi güvenim yok. Tekrar kabul ederek hata mı yaptım?
Benim ona verdigim degeri. o. bana vermedi ya. Kiz basima neler yaptim bir satir yazi. bile yazmadi. Onu gectim derdimi anlattigimda anlamadi. bile. of simdi. bitti.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Ise yarayacagini sanmiyorum Cunku insan hic sevemdigi birine neden donsun
En İyi Cevaplar