Bu günlerde kızlarımızın yaptığı ama asla kabul etmediği hatalar var. Bunları sıralayalım bakalım nelermiş.
Ego - Adamsavar
Kesinlikle bir numaralı erkek düşmanı. Çevrenizden yakışıklı iyi erkekleri uzaklaştırmak istiyorsanız inanılmaz işe yarıyor. Bunu şöyle çok kolay başarabilirsiniz. Burnunuzu havaya kaldırın. Metroda güneş gözlüğü takın. Ağzınızı eğerek konuşun. Tebrikler bir iyi erkek savar elde ettiniz.
Yapın tabi seviyorsanız ne diyelim sadece iki gün sonra "ya nedennnnn beni hep saçma insanlar buluyorrrr" diye ağlamayın. Çirkin şansı dediğiniz olayın sırrı da burada. Aslında genelde çok alımlı olmayan kızların egosu yüksek olmuyor. Bu sebeple aslında iyi erkeklere daha çekici geliyor. Her ne kadar dış güzelliği olmasa da iç güzelliği erkeğimizi mutlu ediyor. Bunu da belirtelim.
Beklentileri çok yükseltmek
150'lik kızların 190'lık sevgili istemesi en bariz örneklerdendir. Azcık kendimizi bilip ona göre hareket etmemiz gerekiyor. Biraz sevimlisin diye süper seksi, süper zengin, süper karizma kariyeri olan okumuş sizin peşinizde dolanacak bir erkeği hak ediyorsunuz sanmanız doğru değil. Azcık insanlığına bakın değerlendirin.
Siz okuduysanız okumuş birini isteyin. Sadece kız ve biraz alımlısınız diye dünyalar sizin olamaz yok öyle bir şey. Gerçekten sizi seviyor mu buna bakın. Bir erkek için gerçekten zor bu. Bob Marley'in de dediği gibi "En çok seni sevdim şimdiye dek. Ama bu hep böyle gider mi bilmiyorum tek başına olmuyor. Zor. Yorucu. Yardım et."
İçi fesat kız arkadaşları
Genelde her şeyi mahveden yegane grup. Kızımızın standart bir kız grubu kesin olur. Bu grup içerisinde ise içten içe arkadaşlarından üstün olmayı hedef edinmiş kızlar bulunur. Biraz da kızımız safsa bu şeytani varlıklar onu parmaklarında oynatırlar. Yeni bir çocukla tanışan kızımız durumu bahsettiğimiz grupta yer alan arkadaşlarına açar. O da ne!!! İlk buluşmada aslında hoşlandığı çocuk onu çoktan aldatmış, kendini beğenmiş, iki çocukla terk eden birisi çıkmış. Tabi buluşma akşamında bu şekilde doldurulan kızımız çocuğu ya terk eder. Ya da çocuğu fatal eror içinde bırakan bir trip yağmuruna tutar. Azcık akıllı olup bu tarz durumlardan arkadaşlarınıza bahsetmeyin.
Bırakın kendi içinizde değerlendirin. Arkadaşlarınız karşınızda ki insanla birlikte yaşlanmayacak. Azcık kendi içinizde kararlarınızı verin duygularınız tartın. Bu bence yapılan en büyük hatadır.
Erkeği kendine bağlayacak taktikler uygulamaya çalışmaları
Erkek aramayınca kesinlikle arama. Erkek nasılsın diye sorunca kuru cevap ver. Erkek sana daha çok bağlansın diye iplemez davran. İlk buluşmaya geç git biraz beklesin ağırlığın olsun. gibi gibi saçma sapan sonu gelmez erkek kişisini soğutan taktikler oluşturmaya çalışmalarıdır. İçlerinden nasıl geçiyorsa öyle davranmak yerine bunları yaptıklarında aslında erkeğin kendilerine içten içe kinlendiğini "senle bir olsun o zaman ben sana gösteririm." demelerinin sebebidir.
Bırakın bunları artık. İçinizden aramak geliyorsa arayın. Mesaj atmak geliyorsa atın. O zaman değerimiz kalmaz diye düşünüyorsanız yanılıyorsunuz. Bunları yaptığınızda erkek gidiyorsa o erkek zaten adam değildir. Kurtulursunuz.
Yerli yersiz trip atmaları
Bu zaten standart erkekleri soğutan davranışlar listesinde bir numaradır. Sadece basit bir bahane yetmektedir. Kızımız kendi kafasında kurduğu kurmacaları daha söylemeden karşısındaki erkek kişisinden bekler. Erkek daha ne olduğunu anlamadan bilmediği kurmacaları yapmadığı için trip yer. Daha ne olduğunu anlamadan soru işaretlerine boğulur. Her seferinde soğutan davranış.
Pof pof pof
Sosyal medyada görüşmüsünüzdür. Sıradan bir fotoğrafta sıradan çıkmış bir kız arkadaşımız vardır. Yorumlara baktığınızda "Hayatım müüüükemmelsin." "Aşkım süpersin" "Tatlı yine o kadarrrrr güzelsin ki sana bayılıyorum." gibi bir birlerini en basit şeyde bile yerlere göklere sığdıramadıklarını görürsünüz.
Eee doğal olarak bu kızımız sanırım ben öyle böyle bir şey değil diyerek burnunu biraz daha göğe doğru yükseltir ve havaya bakmaya başlar. Bunu yapmayın lütfen. Bu hareketler erkekleri sizden daha da uzaklaştırır. En azından ahlaklı o aldatmayan erkekleri.
Asla ama asla ama ama asla ilk adımı atmamak
Evet. Doğrusu şu ki asla bir bayan, zayıflık olarak gördüğü bu normal davranışı yapmaz. Yapamaz yapmak istemez. Bayan erkek eşitliğinden bahsettiğimiz zaman kör kalan noktalar var. Onlardan birisi de bu. Eğer hoşlandıysanız gidip selam verin. Ne kaybedersiniz ki? Eğer "ben kendimi kötü hissediyorum olmaz yapamam" diyorsanız erkek sizce nasıl hissediyor bunu yaparken o insan değil mi? Hep ona yıkmak doğru mu? Bence bayanların yaptığı ilk hata budur.
Ve sonuç olarak kızlar bunları yaptığında erkek soğur. Belki başta belli etmez. Belki hırs yapar sizi elde etmek için. Ama sonunda sizi elde edince fark eder ki artık sizi sevmiyor ve istemiyor hatta soğumuş belki nefret ediyordur.
Bunu fark ettiğinde sizin yeni bağlanmaya başladığınız bu çocuk sizi terk eder.
Bunları yapmayan mutlu kızlar olmanız dileğiyle kendinize iyi bakın güzel kadınlar.
Son diyolarki Türk Erkekleri Neden Rus-Ukranyalı-Avrupalı Kızlara Bakıyor ;Bizim Kızların Boyu 160 , Burun , popo, Ego 175 , Dediğim Kızlarda İse Genelde Tam tersi, Boy 175 , Ego vs.160 hatta hiç yok.
Dün Beni Uzun Süredir Sorularına Davet Eden Bir ;Kıza Pek Yaptığım Bişey Olmamasına rahmen Özelden Selam verdim;Direkt bana Yazdığı Şey:Özele Bakmıyorum, Özele Cevap vermiyor vs., ozaman neden soruyu hazırlarken özeli serbet bırakıyorsun dimi. Sordum neden listende olmadığım halde beni bir süredir sorularına davet ediyorsun diye, dediği şey , sende davet et, nevar bunda :) gülermisin ağlarmısın ;Nasıl bir ego bu ya , sonra niye erkekler beni beğenmiyor, neden evde kaldım;Daha Çok Sorarsınız Bu Kafayla Bu Soruları, Aynen Devam Edin Böyle.
En İyi Cevaplar