Türk kızları da bakımlıdır fakat evlendikten sonra kendilerini çok fazla şekilde salarlar kilo alırlar, bakımı ihmal ederler ama Rus kızları evlense de bakımına devam eder her zaman bakımlı olurlar. Onlar için güzellik ve moda bir adım öndedir.
Kıskanç olmadıkları için
Türk kızları çok fazla trip atar kıskançlık krizleri gerçekten çekilmez. Rus kızları ise ne kısıtlamak ister ne kısıtlanmak ister bu yüzden partnerini her zaman rahat bırakırlar.
Beyaz tenli oldukları için
Rus kızlarının %90'nı sarışın ve beyaz tenli olur ve Türk erkeklerinin de beyaz ten takıntısı olduğunu siz bilirsiniz. Beyaz tenli kızların cildi daha yumuşak ve pürüzsüz olur. Esmerlerin derisi ise daha kalın ve pürüzlü. Sadece c*nsellik açısından düşünürsen beyaz tenlilerin çekiciliği daha fazladır. Erkeklerinde beyaz tenli kız istemesi bu durumda gayet normaldir.
Renkli gözlü oldukları için
Renkli gözlerin bazılarında kahve ve siyah gözlerde olmayan farklı renklerde hareler bulunur. Mesela sarı hareleri olan gözler var. Bu hareler mavi üzerinde olursa yeşil görünür göz, kahverengi gözde olursa da ela görünür. Renkli gözlerde daha farklı bir derinlik özelliği de bulunuyor diye düşünüyorum. Renkli gözlere bakarken sanki kişinin beyninin içerisine doğru bakışlarım akıyormuş gibi gelir bana. O yüzden ben renkli gözleri daha anlamlı bulanlardanım.
Uzun boylu fit bir fiziğe sahip oldukları için
Rus kızları yürümeye başladığında spora başlar. Onlar için spor yaşam biçimidir. Türk kızları fiziğini evlenene kadar korur çoğunun evlendikten sonra kilo alan bir yapısı vardır. Spor yapan kadın her zaman çekicidir. Ne giyse yakışır dikkatleri üzerine çeker göz alır. Güzel bir fiziğe sahip olan kızlar genelde Ruslardan çıkar Rus kızlarının bacak boyu ancak Türk kızlarının boyu olur.
Burada nerdeyse tamamen fiziksel özelliklere değinip en önemli kısmı atlamışsın , ki bu özellik sadece Rus kadınlarında değil genel olarak Avrupa kadınlarında mevcuttur , o da burunlarının havada olmayışı. Bir ihtimal kadınlar beni topa tutacak ama hanımlar samimi olun, hele de güzel sayılabilecek bir kadınsanız kaçınız size düzgün bir biçimde yaklaşan erkeği terslemeye çalışmaz? İşte en büyük fark burada , ne kadar güzel olursa olsun bu kadınlar asla sizi terslemez , olumsuz bile olsa cevaplarını en azından surat asmadan trip yapmadan belirtirler. Ondan sonra hiç boşuna ah vah etmeyin , siz böyle Tempra gibi oldukça biz erkekler daima diğer kadınları daha çok beğeneceğiz
1
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
daha kaç kez aynı benceleri yazmayı düşünüyorsunuz beyniniz başka bir şeye basmıyor mu türk erkekleri😂
Bunlar rus kizlarinin ortak ozellikleri degil. Ideal kadinlarin ortak ozellikleri aslinda. Rus birkac arkadasim var. Gayet dedigin gibiler. Ama alman arkadaslarimda ayni sekilde. Turkler bakim konusunda biraz daha sey. Aileden dolayi oluyor genelde. Ama ben yinede turk kızları gorunus olarak daha ayri diyorum. Cunku esmer, sarisin, kizil bir cok farkli sekildeler. Uzunuda var kisasida. Fiti pek yok o ayrı. Ruslarin hepsi uzun fit bakimli degil. Her sarisinda rus degil. Rusyaya gitmis birine sorsanız guler birazda. Evet kizlari soguk iklimde oldugu icin ten rengi konusunda bembeyazlar ama hepsi bir manken degil 😄
@Ragnar_Lodbrok evet coğu güzel hepsi degil dedim zaten. Ukraynaya 2 kez gittim. Ordakileri begenemedim ben. Dunyanın en guzel kızları denilince hayallerim suya dustu. Ama guzellerdi mukemmel degillerdi sadece 😄
Dünya'nın hiçbir yerinde kadınların geneli süpermodel gibi gezmiyor. Bunun biraz da beklenti yönetimi ile alakası var.
Benim gibi aralarında seneler geçirince türk kızları göze inanılmaz vasat geliyor mesela.
Ukrayna'da Victoria's Secret mankenlerinin yanında esamesinin okunmayacağı olağanüstü güzel kızlar görmüşlüğüm var, Türkiye'de asla göremeyeceğin türden.
Ama aynı şekilde son derece tipsiz hatunlar da var.
Olay güzellik ortalamasının yüksekliği, alayının taş gibi oluşu falan değil.
Kaba ifadeler içeren bir bence olduğunu düşünüyorum. Sadece xper kasma düşüncesiyle özensiz bir biçimde kışkırtıcı üslup kullanmışsın. Renkli göz yerine mavi ya da yeşil diyebilirdin örneğin. Esmer ten pürüzlü ve kaba demen de hoş olmamış. Rus kızı ve Türk erkeği konusuyla ilgili bir şeyler okumak sitede kimseyi sıkmıyor sanırım. :))
5
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Şu kıyaslama bencelerinden de gına geldi artık çok beğeniyorsan git rusyaya orda kal bu memlekette kimse sana bayılmamıştı zaten... ha bide ruslarda kollarını açmış seni bekliyor sayın türkiye kızlarını beğenmeyen ama kendi tipine bakmadan konuşan komik adam...
Senin tipini de bir görmek gerek. Bakalım anlattığın tarzda kızlar sana bakar mı :) ayrıca İtalyan ve Alman erkekleri de Türk erkeklerinden çok daha yakışıklıdır ama bu tür bir kıyas çok yanlış yine de
Sadece Türk kızlarının erkeklere biraz bakımlı olun dediği için erkeklerin ruslara önelmesidir sebep. Biz az bakımlı olursak Türklerin Ruslardan ne kadar daha kaliteli ve şık olduğunu fark edeceğiz.
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Rus kızlarına değil, Laz ve Kürt kızlarına müptelayım.
En İyi Cevaplar