Kaldırımda Yürü, Kadını Sevme

15 Metre...


İşe gidiyorum yine, kaldırımları işgal ederek. Karşımda gördüm seni, o nasıl yürüyüş ve bakış öyle?


Kaldırımda Yürü, Kadını Sevme

Dersin ki sıcak yaz akşamı, kar yağıyor ayaklarıma ya da bir krizantem çiçeği açıyor şakaklarıma. Neyse ki hazırlıklıydı yüreğim buna, en ince ayrıntısına kadar sıkı sıkı giyinmişti.



10 Metre...


Gözlerimin içine bakarak gelme diye yalvarıyor ve kaçırıyordum gözlerimi. Sanki düşmek an meselesiydi o gözlerin içine. Ve ben yüzme bilmiyordum. Sular seller gibi ezberlemiştir herhalde kalbim ayrılığı. Kandıramazsın ki onu sen.


Kaldırımda Yürü, Kadını Sevme

5 Metre


Kokusu ondan önce gelmişti. Burnumda bahar müjdesi gibiydi. Direniyorum ama gel de bana sor. İçimde mahşer kalabalığına benzer durumlar.


Kaldırımda Yürü, Kadını Sevme

Yanyana...


Çok yakın... içimde bir tünel vardı ve oradan geçmişti. Öylesine hissediyorum onu. Gözlerim ister istemez kaydı gözlerine. Bakıştık. Dersin ki milyonlarca saniye sürdü her şey. Ve bir o kadar da kısa.


Geride kalıyor şu an. Bakmıyorum. Bakamıyorum ardıma... Hoşça kal.

Kaldırımda Yürü, Kadını Sevme
Cevapla