Bu bencemde bayanları etkilemenin yollarını madde madde anlatacağım hepsini uygularsanız elde edemiyeceğiniz bayan yoktur, her türlü fantezinizi gerçekleştire bilirsiniz sıkı durun maddeler geliyor.
Saçmalamayın öyle bir şey yok.
Bayanları etkilemenin yolları, bir kız nasıl tavlanır, yatağa nasıl atarım soruları için hiç bir taktik yoktur. Bunları kafanızdan çıkartın. Olay tamamen karşı cinsin sizi beğenmesi ile olur, yani sen işe yaramaz bir herifsen seni kim ne yapsın?
Çoğunuz şunu söylüyorsunuz " ya bebek gibi kızın yanında tipsiz, çelimsiz çocuk var bu nasıl dünya? "
Aslında gayet normal çünkü adam yapmacık değil doğal, kendi gibi davranıyor. Peki sen? Sen taklitcisin, millete gerçek hayatında olmadığın birisinin rolünü oynuyorsun doğal olarakta itici geliyorsun.

Her zaman kendi gibi ol.
Şimdi diyelim ki bir kız hoşuna gitti ve onunla konuştun veya bir şekilde etkileşime girdin. Maymun moduna giriş yaptın, kıza hiç olmadığın bir kişi gibi davranıyorsun ama kızlar çok zeki varlıklardır senin güttüğün koyun kadar onların (buraya uygun kelimeleri siz seçin).😉
Kız hemen durumu kavradı "kendini güzel gösterip pazarlamaya çalışıyor bu çocuk" der, bir nevi ticaret veya alışveriş. Ardından hemen kızın kafada şimşekler çakıyor ve diyor ki " madem öyle çıtayı yükseltelim şu çocuğu biraz deneyelim" hemen kaprisler, tripler, yüz vermemeler tabiki senin havan otobana düşmüş poşet kadar olduğu için gün bitiminde kendini yerlerde bulacaksın.
Yapman gereken çok basit kendin gibi olacaksın ve mutlu bir insan olacaksın çünkü kimse mutsuz bir insan ile beraber vakit geçirmek istemez.
Şu soruyu kendine sor " ben kız olsam kendimle çıkar mıyım? veya arkadaş olumuyum? " ama cevap verirken gerçekçi olun.
Cevap evet ise problem yok, hayır ise kendine çeki düzen ver biraz adama benze hobiler edin bütün gün aylak aylak vakit geçirme, bir insanın önce kendine saygısı olacak ki başkalarıda ona saygı göstersin.
Diyelim ki kızla iletişime geçtin ama sonuç gene olumsuz sorun sende değil bende diyeceksin ve hatalarına bakacaksın. Neden basit çünkü seni beğenmedi peki sebep ne? Sebep erkekler ile bayanların düşünce yapılarının farklı olmasıdır.
Biraz daha açalım konuyu;
Erkeler sonuç bayanlar ise süreç odaklıdır.
Diğer bir deyişle erkeler gördüklerini beğenir bayanlar ise duyduklarını.😉
Yani sen kızı gördün hemen hoşlanırsın ne olursa olsun benim olacak mantığındasın ama bayanlar öyle değil "acelemiz yok biraz tanıyalım" derler. Bir kız hoşuna gitti hemen sahiplenmek olmaz belki kız seni hoşuna gitmeyecek.
Sesi kötü veya konuşması kötü olabilir, düşünce yapısı sana uymayabilir, çocuk ruhlu çıkabilir veya ruh hastası yani doğmamış çocuğa don biçmeyin.😉 Kızla konuştun baktın tam sana göre "işte bu yuppi" 😅 fakat sana güven duymuyor.🤔 Neden duysun ki ben olsam bende duymam.
Bayanlarla konuşurken onları eleştirmeyin çünkü bayanların en büyük korkuları eleştirilmektir onlar bu durumdan nefret eder.
Sen kızı tavlayacağım diye çok bilmiş gibi davranıp onun hatalarını bulmaya çalışırsan kusura bakma kimse sana güvenip birşeylerini paylaşmaz.
Rol yapmayın olduğunuz gibi davranın eksik ve olumsuz yönlerinizi tamamlayın veya düzeltin gerisi gelir merak etmeyin.
Niye bu sevgi bize verilsin? Ne yaparsan yap olduğun gibi davranıp yap.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Cinsel Yaşam
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar