Yalnızlık bazen güzel gelsede bazen 'Yeter Artık' dedirtebilir insana. Ama yalnız olmayı insanlar tercih ediyor. Peki neden yalnız kalmak istiyorlar bakalım..
Özgürlük onlar için vazgeçilmez olmuştur..
Özgür olmaya alışmıslardır bir kere, kısıtlanmak onlara zor gelecektir. Çoğu zaman bu durumdan şikayetçi olsalarda, özgür olmayı tercih ederler.
Kimseye inançları kalmamıştır...
Kimseye güvenemezler, daha önceki ilişkilerinde sürekli darbe yedikleri için yaralanmışlardır artık. Yeni bir ilişkiye başlayacakları zaman aynı şeyleri yaşamaktan korkarlar. Bütün erkek/kadın'ları aynı sanarlar, bu yüzden yalnızlığı tercih ederler.
Bütün insanların ileride değişeceklerini düşünürler...
İlk başlarda güzel giden ilişkilerde, cicim ayları bittikten sonra insanlar gerçek yüzlerini gösterirler. Ama bu herkes için geçerli değil bazıları çizgisinizi bozmadan bu yolda devam ederler. Bu düşünceye kapılan insanların genellikle sevgilileri ileride değişmiştir, bu yüzden bütün insanların değişeceğini düşünürler.
Sevgiliden daha fazla mutlu eden şeyler vardır..
Mesela kitap okumak, bir kediye sarılmak bunlar insanları sevgiliden daha çok mutlu edebilir. İnsan kitap okumakta ki huzuru başka hiç bir şeyde bulamaz bu yüzden yalnız kalıp kitap okumayı, kedileri, köpekleri dost edinmeyi tercih ederler.
yaratıcı insanlar hep yalnızlar arasından çıkmıştır. Resim, müzik, icat, yazar, şair gibi dünya literatürüne girmiş kişileri incelediğinizde ortak noktalarının yalnız olduğunu görürsünüz, Yalnız olup kendinin var olma nedenlerini kavrayıp kendi benliğini daha iyi anlayan kişiler, düşüncelerini yatarıcılık yönünde geliştirmişlerdir. İşin ilginç yanıda sanatta başarılı olan kişiler yalnız olsalarda, hiçbir zaman yalnızlık hissetmemiş olmalarıdır. oluşturdukları eserlerin beğenilme ve kabul görmesi onların yalnızlık duygusuna kapılmalarını engellemiştir. Kimbilir belkide yalnız olmak iyi bişeydir. Sanatla ilgilenen kitap okuyup, yazan. Şiir okuyup mısralar hazırlayan, belkide hayallerini düşlerini fırlaçarla resme aktaran insanlar için fırsattır yalnızlık. Konunun diğer bir yanıda, piskiyatride yalnızlık olgusu en zor tanımlananlar arasında yer alır. Yüzlerce yalnızlık tanımı yapılmıştır. ancak gerçek yalnızlığın tanımı tek kelimeyle sınırlandırılıyor. "Anlaşılamamak" Eğer anlaşılabiliyorsanız yalnız değilsiniz. Aksine sanatçı olma yolunda ilerliyor bile olabilirsiniz.
Ben sevgilim icin elimden geleni yapıyorum maddi sorunları evdeki sorunları bitmek bilmiyor ve ne yaptıysam yaranamadım evet sevmiyor söylüyorda sana karşı aşk falan yok aşk düşünecek vaktimde yok ve ben herşeyimi onda tükettim paramı duygularımı maneviyatımı herşeyimi ve çok mutsuzum Şu an sanki onun için cabaladığımı görmüyor bir canım kaldı vermedik ve ben ondan sadece sevmesini bekledim ama olmadı içimdekileri ona dökmek istiyorum sorunlarından fırsat bulamıyorum bişey dediğimdede benim derdimne senin derdinne diye kızıyor bana vaz geçmem lazım ama geçemiyorum ne halt edeceğim bilemiyorum yardıma çok ihtiyacım var
Bencen cok guzel olmus gercekten cok begendim. Ve kendimde bunlari hissediyorum:) yanlizlik daha guzel oldugunu, tipki o kiz gibi kitap okumayi ya da eve kendim güller almayi. Yeni seylerlen ugrasmayi, yalan insanlarla olmak istemez insan o yuzden bu seyler daha guzel iyi gelir, hem ALLAH kuluna yetmez mi?:)
Ne kitap okumak ne de kahve içmek. Şarkılar kadar beni mutlu eden şrkılar kadar bana çok şey öğreten ve şarkılar kadar beni hayata bağlayan bir şey harbi harbi yok. Ve tabiiki de her oyun değil efsanevi oyunları oynamak kadar mutlu edemediniz biriniz bile. Üstelik bütün bunlara rağmen benim yalnızlığımın nedeni kendimi tek bir kadına adadığım içindir, o kadın da susar da susar. Ben de bekler de beklerim
İlişkilerde saygı sevgi kalmadığına inanıyorum aşk saçmalık sapıklık benim için sevgiye inanıyorum ruh ikizi dedikleri şeeyi arıyorum kafa dengi olursa güzeliğin pek önemiyok insanlar dış gözeliğe kanıyorlar beyinlerinde kişini karakterini olumlu oluşturuyorlar umulmakdık ve gözde büyütüldüğünü fark edinçe umutsuzluk pişmalık vs vs bende herkese abi tafsiyesi ilişkilerinizde kişinin dış ve madiyatına önem vermeyin karakterini okuyun içine girin anlata bildim umarım.
Bazen doğru insan için beklemek gerekir.. ucu açık bir bekleyiş, diğerleri gibi her önüne geleni bozuk para gibi harcamadan kullanmadan beklemek, bir kızla oynamamak.. beklemek çok zordur.. herkez eğlenirken, yanlız kalmak.
ben aynen dediğin gibiyim ilişkisi olmayn insanın dünyayla güçlü bir ilişkisi vardır zaten yeterince olağanüstü ve güçlüdür hislerine güvenir aşmıştır artık insanların egoları istekleri istemedikleri ile ilgilenmek çok basit gelir
sahsen en son yasadigim iliskim nasirali isa dan sonra 1242 yilinin gunes aya yakin oldugu vakitlerde irlandanin kuzeyinde sahip kasabasindaydi..742 yildir daha kimseye alisamadim... yalnizlik guzel zaten kafam gibi..
evet cok dogru kendımı gordum, kedım kıtaplarım derslerım ve tek dostum bana yetıyor, ınancta kalmadı guvende, adam olan nadır , adam olanlarda zaten morospu kızlara asık oluyolar bız yıne yalnızız
kızlar için diorum sadeced gereksiz bunalımları dengesizlikleri yüzünden ayy istemiorum hazır diiilimvs. sonrada o çocuk başkasıyla çıktımı içten içe kıskanmaları başlar.
Hiç sevgilim olmadı ve aynen bunları hatta başka bir çok sebeple kimseyle sevgili olmamayı doğru buluyorum karşıma gerçekten çok seveceğim biri çıkana kadar😄
En İyi Cevaplar