Çoğunuzun meraktan ziyade cool gözükmek için içtiğini biliyorum ama olmuyor.
Küfreden kızlar
Küfreden kızlarla sevgili olmayı aklınızdan geçirmeyin hayatınızın pişmanlığını yaşayabilirsiniz
Gördüğü her yakışıklı erkekle çıkan kızlar
Bu tipler bana en itici gelen tiplerdir. Aşktan bahsederler bende onlara gülerim. Neticede Tek kişiye ait olmayı becerebildiğinde sevmişsindir demektir gerisi ego tatmini.
Kavga eden kızlar
Genelde erkekler için kavga ederler Türkiyede çok rastlanan mide bulandırıcı olaydır.
allah aşkına sigaraya herkes özentilikten başlıyor ki zaten, sonucta baslarken bir bağımlılığı yok insanın yani :D erkeklerde cool görünmek için başlıyo yani
3
1 Yorumla
Bence diyen
+1 yıl
Ben başlamadım ama :D merakla başlayanlar daha çoktur.
başta belirteyim ne bir erkek için kavga ediyorum nede onume gelenle çıkıyorum ama artık nasıl kadın olunmalı yazıları yazmaktan vazgeçin, bırak yahu küfür eder miyim ederim kusura bakma ama tepki göstermesi yerde zerre konuşmayan kızdan da bir şey olmaz. Artık bir vazgeçin şu saçma sapan kriterlerden
saçmasapan kriterler yüzünden insanların gerçek yüzlerini göremiyorsunuz. Kendinizi kandırmaktan başka yaptığınız bir şey yok şu onyargıları bir atın sonra yok efendim dışardan gözüktüğü gibi değilmiş kadınların nasıl olması gerektiğiyle ilgili o kadar baskı yapıyosunuz ki millet ne fok yiyeceğini şaşırıyor
Saçma sapan kriterler dediğin senin ön yargın olmasın Bayan? Küfr eden insan gerçekse desene küfürbaz haydo bizden daha insan yaz bunu güzel Atasözü oldu neyse konumuza dönelim Senin anlayamadığın noktaya Burası Türkiye ırak ya da iran değil küfr et ya da kavga et insanlar yadırgasada hazmeder tabi gerçeklikse bunlar. Sen ruhsal olarak baskı altında kalmaktan felan korkuyosun bu yüzden gizli kullanıcı oluyosun belli oluyor içindeki doğruyu bulamamışsın neyse zerre umrumda değil ama ben senle arkadaş bile olmam Küfr eden kız mı olur ya.. Bağır, hakaret et tokat çek ama küfretmek nedir ya :S
Gordugu her erkekle cikan kadın psikolojik sorunlari olan kadindir. Ancak mac izlerken kufrediyorsa, kendisine el kaldirmaya yeltenene kafa goz daliyorsa, üstüne bir de cigara yakiyorsa, ağır hatundur. Ilıklar kaldiramaz ;)
0
8 Yorumla
Bence diyen
+1 yıl
Gördügü her erkekle cikan kadın psikolojik sorunlari olan kadın değildir En iyiye ulaşmaya çalışan egoist kadındır mac izlerken kufrediyorsa demişsin ben Genel anlamda sürekli küfredenleri kast ediyorum Kadın kendine el kaldirmaya yeltenenenleri dövebilir bu doğanın kanunudur Ben kendini güçlü görüp masum sessiz kızlara gücünü göstermek için saldıranları itici buluyorum sigara yakmak ağır hatun olmaksa desene fatih ürek sizden daha ağır bence sizi ılıklar kaldırır Ciddi insanlar kaldıramaz.
Kadın kavgası kadar erkek kavgası da cirkindir. Erkekler bir de tutar işin icine emanet katar (delikanlılık odur onlara göre). Nefsi mudafa ya da musabaka olmadıkça kavga islerine ben de karsiyim; ancak "kavga eden kadinlar" diye genellersen orada diyecek lafimiz olur. Sigara içtiği için insanlara ikinci sınıf muamelesi yapmak nerden geliyor? Seni bizden ayrıcalıklı yapan sey sigara içmiyor olman mi? :))
Ergen mi? bişey derdimde neyse anladın sen :) Sigara içtiği için insanlara ikinci sınıf muamelesi yapmak nerden geliyor? Demişsin sen beni anlayamamışsınyada anlamak istemiyosun fotoğraftaki kız gibi güzelsen çekicisindir ama çirkinsin ve öz güvenin yok profil fotoğrafın bile yok sigara içince daha doğrusu içine çekerken gamzelerinin içe çökmesi kendine sempatik geliyor olabilir ama bana gelmiyor soğuk kış günü kamyon bekleyen amelelere benziyosun ayrıca ben kendimi sigara içmediğim için üstün değil normal görüyorum siz normalin altındasınız bizi Hayvanlardan ayıran akıl ve iradedir ( üstüne alınma ) Kavga meselesine gelince Kavga erkek için temel ihtiyaçtır kavga etmeyen erkek korkaktır - ılıktır burası bir erkek sevgilimi kesiyorsa ne bakıyosun der dalarım haklıyımdır Biz kavga olsun diye kavga etmiyoruz sebebiyle kavga ediyoruz anlıyomusun? Bence anlamıyosun.
Hmmmm 4'te 2 tutturdum. Ayrıca bir kadının neyı nasıl yapacağını, nasıl ÇEKİCİ veya İTİCİ olacağını söylemek size kalmadı. SIRF kendi düşünceleriniz ve beğenileriniz için kadınlara baskı kurmayı kesin. Losers.
Ya abi küfür eden kozdan bile hoşlanan var ve kabul edin sigara içen kız çekici geliyor erkeklere ayrıca bazı erkekler istiyorki kızlar bnim için kavga etsin felan iki kız kavga ederken oturup izleyen erkekler var
Son iki madde de kadınları değil insanları itici yapıyor. Demişsin sonrada Kavga eden itici değildir demedim, gözlerinle oku. Demişsin Kadınların yapmacık robotlara dönüşmesini istemiyorum. Demişsin Kadın insan değil mi? Önce ne yazdığını bil koçum şu an o küçük aklını okuyorum.
Son iki madde insanları itici yapıyor dedim, kadın insan yani kadınları da erkekleri de itici yapıyor. İnsan kelimesinin anlamını biliyor musun? Konuşmayı lisede falan mı öğrendin?
Cok kisa olmus ama sigara olayi sacma. Onu sokakta yururken sigara icen veya lise ortaokl zamanlarinda sigara icen olarak yazabilirdin. Yinede dogru tespitler.
En İyi Cevaplar