Ahh o kadınlar!! Kadınlar yok mu? Önce erkeği havaya sokup sonra da ne nankörsün diyen kadınlar. Bütün bayanlar olarak böyle değil miyiz? Erkek arkadaşımız, nişanlımız veya eşimizle dolaşırken yoldan bir papatya koparıp verirler. Ayy aşkım ne romantiksin, dünyanın en iyi kocasısın deriz. Öyle değil mi hanımlar?

Geçenlerde ayıptır söylemesi erkek arkadaşım doğum günümde makyaj seti aldı. Bende aşkım sen ne romantiksin, iyiki seni tanıdım, sen mükemmel bir erkeksin ... dedim de dedim. Vay efendim sen misin bunu diyen ? bir şımarmalar bir afralar, tafralar.. Hemen yapmazlar ama aradan en az 3 - 4 gün geçince yaparlar. Üstüne üstlük o lafları duydu ya artık ne yapsalar suçlu sayılmazlar.
Kızlaaaaar !! gözünüz açık olsun kimseye yedirmeyin kendinizi. Hediye mi aldı ? Hatta ev - araba mı aldı ? En fazla teşekkür edin eşinize. Neden diye soracak olursanız ?
Erkekler kaçmaktan değil, kovalamaktan hoşlanır!
Eğer ki kovalayan sizseniz vay halinize !

Neyse efenim konuya gelelim. Eğer ki erkekler neden nankör diyorsanız cevabı sizde. Şöyle bir silkelenin ve kendinize gelip bir TÜRK kızı gibi asaletli olun. Bırakın onlar koşsun sizin peşinizden. Böylece benim erkek arkadaşım / nişanlım / eşim neden nankör demiyesiniz. :)
Saygılar..
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
En İyi Cevaplar