Sevgililer Günü Hediyesi ve Doğum Günü Hediyesi Üzerine

Kendi çocuğunuzu yapın baylar. Satın alabileceğiniz hediyeler değil kendi hediyenizi yapın.


S*keyim sevgililer gününü, doğum gününü! Elinden geldiğince yoğun çaba sarfederek gizlemeye çalışan biri olarak soruyorum:


Hangi bayramda gidip el öptüm ki kutlayayım 14 şubatı baylar bayanlar?


Kendi çocuğunuzu yapın baylar. Satın alabileceğiniz hediyeler değil kendi hediyenizi yapın.


Yeni çıkmaya başladığınız kızın eline bir kağıt ve bir kalem tutuşturun. Saatinizi gösterin, o andan tam bir dakika sonrasını saniyesi saniyesine yazdırın. Altına da o günün tarihini yazdırın çabucak.


Sonra gözlerini kapamasını söyleyin. Tam bir dakika sonra, yani, o kağıda yazdığı saat, dakika ve saniye geldiğinde onu dudağından öpün ve kağıdın arkasına "seni ilk öptüğüm tarih" yazın. O kağıt güzel bir hatıra olarak kalacaktır.


İlla kutlayacaksanız bir şeyleri her sene o tarihi kutlayın. Hatta o saati, o dakikayı, o saniyeyi.


Ha hediye mi alacaksınız? Yalnızca asalaklar gidip parfüm, kolye ya da kıyafet alır, bilesiniz. Uçurtma yapın baylar. Sevgiliye uçurtma yapın? Sonra ne yapın biliyor musunuz? Uçurun *mına koy*m. Hayır yani, onu da mı ben söyleyeyim?


Demem o ki, gidip kolye almak evlat edinmektir. Fakat, bir hediye yapmak kendi çocuğunuzdur, sizin kızınızdır, adı Deniz'dir! Neyse, uzun lafın sıskası, pardon tıknazı, neydi l*n o, ha uzun lafın kısası: Ah Muhsin Ünlü demiş ki, şöyle demiş :



"Şimdi ben, dünyaya karşı durmakla meşhurum." Ve Saian eklemiş, Saian şöyle demiş: "Sizi seviyor olmam bu savaşı kesintiye uğraatmaz."



f*ck Off Sevgililer günü!

Sevgililer Günü Hediyesi ve Doğum Günü Hediyesi Üzerine
Cevapla