Bundan aylar öncesinde, ben henüz mini mini birler, sevimli ikiler pozisyonunda Kızlar Soruyor'da dolaşırken, bir Bence yazmıştım. İsmi, İzmirli Aşıkların Buluşma Mekanları idi. Sitemizin güzel insanlarından birisinin ricası üzerine yeni bir tane daha yazmaya karar verdim. İsim vermeyeceğim çünkü yanlış anlaşılmasını asla istemem.
Geçen Bencemde Nerelerden Bahsetmiştim? Kısaca Hatırlayalım İsterseniz.
Konak Saat Kulesi,

Kemeraltı'nda Türk Kahvesi ve Balık Ekmek Keyfi,

Ve Asansör'de çay keyfi ile noktalamışık.

İzmir'in Aşıklar İçin Ünlü Mekanları
Bugün alternatif yerleri belirteceğim sizler için. Bu kez Kordon'da buluşacak elleriniz. Hani uğruna;
Bir gün bu şehre geldiğinde,
İzmir her zaman ki kadar İzmir olacak...
Kordon'dan bakarsan göreceksin;
Martılar belki hala oradalar,
Ya da deniz hala yaramaz.
Mesela otur bir köşeden seyret,
Vapurların mutluluk nidalarını.
Faytonların koşuşturmalarını.
Ve benim seni beklediğim gibi,
Hep birilerini bekleyen o eski evleri.. #SinirliBiber
diye şiirler yazdığım İzmir Kordon'undan bahsediyorum. Birbirinize, buluşmanın verdiği huzur ile sıkı sıkı sarılacaksınız öncelikle. Önceki akşamdan sözleştiğiniz gibi kahvaltı yapmadan buluştunuz umarım. Çünkü karşınıza çıkan ilk mekanda Boyoz, Yumurta ve Çay İle tam da İzmir'e yakışan bir kahvaltı yapacaksınız önce. Mekan istiyorsanız, Baryum'a gidebilirsiniz. Orada, bir çok mekan daha göreceksiniz. Seçim size kalmış.
Doymadıysanız bir kaç boyoz daha yemelisiniz. Merak etmeyin. Kimse sizi fazla yediniz diye yadırgamaz. Diyeti bilmem neyi de boş verin. :):
Karnınızı doyurduysanız birlikte Bir fayton yolculuğuna ne dersiniz? Bundan hoşlanacağınıza eminim.

Keyifli fayton yolculuğundan sonra, Konak iskelesine doğru yürüyoruz. Çok uzak değil, üşenmeyin. Bir belediye hizmeti olan Bisim'i göreceksiniz. Sevgilinizle birlikte sahilde kısa bir bisiklet turuna çıkmak eğlenceli olabilir.

Vapurla Karşıyaka'ya gideceğiz. İzmir'de ulaşım çok rahattır. Vapuru tavsiye ediyorum sizlere. Denizle içiçe olmak gibisi yok çünkü. :): 15 dakikada Karşıyaka'ya varacaksınız.

Karşıyaka'ya ayak bastığınızda, uğrayacak çok alternatif mekanınız var. Acıktıysanız Çarşı'daki bir çok mekan sizleri bekliyor olacak. Bence ayak üstü karnınızı doyurun. Çünkü sizi mükemmel bir yere götüreceğim.

Gecesi ayrı gündüzü ayrı güzeliğe sahip olan İzmir'i mükemmel bir manzaradan izlemek ister misiniz?Rotamız Seyirtepe. Karşıyaka'dan servisler kalkıyor. Çok uzak sayılmaz. Tahminen 30 dakikada ora olacaksınız. Tavsiyem Seyirtepe'ye gece gitmenizdir. Ne demek istediğimi anlayacaksınız.

Burada, bir çok restorant ve cafe bulunuyor. Tercih sizin.


Mükemmel bir manzara değil mi?
Evet sevgili Kızlar Soruyor üyeleri. Bir birlikteliğin daha sonuna geldik. Kendinize iyi bakın. :):

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar