Böyle bir rehber yapıldı mı bilmiyorum ama sorulan sorular üzerine böyle bir bence yazmak istedim.Öncelikle bu tek gecelikten ziyade uzun süreli bir ilişki için hazırlandı.
İlk olarak kadınların özelliklerini çok iyi bilmemiz lazım kadınlar genelde aptal zayıf karakterli basit varlık olarak görülebiliyor böyle düşünenler uzun vadede yanılacaktır.Kadınların hepsi olmasa da büyük bir kısmı zekidir hem de çok.Siz daha bir sonraki hamlenizi düşünürken o çoktan hamlelerini hazırlamış sizi bekliyordur.O yüzden düşünmeden içgüdüsel davranamazsınız.
Her kadını etkileyecek bir yöntem yok genel olarak varsayımlarda bulunucam tabii ki söylediklerimin ters tepeceği kadınlar da olacaktır.
1.Aşama Tanışma
Amaç;Kadınları etkilemek
Hedef:Buluşma ayarlamak ve telefon numarasını almak
- Nasıl etkileyici gözüküyorsanız onu bulun ve o halinizle karşısına çıkın
Yıllarca spora gittiniz "Acı yok Rocky" edasıyla çalıştınız çalıştınız işte bugün meyvelerini toplama günü.

- Asla sıradan olmayın
İşte bu kısım ülkemizde en fazla yanlış yapılan kısım.Bu sitede sık sık yapılıyor bu hata.Her gördüğüne çok güzelsin,herkesi takip etme falan hiç şansınız yok.Bir kız bir ortama girdiğinde herkes ona bakarsa kız havalanır ve hiçbirine bakmaz.Bu durumda iterek çekme modelini uygulamak lazım.
Bu arada filmi bilmeyenler için sahneyi anlatayım kadının etrafını erkekler sarmış hepsi iltifatlar ediyor sonra bizim adamımız geliyor ve eline para sıkıştırıp bize içecek getirir misin diyerek garson muamelesi yapıyor.(itme)Kadın buna kızıp peşinden yürüyor sinirle(çekme)Sonra kadın iyice kızıyor ve ben garson değilim diyor.erkekte ben de biliyorum ama başka türlü seni onca erkeğin arasından çıkartamazdım diyor ve kadın gülüyor(ilk etki) işte buna ustalık denir.amaçladığımız etki bu.woow dedirtmek
Sıradan olmamak adına abartmayın asla olmadığınız biri gibi davranmayın
Vakti olanlar için güzel bir hikaye-Tuzlu kahve
2.Aşama Buluşma
Amaç:Sizden hoşlanmasını sağlamak
Hedef:Bir sonraki buluşmaların olmasını sağlamak için sağlam bir temel
- Hemen havaya girmeyin çok fazla sevinmeyin
Tamam sizden etkilendi ama bu her an değişebilir ilk buluşma çook önemlidir.Rehavete kapılıp ceketimi koysam yine tavlarım ben kızı moduna girmeyin

- Ama Kendinize güvenin
3 gün bekleme kuralını uygulayın.Bu hem sizi aşırı istekli göstermez hem de karşı tarafın sizin telefonunu beklemesini sağlar.Aramadan önce nereye gideceğinizi düşünün.Buluşma yerini düşünün ve bu yer sakin ama tenha olmamalı birbirinizi duyabileceğini bir yer olmalı ve bunu kesinlikle siz belirlemelisiniz.İlk buluşmayı bilmediğiniz bir yerde geçirmek istemezsiniz ve eğer siz ayarlamazsanız zayıf biri gibi gösterir.Asla mesaj atmayın telesekretere mesaj bırakmayın.Sonra telefonun başında günlerce gördü mü etti mi diye beklemeyin.

- Hazırlık aşaması
Duş almalı dişler fırçalanmalı ayakkabı temizlenmeli veya lostraya verilmeli.Kıyafetler belirlenip yıkanmalı çünkü esas intiba şimdi oluşacak geçen sefer sizi gördüğünde odaklanacak vakti olamadı çünkü beklemiyordu ama şimdi kemeriniz ve çorabınızın pantolonunuza uyumuna kadar herşeye dikkat edebilecek radar gibi gözleri olan biriyle buluşacaksınız.Cüzdanınızı sakın unutmayın

- Buluşma-mekana girme
Senaryolar burada farklı farklı olabilir evinden alma ya da bir yerde buluşma söz konusu olabilir o yüzden çok ayrıntıya girmicem o konuda ama mekana geldiniz ortama kapıyı siz açın ve bodosloma içeri dalıp onu unutmayın yoksa arkadan gelecek diye beklerken kapının yüzüne kapanmasının etkisiyle evinin yolu yarılamış olabilir.Sonra kapıyı parçalarsınız bunca emek boşa gider.Masaya otururken de ondan önce oturmayın.Bunlar size küçük gelebilir ama çoğu kadın bunlara çok önem verir.Kaba yaftası yemek istemezsiniz.

- Sohbet etme
İşte en önemli evre.Bu evrede herşey belli olacaktır zaten.Konuşma yeteneğiniz,bilgi birikimleriniz,karizmanız,davranışınız,duruşunuz birleşecek ve hikayenin sonununu belirleyecek.Konuşma sustuğunda heyecan yapmayın joker konular vardır bunlar hep aklınızda olsun.Ortamı beğendin mi?Nerede okudun?Nerede çalışıyorsun?Okulundan/İşinden memnun musun? gibi.Sadece şu üç sorudan 1 saat muhabbet çıkartırım yani hmm evet falan demeyin.Konuşurken yüzüne bakın ve buluştuğunuzda telefonunuzu sessize alın ikide bir de bakmayın.

Zaten kadınlar size sürekli sohbetten hoşlanıp hoşlanmadığıyla ilgili sinyaller verecektir



Asla yapılmaması gerekenler
- Olur ya bir şey düşer eğilir falan asla onu kesmeyin o bakışlarınızı yakalarsa ikinci buluşmayı unutabilirsiniz


- Etraftaki kızları kesmeyin.Bekarlık süresi uzadıkça bu farkına varmadan refleks haline gelmiş olabilir dikkat edin

- Küfür el hareketi gibi şeyler olmamalı

- Kendinizden sürekli övgüyle bahsetmeyin.Narsist izlenimi vermeyin karşı tarafa

- Aşırıya kaçacak şekilde vedalaşmayın.

Ve asla şunu unutmayın o tamam derse her şey bitmeyecek sizde onu incelemeli ve kendi duygularınızdan emin olmalısınız.Diyelim siz hoşlanmadınız olabilir ama efendiliğinizi bozmayın geceyi düzgün bir şekirde bitirip evine bırakın.
İlişkiniz yürürse bir gün bu kadar emeğe rağmen kendinizi "Özgürlüüük" diye bağırırken bulacaksınız.

İlgili olabilecek diğer bencelerim
Erkeklerin Gardırobunda mutlaka olması gereken kıyafetler
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar