Merhaba.
Hayatımızın ummadığımız anında, biri çıkar ve hayatımızın merkezine oturur. O kişiye ilgimizi, alakamızı ve sevgimizi veririz. Onun için şarkılar dinler, şiirler yazar, hayal manzaramızda resmini çizeriz. Bazı duygular ve tavırlar bizi sağlamlaştırır.
İlgi: O kadar güzel bir şeydir ki, tarifi yok. Karşılıklı olurken çok güzeldir. Dünya bir zaman biçimidir ve bu zamanda biz bir kişi için çırpınırız. Yazmazsa üzülürüz, aramazsa merak ederiz, sussa "Ne oldu?" deriz. Hep bir düşünce halinde kalırız. Bu sebepten ilgi derin bir duygudur. İlgi yoksa tükeniriz. O yüzden seven, sevdiği ile ilgilensin. İlgilenmeyen kaybeder.

Sadakat: İlişkinin kilit noktasıdır. Sadakati kaybeden, kendine saygısını yitirir. Sevdiğimizi mutlu etmek adına, kıskanmasın diye kendimizden ödün vermemizdir sadakat. Başka kimseye bakmamak, görmemek, konuşmamaktır. Bir kalbimiz var buda bir kişi için atmalıdır. Eğer kalp bu kişi için atmıyorsa artık, ayrılmak gerekir. Çünkü aldatmak en büyük ihanet ve kul hakkıdır.

Sevgi: En güzel şeydir belki de. İçin onunla dolup taşar ve hissiz olduğun zamanları unutturur. Bir günaydın mesajı, bir iyi geceler mesajı bile seni senden alabilir. Kötü olan her şeyi ondan uzak tutmak istersin, ona zarar gelmesin diye. Biz bu kadar fedakarlık yaparken, sevgili yapmıyorsa zaten sevilmemişiz demektir.

Hoşgörü: Bazı şeyler bizim hoşumuza gitmese de, onun için göz yummak gerekir. Bir yere kadar bu güzel gider ama kişi alışkanlık haline getirip, sizi hoş görmezse olmaz. Her şey karşılıklı olunca güzel.

Kıskançlık: Seven insan kıskanır ama bu demek değil ki hayatına karışabiliriz. Kıskandığımızı belli edip, gerisini sevgiliye bırakmak lazım. Bu durumda o ne yapacak? Önemli olan bence bu. Sizi kıskandırmak ve kırmak istemezse zaten dikkat eder. Huyunuzu bile bile size sırt dönüyorsa zaten sizin olmamıştır.

Kısıtlama: Sevdiğimizi kısıtlamak bir yere kadar tamam dese de, sonradan sıkar. Bir kuşu kafese ne kadar koyarsan koy, kilidi açtın mı uçar. Çünkü sıkılmaya gelmez. Mecbur kalıp, sabretmek gerekir. Oda size aynısını yapabilir. Özel alanlara da saygı duymak gerekir.

Haberleşme: Eğer sevdiğiniz evde sizle ilgileniyor ama dışarı da farklı mı? İşte bu sizi yiyip bitirse de, ses edemiyorsunuz. Çünkü bu sefer o kendini savunmak ister ve olayı lehine çevirebilir. Bazı şeyleri akışına bırakmak gerekir. Olursa olur, olmazsa olmaz. Sürekli sizi habersiz bırakıyorsa zaten çok uzamaz. İlişkiyi zedeler.

Kendi tecrübelerimden aktarmaya çalıştım. Umarım faydalı olur.
Birini sevmek güzel şeydir ama karşılıklıysa. Tek bir kişi taşırsa acıyı, göz yaşında kendi batar...
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Emeğine sağlık güzel bir bence olmuş ☺️
Teşekkür ederim.
Rica ederim.
Güzel güzel, doğru konulara değinmişsin 👌
Teşekkür ederim.
😌 ricalar
Eline sağlık @yarabantlirakisisesi
Teşekkür ederim.
Güvenmek ve güven vermek.. ikinci olmazsa olmaz duygu vefalı olmak.. Daha sonra samimiyet ve sabır.. cok iyi dost olmadan sevgi temeli sağlam olmaz.. aşk ise bütün bunlara sebep olan en güçlü duygulardan biri.. olursa harika olur olmazsa da zaren temel sağlam.
Haklısınız. Teşekkür ederim.
rica ederim.. acılarımı özetledim
Çok tatlı bir bence olmuş, emeğine sağlık. Katılıyorum ‘’İlgilenmeyen kaybeder’’ :)
Teşekkürler
Emeğinize sağlık iyi bence
Teşekkürler
Eline sağlık. Çok güzel ve haklı bir bence olmuş.
Teşekkürler dostum
Bu maddelerin çoğunu insanlar ne yazık ki karşılamıyor.
Güzel çalışmanız için teşekkür ediyorum. Ellerinize sağlık. qw1
Genelde güven ve sadakat bir ilişkide ki sağlamlığı belirtir
Duygularımızı bazen içimizde yaşamak en iyisidir belki de
emeginize saglik gercekten guzel olmus
Çokta güzel yazmışsınız sagolun
Evet ilgi yoksa tükeniriz
Emeğine sağlıkk..
Teşekkür ederim.
Güzel tespitler eline sağlık :)
😊👍
emeğine sağlık beğendim
Sevgi ilgi sadakat ne bunlar yeniyo mu
Kıskandırmak kadar iğrenç bir şey yok.
Güzel bir bence olmuş emeğinize sağlık katılıyorum
İlişkileri ve kadınları çözmek zor
Doğru söze ne denir güzel bir bence olmuş
Emeğine sağlık güzel bir bence olmuş
Elinize sağlık
Emeğine sağlık teşekkürler dostum
Vayy be güzelmiş
hepsi gerçek
Bilgi icin tesekkurler faydali hepsi
Güzel yazı
Hoşgörü
Gereksiz bi yazı olmuş