Başkasına yalanı varsa bana da olur!

Zayıf düşünen kızların en büyük çekincesi budur. Sanki kendisi karşısına gelen herkese her zaman doğru olmuş gibi, arkadaşının, aşkının başkasına söylediği yalan-yanlış cevaplarına takılıp giderler. Hâlbuki ki sana karşı bir yalanı bile yokken!
Hayatında bir sürü kız vardır!

Erkekler, hayatında birçok kızla sohbet etmiş, ülfet etmiş olabilir fakat hepsi aynı değerde ve etkide değildir. Bazı kişiler vardır ki ömründe çok az rast gelinmiştir. Bu sebeple kızlar arkadaşına, aşkına sıradan olup olmadığını zamanla anlayacaklar. Anlamamak için direnenler müstesna!
Beni de elbet unutur!

Unutulmayı isterseniz daha kolay unutulursunuz. İnsan gerçekten değer verdiğini unutmaz. Her an aklımdadır. Ama bazı kızlar kendilerini unutturmak için elinden geleni yapıp, sonra da "nasıl olsa beni unutur" düşüncesine saplanır. Çok istiyorsanız, elbette unutulursunuz!
Kazanmak zor, kaybetmek kolay!

Asillerden olmanız ümidi ile, keyifli sohbetler.
İnsanların sevgisini, güvenini kazanabilmek ve insanlara sevgi ve güven vermek asılolan başarıdır, kazançtır. Ama maalesef silmek çok kolay. Herkesin yaptığı silmek, asillerin yaptığı ise kazanmaktır.
En İyi Kız Görüşleri