Merhametli olunması ne güzel duygudur. Merhametine aşık oluruz.

Merhametli insanlar vardır. Onların merhametine bize kıyamama üsına ve güzel yüreğine aşık oluruz. Düşünün bir baba merhametiyle koruyan bir adam ya da bir anne şefkati ile seven bir kadın ne güzel şeydir.
Eğlenceli olup mutluluk hormonu salgılatan insana aşık oluruz.

Düşünün sizi sürekli gülümseten birini sevmemiz kaçınılmazdır.Sürekli eğlendiren, şakalar yapan ve yanında huzurlu olup tüm dünya dertlerinden kaçtığımız insana nasıl aşık olmayalım ki? :)
Güvende hissetmek, huzuru bulmak

Kadınlar için güvende olduğunu hissetmek çok önemlidir. Erkekler içinde öyledir. Bir kadının ona ait olduğunu bilmek ne güzel şeydir. Onun kolları huzur, gözleri güven ve bakışı huzur verir.
Kızlar bir erkeğe ait erkekler ise bir kadına sahip olmak isterler. :)
İnsan derdini, sıkıntılarını unutturacağı ya da hafifleteceği birine aşık olur

Sizi seven insanın derdinizi dinleyip dertlenmesi kadar güzel bir şey yoktur. Yardımcı olması senin için bir şeyler yapmayı teklif etmesi bile yeterlidir.
Bazen yalnızca bir insan size inanır ve bütün dünya sizden yanaymış gibi hissedersiniz..
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
En İyi Cevaplar